Alle innlegg Sukkerforum

Skuffet og sint

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 00:08

Jeg fikk en søt dame med et sympatisk bilde inn på topp på matchen min her forleden dag.

Matchpoeng var 99 (!!) og jeg har ikke hatt noen så høyt noen gang. Dette var da uvanlig bra, tenkte jeg, og sendte avgårde en hyggelig, morsom, høflig og forsiktig melding som svar på en innbydende og slett ikke så ille profil hos henne. Jeg har en ganske morsom profil (har jeg fått høre) og jeg har bilder så det holder, og jeg ser ikke ut som roadkill heller.

Det kom ikke noe svar på min hyggelige melding, og heller ikke noe avslag, selv om jeg oppfordret henne til å si nei hvis hun ikke hadde int. Jeg skjønner forsåvidt at manglende svar også er et slags svar, men likevel.

Det gikk et par uker, og siden jeg ikke hadde hørt noe, sendte jeg en ny, hvor jeg nærmest unnskyldte at jeg maste. Jeg hadde aldri sendt noen ny melding hvis hun hadde svart nei med en gang, men jeg synes 99 poeng var såpass spes at jeg gjerne ville sjekke ut det litt nærmere. Så inderlig bort i hampen kunne vel ikke denne matchen være.

Så svarthjerter hun meg!

Ikke så mye som et ferdigprodusert avslag engang, bare rett i bøtta!

Jeg kjente at jeg virkelig ble forbanna. Har jeg 99 i match med slike damer, så gir jeg jaggu opp her!! Jo høyere match, desto mer uspiselig personlighet?? Hva sier det om meg? Er jeg en like stor dust? Jeg merker i alle fall at den slags oppførsel virkelig trykker på feil knapper hos meg, og provoserer voldsomt. Gjør man slikt mot andre, da?

Jeg måtte bare få utløp for frustrasjonen min, og dele dette med dere damer og menn på forumet. Joda. Jeg vet at dette er diskutert tidligere, og at det egentlig ikke er noe svar, og at vi alle reagerer individuelt. Men folkeskikk kan med hell diskuteres flere ganger........og jeg tar gjerne imot kommentarer.

Hilsen Sint.

Skjult ID med pseudonym macky sø. 22 mars 2009 00:12

Dritt att jag hann se profilen din..det var vel inte menat så :))

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 00:29

@ Macky
Jeg kan leve med det at du har sett nicket mitt, for jeg står for det jeg har sagt. Måtte bare ha utløp for litt generell frustrasjon.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 00:31

@ macky
Hæ? Kan du se profilen til Sint, macky?

Skjult ID med pseudonym macky sø. 22 mars 2009 00:35

@skjult id....såg den....du kan lura på varfør,eftersom du er så fuckin hemlig

Skjult ID sø. 22 mars 2009 00:36

@ macky
Ja, det er jo det jeg gjør!

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 00:37

Hun rakk å se den versjonen jeg la inn med profilnavnet mitt, før jeg slettet den.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 00:37 Privat melding

Och??? Fegis,har ett tips till dig:Go 2 bed

Skjult ID sø. 22 mars 2009 00:38

@ Sint
Ah, så du glemte å krysse av på anonym før du la inn en versjon før denne? Ok, skjønner :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 00:39 Privat melding

vad bra att du sjønner ...så natta då

Skjult ID sø. 22 mars 2009 00:40

Skal du legge deg allerede, macky? Så tidlig på en lørdag? Ja, ja. Sov godt, da! :-)

Skjult ID med pseudonym mikro sø. 22 mars 2009 00:41

@TS
Skjønner at du er sint, hadde nok reagert på samme måten jeg også. Synes det er greit med litt høflighet på nett også! Det kan jo være flere grunner til at hun ikke synes du var noe for henne til tross for høy match, men det koster så lite å skrive en linje eller to... Eller lime inn et høflig avslag. Håper du finner noen andre interessante her inne da :)

Skjult ID sø. 22 mars 2009 00:42

Hvorfor er macky alltid så ekkel med folk som skriver på forumet?
Nå kommer det sikkert et skudd fra hofta til meg også fra macky som bare vil bekrefte det jeg allerede har skrevet.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 00:43

Skjønner godt at du er sint jeg, hadde jeg også blitt. Og det er ingen unnskyldning for manglende folkeskikk.
Men når det er sagt, så viser det jo litt om hvor lite disse matchtallene er til å stole på. Jeg har oppdaget mye rart ang.det. Det siste var en profil hvor vedkommende hadde skrevet at han var humanetiker, det samme står i min....allikevel kom det opp i autoteksten at religiøsiteten kom til å bli et problem for oss. Forstå det den som kan !
Jeg bryr meg ikke så mye om disse matchtallene lenger, men mer om teksten i profilene. For de som har det da, veldig mange med tomme profiler for tiden....

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 00:45

Før man har fått en viss dose innabords av nettkynismen, er det menneskelig å reagere - selv om mange mener det motsatte.

Første gangen man får sort hjerte, reagerer man, tror jeg.
Første gangen noen bare forsvinner uten å si så mye som et ord, reagerer man, tror jeg.
Første gangen noen bare leser eller registrerer meldinger i inboksen uten å foreta seg noe, reagerer man, tror jeg.
Jeg reagerer til tider fremdeles, jeg! . Klart at jeg fint kan lære meg å bli kynisk, men da mister jeg jo noe av personligheten min.

Så det er både forståelig, menneskelig og normalt å reagere når du ikke blir behandlet som du er vant til fra RL og som du fortjener.
Men om ikke annet så vet du nå at du skal ha noe helt annet enn jenta med 99% match - kan slippe taket og trygt lete videre :-)

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 00:47

@ Zitelle
Ja du har helt rett. Man reagerer jo på ting som skjer første gabg det skjer. Jeg er ikke ny her eller på nettet ellers, så nettkynismen er et kjent fenomen også for meg, men noen ganger har andre reaksjonsmønstere som bare får det til å koke i en stakkar...

Skjult ID sø. 22 mars 2009 00:49

@ TS
Velkommen til kjøttmarkedet! Skal du være her, bør du nok takle en avvisning, hvis ikke vil du bli bitter og sint lenge... Lykke til!

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 00:49 Privat melding

@skjult id....DU er ekkel och feg...och veldigt trøtt faktiskt.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 00:51

macky

Det var ikke vondt ment faktisk :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 00:52 Privat melding

@skjult id..jaag er aldrig snill sjønner du så det var vondt ment fra mig asså...GONATTA!!!

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 00:57

@ skjult ID
Kjenner til dette kjøttmarkedet, og jeg må virkelig si at her på Sukker er det virkelig mange flotte mennesker. Jeg har over tid blitt kjent med flere av dere både på treff og hotellweekender og ikke minst noen flotte damer på dater. Takk for det!

Men det er nettopp derfor man har forventninger når matchen er bra, og det er da nedturen blir slik som nå. Og som alle andre har jeg fått og gitt avvisninger.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 01:07

@ sint

Så hvorfor gidder du å bli sint? Er ikke det bortkastet energi?

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 01:14

@ Skjult ID
Jeg synes jeg har forklart ganske godt hvorfor jeg gadd å bli sint, jeg. Klarer DU å betemme når du ikke skal bli sint, da? Energi er noe som skapes av engasjement, og jeg forsøker å vri min negative opplevelse til en diskusjon som får det hele ut av systemet. Kjefter litt så alle hører, på en måte. For hun som burde få kjeften hører jo ikke ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 22 mars 2009 01:52

Sint,
jeg gir meg over. For et lavmål av en dame.
Jeg skjønner deg så godt! Selv om hun her opplagt ikke var noe tap, som verken har folkeskikk eller innlevelsesevne, så er det at noen mennesker er så avstumpet noe man ikke ønsker å vite; man vil jo helst at det ikke engang skal eksistere. Og spesielt ikke blant folk man oppfatter som litt lik en selv. Uansett om hun får mange meldinger eller ikke, så hadde du en særdeles god grunn til å sende en melding og hun kunne takket pent nei uten å ha tapt en kalori.

Utenom at det er ufølsomt så er det max unclassy og lite sivilisert. Du får trøste deg med at denne type atferd - mangelden oppdragelse - garantert er noe som speiles tilbake på henne. Mest sannsynlig uten at hun selv får det med seg (der og da) eller skjønner hvorfor, før om kanskje noen år. Håper hun leser dette og blir pinlig berørt.

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 22 mars 2009 02:15

@sint
Hei, problemet er at man legger for mye inn i disse matchtallene....de er ikke verdt en dritt, det vet jeg av erfaring....

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 11:08

@ vibe og 123

Det underliggende temaet her er i og for seg ikke oppførselen her, hverken hennes eller min.

Sukker har lagt mye arbeide og prestisje i matchsystemet sitt. Og i all hovedsak så synes jeg det funker bra. Jeg har vært her lenge (hmm, enda et dilemma? Hvordan kan jeg DA si det funker bra?) Hvis man er ærlig mot seg selv og bruker tid på å forstå de tidvis vanskelige spørsmålene i skjemaet, så skal man altså få ut en god og ærlig match. Forutsetningen er selvfølgelig at motparten har lagt ned nogenlunde samme arbeide, og DET gjør jo ikke alle.

Når man da dumper borti noen som likevel viser seg å være så totalt en missmatch, så slår det tilbake på den tilliten man har til systemet. Det er kanskje den erfaringen DU har, 123?

(mann 49 år fra Østfold) sø. 22 mars 2009 11:11 Privat melding

Glem ikke at veldig mange er her inne med helt klare mål på hva de søker. Og venter kun på det. Høflig eller ei, så skal det like fullt respekteres som at dere ønsker respekt og svar. Og av den målgruppen så er mange av dem kun innom, sjekker innboksen og logger ut igjen. Tenk litt på det. Alle er forskjellige, med forskjellige ønsker, tanker og mål!

@TS jeg repiterer en god klassiker.. "svarer hun ikke, er vel det svar i seg selv".. Og den matchen. Det er et verktøy, ikke en løsning. Hvor seriøst man velger ta den er opp til hver enkelt.

Ha en glimrende søndag :))

Skjult ID med pseudonym Space sø. 22 mars 2009 11:17

Kjemi, gnist, kiling i magen.... kan like gjerne dukke opp med en som har 99 i match som en som har 70 i match, eller til og med lavere enn det. Poenget med dette redskapet er vel at det skal gi forholdet større sjanse til å vare når man først har funnet tonen.

Jeg har likevel mange med match på 97 og 98, men har ikke kontakt med noen av dem. Rett og slett fordi jeg ikke er tiltrukket av utseende.

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 11:18

@Arve
Du har en god observasjon med det om mål og mening. Men da bør jo en slik holdning reflekteres i det man skriver i profilen, og ikke late som om man legger et mye videre nett.

Mine skuldere er i alle fall senket etterhvert, også takket være gode innlegg fra folket på forum.

Dessuten skal jeg på date i ettermiddag :-))))

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 11:31

Ah, god underholdning en søndag morgen.

Skjult ID med pseudonym lilje83 sø. 22 mars 2009 11:40

Jeg reagerer på at du ble "virkelig forbanna"...Kort lunte? Irritert og forvirra kan jeg skjønne, men forbanna?

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 11:51

"Dessuten skal jeg på date i ettermiddag :-))))"

Likevel var du for under 12 timer siden i fyr og flamme bare fordi en person ikke har samme religiøse oppfatning av matchsystemet som deg?

Ja til flere sorte hjerter!

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 11:52

@ Lilje83
Forbannet i den forstand at jeg følte meg forurettet.
Litt på samme måten som hvis man stopper med bilen for i høflighet å slippe forbi en annen, som så feier inn å tar den p-plassen han så tydelig forsto at du selv var på vei inn i.
OK.
Dårlig analogi, men det beskriver følelsen. Da er man ikke irritert og forvirret, da blir man forbanna.
Kort lunte? Jada. Men til gjengjeld er jeg langsint ;-)

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 22 mars 2009 11:55

litt enig med desse siste... om det ikke skal mer til før du blir virkelig forbannet, så må jeg nesten si at ho gjorde rett.. At noen setter sort hjerte er vel ingenting å bli forbannet over?? Er jo bare å gå videre til noen andre..Du skal jo på date i dag, sint, så det går fort opp og ned på en side som dette... Ingen poeng å bli sint over ting enn ikke kan gjøre noe med :)

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 12:05

@s
Som du sikkert ser av historien, så utspannt den seg over en periode på noen uker.

Du kan sikkert klare å analysere dette til å ha noe med meg og min reaksjonsform å gjøre. Egentlig ganske uviktig.

Som du vil se av tråden, så forsøker jeg å diskutere egne og andres forventninger og forhåpninger til matcsystemet. Du er her du også, og du har vel lagt en smule omtanke i dine svar i matchskjemaet. Litt humor i greia er det vel lov å ta med, uten at svarthjertemafiaen tar av helt.

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 22 mars 2009 12:06

Sint blir sint. Eller såret, skuffet, lei seg... Alt sammen følelser. Kjærlighet er følelser. Det ligger som regel utenfor vår kontroll. Er ikke Sukker et sted for følelser da, eller er det kun et regnestykke: en pluss en...? Jeg synes Sint har gitt uttrykk for en fullstendig legitim følelse og reaksjon. På en ganske så balansert måte, til og med. Det er mange som kanskje blåser av det, vifter det bort som... en filleting, kom deg videre, man må regne med avvisning, get a life og denslags. Jeg vil si det tvertom: Sint gjør noe aldeles sunt og riktig og viktig. Etter å ha fått dårlige følelser og skitt i rørene, så skyller han skitten ut på en måte som fortjener respekt. Jeg tror det også gjør han godt, når han nå først føler som han føler. Alle har jo rett til følelser. Jeg vil si bravo, og bli litt påminnet om at jeg også i mitt liv der jeg til enhver tid opptrer, også bør anstrenge meg såpass. På godt og vondt. De som ikke har råd med å behandle andre med et minimum av respekt (det skal faen ikke så mye til, verken av tid, energi eller vanlig oppmerksomhet) vil til sist ende opp med en ypperlig match: søppel.

Skjult ID med pseudonym :-)) sø. 22 mars 2009 12:13

TS
Hvorfor bruke energi på bagateller?
Sort hjerte - so what?
Bruk heller tiden på det du er her for da, vel..... å finne en kjæreste:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 12:17

Forstår egentlig kke hvorfor man diskuterer TS sin reaksjon, jeg - eller at han skal måtte svare for reaksjonen han hadde.
Han ble forbanna der og da på samme måte som noen blir glad for et rødt hjerte der og da.
En følelse er en reaksjon, og ikke så mye å verken analysere, kategorisere eller forstå. Kun aksepteres :-)

Men jeg er kanskje litt merkelig når det kommer til slike ting.....

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 12:19

@ Menning
Takk for støtte. Et slikt innlegg varmer meg til hjerteroten. Du er et flott Menneske som jeg hadde vært stolt av å kjenne. Vi har alle råd til å vise litt vanlig folkeskikk og behandle hverandre med respekt. Slikt gjør hverdagen for oss alle bedre.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 12:19

Du kom meg i forkjøpet - og uttrykte deg mye bedre enn meg, Menning. Jeg signere den. Takk :-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 12:21

@Zitelle

Hvis det er så vanskelig å forstå, kan du jo spørre trådstarter om hvorfor han skrev innlegget. Kanskje burde diskusjonen vært avsluttet allerede der og da.

Han stiller jo til og med spørsmål om seg selv i innlegget, da er det muligens ikke så rart at folk biter på agnet?

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 12:23

.............smiler. Jo, jeg synes ganske ofte det er litt rart at folk biter på agn her inne, s. Men jeg kan jo jobbe med å akseptere det? ;-)

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 22 mars 2009 12:24

¨heldigvis er jeg av den sorten som ikke har store irritasjoner over manglende svar ol.......
og trenger heller ikke finne ut hvem som har satt svart hjerte på meg,ved å lage seg en fake profil----
ja ja,så er jeg vel og en lavmål jente,uhøflig,og med dårlig oppdragelse(i følge noen over her)
fordi jeg velger å ikke svare på alle mld av og til...
har for øvrig aldri hørt eller fått inntrykk av at jeg er noe uhøflig eller har dårlig oppdragelse,tvert om...
ha en god søndag,og til dere som MÅ ha svar uansett,bruk svar garantien!!!!:-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 12:25

@Sint

Bare av nysgjerrighet: Hva er forskjellen på at hun sender deg en avslagsmelding (enten standardmeldingen, eller en selvforfattet kort setning) kontra det å bruke sort hjerte?

Begge deler tilsier null gjensidig interesse. Er bruk av sorte hjerter kynisk, uhøflig atferd og et bevis på manglende folkeskikk?

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 12:25

@Z

Selvfølgelig :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 12:29

@s

Dette fascinerer meg grådig! Hva snakker den enkelte om nå i denne tråden, liksom? Regner med at du ser de ulike temaene?

Noen snakker om aspektet følelser, og hvordan man reagerer på disse.
Noen snakker om høflighet overfor andre
Noen snakker om sorte hjerter.

Sammen blir det en deilig gryte av forvirring, antagelser, (forhåpentligvis ikke angrep), og gradvis utvanning i tråden ;-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 12:34

@Zitelle

Tja, synes ikke det er så adskilt som så. Temaene flyter vel litt over i hverandre (f.eks. er det vel så og si _alltid_ en eller annen sammenheng mellom påstått mangel på rezzzpeeeekt og høflighet <--> sorte hjerter i diskusjoner her). Kan vel ikke forlange at tråder utvikler seg i EN bestemt retning uten å tøtsje div. andre berørte områder på veien.

"Jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet."

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 12:34

@s
Joda. Jeg stilte spørsmål om meg selv, og de spørsmålene var retoriske, nettopp for å unngå en del av de selvsagte svarene som måtte komme, type bagateller, drit i dama, osv.

Hele greia dreier seg om forventningene vi alle har ved å være på et sted som markedsfører matchsystemet slik de gjør her. Det er ikke snakk om å ha en klokkertro på det man kan finne i systemet. Det dreier seg om at man må være oppmerksom på at man kan få uventetde utslag, selv helt i toppen av listen, og selv om man tilsynelatende liker bildet og profilen til den man står overfor.

Så får det heller være at vi i større eller mindre grad tror på systemet som sådan. Vi lærer i alle fall noe om eget liv og andres innstilling. Det er plass til oss alle her.

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 12:47

@s
Jeg synes faktisk at det er nyanser i avslagsform, ja. Og dette har mye med match å gjøre. Man forventer at en på 99 tenker mer på samme måte som en selv, enn en på under 70. Forutsetningen er selvfølgelig en høflig førstehenvendelse.

Men matchen er selvfølgelig kun en indikasjon om mulig kompatibiltitet. Vi har jo alle noen i toppskiktet som ikke er aktuelle.

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 12:48

@Sint

Ok, fair enough :)

(Men uansett hvor mye de og de reklamerer for sitt produkt, vil det vel alltid være fornuftig med en viss skepsis ved bruk av tjenesten.)

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 12:53

@Sint

"Jeg synes faktisk at det er nyanser i avslagsform, ja. Og dette har mye med match å gjøre. Man forventer at en på 99 tenker mer på samme måte som en selv, enn en på under 70. Forutsetningen er selvfølgelig en høflig førstehenvendelse."

... det var dette med å ikke være for naiv, og å ikke ha for høye forventninger, både til matchsystem og folkene bak alle profilene :)

Men siden det er søndag, motsier jeg meg selv litt og tar meg friheten til å være litt naiv selv: Uansett hvor "uhøflig" og umodent det kan oppfattes når folk gir sorte hjerter, ikke svarer eller hva det nå skulle være, så tror jeg dette for det meste er 100 % oppegående mennesker som ikke har noe som helst problemer i det sosiale liv til daglig.

Skjult ID med pseudonym Sint sø. 22 mars 2009 12:53

@s
Just det, s.!
Og da er vi ved sakens kjerne igjen. La oss hjelpe hverandre til å få det beste ut av et sted som dette. Da er det i mine øyne greit å diskutere lettere bisarre utslag av hva som kan hende. Sukker driver business. Vi som er her forsøker å finne drømmepartneren. Ikke alltid helt forenlige prinsipper, det der.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 22 mars 2009 12:56

Sint,
jeg synes nå at damens atferd absolutt er et tema, men selv om det ikke avr det du ønsketå ta opp tydeligvis.
nettskikk og -bruk er dessverre ikke så bra som annen skikk og bruk, kanskje fordi vi er mer anonyme her. Men bør uansett baseres på respekt for andre.

Men altså; hvis fokuset her er at matchen på 99 må være uriktig, så er det likevel begrenset hvor mye sukker kan gjøre med det.
Systemet baserer seg på at folk ikke bare er ærlige, men har samme fortolkning av ord og egenskaper (det kan hende denne damen ikke har fått med seg hva som faktisk er god skikk og bruk, mens elv betrakter seg som normalt høflig), og at folk har selvinnsikt og ingen blindsoner. Det må du dessverre bare akseptere.

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 22 mars 2009 12:58

He he, ho ho, hi hi. Dette er ganske så festlig. Jeg merker det på meg selv. Jeg blir skrudd opp, som en snurrebass (ingen sammenligning forøvrig!!), som kjapt dreier seg omkring sin egen akse. Da er det ikke så lett å holde tunga rett i munnen. Det egentlige spørsmålet handler kanskje om følelser. Rekk opp hånden den som ikke har noen! På noen virker det som en fornuftig og riktig ambisjon: ikke å ha noen, ikke vise noen, ikke bry seg, ikke la seg vippe av pinnen, ikke bli lei og sår osv osv... Hadde vi bare brukt fornuften, hadde vi kanskje aldri vært her i det hele tatt. Her er det lov å være dum, dummere og dummest. Føle det skikkelig i magesekken. Kjærlighetslivet henger stort sett ikke på greip, uansett. Isen knaker stadig vekk og du drutter i både titt og tett, he he.

Det vesentligste spørsmålet her er kanskje: Mens vi venter og leter og søker og drømmer og sikler og fantaserer og lengter... på den rette, på kjærligheten, på den som vi sammen vil dele alt med fra innerst til ytterst og føle følelsene vinke som Dronning Sonja fra slottsbalkongen en 17. mai - nett og yndig, i en jevn og tilfreds takt, fra den ene siden til den andre, dronninglikt - så bør vi kanskje også akseptere og ta høyde for at følelsene våre lett kommer i ulage og er... ja, følsomme? Det handler derfor ikke bare om meg og mitt, men også om deg og ditt? At deg og ditt er viktig i tillegg til meg og mitt, så vi bør i det minste tenke litt om den andre, eller faktisk, hverandre. Mens vi bryr oss om hverandre, kan vi kanskje også på veien bli et strålende par som smelter på tunga, akkurat som sjokolade, he he, ho ho, hi hi

(Takk Sint og Zitelle:-)

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 22 mars 2009 13:05

Ehm ... er du min drømmepartner Menning? ;-)

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 22 mars 2009 13:13

@undrende

Du er kjempesøt som undrer...:-)))))

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 13:16

Advarsel: Avsporing fra tråden kommer nå!

Men hvordan skal man klare å finne den VIRKELIG rette når vi alle er så diffuse i vår markedsføring?
(Ja, jeg sa alle - og mente nesten alle)

For meg blir nettdating litt sånn:
"La oss nå endelig miste litt av vår menneskelighet og personlighet, så passer vi bedre inn i ytrefaktorfellesskapet"
Ikke skal man vise hva man reagerer på ang. følelser. Vel, ok da, om du sier noe positivit til meg som IKKE er klamt/ bindende.
Man skal ikke bli forbanna, fordi da er man jo på grensen til mental ustabil, og du må gjerne le, men for all del av god humor!
Og dødssynd nr. 1: Vis for all del ikke at du kan komme til å like meg! For liker du meg, mister jeg interessen for deg!
Og sånn kunne man fortsatt......

....og til slutt er det bare ytre skall som er igjen av det som aksepteres som legalt. Og klart får jeg protester på dette! Selvsagt! :-)

Så da spør jeg igjen:
Hvordan skal man i poleringens lykke finne sin soulmate, sin elskede - skremmende greier som en kjæreste og ikke "kollega"?

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 22 mars 2009 13:23

men mulig jeg har misforstått :-) jeg er nemlig kvinne.... finnes det virkelig en mann med slike tanker om følsomhet og sårbarhet som deg? :-)

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 22 mars 2009 13:24

Tråden sporer litt ut, ja, Zitelle, men pytt pytt...

Disse overlevelsesknepene på nettet som du nevner, er jo egentlig bare triste. Sukker kan være tidsfordriv, og da gjelder det å gjemme seg så lenge som mulig, så godt som mulig, og forhåpentligvis ha det moro et eller annet i skalkeskjul mens livet skjer, eller et slags liv utspiller seg.

Er det derimot alvorlig og godt ment, må man vise seg. Det er først når man viser seg at man oppnår kontakt. Det er først når det blir kontakt, at det kan bli noe mer. Det er først når det oppleves sant og ekte på begge sider av kløften imellom, det kan bli noe skikkelig. Om ikke noe av dette blir lagt inn, vil det være... tidsfordriv.

(kvinne 29 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 13:27 Privat melding

@Sint
WOW! Snakk om å henge seg opp i et tall!!
At du ikke ser ut som en roadkill er vel en subjektiv oppfatning? Ikke at jeg har sett deg, men...bare for å ha nevnt det.

For det andre, er man ikke interessert - så er man altså rett og slett ikke interessert. Sjekket du preferansene hennes på alder, høyde etc? Kan være mye damer henger seg opp i, vet du!

Å skrive ny melding når dama ikke har svart på første er for meg masing og masing er usexy. Mange jenter her får mange meldinger, og å svare på alt blir som en deltidsjobb for dem, derfor er man kanskje litt mer kritisk og picky på hvem man svarer. For meg personlig har matchtallet ingenting å si fra eller til (dessuten kommer det ikke opp engang når man skriver et brev).

At du blir så sinna for det, tyder kanskje på at dette kjøttmarkedet ikke er helt for deg, eller?

Skjult ID med pseudonym Dreamer sø. 22 mars 2009 13:28

Zitelle (og alle andre)

Gå på sukkerfest og møt folk ansikt til ansikt. Såååå mye bedre enn å irritere seg over folk som man ikke kjenner og som man overhodet ikke har et forhold til... (utifra noen tastetrykk på pc'n)

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 13:29

@eliseb

Les gjennom tråden, du, så ser du at han både har moderert seg litt, og forklart seg litt mer utfyllende i forhold til åpningsinnlegget.

"At du ikke ser ut som en roadkill er vel en subjektiv oppfatning? Ikke at jeg har sett deg, men...bare for å ha nevnt det."
WOW, snakk om å henge seg opp i en detalj.

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 22 mars 2009 13:29

Jeg tror jeg finnes, ja:-)
Men akkurat nå er jeg jo på mitt beste... eller verste, he he

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 22 mars 2009 13:31

@s
Jeg gidder ikke lese gjennom alle svarene, jeg svarte bare på det opprinnelige innlegget til Sint. Beklager så meget.

Utseendet er en _viktig_ faktor ved nettdating, så er nok ikke bare en detalj nei!

Skjult ID sø. 22 mars 2009 13:33

Nå er det ingen hemmelighet at norske kvinner rangerer høyest på "bitch" skalaen i hele Europa.

Slenger ikke alle over en kam, men prosenten er skremmende høy. Enkelte kvinner (og noen menn) har så høye tanker om seg selv at ingen kan håpe på å oppnå noen form for kontakt.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 13:37

@Eliseb

Bombe at du presterer å si at utseende spiller en rolle i nettdating.

Hva som er definert som et bra utseende er også subjektivt.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 13:39

@Dreamer
Jeg irriterer meg ikke. Hvem sier at jeg aldri har vært på noen sukkerfest. Må gi deg rett i at jeg har ikke er i et forhold nå :-)

@menning
Tror ikke man tenker på at man gjemmer seg i det hele tatt, jeg. Tror det er en ubevisst samfunnsgreie for de fleste av oss :-)
Men er hjertens enig med deg: Sånt blir det mye tidsfordriv og lite kjærlighet av!

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 22 mars 2009 13:40

@skjult id

Hvorfor er det bombe? Hvis det er bombe, har ikke du datet lenge verken på nett eller in real, for å si det sånn.

Selvfølgelig er det subjektivt hva som er bra utseende, var jo nettopp poenget mitt i mitt første svar til trådstarter. Hva er det du mener egentlig? :)

Skjult ID med pseudonym Dreamer sø. 22 mars 2009 13:42

Zitelle

Jeg bare svarte på ditt siste spørsmål i innlegget. Ingen grunn til å sette ut klørne av den grunn ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 13:54

Smiler...... Når jeg sier at jeg ikke er irritert, må du tro meg, Dreamer. Takk for rådet :-))
Når jeg tenker meg om, har jeg definitivt klør. Krasse klør. Men det er uhyggelig sjelden at jeg føler behov for å bruke dem.....

Skjult ID med pseudonym Dreamer sø. 22 mars 2009 13:57

:-q

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 22 mars 2009 13:58

@zitelle

Ja, det er mye mellom linjene i samfunnet og tidsånden idag. Ikke alt er like lystig, lyst og levende. Det er en del som visner på rot også. Men jeg tror ikke jeg skal henge med leppa her. Da får man som regel bums en på kjeften:-)))

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 14:04

Menning.
Tenker tilbake på ditt første innlegg og konstaterer for egen del at følelser er kilden til alt godt.
Noen ganger kan en si sin mening, og rolig rusle videre uten behov for å kritisere, arrestere eller kjefte på andre for deres valg.
På denne måten lukker man ikke dører, men konstaterer uten å trekke konklusjoner .... Jeg tror det kalles aksept.....

Dette innlegget er nok kryptisk for storparten av leserne, men noe i meg sier at du fatter hva jeg mener på et ikkeverbalt nivå :-)

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 22 mars 2009 14:08

:-))) Jeg vet ikke hvem du er, Zitelle, men jeg kjenner deg :-)))

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 14:12

I know. Det har med å tørre å gjøre, Menning :-)

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 22 mars 2009 14:15

Du er til å spise opp:-) Håper vi finner hverandre også der ute:-) Klem:-)

Skjult ID sø. 22 mars 2009 14:15

@Eliseb

Ikke bry deg om halvspydige kommentarer. Bare å overse dem. Du har jo helt rett når det gjelder det med tiltrekning og utseendet, og det vet alle her tror jeg. Synes TS har blitt litt ufint behandelt av "99%-dama" sin selv, men det får han bare leve med. Fint nytt bilde du har forresten, Elise :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 14:32

Eh.....blir gjerne spist opp jeg (av den rette) jeg - bare ikke akkurat nå! Løøøøøøper til job ;-)

Skjult ID med pseudonym Mizzy sø. 22 mars 2009 14:44

Löper till jobb??? Trodde det här var ditt jobb jag Zitelle.....;)

Skjult ID med pseudonym macky sø. 22 mars 2009 14:47

Hahaha!! @Mizzy,där slog du spiken på huvudet:)))

Skjult ID med pseudonym cinderella sø. 22 mars 2009 14:50

Lurer på hvorfor jeg plutselig kom til å tenke på Askepott og de to slemme stesøstrene... ;-)

Skjult ID med pseudonym venus sø. 22 mars 2009 15:07

Støtter @eliseb. Å sende ny mail etter å ikke ha fått svar på den første blir oppfattet som mas,- da mister mange av oss kvinner interessen totalt. Manglende svar er det samme som manglende interesse her på Sukker.
Selv om @sint har bilder så det holder,- så likte hun sikkert ikke det hun så da. Hadde hun vært interessert i deg så hadde du fått svar,- positivt svar:)

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 15:16

@venus

"Å sende ny mail etter å ikke ha fått svar på den første blir oppfattet som mas,- da mister mange av oss kvinner interessen totalt"

Åja, så det er en viss interesse der før melding #2, mener du?

"Manglende svar er det samme som manglende interesse her på Sukker."

Så du har aldri glemt av en melding, ikke vært pålogget på en stund, eller rett og slett endret oppfatning av noen over tid?

Skjult ID med pseudonym venus sø. 22 mars 2009 15:29

@s Mas fra menn er turn-off. Har du ikke fått svar trenger du ikke sende ny mail mener jeg. Om du ikke har vært pålogget på en stund så sjekker vel de fleste mailene sine når de logger seg på igjen.
Hvis jeg endrer oppfatning så kan jeg selv ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 15:38

@venus

"Mas fra menn er turn-off." Turn-off på toppen av en interesse som i utgangspunktet ikke var der?

Den som maser har ingenting å tape på å prøve seg på nytt dersom vedkommende finner en profil veldig interessant (hvis du fortsatt er uenig, vil jeg gjerne vite hvorfor). Om en får en ekstra melding i ny og ne fra noen som har prøvd seg før, er det vel bare å slette den. Det er ikke ALLTID slik at manglende svar skyldes manglende interesse, så - kvifor ei?

(kvinne 29 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 15:58 Privat melding

@s
Jeg er uenig i alle fall. Mas er aldri sexy. Som venus skriver, tar man kontakt selv om man mot formodning skulle endre sin mening. Har gjort det før, jeg. Men om en person sender meg en melding jeg finner uinteressant og ikke svarer på, så forstår jeg ikke hvorfor denne personen sender på nytt. At vedkommende ikke har lest meldingen hun har mottatt, er vel en smal sak å sjekke. Det finnes nemlig en funksjon som viser om et brev er lest eller ulest (bruk den!). Er den lest og du ikke har hørt noe... Give up, move on. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 22 mars 2009 16:09

Vi vet jo at det ikke er alle (men antakelig de fleste) som foretrekker et kort avlsag, framfor stillhet. Men jeg synes det stiller seg litt annerledes når TS eksplisitt sier at han gjerne vil ha beskjed om det ikke er interessant. Da burde et avslag være mulig å spandere..

Men høy match sier jo som tidligere nevnt her bare noe om sansynlighet for at noe skal vare dersom kjemien først er på plass. Om den ikke er der, hjelper det ingenting. En annen ting, er at hun MULIGENS oppfattet (jeg vet jo ikke hva du skrev) at dere nærmest burde ha kontakt FORDI dere hadde høy match. Om du lar det skinne gjennom at du har tatt kontakt på bakgunn av en tro på et system, går jo ikke komplimentet direkte på henne. Er det en mulighet?

Skjult ID med pseudonym s sø. 22 mars 2009 17:20

@eliseb

Det er ingen som har benektet at mas er "usexy". Poenget mitt er at det er litt snodig å fokusere sånn på at en melding #2 er så turn-off. Da kan det jo tyde på at det i utgangspunktet er en interesse der (uten å ha respondert på førstemeldingen), som forsvinner når det kommer en til (= mas).

"Som venus skriver, tar man kontakt selv om man mot formodning skulle endre sin mening. Har gjort det før, jeg."
Det er DIN oppfatning, ja. Men betyr det at alle andre gjør det slik?

"så forstår jeg ikke hvorfor denne personen sender på nytt."
Nei, nå kan du lure.

"At vedkommende ikke har lest meldingen hun har mottatt, er vel en smal sak å sjekke. Det finnes nemlig en funksjon som viser om et brev er lest eller ulest (bruk den!)."
Ååååå, sier du det.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 20:47

Tja, hvis jeg (mann) hadde fått en melding fra en person som matchet med 99 og bodde i andre enden av landet så hadde det vel ikke spilt noen rolle. Jeg hadde avslått, gjerne med et standard svar. Jeg er ikke ute etter en brev venn, men en partner.
Nå vet jeg ikke om denne personen som TS beskrev bodde i hans nærområde eller ikke.

Skjult ID med pseudonym PasseTeit sø. 22 mars 2009 21:26

Dersom alle disse såkalte følelsesmessige avstumpede sukkermedlemmene åpner meldingene og leser dem, er det vel ikke mange kaloriene mer enn det man bruker på å lukke vinduet som skal til for å klikke på den knappen som har et ferdig svar, trykke på send og alle blir fornøyd ?? :-)

(mann 42 år fra Vestfold) sø. 22 mars 2009 22:12 Privat melding

Vel, noen tolker og analyserer for mye, og
fokuserer ofte på det ytre, dessverre.
Likevel det er naturlig, og kun et personlighets 'tall'
er ofte ikke en fasit.

Skjult ID med pseudonym up-and-go sø. 22 mars 2009 22:37

I just blackhearted a gal myself ..