Alle innlegg Sukkerforum

Moral og utro ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 22 mars 2009 06:19

Ja , jeg har vært utro i kveld! Jeg er singel …Han gift…. Ikke sex… Bare klining ?
Er det greit ?
For å si lett om bakgrunnen her :
Han var min første ordentlige kjæreste … jeg var utro – det ble slutt, i en alder av 16-17 år.
Han mente at han alltid kommer til å huske meg. ( i en alder av 33 )Var den første som gjorde mye … for han.
Jeg vet at mange av dere single sier: Hva så?? ”Det er han som gjorde noe galt, ikke du ….”

Men har hatt en lang diskusjon med venninnen min .
Om moral …..Jeg er veldig enig i hva hun mener .Om at hadde jeg vært i et forhold hadde ikke jeg godtatt det . Så hva er forskjellen med meg ?

Skjult ID med pseudonym barneglad sø. 22 mars 2009 08:46

Kanskje skruddd i hue!
Jeg blir bare trist når jeg hører damer jatter om slikt!
Ta en Britny S.!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 22 mars 2009 08:55

"Ja, jeg har vært utro i kveld.........er det greit?"
Du er veldig enig med din venninne: Hadde du vært i et forhold, hadde du ikke godtatt at kjæresten din gjorde dette mot deg.

Slik jeg leser deg, har du allerede besvart ditt eget spørsmål :-)

Utroskap kan diskuteres og rettferdiggjøres i det uendelige, og man blir nok aldri enig i hva som føles rett og galt for den enkelte.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 10:27

Synes alle burde holde seg for gode til å ha fling's med folk i forhold, for What comes around goes around!
Så du må nok betale for det før eller siden!!

Skjult ID med pseudonym Pytt Pitt sø. 22 mars 2009 10:54

Han må ta ansvar for sine handlinger, og det er i tilfelle han som har vært utro.

Jeg dømmer dere ikke, for som godt voksen mann, så vet jeg en del om hva som kan skje gjennom livet. Men dette blir verre for deg enn for han, for menn kan ha evne til å elske flere samtidig. Og all kjærlighet er ren, så lenge det er kjærlighet og ikke kåtskap.

For meg har følgende lille setning hjulpet meg i tilsvarende situasjoner:

Elsker du henne fordi du trenger henne, eller trenger du henne fordi du elsker henne.

Jeg ønsker deg alt godt, og synes det er flott at du tar dette opp som et moralsk tema.

Skjult ID med pseudonym heltklart! sø. 22 mars 2009 11:01

Du var utro med han først så ble det slutt... så er du utro med han nå...i forhold til hans forhold...
Høres da ut som at du ikke har noen moral i det hele tatt og har sikkert flere historier bak deg...
"Mange her sier det er hans feil" ?? Nei vettu hva!! Man er 2 om å leke! Du får ikke min bekreftelse for at dette er ok i alle fall

Skjult ID med pseudonym Odys sø. 22 mars 2009 11:13

Tror ikke det nødvendigvis har med moral å gjøre, men vel så mye med situasjonen, forholdet hans, tidspunktet og kanskje mange andre ting vi ikke vet noe om.
Og så er det jo to forskjellige situasjoner også. Enig i at første gangen gjorde hun noe helt feil, men nå sist er det definitivt hans feil. Er tross alt han som er i et forhold! Dette er ikke noe forsvar for mine synspunkter, men bare min måte å se det på i dette tilfellet!
Og JA, klining er også å være utro, etter mine begreper ihvertfall!

Ha en super søndag!!:)

Skjult ID sø. 22 mars 2009 11:18

Desverre vet ikke alle hva det vil si å tenke over konsekvensene av sine handlinger.

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 22 mars 2009 11:32

Jeg mener at du kan ødlegge like mye for dama han er gift med..... Du vet han er gift og når du "bare" kliner med han, så rører du litt rundt i hode hans og det kan jo gå ut over dama hans... Det er du og medskyldig til .... tenk litt på det også..

Skjult ID med pseudonym Isabjella sø. 22 mars 2009 12:50

SELVSAGT er det greit!! Og det er heeeelt greit at damer legger seg etter typen din også når du er i forhold. Gjerne maser og presser ham til å være utro. For det er jo helt greit...
Man gjør mot andre som man vil andre skal gjøre mot en selv..

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 22 mars 2009 12:58

Helt greit er det ikke.
Men forskjellen på deg og ham er at han ha forpliktelser, det har ikke du.
Men det betyr selvsagt ikke at du skal gi blaffen i muligheten for at du sårer andre, kjente el ukjent.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 22 mars 2009 13:09

Jeg synes dette kan sammenlignes med tyveri og heleri.

Både tyveri og heleri er kriminelle handlinger. Om en bilstereo blir stjålet, er både tyven og kjøper medskyldige i lovbruddet. Tyvens handlinger er likevel hakket verre. Jeg tror mange ville kunne la seg overtale til å kjøpe en billig bilstereo på gata uten å spørre hvor den kommer fra, mens terskelen for selv å bryte seg inn i en bil å stjele den, er langt høyere for de fleste.

Den som er i et forhold, har et større ansvar for partneren sin enn den som er med på utroskapet. Derfor mener jeg at det største ansvaret ligger på ham. Men ikke ene og alene.

For det var det å gi tyvene et marked igjen, da!

Skjult ID med pseudonym PUA sø. 22 mars 2009 13:16

Slik jeg ser det, så er grunnen til at noen er utro--at forholdet deres ikke går som det burde og likevel er i en tynn tråd eller snart over. Dette er det derimot råttent å utnytte, siden han er ute etter en re-bound på forhånd. Du utnytter dermed det bristende forholdet. Eller så er han bare en dust, som synes det er ok å være utro..... Og hvorfor senker en seg ned på et plan hvor en roter med en dust ?? Da er en vel ganske villig og desperat selv da .

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 22 mars 2009 13:37

PUA.
Jeg skulle ønske det var så enkelt som du beskriver. Men det er nok av menn (sikkert kvinner også) som sier de er i et godt forhold, men som likevel søker litt spenning i hverdagen.

TS - Lovbrudd bedømmes ofte etter intensjon og overlegg. Jeg mener det er mange grader av dårlig moral. Så spørsmålet blir i tillegg om klininga bare skjedde (mot formodning) eller om dere traff hverandre bevisst med litt romantikk i bakhodet?

Om du nå treffer ham flere ganger og fortsetter har du ingen unnskyldning uansett. Synes det er all grunn til å ha litt dårlig samvittighet. Han på sin side burde skamme seg. (Det var deilig å bruke et så gammeldags og lite politisk korrekt uttrykk, gitt!)

Skjult ID med pseudonym Guri sø. 22 mars 2009 13:39

Det kan være mange årsaker til at gifte menn eller kvinner søker en elsker /elskerinne. Det kan være sykdom , mangel på sex i ekteskapet eller "de holder sammen på grunn av barna"......

Mange harde "dommer" her synes jeg

(mann 51 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 13:40 Privat melding

Det er neppe smart å rote med noen som er i ett forhold, men det er helt klart den som er i forholdet som bryter ett gitt løfte. TS har vel ikke gitt noe løfte til noen?

Lilleulv, sammenlikningen med tyven og heleren halter, fordi begge tar seg til rette med andres eiendom. En er vel ikke eiendom selv om en er i ett forhold? Den eneste grunne til at en har forpliktelser i ett forhold, er fordi en lover å holde seg på matta. Når den ene parten da er utro, har vedkommende kalt tilbake løftet sitt

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 22 mars 2009 13:53

Kit -
God søndagsmorgen til deg!
Hva var det du kalte det? Å kalle tilbake løftet sitt? Det er da forskjell på en hund og på et løfte ;-). Nei, Kit. Den kjøper jeg ikke!
Man kaller ikke tilbake løfter. Man bryter løfter.

Ingen paralleller er 100% fullgode. Men jeg synes likevel det er et godt bilde. Fordi den som som begår utroskap eller tyveri ikke hadde kommet noen vei med sine handlinger om det ikke hadde vært et marked for dem.

Man er selvfølgelig ikke noens eiendom i et forhold. Heldigvis! Vi mennekser har fri vilje. Og det er derfor begreper som moral kommer inn i bildet. Det handler om tilitt. Hva i all verden skal man med et forhold om man ikke kan ha tillitt til sin partner?

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 22 mars 2009 14:04

Det skal sies at jeg ikke viste at han var gift da vi begynte å kline ... Det var min venninne som kom bort og dro frem hånden hans og viste meg ringen.
Men da var allerede "skaden" skjedd og jeg klarte kke stoppe.
"Du har ikke forandret deg noe "sa han "du er like fristene nå som før"

Jeg håper da jeg har forandret meg på 14 år ..... Håper jeg har modnet noe.Har dårlig samvitighet .. eller så hadde jeg ikke giddet å skrive dette.
Og er det virkelig sånn menn ser meg ? Da skjønner jeg jo at jeg er singel ..... Jeg er bare til sprell og ikke noe seriøst.

Skjult ID med pseudonym PUA sø. 22 mars 2009 14:07

Utroskap har en skammelig lav terskel. Typisk av jenter er å syte over at mannen er sjalu. Men det er kanskje ikke rart når moralen (både til mann og kvinne) er så lav.

I går begynte jeg å snakke med en kvinne ved dansgulvet. Pratet litt løst. Så sier jeg til henne at jeg må innrømme noe: "jg prøver å sjekke deg opp"

Hun sier : "neeeeii"

Som om hun ikke skjønte dette. Hun likte likvel oppmerksomheten. Videre tok jeg hendene hennes opp og sa: "jeg ser ingen ring på fingeren din... (?) "

Hun forteller at hun ikke er gift, men at hun har en kjæreste.

Videre mens jeg holder hendene hennes, så forteler jeg henne at hun har varme hender, ser henne i øynene,smiler og sier at det betyr at hun har et varmt hjert, og legger en hånd på brystet hennes, lener meg inn å kysser henne..

Hun fortsetter å kline med meg. Vi prater, jeg blir med henne ut å røyke, vi går inn igjen og prater og kliner litt til...

Er det rart at folk er sjalu, om det faktisk er så lett å få noen i et forhold til å rote med en ?

Men, ja, jeg er den stygge ulven.-- dog hun er ikke helt uskyldig hun heller..

Hun dro hjem med venninnen sin. Hadde jeg spilt kortene mine riktig, er jeg 100 % sikker på at det hadde endt med 3-kant...

Jeg må kanskje bli litt flinkere på å lukke salget.

Men det skal også nevnes at jeg hadde dårlig samvittighet for han der hjemme, og var mest ute etter å sette et eksempel for hvor lette folk er å overtale...--Samt hvor tragisk det er når noen bruker sjalusikortet mot en, når de faktisk er utro over en lav sko..- De gir den andre parten den ekle følelsen av å være en sjalu og dårlig person, og seiler selv i sitt hvite skip, eller noe i den duren..

Når du siter ved et bord med kjæresten eller personen du har noe på gang med, og vedkommende står å snakker med noen, eller danser med en annen på dansegulvet, og kommer tilbake.---Så spør du henne med litt skrått blikk om hva det var.. Så ber de deg om ikke å være sjalu og sier at det er slik det fungerer.. Men i virkeligheten, har det vært flørting over en lav sko, en dansende lap-dance.... Noe som lett hadde ført til mer om du ikke hadde sittet pliktoppyllende på plassen din og sett på.. :-/

Jeg har selv aldri vært utro, men har vært med flere jenter som er utro... Noen tenker kanskje at "de fleste jenter er ikke slik, eller gutter for den saks skyld" ...... Denne dama var 30+ og advokat, anstendig kledd og ikke overberuset...

Så hvordan kan en vite ? Verden vil bedras...

Skjult ID med pseudonym 60 sø. 22 mars 2009 14:20

Uff. Mye "fjortisprat "........

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 22 mars 2009 14:26

Er det ikke utroskap blandt de som er eldre da @60 ?
Kom heller med litt konstruktiv kritikk.. :)

Skjult ID med pseudonym Mizzy sø. 22 mars 2009 14:32

Äh, hade han inte vart utro med dig Bunny, hade han vart det med nån annan.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 14:39 Privat melding

@Bunny...bara så du vet så kan DU inte vara otrogen när du är singel.Så om någon var otrogen så var det väl han då....måste säga att han verkar lite trög med tanke på att du säger att ni var sammen för ca 16år sedan:))

Skjult ID med pseudonym 60 sø. 22 mars 2009 15:06

Å jo da. Jeg sitter nok i glasshus. Er enke, men har et flott forhold til en gift mann.
Jeg er veldig diskret, ringer aldri, sender aldri meldinger..........bare sitter på gjerdet og venter til han tar kontakt. Vi snakker aldri om hans forhold. V i bare nyter hverandre de få stundene vi har sammen.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 15:13

Fy F*** skal aldri ha noe annet enn åpent forhold igjen, er jo bare flyfiller alle mann...

Skjult ID med pseudonym venus sø. 22 mars 2009 15:13

DU var ikke utro. HAN var utro. For å være utro må man være i et forhold til noen, og det er ikke du.
Allikevel burde du holdt deg for god til å gjøre dette. Han har tross alt en annen.

Skjult ID med pseudonym PUA sø. 22 mars 2009 15:18

Må det virkelig være slik at en skal være utro med vilje, ha en annen (selv om en elsker den andre og ikke ønsker andre), bare fordi verden er full av bedrag ?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 22 mars 2009 15:18

@Bunny.
Om du ikke visste han var gift, dere ikke var på date, men bare kyssa litt fordi du traff på ham mens du var ute med venninen din, ja da ville jeg nok ikke ligget søvnløs pga. dårlig samvittighet. Du gjør deg i tillegg opp noen tanker om forhold og utroskap, hvordan du vil leve og hvordan du tror du kan bli oppfattet. Refleksjon er en fin ting.. så da kom det kanskje noe godt ut av det, tross alt. Det er hva du gjør videre framover som har noe å si nå.

Jeg kan sikkert framstå som litt sort/hvitt tenkende i blant. Det er egentlig ikke meningen, og jeg er ikke blottet for sjatteringene i mellom. Jeg forsøker bare å være veldig bevisst på egne valg i mitt liv. Om jeg ikke hadde vært så bevisst dette, vet jeg at jeg hadde vært offer for tilfeldighetenes spill mange ganger.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 mars 2009 15:21

Dette ser jeg går igjen på flere innlegg her :

"Det er ikke deg ,det er han "

Viser ikke dette at det er en utrolig lav moral blandt oss single på dette ...Bunny var fulstendig klar over hva hun gjorde og Viste at det hun gjorde var noe hun ikke ville godtatt .

Jeg mener at alle gjør feil innimellom , men det er å vise lav moral å kline med noen som er gift.

Skjult ID med pseudonym PUA sø. 22 mars 2009 15:22

@ Lilleulv

Det sier vel egentlig også litt om hvor lav terskelen til noen er for å faktisk bare rote med noen. Bare for moroskyld liksom. Fordi det er litt digg der og da. Ingen date, ingen veksling av større samtale. Ingen spesiell stemning osv..

Bare: "Du vil jeg nusse litt på. Det var godt. Takk skal du. Ja, jeg skal forresten ha en pepsi også.." (stilt på spissen, en tilfeldig anledning, som om det var på butikken)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 22 mars 2009 15:47

@PUA.

Ja, det er nok litt sånn i blant. Men er man singel, ser jeg ikke så mye galt i det. Ikke for annet enn at denne stilen lett bli en livsstil som gjør at man enten aldri tør/vil gå inn i et forhold, eller man klarer ikke slutte om man faktisk velger å gå inn i et forhold.

Det er da jeg mener de bevisste valgene bør være på plass. Man kan aldri få i pose og sekk uansett. Men sånn inntil videre, så tar jeg gjerne en pepsi og et kyss, jeg. Hvor har de det? :-)

Skjult ID med pseudonym PUA sø. 22 mars 2009 16:15

Hehe,,, nei det hørtes liksom ut som om det var en veldig stor tilfeldighet og den største naturlighet. Som om hun kyssa med han i kassa på Rimi.. Selv om det her var bobler, ikke i form av pepsi i bildet da.. Men det sies jo at fylla ikke har skylda. At den bare fører til ting en egentlig har lyst til..

Hmmm... Kanskje mitt neste mission er å kysse noen på høylys dag på en kafe, som om det er verdens mest naturlige ting å gjøre.... For det har jo ikke noe med alkohol å gjøre visstnok..

Det hørtes spennende ut.. Noen som vil være wingmaten min for dagtid kafésjekking med mål om å få et tilfeldig kyss ?
Fortrinnsvis fra en singel jente da.. Men det er jo kanskje ikke så nøye, siden den moderne verden har ført all gammel moral og fornuft bak lyset. :)

Skjult ID med pseudonym kula sø. 22 mars 2009 16:20

alle sier Jeppe drikker men ingen sier horfor Jeppe drikker.....

Skjult ID med pseudonym HEIDI sø. 22 mars 2009 18:12

@PUA

Jeg vil være din wingman, men det funker kanskje ikke med ei dame?

Skjult ID med pseudonym ? sø. 22 mars 2009 19:32

Hm, noen ting her jeg ikke kjøper... du klinte med ham men la ikke merke til ringen? Og "klarte ikke stoppe"? Vet du hva, det blir for dumt. Det er den enkleste sak i verden å reise seg og gå derfra. Ja, det er han som har brutt et løfte, ikke du. Men du var med på det også etter at du skjønte han var gift. Så jeg syns faktisk det er bra du har dårlig samvittighet. Det er en tredjepart i dette, hans kone. Og eventuelle barn, som heller ikke kommer til å unngå konsekvensene om hans utroskap kommer fram. Det gjør det som regel...
Det var dagens moralpreken fra meg... det er uansett bare du som kan bestemme hva du gjør, så jeg ønsker deg lykke til!

Skjult ID med pseudonym even tyr sø. 22 mars 2009 20:06

Mange prøver å rettferdigjøre ovenfor seg selv hvorfor man er utro eller bidrar til utroskap, men fakta er vel at det finnes ingen unnskyldning for slikt. Uansett... :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 mars 2009 20:10

Det er en god moral ,eventyr :o))

(mann 51 år fra Oslo) sø. 22 mars 2009 20:24 Privat melding

even tyr, spørsmålet her er er om å bidra til utroskap er problematisk. Hvis en er utro, så bryter en ett løfte.

De aller fleste klarer å gå i godtebutikken uten å stjele smågodt. Noen klarer det ikke, og det blir rimelig patetisk når naskeren sier det var smågodtet sin feil. De fristet så mye....

Skjult ID med pseudonym august sø. 22 mars 2009 21:35

Jeg forstår at fristelsen ble for stor Bunny.
Men likevel i en alder av 33 burde du ha tenkt på hvordan du ville ha følt det om du var i situasjonen til kona hans.
Når man er såpass voksen burde man bruke vettet å tenke med, ikke underlivet.

Skjult ID med pseudonym Midwife sø. 22 mars 2009 22:05

Jeg spør konsekvent om de er gift, samboer eller har kjæreste. Selvfølgelig kan det hende at noe lyver på svaret, men tror det er svært få, da spørsmålet kommer som lyn fra klar himmel og løgn vil være lett å oppdage.

Dette gjøres ikke nødvendigvis fordi jeg tenker så mye på de "hjemme" som evt. blir bedratt, men fordi jeg som singel ikke er det minste interessert i å involvere meg med noen som har "hele" pakka". Skal de liksom få i både pose og sekk, nei takke meg til.

Dette bidrar også til å opprettholde min selvrespekt og gjør at jeg kan gå gjennom livet med hevet hode og rak rygg.

Mener også det er OK å leve etter regelen som sier at gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg.

Dette er nå min måte å leve på og kan anbefales på det sterkeste :-)

Skjult ID med pseudonym PUA sø. 22 mars 2009 22:53

@ Heidi

Du hadde sikkert vært en perfekt wingmate ! :)

Skjult ID med pseudonym HEIDI sø. 22 mars 2009 22:59

@PUA

For stillingsbeskrivelsen til en wingmate er bare å skryte deg opp i skyene/bekrefte alt du sier, ikke sant? Det hadde vært morro å se en pick up artist in action :)

Skjult ID med pseudonym PUA ma. 23 mars 2009 01:00

Hehehe..
Den var god.

Jeg kunne vel bare sagt at du var dama mi. Så hadde vel jenta bitt rett på :)
Trenger visst ikke være noen artist for det.

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 23 mars 2009 06:53

Dere har rett ,det er ingen unskyldning for dårlig oppførsel.
Men tror dette var et litt spesielt tilfelle.. Han x er snil som et lam og tror ikke han ville gjort noe for å såre dama si.
Det ble bare litt mye mimring av noe som var hans føste ordentlige kjærlighet og det er litt spesielt ...

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 23 mars 2009 10:30

PUA,
hvorfor tror du det kunne blitt trekant? Og hvordan i all verden skulle du spilt kortene dine da?

Det er en laaang vei å gå fra å kline til å hoppe i køyen til å å hoppe i køyen med en ONS og en venninne.Du skal ikke se birt fra at hun klinte litt av høflighet, det er ubehagelig å avvise, litt fordi det var bekreftelse, men at det overhdoet ikke tente henne.
Det har jeg gjort, opptil flere ganger.

Skjult ID med pseudonym TanteGrus ma. 23 mars 2009 10:57

@bunny
"tror ikke han ville gjort noe for å såre dama si." og så kliner dere? Og dette var ett spesielt tilfelle?
Sorry at jeg må fortelle deg dette, da du tydeligvis ikke innser det selv, men dette er bare dårlige unskyldninger.

Klart du sårer dama hvis du kliner med han. Og tenk deg hva slags tanker du har satt i hodet på denne karen nå? Eller hva han kan finne på å gjøre? Slutt med sånt tull og hold deg til single menn, sier nå jeg :)

Skjult ID med pseudonym Koer ma. 23 mars 2009 11:26

@Bunny
For å svare på spørsmålet ditt.
Nei, det er ikke greit!
Du sier at det ble litt mimring av noe som var hans første kjærlighet, mimret dere også om at du var utro?
Beklager, men ingen sympati å hente her hos meg.

Skjult ID med pseudonym PUA ma. 23 mars 2009 14:49

@ Vibe

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skulle spilt kortene mine. Det var egentlig ikke meningen at det skulle skje i det hele tatt. Jeg sto jo bare der, så fikk jeg lyst til å snakke med henne :)

Men gode tegn tilsa at det ikke var av høflighet. Hun gjorde det flere ganger også. Hadde hun ikke hatt type, hadde det vært case closed.Men det er ikke sikkert jeg hadde vært interessert lengere da.

Venninna var på dansegulvet. Dessuten roter du vel ikke med noen i all offentlighet, foran venninna på dansegulvet og kanskje andre bekjente, for å være høflig.... Det var ikke særlig høflig mot typen.

Jeg synes det var ganske råttent av henne, og at hun skulle trekt seg lenge før jeg holdt hendene hennes. Det er det jeg kunne tenkt meg om hun var dama mi hvertfal. Men det sier vel bare litt om hva som egentlig foregår og hvor enkelt folk ledes til å være uanstendig, selv m de fremstår, om så den mest anstendige personen i discoteket.

Å si at det var av høflighet og at det ikke er så lett å avvise er like sant som det jenter sier dagen derpå et one night: "Jeg bruker ikke å gjøre slik".

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 23 mars 2009 19:05

Ser ikke etter sympati .... :)
Det er bare noen som mener at klining ikke er utroskap ... men jeg fikk dålig samvitighet så det er vel det for meg.
Fylla har skylda.... og ja .. jeg drar den .

Skjult ID med pseudonym Lewis ma. 23 mars 2009 19:08

Jeg vil vel ikke mene at man er utro når man kliner med noen.. Selv om det ikke er verdens smarteste ting å gjøre når man er i et forhold..

Skjult ID med pseudonym TanteGrus ma. 23 mars 2009 20:14

hehe...ser ut som at du fortsatt leter febrilsk etter unnskyldninger for å rettferdiggjøre det du gjorde
"Det er bare noen som mener at klining ikke er utroskap"
"Fylla har skylda"

hva blir det neste? :)

@lewis
Når man kliner med en x, da er man absolutt utro....

Skjult ID med pseudonym jente ma. 23 mars 2009 20:27

Enig med Lewis. Jeg tror mange av de som sier at de aldri har vært utro har klina litt med andre... og faktisk ikke ser på det som utroskap. Jeg gjør ikke det. Det er å så avgjort å gå bak ryggen på sin partner og det er ikke bra på noen måte. Men for meg faller ikke det i kategorien utroskap likevel.

På en måte er det godt gjort og ikke gå videre etter klining, om man er tent. Det viser vel at man kan styre sine lyster og ikke ønsker å være utro. Det er vel noe i det som heter: Skjerpe apetitten ute, spise hjemme... ! ( Litt flørt gjør godt for de fleste, selv om klining nok er å ta i litt!)

Skjult ID med pseudonym TanteGrus ma. 23 mars 2009 20:38

@jente
I dette tilfellet så var det klining med en gift x og det vil jeg i høyeste grad kalle å være utro.
Da er man nok veldig bevist på hva man gjør.

men men.......kansje det bare er meg som er litt gammeldags :)

Skjult ID med pseudonym jente ma. 23 mars 2009 20:47

@TanteGrus
Spørsmålet må i så bli hvorvidt han var utro som klina. Jeg mener fortsatt nei, selv om jeg ikke forsvarer oppførselen.
Han hadde i det minste en å være utro mot. Eller mener du at TS også var utro mot hans kone?

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 23 mars 2009 21:11

PUA,
hvis du ikke vet hvordan du skulle spilt kortene dine, så tviler jeg på at din intuisjon og vurderignsevne - at du kunne fått begge damene så langt sam til køyen samtidig - ikke er helt ufeilbarlig.

Og believe it or not, men fakta er at jo, jeg har klint med av ren høflighet.
Noen menn tror at fordi man sier ja til å danse, og danser bra sammen, så er det damen dødsheit på fyren. Jeg danser bra med de aller fleste menn, men de tar det litt vel personlig. Og at det ikke er snilt med typen? Jeg skal si deg at det er altfor snilt, ufortjet snilt, mot typen. Når fyren ikke tar et hint når man prøver å komme seg unna, og valget er mellom å unnslippe med noen sekunders likegyldig klining eller ydmyke ham rett foran alle, så har jeg faktisk valgt det første ved et par anledninger. Nå er jeg for voksen for det, og stoler på min egen dømemkraft, men jeg var mer redd for å forårsake skandale og oppstyr før.

Du skal vite at mange damer godt skjuler hva de egentlig tenker og gjør ganske mye av hensyn (som å smile eller ignorere det), når overkåte, fulle menn går på trynet. Selv om de inni seg tenker "for en idiot".
(Men for dere menn som blir bekymret nå, vil jeg si at om ikke du blir altfor klåfingret og dritings, eller innbilsk og selvutnevnt konge på byen, så gjelder det ikke deg).

Skjult ID med pseudonym PUA ti. 24 mars 2009 03:40

Bekrefter vel at jenter er like alle sammen, som nevnt.
Jeg var helt edru på byen. Drakk to Corona.
Ikke alle menn er drita på byen. Dessuten er det som oftest disse som blir avvist.

Det kan på ingen måte uansett hvor ung og usikker en er på seg selv og situasjonen en er i unnskyldes å være utro ved å være høflig-- Eller for den sags skyld ved andres kåthet tilfredstille sin egen søken etter bekreftelse og tomme følelser ved å rote med andre.

Og, ja... Jeg vet ennå ikke hvordan jeg skulle fått de i en 3-kant.. Jeg vet bare at kvinner som menn er enkle vesener som like gjerne tar neste steg som det første,, Er det en grunn til at de tok første steg ?? Hvorfor skal de ikke ta det neste, og det etter det osv...

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 24 mars 2009 09:28

PUA,
en stor misforsteålse her - jeg var ikke utro. Hadde ikke type.
Men at kvinner synes en situasjon kan være vanskelig der og da og velger minste motstands vei (kliner), fordi fyren er så på, kan skje.
Og at man bare søker etter bekreftelse og sånns ett bruker andre menensker eller tar det som bare faller ned i fanget av oppmerksomhet, er det både endel menn og kvinner som gjør. Jeg synes ikke det er verken hederlig elelr riktig, men jeg konstaterer at det er slik. Uten at det betyr at de ville gjort noe mer enn det som skjer der og da.

Hvor mange har hatt trekant og hvor mange har hatt det med enf remmed og en god venninne?
Langt færre enn folk som har klint. Det er et haaav fra å kline til å hoppe i køyen med to personer hvorav en din gode venninne.
Å forutsette at fordi man sier A så kan du komme til Å, er en veeeldig søkt oh innbilsk konklusjon.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 24 mars 2009 13:42

PUA

Menn og kvinners seksulalitet er ofte litt forskjellig motivert. I blant kliner jenter for å oppleve nærhet. Og ikke noe mer. Da blir skrittet fra klining på dansegulvet til å ha sex med en venninne og en fremmed absurd. For at jenter skal få oppleve litt av den nærheten, må det ofte litt klining til. Klining blir derfor ofte et mål i seg selv, mens gutter har lettere for å konsekvent se på det som opptakten til noe mer... Jeg tror Vibe har rett, at det uansett finnes veldig få jenter som tar med seg venninna si på soverommet for en trekant bare sånn for moro skyld. Sorry to say!

(mann 37 år fra Nord-Trøndelag) ti. 24 mars 2009 13:55 Privat melding

I USA har de jo en tradisjon der alle får kysse bruden når man gifter seg.. Ok, det er amerikanere, men likevel.. Folk er forskjellig. Ofte lurt på det selv, et kyss med følelser eller sex uten. Hva er værst når man definerer utroskap? Jeg heller faktisk mot det første...

Dog, kunne hun jo bare sagt ifra hvis hun trengte det siste, altså foten i ræva uansett.

Men nå er ikke jeg helt med på denne diskusjonen

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 24 mars 2009 14:06

Lette litt på nettet, og fant at ca. halvparten av de innleggene, mente at kyssing er utroskap, mens den andre halvparten mente det ikke var det. Det var også gjort en undersøkelese der ca. halvparten hadde hver sin oppfatning av dette. Da blir det jo veldig vanskelig for mange å svare på spørmålet om de noengang har vært utro... (Og å svare: Kremt, hva mener du? Er vel ikke så tillittsvakkende svar det heller... ?)

Det er interessant at et ord som utroskap som brukes så mye i hverdagen, er noe vi legger så mye forskjellig i.

Skjult ID med pseudonym PUA ti. 24 mars 2009 17:51

@ Jente

Det finnes jo også veldig få jenter som bare er utro ut av det blå, likevel skjer det rett som det er, uten noen spes grunn...
Samme som at jenter sier "jeg bruker ikke å gjøre dette"

Dessuten så vet jeg om kompiser som har hatt mye trekanter, og dette med jenter som blir plukket opp over et kort tidsrom.
Det er ikke sexen i seg selv som er det interessante. Men det å komme dit .

Skjult ID med pseudonym jente ti. 24 mars 2009 18:03

Det var ikke trekant jeg stilte meg så tvilende til som sådan. Det var mest det å ha det med en venninne på det jeg tror er uvanlig.
Men om temaet er nærhet, er kyssing et alternativ, til og med utroskap.Trekant er det ikke. Det har med spenning å gjøre. Eller sex for de mer efarne. Poenget mitt er at en ting ikke alltid leder til en annen. Spesielt ikke om det skal involvere mer enn to. Og i alle fall ikke om den ene er venninnen din...

Skjult ID med pseudonym Dramqueen ti. 24 mars 2009 18:37

Herreguuuuuuuuuud så patetisk.
Hvem spjåker du deg til for? Utro? Bare klint? Er du 12 år eller? Det er da virkleig ingen som tror at mennesker er skapt monogame? Helvete heller - jeg visste det. Dette måtte gå galt. Statskirke og Kjell Magne Bondevik som statsminister. Jeg melder meg ut av hele sukkernissefamilien.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 24 mars 2009 19:10

Mennekser er ikke skapt som noe som helst, de Dramqueen. I motsetning til andre dyrearter som vet hvordan de skal te seg og ikke i kjærlighetslivet, avhengig av art og styrt av innsinkter, har vi mennesker så lite av dette at vi må skape vår egen virkelighet og våre egne livsmønstre og normer. Derfor klarer vi ikke engang å enes om hva utroskapsbegrepet bør romme.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 on. 25 mars 2009 15:17

@Jente
Jeg ser at du skriver at klining ikke er å betrakte som utroskap,
jeg håper for din skyld at du fremdeles synes det samme når du "tar" din partner i å kline med en annen....

@TS
Om jeg har oppfattet situasjonen korrekt så traff du igjen en gammel x ved en tilfeldighet...
Ingen av dere følte tydeligvis noe behov for å "oppdatere" dere på hva som var skjedd i mellomtiden da,
siden du ikke visste at han hadde partner..

Ja, klining er for meg likestilt med sex, uansett form og gjennomførelse, i forhold til om man er utro eller ikke!
Nei du var ikke utro, men du bidro til hans utroskap. Ergo: partners in crime....

Helt på siden av saken....
Jeg har personlig erfaring med at giftering er et godt "sjekketriks",
da slipper lystne kvinner å forholde seg til noe annet enn ONS'et....

@PUA
Kvinnelig wingman er vel et godt gammelt knep, kvinner slipper lettere guarden ned overfor kvinner enn menn...
Din kvinnelige wingman gir da en enklere inngangsbillett enn en mannlig.

Skjult ID med pseudonym PUA to. 26 mars 2009 00:21

Ok. Klining er ikke utroskap. Da vet jeg det. Noterer det. =)
Personlig ville jeg heller sagt at klining er utroskap, med tanke på at det ligger mer nærhet i det enn nødvendigvis sex..

Kvinnelig wingmate. Perfekt.. jeg går bort og snakker med et bord.. Hun kommer bort og sier : "hei kjenner du... Hvor lenge har dere vært venner"... osv... =)