Alle innlegg Sukkerforum

Skriveleif?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 mars 2009 19:38

Jeg trodde ikke at hvordan folk skrev betydde noe for meg .... Jeg har jo skrivefeil rett som det er ...
Og i en diskusjon har man ikke bestandig tid til å se over hva man har skrevet.
Men så fikk jeg denne meldingen (ikke her inne ) og må si at det fristet ikke gi et svar en gang . Med ga et avslag uten å se mye på profilen ... Fikk med meg bare at det var en mann som er oppvokst i Norge , så det er ikke et språk problem.

"Jeg er eo en mann såm er snil å grei å vil da at du skal å vil ha det bra å ale andre da. Jeg likker å lage ma å krnse åveraske deg lit med en go flaske vin åda.Jeg syns jo det er gåt å site en go armkrok å da vet du.
jeg jåber i ……. såm sjåfør å trives med det
jeg dreiv så møbel sneker før det da så jeg er vel lit neve nyty å da
jeg likker å vere på vane i båten min da der kan man jo da få slapet av .
gleder meg til jeg hører i fra deg"

Er jeg bare utrolig overfladisk ?

Skjult ID med pseudonym lilje83 sø. 22 mars 2009 19:47

Kanskje han hadde tatt seg en god flaske vin? ;)

Nei, synes ikke du er overfladisk.. Folk må kunne skrive nogenlunde rett synes jeg.

Skjult ID med pseudonym tufsa sø. 22 mars 2009 19:47

Turn-off kalles dette, Jeg kan formelig se ham for meg, og antagelig matcher han bare et fåtall av de kvinnene som er på nettet, men det har han heldigvis ikke forstått. :-)

Skjult ID med pseudonym HEIDI sø. 22 mars 2009 19:54

Er jo kanskje litt overfladisk å avvise, er jo godt mulig at det er dysleksi som er grunnen til skrivefeilene...MEN jeg hadde avvist ham jeg også, så jeg er i så tilfelle like overfladisk!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 mars 2009 19:59

Hmmm ja det kan vært dysleksi ,og jeg vet at IRL ville det aldri hatt noe å si om man liker noen.
Men her var det så mange feil at jeg har litt problem med å skjønne hva som skal stå der. Jeg måtte lese igjennom noen ganger føst.

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 22 mars 2009 20:15

Her hadde jeg avslått glatt..Tror ikke jeg hadde lest den to ganger heller..
Hadde dette vært en person med dysleksi (noe jeg ikke tror det er) Hadde nok personen sjekket ekstra nøye før han hadde sendt ut en melding til noen han har lyst til å imponere.
Er man klar over problemet sitt ,bruker man bare et rettskrivingsprogram og deretter limer teksten inn i en mld.Tror jeg da??

Skjult ID med pseudonym koer sø. 22 mars 2009 20:25

@Smily
"Skriveleif" skjer med oss alle. Det hender rett så det at jeg blander bokstaver når det går litt fort. Men dette blir litt mye.
Jeg vil kun svare for meg selv. Men hvis en kvinne hadde sendt noe lignende til meg så hadde jeg nok også gitt avslag.
Tror ikke jeg er noe mer overfladisk enn gjennomsnittet, så jeg tror nok at flere menn enn meg hadde gitt avslag på en slik melding.
Dysleksi er et stort problem for mange og det burde selvsagt ikke ha noe å si, men når det gjelder nettdating så er skrivefeil noe som blir lagt merke til. Hvis det hade vært dysleksi inne i bildet så hadde det vært bedre om vedkommende hadde opplyst om dette i meldingen.
For en tid tilbake fikk jeg meldinger fra en dame som insisterte å skrive med caps lock på, hun bare sa at hun likte det bedre slik. Jeg for min del likte det ikke, så jeg bare avsluttet det pga. det. Så det betyr vel at jeg er litt pirkete.

Skjult ID med pseudonym lars sø. 22 mars 2009 20:30

det er nok dysleksi.
hva kan det være dersom det ikke er det? en promille på 4?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 mars 2009 20:40

hahahaha .. Bare store bokstaver ja .. det er kanskje det som trengs for å oppmerksomhet.;oP

Men enig med stjerne , man bør ta seg tid til å se over meld og gjøre en innsats for å få det riktig . For å gjøre et godt inntrykk.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 20:42

Kanskje han hadde bråhast med å få sendt ut alle mailene.. Hehe, nei forståelig kommunikasjon er ett must.

Skjult ID sø. 22 mars 2009 20:59

Det er innholdet som teller. Du kan skrive et feilfri brev når det gjelder språk, men har du ikke innhold, kommer du ikke langt.

Skjult ID med pseudonym mari20 sø. 22 mars 2009 22:09

jeg har også fått en melding som var med så mye feil at jeg trodde det var noen som tulla med meg
avviste han direkte,
det er klart at han kan ha dysleksi, men det tiltalte meg rett og slett ikke:(

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 mars 2009 22:14

Men dette er jo en nett greie ??
Ute IRL er det jo ikke sånn .. du spør jo ikke en du prøver å sjekke opp om han har dysleksi....
Hadde som sagt aldri brydd meg om det ellers... Det blir viktig her inne for at den føste komunikasjonen er skrivftelig.

Skjult ID med pseudonym tufsa sø. 22 mars 2009 22:17

Det var jo forsåvidt innhold i brevet. Det fremgår blant annet at han er både snill og handy noe de fleste kvinner ønsker seg (tror jeg). Måten man formulerer seg på sier også noe om hvordan en tenker og når man skriver på en uforståelig måte så er det antagelig fordi det er litt rotete i toppen. Jeg ønsker en mann som er både snill og handy, men i tillegg bør han være klar i tanken og mulig å forstå når han uttrykker seg..... så for mitt vedkommende handler det nok ikke bare om innhold , men også om formen....

Skjult ID med pseudonym tufsa sø. 22 mars 2009 22:25

helt enig smiley, det blir ekstra viktig her inne fordi kommunikasjonen kun er skriftlig. Hvordan ville du eller jeg for den saks skyld reagert om vi oppdaget at han vi hadde forelsket oss i formulerte seg skriftlig som i dette brevet, tro?

Skjult ID med pseudonym jente sø. 22 mars 2009 22:27

Jeg hadde avslått uten å blunke. Men det tror jeg har med innholdet å gjøre også. Bare å face det. En sjåfør som vil ha en go armkrok å sitte i, er ikke øverst på rangsstigen i utgangspunktet. Når han i tillegg mest sannsynlig har dysleksi (uten å gjøre oppmerskom på dette) er det ikke så mye som drar inntrykket opp.

Smily, helt ærlig - hva er sjansen for at du hadde lest profilen (med like mange feil) om innholdet sa han var pilot i SAS og hadde sommerhus i Sør-Europa? Noe større, kanskje?

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 22 mars 2009 22:29

Jeg for min del skrev nylig med en som skrev....................................slik.................. Det var rader...................på rader...............med ..................punktumer....som virket ulogiske. Overså det.....i første omgang...........Men da det kom på............sms også........ der er det jo ikke bare å holde nede tasten........men trykke punktumpunktumpunktum ørten ganger........ Det bidro nok til at jeg syntes personen var litt.............rar...........................................................

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 mars 2009 22:35

@jente
Helt erlig så ville jeg ikke lest mer av profilenom det sto at han hadde 10 mil i banken .... er ikke så opptatt av det .
Dette har ikke noe med penger å gjøre :o)

Skjult ID med pseudonym up-and-go sø. 22 mars 2009 22:36

* TS: Det staves dyleksi.

Skjult ID med pseudonym venus sø. 22 mars 2009 22:38

Kanskje noen av dere som kritiserte meg etter innlegg her på forumet nå forstår hva jeg mente. Innlegget handlet om folks dårlige norskkunnnskaper og at det er turn-off for meg. Jeg takler det bare ikke.  KAN være dysleksi, men tror neppe at alle som skriver elendig norsk med masse gjennomgående feil har dysleksi. Egentlig er det veldig synd på dem.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 mars 2009 22:38

hehehe ..ok .. der ser du, u-a-g :o))

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 22 mars 2009 22:38

@Jente
Tror ikke en SaS pilot med så mye skrivefeil hadde kommet igjennom det nåløye med så dårlig skriftelig norsk..Ler*
Men for min egen del så tror jeg/håper jeg at jeg ikke er så smålig at yrket til min fremtidige kjæreste har noe å si.

Skjult ID med pseudonym up-and-go sø. 22 mars 2009 22:40

Fredags og lørdagskvelden kan det skyldes rødvin.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 22 mars 2009 22:40

Nei, hvem ville vel svart på en melding fra en som skriver at han har 10 mill i banken?? Penger var heller ikke poenget. Si at han drev med noe du syntes virket interessant, da. Det var i grunn det jeg skulle fram til. Om det bare var skrivefeilene det var noe galt med?

Skjult ID sø. 22 mars 2009 22:45

Aoccdrnig to rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, olny taht the frist and lsat ltteres are at the rghit pcleas. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by ilstef, but the wrod as a wlohe.

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 22 mars 2009 23:15

Det er ikke rett og slett et forsøk på å skrifve på dialekt nøyktig slik han snakker da? Vet ikke, jeg for å virke eksotisk eller noe? ;)
Sånn forsto jeg det.

Skjult ID med pseudonym marini sø. 22 mars 2009 23:46

Hvis denne mannen hadde hatt dysleksi, ville han i det minste ha sett over teksten sin, av frykt for å fremstå som "dum". Jeg tror denne mannen enten har fritidsproblemer og sjekker responsen, eller at han er dritings/tatt noen tabletter når han skriver. Kanskje en kombinasjon av alt, en useriøs pillealkoholmisbrukendedyslektiker! He he:-)

Skjult ID med pseudonym marini sø. 22 mars 2009 23:52

ps..glemte "dum" først....dumpillealkoholmisbrukendedyslektiker...