Alle innlegg Sukkerforum

Drømmepartner

Vis siste innlegg
(mann 55 år fra Oslo) ti. 28 mars 2006 23:14 Privat melding

Mange damer på sukker (norske i all særdeleshet) har noen krav til sin drømmepartner.Det skal man jo ha for og være seriøs på nettet.Helst skal man ha lommeboken til Kjell Inge og utseende til en tidlig Burt Reynolds.I tillegg skal men være morsom og ha selvironi og ikke ligge på sofaen.Som om ikke det er nok bør man være praktisk pliktoppfyllende alltoppofrende for sin nye dame.
At det finnes slike menn med rosa tøfler betviles ikke, men at det kvinnelige syn på oss menn er spekket med krav som skal fylles ut fra en kvinnes fantasiverden.
Heldigvis bor vi i et land med demokrati med en soleklar rett til å velge ut fra egen ovebevisning.Det er jeg veldig glad for.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 29 mars 2006 00:26 Privat melding

Hehe, nå tilhører jo du en annen generasjon enn jeg, men referanserammene dine er ganske spennende. Jeg er feks ganske skeptisk til menn som bruker hårprodukter, spesielt voks, og dermed utgår folk som minner om en tidlig Burt Reynolds ganske raskt. Sjøl om jeg er student klarer jeg fortsatt å få inn penger i kassa, og kan ikke tenke meg noe mindre sexy enn å bli spandert på i huet og ræva og på den måten gi fyren (altså han med Røkke-lommeboka) overtaket og sette meg sjøl i både økonomisk og symbolsk gjeld.

Jeg liker folk som er sånn de er, uten at jeg føler behov for å forandre noe eller forme de på noen måte. Min fantasiverden er ikke som en "kvinnes". Den er bare min...

(mann 48 år fra Oslo) on. 29 mars 2006 00:49 Privat melding

Trass i ulike generasjoner ser jo dere to ut til å ha en flott match med hverandre. Dermed er det håp.

Jeg er dessuten enig med deg, Soraia, i at det finnes masse kvinner - også i min generasjon - som ikke passer inn i denne beskrivelsen.

Jeg vet ikke om det er noen som er enige i dette, men jeg tror at hvis en kvinne venter seg alt det du beskriver, Jaydee, så er hun kanskje ikke ordentlig interessert i et forhold med mannen. Og som du påpeker, så tror jeg ikke det går an å vinne en kvinnes respekt eller kjærlighet ved å være villig til å utslette seg selv.

Skjult ID on. 29 mars 2006 10:16

Ok, jeg er pingle og anonym, men jeg tror jeg har et godt poeng her... Jeg tror mange jenter foretrekker at vi gutta er litt mystiske. Personlig så liker jeg å stille mange spørsmål, og la henne fortelle om seg selv, så kan hun trekke sine egene konklusjoner om meg (viser jo masse interesse i henne...). Dessuten så syns jeg det er greit å dele regningen, så man unngår den symbolske gjelden, men jeg er gjerne gentleman for det. Åpner døren, og trekker ut stolen. Dessuten er jeg sparsom på komplimenter. Heller et fint kompliment om hår, eller smil, enn 5 som halvveis sitter. Det funker for meg. Tar bort en hel del av presset når vi treffes.

Skjult ID on. 29 mars 2006 10:27

Noen som føler seg litt utilstrekkelig her...? Jeg beklager, men som økonomisk uavhengig kvinne som ikke trenger en mann til å forsørge meg, jubler jeg over at jeg faktisk kan velge å være singel fremfor å måtte ta til takke med noen jeg ikke er hundre prosent sikker på at jeg vil være sammen med. Kall meg kresen, men jeg er er heller singel enn å være misfornøyd i et forhold. Og jeg synes ikke det er for mye forlangt når jeg ønsker meg en mann jeg er fysisk tiltrukket av samtidig som jeg liker personligheten hans. Lommeboka har null å si så lenge jeg slipper å fø på fyren :) Og hvis drømmemannen bare finnes i min fantasiverden, vel, da får jeg være for meg selv da. For øvrig har jeg en følelse av at det ikke bare er vi jenter som er kresne ... Eller er ikke menn kresne, bare fullstendig fobiske for alt som heter forpliktelser?

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 29 mars 2006 11:12 Privat melding

Veldig enig med siste damen her. Nesten som jeg skulle sagt det selv. :-)
Det er faktisk ganske så mange av dere gutta som vet å stille krav til damene også har jeg lagt merke til... Men det er helt greit det. Har man krav, så kan man like gjerne være ærlig om det så slipper folk å tro noe annet.

(mann 40 år fra Finnmark) to. 30 mars 2006 02:22 Privat melding

Alle har sine egne premisser for hva en partner bør ha av egenskaper, men jeg tror man kommer langt med mange kompromiss også da.. Jeg tror det er viktig med gode diplomatiske evner...

Skjult ID to. 30 mars 2006 09:50

Det er helt greit å stille krav, og være kresen for den saks skyld, skulle bare mangle. MEN, for meg virker det litt avskrekkende med en laang sjekkliste over ytre og indre egenskaper. Men det er kanskje meningen?...

(mann 44 år fra Rogaland) to. 30 mars 2006 10:46 Privat melding

Spør 100 kvinner hva de ønsker i en mann, og listen du skriver, vil representere topp 10. Men gir du en kvinne en slik mann basert på denne listen, vil hun gå lei raskere enn du kan si ibsens-ripsbusker-og-andre-buskvekster 10 ganger :-)

Dagens kvinner vil ha en mann som lever sitt eget liv, gir dem romantikk i doser, og som de faktisk kan ha en normal samtale meg...

Selv sliter jeg litt med den siste ;-)

(mann 40 år fra Finnmark) to. 30 mars 2006 19:46 Privat melding

Ja du sier noe der ja Skallebank...

Selv er jeg er en racer på kommunikasjon og det er vel bra. Men kommunikasjon er en ting, følelser er noe annet, som forøvrig damer bruker i tide og utide da.