Alle innlegg Sukkerforum

Hyllest til de provoserende

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 25 mars 2009 00:56 Privat melding

Et halvårs tid siden jeg var innom forumet her sist,godt å registrere at bermen samles om å kneble de som er annerledes om de våger seg frempå men noe utenom mainstream!

For det bekrefter at det enda finnes personligheter som står på sitt fremfor å føye seg i folden,herlig!

Stå på,uansett sak!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 on. 25 mars 2009 01:06

Plasserer meg i den kategorien, takk:)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 25 mars 2009 01:09 Privat melding

Tja,ser det mer for meg som en vandrepokal du må gjøre deg fortjent til over tid...:-)

Men god jakt!

Skjult ID med pseudonym Dee on. 25 mars 2009 01:15

Et halvt år siden romling...?? Du er da stadig vekk her på forumet du..

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 25 mars 2009 01:26 Privat melding

Om stadig vekk er ensbetydende med nå og for et halvt år siden har du rett Dee.

Når jeg tenker meg om må det forresten være langt over et halvår siden sist jeg var innom her på forum-men alltids ok å være husket-)

Skjult ID med pseudonym Dee on. 25 mars 2009 01:45

Du har flere innlegg for 6 dager siden(måtte sjekke) Gidder ikke lete frem alle gamle tråder, men du er da å se innimellom.
Bildet er nytt, men mannen er den samme.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 25 mars 2009 01:49 Privat melding

Det er vel dette som kan kalles avsporing:-) Med NÅ inkluderes mars måned men altså over et halvår siden sist-og ja,mannen er den samme:-)

(mann 51 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 06:26 Privat melding

romling1, dette er ett diskusjonsforum. Ikke jatte med forum, om du tar forskjellen

Skjult ID med pseudonym s on. 25 mars 2009 08:30

@romling1

Interessant at du leker bajas uten å ha noe konkret å vise til.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 25 mars 2009 08:53

Hva er dette for noe?
Romling kommer med en konstrktiv kommentar, og så blir han mistenkeliggjort - at han skrøner når han sier han har vært borte - og kalt bajas. Og at det er et diskusjonsforum er jo nettopp det Romling poengeterer- at han synes det er bra med de som skaper diskusjon og ikke abre følger strømmen (jatter med). For de er det vitterlig endel av.

Jeg skjønner ingenting.

(mann 51 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 21:06 Privat melding

Vibe, hvordan du klarer å tolke dette som oppfordring til debatt, er en gåte for meg. "...godt å registrere at bermen samles om å kneble de ....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 25 mars 2009 21:15

Jeg tolker det også sånn, Kit. Tror han mener at " Ved at det finnes noen som fortsatt blir forsøkt kneblet, finnes det fortsatt noen som har noe på hjertet..." og det er disse som blir forsøkt kneblet han her vil gi en hyllest og oppmuntring til. Slik oppfattet jeg det i alle fall...

(mann 51 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 21:21 Privat melding

Du er alt for snill, lilleulv :) Jeg er den store stygge :)

(mann 51 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 21:35 Privat melding

Synes romling har truffet rett på kornet jeg når jeg ser hva slags respons han får...

(mann 51 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 21:43 Privat melding

Jeg vil heller si at han har fått en debatt, og ikke jatte med jeg, frodo :)

Skjult ID med pseudonym GanskeTeit on. 25 mars 2009 21:53

jeg støtter elfrodo og romling :)

(mann 51 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 22:30 Privat melding

Jeg er overrasket over at du tolker mine innlegg 21:21 og 06:26 som stikk motsatte, frodo :)

Skjult ID med pseudonym elfrodo on. 25 mars 2009 22:33

Sorry, leste det en gang til og slettet det :-)

Men står fortsatt ved mitt første innlegg...

Skjult ID med pseudonym vibe to. 26 mars 2009 00:00

Jeg mente ikke at han oppfordret til debatt i denen tråden nødvendigvis, men at han oppfordret til fortsatte debatter på diskusjonsforumet.
Kit, virker som du ikke leser resten av meldingen til Romlig... (?) Gjennom å stadfeste at "knebling" eksisterer konkluderer han videre med at det da er et symptom på at noen utfordrer - og det er det han synes er bra og altså ønsker å ha.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 26 mars 2009 22:12 Privat melding

@ vibe

Hadde satt pris på at du ikke blander deg inn i hva jeg vil ha-og ikke ha.som du innlater deg på i ditt siste innlegg.

*smiler*

Ellers har jeg ingen sterke synspunkter til tråden-i denne omgang-er jeg (mørk) blond så er jeg blond!:-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 26 mars 2009 22:24 Privat melding

vibe, ja jeg hengte meg opp i en del av innlegget. Grunnen er jeg begynner på bli rimelig lei av påstandene om "forumgjengen" som gjør dette og hint. Jeg har alt for lang fartstid her inne, og jeg kan ikke si at de nickene jeg kjenner igjen er de som er minst imøtekommende.

Skjult ID med pseudonym GanskeTeit to. 26 mars 2009 22:37

@kit
hvis du har så lang fartstid på forumet så har du sikkert fått med deg tråden hvor mange innrømte at de brukte mange ulike nick. Noen brukte opptil 5 stk. Så derfor er det ikke bestandig at man kjenner folk igjen :)

Når det er sagt, så har jeg også lang fartstid her, og jeg er helt enig i det at "forumgjengen", og det inkluderer også deg innimellom, stadig vekk ødelegger tråder + at enkelte kan også være lite hyggelige mot nye folk på forumet.
Jeg tror faktisk at dette er noe av grunnen at dette forumet aldri vil bestå av mange brukere, når en gjeng kan "styre" så mye som de gjør. Hvor bevist det er er enn annen sak, men det er nå konsekvensen av de de driver med ihvertfall.

Noe som jeg forøvrig synes er litt merkelig, er hvor mange av denne forumegjengen som faktisk innrømmer at de er på forumet bare for å slå av en prat og ikke bryr seg så mye om det som ellers skjer på sukker. Hvorfor er det slik? Kan de ikke da finne seg ett annet forumet som er mer egnet for fjas enn sukker?

.

(mann 51 år fra Oslo) to. 26 mars 2009 22:48 Privat melding

GanskeTeit, hvis en ikke kan kjenne igjen nickene, hvordan kan det da være en gjeng som knebler all diskusjon? :)

"stadig vekk ødelegger tråder" Hvor mange grønne tråder har blitt ødelagt av den "faste" gjengen? Jeg sier ikke at det ikke er noen, men er ikke hovedproblemet med forumet at det er for liten aktivitet? Ikke for mye?

Hvis du kun er ute etter gravalvorlig, saklig diskusjon, er vel ikke ett forum på en sjekkeside den mest egnede plassen? Du sjekker på din måte, jeg gjør det på min.

Skjult ID med pseudonym elfrodo to. 26 mars 2009 22:53

På meg virker det som om folk er mest opptatt av å plukke fra hverandre TS sine innlegg mer enn å fremme sine egne meninger. Det er visst slik de lærer at det skal gjøres på disse universiteter og høyskoler ;-)

Det skaper mere splid enn spleising og det blir litt feil på en plass som er ment å føre hverandre til den syvende himmel ;-)

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 26 mars 2009 22:57

Jeg kan virkelig ikke komme på en eneste gang at kit 001 har vært med på å ødelegge en tråd! Noen ganger blir det et par "hei på deg, er du her i kveld"-meldinger mellom gamle travere, men det er bare koselig! Mange av de som deltar mye i debattene (deriblant kit, Zitelle, mart1s m.fl.) kommer med reflekterte, innholdsrike innspill og beriker de trådene de deltar i! Det er andre, anonyme som hiver inn provokasjoner for provokasjonens del som ødelegger for min del...

Siden det er best å snakke i klartekst her for tiden vil jeg presisere at dette innlegget er min personlige mening og dermed selvsagt ikke nødvendigvis representativt for andres oppfatning av problematikken...

Skjult ID to. 26 mars 2009 23:04

Spennende diskusjoner på forumet
På forumet kan du møte likesinnede for spennende diskusjoner. Temaer som singeltilværelsen, flørting og dating er hyppig debattert i tillegg til mye annet. Du kan selv velge om du vil poste slik at din profil blir synlig, eller om du vil være anonym. Vi anbefaler at du ikke bruker diskusjonsforumet som en chat med korte kryptiske meldinger.

Dette er hva sukker skriver om forumet. Stort sett er det vel slik det blir brukt også da.
Med noen unntak av noe som kan ligne chat til tider.

@kit
Er det kun grønne tråder som er fredet fra avsporing? Eller bør det ikke være slik at alle tråder får respekt.

Ellers så er det vel liten tvil om at det stort sett er den samme gjengen som bruker forumet. Man blir vel litt hektet tenker jeg, spesielt når responsen ellers på sukker er lav og man har tørke i innboksen.
Man kan heller ikke skyve under en stol at det til tider har vært noen som har tatt på seg rollen som "orakel" på forumet og at noen andre har støttet opp om denne "politisk korrekte" meningen med å "henge" ut den/de som ikke føyer seg.
Har vært lite av akkurat det i det siste, men hvis man har opplevd akkurat det så sitter det gjerne i en stund.

Skjult ID med pseudonym GanskeTeit to. 26 mars 2009 23:06

@pixie
Helt greit at du ikke har lagt merke til det, men jeg har selv opplevd å få tråder ødelagt av kit og andre (som sagt, han er ikke den verste). Og det er jo hyggelig å se at også du som er relativt aktiv her på forumet , innrømmer at det er en del som ødelegger trådene her :)

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 26 mars 2009 23:17

Klart jeg har lagt merke til at det er noen som "ødelegger" en del tråder med rene provokasjoner og mye negativitet, men når du angriper kit for det går du etter feil mann! Men det er vel mye enklere å gi seg på en som har et kjent nick og gidder å forsvare seg selv ,enn å gå etter et av de mange anonyme...
Joda, jeg startet selv en seriøs tråd for noen dager siden(for første gang under et annet nick). Og ble ganske så satt ut av responsen jeg fikk. Ikke bare ble jeg møtt med utrolig mye negativitet, men jeg ble også nødt til å rettferdiggjøre et synspunkt det ikke burde være nødvendig å rettferdiggjøre... Har det blitt slik på forumet at vi ser oss nødt til å dissekere og analysere alt til døde? Hva har skjedd med å respektere hverandre, lytte og vennlig besvare et spørsmål? Er det virkelig så vanskelig?

(mann 51 år fra Oslo) to. 26 mars 2009 23:17 Privat melding

Ganske teit. Når og hvor har jeg ødelagt en tråd? Kom med ett eksempel, ikke bare generelle påstander.

Skjult ID, de aller fleste tråder får respekt. Slik jeg ser det, er det ett fåtall av de som blir ødelagt av avsporing. Det hender at debatten fører tråden utover TS sin orginale post, men er ikke det ett av poengene med debatt? Å få en bredere horisont?

Skjult ID med pseudonym vibe to. 26 mars 2009 23:18

Romlig, jeg definerer ikke hva du vil ha eller ikke - jeg bare gjentar det du selv sier siden du uttrykker deg så klønete.
Var det feil fortolkning det da; at du ønsker de som skaper debatt velkommen?

Kit, ja, det er synd hvis folk oppfatter forumgjengen som noe som ekskludeerr - det er jo fritt frem for alle

Skjult ID to. 26 mars 2009 23:26

@kit.
Du har helt rett at det å debattere kan føre tråden utover TS sin originale post.
Siden du skrev "Hvor mange grønne tråder har blitt ødelagt " så ville jeg bare spørre om ikke andre tråder også burde få respekt.
Noe som du herved har besvart :-)

@Pixie
Når du startet den tråden under et ukjent nick ble du møtt med negativitet.
Tror du at du ville bli møtt med den samme negativiteten om du hadde postet under Pixie?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 26 mars 2009 23:29 Privat melding

@ vibe
Enten får du ta deg et glass melk-og gi faen...eller så leser du hva jeg skrev en gang til,og eventuelt hvordan jeg skrev det(teskje det...sorry!).

Ellers,sånn generelt,"hyggelig" å få bekreftet at tråden har livets rett selv om det er nitrist å registrere så mye navlebeskuelse på så kort tid.

Men det KAN nok gå over,kanskje...

Skjult ID med pseudonym vibe to. 26 mars 2009 23:36

Du svarer jo ikke på hva du vil med tråden. Så da kaster jeg inn håndkleet.
Om navlebeskuelsen kan gå over er det nok bare du som kan svare på.
Men kanskje du har tatt deg et glass melk for mye.
Råd: Skriv uten bilde så ikke du skjemmer ut familien din.

Skjult ID med pseudonym usikker to. 26 mars 2009 23:47

Romling1 - Er sånn ordbruk nødvendig?
Kanskje du kan oppklare hva du egentlig mente med tråden din? Jeg forsto det heller ikke.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 26 mars 2009 23:51 Privat melding

@ usikker

komma,det er jeg også etterhvert...en ny og herlig følelse forøvrig... *humør!'

Men; er sånn ordbruk nødvendig? Spør du,da gir jeg meg ende over-som trollet i Eventyret-siden jeg ikke aner hva du mener med "sånn ordbruk" på denne smale men akk så inkluderende og snille tråd.

Opplys meg,takk.

Skjult ID med pseudonym meg to. 26 mars 2009 23:52

@usikker
Synes vel dette er viser hvordan standarden på forumet til sukker er. Alle er alltid hyggelige mot hverandre.......NOT
Og skal du først klage på romling, så kan du sikkert si det samme til vibe (ref : Skriv uten bilde så ikke du skjemmer ut familien din.)

Skjult ID med pseudonym Mizzy to. 26 mars 2009 23:55

Näääääääääe...Inte gå å lägg er redan da folkens!
Äntligen börjar det ju likna en diskusjon på det här forumet!:D

Skjult ID med pseudonym usikker to. 26 mars 2009 23:57

Romling1. Jeg siktet til å be noen gi f. når det gjaldt ordbruk.
Og du har fått stikk motsatte tolkninger av hva du mente med innlegget. Da kunne du kanskje oppklare det?
Altså: Var din hyllest til de som provoserer og mener noe ironisk ment eller ikke?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) fr. 27 mars 2009 00:05 Privat melding

Min hyllest til de som evner å ta egne grep...og om nødvendig gå mot strømmen står ved lag.

Det er trådens opprinnelse og opphav, hipp-hipp!

Men,nå må jeg skifte truse,litt tvilsom den jeg går med,skal vurdere en boxer slik at flest mulige ikke føler seg støtt.

Seriøst.

...:-)

Ha en fin kveld.

PS! Jeg startet tråden med tanken bak overskriften og kommer ikke til å bidre til noe mer utvanning heretter.

Uansett:-)

Skjult ID med pseudonym gemini61 fr. 27 mars 2009 00:07

Hva er problemet? :-))

Skjult ID med pseudonym gemini61 fr. 27 mars 2009 00:16

@ romling
Det var ikke til deg ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 27 mars 2009 14:51

meg:
Mitt råd til romling mente jeg faktisk.
En ting er å bare skjemme ut seg selv, en annen ting er om man har barn og man oppfører seg som gjør at folk kan mistenke en for å være snydens.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 27 mars 2009 18:50 Privat melding

Skjult ID 23:26-26/3, Som sagt, de fleste tråder fortjener å bli tatt alvorlig. Av og til kommer det avsporinger fra TS sitt opprinnelige innlegg. Denne er jo ett godteksempel på det. Er ikke sikker på om du fortsatt vil kalle det ødeleggelse av tråden.... :)

romling1, debatt og stå mot strømmen er bra! Derfor reagerte jeg på din generalisering om "forumgjengen". Den holdningen synes jeg er er alt for ofte. Nå er jeg hårsår på "forumgjengen" fordi jeg kan være aktiv her inne