Alle innlegg Sukkerforum

Svar: Jeg er for tiden opptatt.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente on. 25 mars 2009 15:22

Dette svaret har jeg fått veldig mye i det siste. Ettersom jeg en stund opplevde manglende svar, la jeg litt mer arbeid i førstemeldingen. Det resulterte i mer svar. Problemet er bare at de sier de er opptatt... Hvordan er det egentlig? Er det standard-svaret for å ikke såre (m.a.o ikke helt sant) ? Eller hvorfor deaktiverer dere ikke profiler dersom dere faktisk er opptatt? Det burde vel minimum stått noe om det i profilen om man kke lenger på markedet? Tid og krefter kastes bort. Dessuten lurer man jo på om man skal ta sjansen på å kontakte dem i gjen senere og høre hvordan det ligger an da. Hvis det ikke er sant, synes jeg det er en for lettvint måte å svare på. Nei, gi meg et realt avslag eller slett profilen din (evt. skriv det i profilen din) om du er opptatt!

Skjult ID med pseudonym bibbi on. 25 mars 2009 16:53

Det hender nok at jeg svarer det ja. Men det er når jeg har en date på gang eller en avtale. Sletter ikke profilen her fordet !!! Ikke sikkert det blir noe mere enn en kaffe og "takk for det " Ikke gi opp.. prøv igjen senere du..........

Skjult ID med pseudonym jup on. 25 mars 2009 16:59

Er det ikke greit at du i det minste får svar da? Du la jo mer i førstemeldingen da du ikke fikk svar.... Og hva skriver du til de som henvender seg til deg, men som du ikke har interesse av?

Skjult ID med pseudonym gr8size on. 25 mars 2009 17:44

bare jeg får svar jeg så blir jeg egentlig glad...

Skjult ID med pseudonym Jente on. 25 mars 2009 19:20

Det er fint å få svar. Visst er det det. Men jeg liker ærlige svar best. I dag var det en som skrev: "jeg har dessverre funnet en annen, og har ikke hjerte til å si henne opp enda.... " Og da slo det meg at det kanskje bare er noe man sier for å slippe å si noe om den egentlige grunnen til avslaget. Eller hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym GanskeTeit on. 25 mars 2009 19:30

Jeg synes det viktigste er at man får ett svar, slik at man ikke lurer..

Så om svaret er en høflig standard avvisning eller andre teite unnskyldninger, spiller ingen rolle, personen er da tydeligvis ikke intereressert nok og man får heller gå videre og prøve lykken andre steder :)

Skjult ID med pseudonym Jente on. 25 mars 2009 20:46

Enig at svar er det viktigste. Men når man har jobbet lenge med å skrive en lang og god tekst, er det irriterende at de uansett er opptatt på annet hold og egentlig ikke er tilgjengelige i det hele tatt. Jeg har aldri sett at det står i noen profil. Hadde ikke det vært lurt å skrive at de ikke var tilgjegelige for en periode om så var tilfelle? For ellers vet jeg jo ikke om jeg er uinteressant eller bare bommet med timingen!

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 20:52 Privat melding

Vi kan lage sukker ringen, der de som ikke kom takler at de ble avvist kan invitere til bespottelse og nevekamp! Så kan menn og kvinner denge løs på hverandre med regler, dommerpanel og alt foregår trygt innenfor ringen.

Skal jeg være helt ærlig, når alt kommer til alt så tror jeg slike steder som sukker osv vil bidra til å skape større splittelse og avstand mellom kjønnene og det vil også spesielt lære unge menn til å hate kvinner.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 25 mars 2009 21:02

Du leste meg feil, Stein R. Jeg takler fint å bli avvist. Jeg takler det faktisk så bra at jeg ikke trenger at noen tyr til usannheter for å ikke såre følelsene mine (som å si at de er opptatt hvis de ikke er det). Og er de opptatt, og det er begrunnelsen de gir, så aner jeg jo ikke hva de synes om meg. Ergo er jeg ikke avvist. Jeg er bare avspist. hehe... Og har kastet bort tiden min.

Det er mulig du har rett i det siste du skrev... Mange er uhøflige på nett, blir plutselig stille osv. Men jeg skal i alle fall gjøre mitt for at menn ikke skal få et mer anstregt forhold til kvinner...

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 21:19 Privat melding

Det er fint at du tenker sånn, men jeg tror nettsteder som dette der en som gutt/mann generelt er overflødig vil slå negativt tilbake på samfunnet.
Kvinner vil være mer etterspurte og få mer oppmerksomhet og selv om de ikke finner det de leter etter så blir den kvoten av tilværelsen på sukker oppfylt, selve oppmerksomheten og bekreftelsen.
Flertallet av gutter vil faktisk aldri få en melding uten å sende først, og noen får aldri svar.

De opplever å bli avvist på en måte som gjør at de blir lei seg, sinte og bygger opp bitterhet.
Dette har jeg selv sett hos mange venner og de får et forferdelig kvinnesyn som er så ille at jeg faktisk tror det vil bare bli farligere og farligere å være kvinne i Norden og Skandinavia generelt, det siste året har guttevorsene jeg har vært på hatt så jævlig kvinnesyn at jeg har enten funnet meg noe annet å gjøre eller rett og slett ikke orket å høre på selv endt å krangle med gutter jeg har kjent hele livet.

Når du kombinerer det faktum med at vi har et rettsvesen som ikke tar offer på alvor, så blir det et helvete om noen år og plutselig er det en slags kjønnskrig som ikke bare handler om likelønn og barneomsorg, men noe som går på tryggheten til kvinner løs i stort omfang.

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 25 mars 2009 21:22

SteinR
Med forbehold om at du er ironisk i alt du skriver...
Hva i all verden gjør du her på sukker når det i dine øyne kun fører til verdens og menneskehetens undergang ?

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 21:28 Privat melding

Du kan selv se på måten du skriver til meg på her, hvorfor jeg mener sukker er et splittende sted der en heller får fiender for livet enn venner/dates osv. Istedenfor å velge si hva du synes og tenker om det jeg skrev, så går du heller til ett latterlig forsøk på angrep.

Og det er det de fleste jeg kjenner som har vært på sukker stort sett sier om sukker, en venninne av meg kaller det for krigen.no og det synes jeg passer ganske bra.

Skjult ID med pseudonym ;) on. 25 mars 2009 21:28

I R høøørny!

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 25 mars 2009 21:41

@SteinR
Jeg spurte ikke meg selv, jeg har mine egne motiver.
Men jeg spurte deg; hvorfor er du egentlig her ?
Når du skriver "-jeg mener sukker er et splittende sted der en heller får fiender for livet enn venner..", da lurer jeg på hvorfor DU er her. Er det fiender for livet du vil ha ?
For min del må du være her til Dovre faller. Jeg skulle bare ønske du ikke i ethvert innlegg refererte til hvor jævlig kyniske og kalde du synes alle på sukker er. Det blir ganske deprimerende, og etter hvert irriterende å lese i lengden.
Men hvis du kanskje føler du har en misjon eller et budskap du vil formidle, så kjør på.
Jeg bare lurte...

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 25 mars 2009 21:42

Men nå var det ikke dette denne tråden handlet om i det hele tatt.
Sånn kan det gå :-)
Sorry TS

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 25 mars 2009 22:21

@ TS: Fikk det svaret av ei jente for ikke lenge siden. Deretter la hun ut en usannsynlig lang forklaring om et dårlig forhold og hva hun egentlig gjorde på nettsteder som dette.

Jeg gratulerte henne og utdelte et sort hjerte. Dumme jenter er heller ingenting å samle på.

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 25 mars 2009 22:53 Privat melding

@Jente

Jeg har opplyst i profilen min at jeg er på date'rn, men det hindrer ikke enkelte i å sende mail likevel. Om de bare driter i det eller om de faktisk ikke har lest profilen min, kan ikke jeg svare for.....

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 23:20 Privat melding

mart1s, fordi jeg kjenner etterhvert mange som har vært innom her og alle sier det samme.

Samtidig så er det umulig for en "ny" person å skrive noe i forumet, positivt eller negativt, uten å bli angrepet av den faste forumsmafiosoen. Dere kommer lynraskt til og slakter enhver som ikke er endel av deres lille gjeng og dere ødelegger faktisk sukker opplevelsen for mange.

Men ja jeg står for det, sukker blir til slutt synonymt med negative opplevelser for de aller fleste medlemmene og slike sider vil til slutt også ha konsekvenser for dem som ikke takler "speed"avslag og masse"avslag". Jeg interesser meg for sånne debatter, og vedder på at en får se konsekvenser snart, menn har store egoer og tåler lite før de vil hevne seg.

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 23:33 Privat melding

Guttene jeg kjenner sluttet å bruke sukker pga 0 svar og 0respons..og det de beskrev som ubehagelige opplevelser på sukkerfestene
Jentene jeg har snakket med sier de ikke greier å ha noen form for respekt for gutter når de får 30-40brev om dagen og at de ikke vet hvordan de skal avvise 30stykker på en uke.
Eller så vet jeg om noen som avsluttet medlemskapet pga forumet og at de følte at de ble angrepet av forumetstravere så fort de spurte om noe, noe som jeg selv så, slik at jeg vet at det stemmer.
Selv får jeg alle slags teite brev når jeg til og med skriver hyggelige innlegg her, jeg vet på forhånd før jeg poster innlegget at sukker"gjengen" vil angripe det jeg skriver så fort de har sett at jeg har postet.

Men jeg liker å diskutere, kverulere og være nysgjerrig på ting og tang, så derfor er jeg på forumet, og om noen her virkelig har så mye sinne som de gir holdning for så kan de bare sende meg en melding så tar vi det derifra.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 25 mars 2009 23:38

Svaret som jente fikk, var utrolig desillusjonerende - men bekrefter også en litt sånn bruk-og-kast holdning:
"jeg har dessverre funnet en annen, og har ikke hjerte til å si henne opp enda.... "

Ikke enda nei. Som antyder at det ligger frem i tid.
Og så "si opp" da. Som om det er en stilling utlyst, og som om han her er den som ansetter og ikke selv "blir ansatt".
Sikkert ikke ment å leses så bokstavelig, men hadde man tenkt og sagt og skrevet det om det var kjærlighet?

Jeg tror nok jente, at noen sier de er opptatt fordi de har en date på gang, noen som en snill avvisning, og noen fordi de er opptatt men klarer egentlig ikke si seg helt fornøyd og må følge med i tilfelle noe bedre dukker opp... Enig i at det siste er en uting, men sikkert ikke så lett å bli kvitt.

Skjult ID med pseudonym Mizzy on. 25 mars 2009 23:39

Men vad skall vi göra med detta då SteinR? Förslag?

Skjult ID med pseudonym Jente on. 25 mars 2009 23:40

Jeg tillater meg å spore tilbake til temaet i tråden min, SteinR. Og heller spørre rett ut: Ville du skrevet noe om det i profilen din at du dater en bestemt jente om det var tilfelle? Lilleline sier hun har gjort det, og jeg har gjort det selv. Men jeg har aldri sett dette i en gutteprofil. Er ikke det en god ting å gjøre? (Både mht. til den man dater og mht. til de som måtte vurdere å ta kontakt?)

Skjult ID med pseudonym Jente on. 25 mars 2009 23:43

Ser at jeg burde valgt grønn tråd...

Skjult ID med pseudonym koer on. 25 mars 2009 23:44

Tja, eller at det var en funksjon (knapp) på profilen som man kunne trykke på. Dermed fikk profilen opp et ikon som viste at denne personen datet.
Spørsmålet ville jo da bli; ville denne knappen bli brukt?
Ville dere jenter ha brukt en slik funksjon?

Skjult ID med pseudonym Jente on. 25 mars 2009 23:46

@ Zitelle.
Det får du selv avgjøre. Kan du ikke si noe om hva du tenker om temaet, da?

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 25 mars 2009 23:46 Privat melding

@Jente

Jeg har heller ikke sett noen profiler med opplysninger om at han dater, kun min egen date sin....:-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 mars 2009 23:48 Privat melding

Ja jeg skjønner tankegangen din og det er en simpel men ganske vanlig herskerteknikk. Du overdramatiserer noe du faktisk ikke har hele bildet av og bruker ord som at du blir skremt og at du må løpe bort, med andre ord så skriker du og løper samtidig som du leser avisen? eller skriker du og løper rundt i din stue når du ser på Tv2 nyhetene? kan tenke meg Fritzl gjorde deg ganske så sprek.

En av forumets kjære travere sendte meg truende meldinger som jeg bare overså, men jeg skrev tilbake her uten å nevne nick eller navn, han oppfattet beskjeden og var plutselig ikke så tøff lenger.
Hvorfor dere velger å oppføre dere slik og absolutt skal bruke forumet til å bombadere alle "nye" aner jeg ikke, men det virker som det er endel av sukkers natur og da henviser jeg til min venninne som kaller det for krigen.no, hun har jo rett.

At du må presisere at det er min rett og mitt valg er også en ganske billig herskerteknikk som kanskje hører hjemme i en elevrådsdebatt på ungdomsskolen eller noe i den duren.

Skjult ID med pseudonym Mizzy on. 25 mars 2009 23:50

Jag hade INTE skrivit det i profilen eller brukt "knappen"!
Hade jag datet en gutt seriöst, hade jag hellre deaktivert profilen en stund.
Att skriva det i profilen, är för mig som att säga: "Jag har hittat nån, men är fortsatt öppen för förslag."

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 25 mars 2009 23:50

Med all min respekt, Jente: Det jeg skrev synes jeg var viktigere akkurat der og da. Men greit, jeg svarer på tråden din:

Jeg går alltid utfra at mennesker er ærlige. Om de ikke er det, ender de til slutt opp med å lure seg selv mest uansett.
Skriver en mann at han er opptatt med å date så tror jeg ham selvsagt.
Om noen bruker denne som en lettvint løsning, er det greit for meg.
Resultatet blir uansett det samme - men han hadde strengt tatt ikke trengt å skåne meg eller jage meg vekk ved å snakke usant.
Jeg er stor pike og tåler en trøkk - nettopp fordi jeg er følsom.

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 25 mars 2009 23:50 Privat melding

@koer

Veldig bra forslag:-) Jeg hadde definitivt brukt den.
Men er helt sikkert mange som ikke ville gjort det.Litt på følelsen her av at mange holder muligheten åpen for at gresset kan være grønnere på den andre siden, selv om de er på dater'n.

Skjult ID med pseudonym koer on. 25 mars 2009 23:53

@Mizzy
Jeg er enig med deg.
Jeg ville heller ikke skrevet i profilen at jeg dater en kvinne nå. Da hadde jeg heller deaktivert profilen.
MEN, det er alltid et men.
Når ville jeg deaktivert profilen? Etter 3 date, 5, 7 eller 10? Det kan jeg ikke svare på.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 25 mars 2009 23:55

SteinR
Synd at jeg slettet innlegget mitt som du svarte på, men takk for svaret uansett.

Skjult ID med pseudonym Mizzy on. 25 mars 2009 23:56

@koer
Det ville du gjort samtidigt som du tänkt skriva som lillenine gjort i profiltexten...;)

Skjult ID med pseudonym Jente on. 25 mars 2009 23:58

Koer og Mizzy

Det trenger jo ikke være slik at man er i et forhold eller dater seriøst over tid. Da er jeg enig i at deaktivering er det eneste rette. Men i blant har man jo fokus rettet mot en bestemt person. Kanskje har noen skrevet en stund og avtalt et første møte. Da tenker jeg at en sånn "er ikke tilgjengelig for nye akkurat nå - knapp" egentlig hadde vært en god ide!

Skjult ID med pseudonym Mizzy to. 26 mars 2009 00:01

@Jente
Ok. Men såååååååå pass trofast e inte jag ass...

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 26 mars 2009 00:11 Privat melding

@mizzy og koer

Eller når man har oppklart hva man vil med hverandre...

Skjult ID med pseudonym Mizzy to. 26 mars 2009 00:16

lillenine
Har han du dater skrivit som dig, i sin profil?

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 26 mars 2009 00:19 Privat melding

@mizzy

Ja,det har han,faktisk,en utførlig beskrivelse....

Skjult ID med pseudonym Jente to. 26 mars 2009 00:23

Hvorfor skulle det være dummere å skrive noe om det i profilen enn å skrive det til de som nedlegger arbeid ved å ta kontakt? Om det IKKE står noe om det, virker man jo enda mer åpen for andre forslag. Eller hva?

Skjult ID med pseudonym Mizzy to. 26 mars 2009 00:23

Å en sak till lillenine...
Hur är egentligen responsen på mails till dig nu, kontra före du skrev att du för tillfället dater nån?

Jag menar.. Respekterar männ detta? Jag ville ju tro att detta "trigger" många männ till att pröve sig mer...(?)

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 26 mars 2009 00:34 Privat melding

@mizzy

Jeg fjernet profilbildet mitt en stund før jeg skrev om han i profilen min, og bare det resulterte jo i stor nedgang både i besøk og mails.( ok,det hørtes veldig "jeg har altfor høye tanker om meg selv ut") Får fortsatt noen mails innimellom ,men det er nok mange som respektere det (eller ikke gidder å prøve seg når en allerede er "opptatt") Du vet de guttene klager jo over lite respons allerede....;-)

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 26 mars 2009 00:46 Privat melding

@mizzy
Mail fra 10 forskjellige personer med sjekking som formål (12 dager siden jeg skrev om han i profilen min)

Skjult ID med pseudonym merkelig to. 26 mars 2009 19:36

Personlig, så synes jeg 'noen' legger alt for mye vekt på nettopp sukker,
samt personlighets tester og tall.
Hvis man føler at man ikke får nok oppmerksomhet, eller får en mld. jeg er opptatt, beklager.
Så er vel ikke det verdens undergang?
Det er faktisk ganske så normalt, og hvis man er
ærlig å sier: 'Jeg er faktisk opptatt' - så hadde jeg laget en notis til senere.
Hvis man ikke er i flere dialoger samtidig, så
er det merkelig.
Hva jeg mener: Det bør ikke være negativt, men
det kan også være en unnskyldning, selvfølgelig.