Alle innlegg Sukkerforum

Vin og mat

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pedro on. 25 mars 18:25

Noen som vet hva slags vin som er å anbefale til joikaboller ??

Skjult ID med pseudonym snupp79 on. 25 mars 18:28

Håper for din del at dette er tull for ingen vin passer til joikaboller... til det drikker du kask eller doktor kaffe som det også heter.. 50/50 blanding hjemmebrent og kaffe...

Skjult ID med pseudonym Boag's XXX on. 25 mars 18:35

Snøskuter sandwich :-) 1/2fl 60%

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 25 mars 18:36

øl passer best til joikaboller .. hehehhee

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 25 mars 18:44

Nordavin...

Skjult ID med pseudonym GanskeTeit on. 25 mars 18:55

man har vel brus til boller?

Skjult ID med pseudonym ;) on. 25 mars 18:58

pupp og kavring

Skjult ID med pseudonym tufsa on. 25 mars 19:19

rødt til kjøtt

(mann 50 år fra Oslo) on. 25 mars 19:23 Privat melding

Ifølge siste trender brukes hvitvin mer og mer også til kjøtt

Skjult ID med pseudonym arne on. 25 mars 19:31

Gjerne en litt taninrik vin som sjærer gjenom fløtesausen å med litt sødme som gjør att den passer til viltsmaken
kanskje en Barrolo ?

Skjult ID med pseudonym s on. 25 mars 19:38

Joika!
Nam nam.

Skjult ID med pseudonym ¤¤¤ on. 25 mars 19:41

Om man tar en desiliter av vinen og bruker den til å spe ut joikasausen med så vil jo vinen automatisk passe til reinsdyrkjøttet i bollene, uansett type, siden dere her sier at både rød og hvitvin passer til kjøtt?

Skjult ID med pseudonym noia 2 on. 25 mars 19:56

Kanskje øl?

Skjult ID med pseudonym Chloé on. 25 mars 19:58

En ripasso bør ha tyngde nok til å matche joikabollene.

Skjult ID med pseudonym lars on. 25 mars 20:25

en hvilkensomhelst samisk vin skulle passe... :)

Skjult ID med pseudonym Chloé on. 25 mars 20:31

venter i spenning på resultatene av vindyrking på vidda

Skjult ID med pseudonym æsj... on. 25 mars 20:43

mjælk fra reinsdyr

Skjult ID med pseudonym Pixie on. 25 mars 20:45

Blåbærvin eller multebrennevin!