Alle innlegg Sukkerforum

Lov å spørre en gang til?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym okidoki to. 26 mars 2009 12:47

Hei! Har vært på Sukker et par uker. Det har vært ganske kaotisk og stort sett tull og bom. Men også interessant, har fått mye skryt og flørt og det er jo veldig hyggelig. Har pekt meg ut én jente i trettiårene som bare er helt super (vel, altså profilen, da...)Topp match score! Hun har ikke svart på min henvendelse, men den er jo lest. Er det lov å sende en ny? Eller er det brudd på de uskrevne reglene. Honey I'm still free. Take a chance on me.

Skjult ID med pseudonym Jente76 to. 26 mars 2009 12:49

Det skader ikke å sende en ny, hyggelig melding. Du har jo ingenting å tape på det :-) Enten hører du noe eller så hører du ikke noe.

Skjult ID med pseudonym s to. 26 mars 2009 12:49

Dette ble visst diskutert for noen dager siden.

Mange argumenterte da med at dette er turn-off. Merkelig ordvalg, men de om det.

Føler du for å prøve igjen, stiller jeg følgende spørsmål: Hva har du å tape på det? Nei, nettopp - usdedvanlig lite :)

Skjult ID med pseudonym Tynn is to. 26 mars 2009 14:50

Ja her er du ute på et område hvor mange mener mye.

Vi menn mener jo som oftest at vi fortjener et svar på en henvendelse. I alle fall en som er litt mer gjennomarbeidet enn flåsete. Andre menn mener at får du ikke svar, så drit i dama. Og mange av damene, spes de som har hatt hell med det de har fått utdelt av attributter, blir lett arrogante og gidder ikke å svare de som ikke er "kjekke" nok, eller mener du er masete hvis du spør en gang til. Der det ditt problem om dama er tunghørt?

Men heldigvis er de fleste damene hyggelige og flotte mennesker, og behandler en henvendelse med den respekt den fortjener. Jeg mener vi må prøve å motarbeide den ukulturen det er å ikke svare på en henvendelse. Hva gjør du her, hvis det ikke skal være lov å skrive til deg?

Skjult ID med pseudonym snupp79 to. 26 mars 2009 14:58

Ja jeg mener hvorfor ikkje sende en ny hyggelig påminnelse... vedkommende kan ha lest den og skal svare senere men "glemmer" det...

Om man ikkje er interisert så finnes det en knapp rett over der man skal svare, lim in hyggelig avslag...... til dere som ikkje svarer hvorfor ikkje lime inn eit slikt avslag så avsender slipper å lure lenger??

Skjult ID med pseudonym august to. 26 mars 2009 15:04

Hvor lenge er det siden du sendte den siste mailen og hvor lenge siden er det den ble lest?

Skjult ID med pseudonym noia 2 to. 26 mars 2009 16:05

Jeg limte inn hyggelig avslag og fikk sint melding tilbake med spørsmål om hvorfor jeg hadde profil om jeg "traff" noen, forklarte da at det var standard svar bla, bla.. Det ble noen ubehaglige mld før jeg satt svart hjert.. Noen blir bare ikke fornøyd..

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 26 mars 2009 16:08

Det er jo veldig fornærmende å få et sånt enkelt avslag da. Noen blir vel sinte da hehe.. jeg får ikke en gang sånn hyggelig avslag jeg :P rett og slett ingen ting.. Jeg blir jo ikke sint fordet, bare lettere lei meg, det er lov.

kutter nok ut sukker snart. Blir for dumt at folk klikker helt hvis de ikke får svar og de fleste er overfladiske. Blir kjedelig å sitte å se på pene damer i lengden hehe

Skjult ID med pseudonym okidoki to. 26 mars 2009 16:42

Hei alle! Takk for fine tanker om å sende melding igjen eller ikke. Det er en uke siden hun leste meldingen. Problemet er at hun - som jo dessverre er den eneste jeg har følt at det er noe grunnlag for å gå videre med - har vært innom profilen min et par ganger ETTER at hun har lest meldingen min. Da blir jeg først glad og deretter rådvill.. Første gang tenkte jeg at det var et "feil-klikk", men neste gang ble jeg vel egentlig mest forvirret?
Jeg er ganske brutal med svarte hjerter, ellers blir jo søkene veldig tidkrevende. Er en dame uaktuell, da svarter jeg henne ut. Det kan jo den jeg tenker på også gjøre. Ikke noe poeng at vi ser sporet av hverandre på besøkslistene når man ikke er interessert, tenker jeg.
Uansett har min favoritt gitt meg kick så det holder. Hun viser jo at dette nettsjekkemaset kan ha noe for seg.. Tror jeg :-) Wish me luck, gutta!

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 26 mars 2009 16:51

GL my man!

Skjult ID med pseudonym s to. 26 mars 2009 16:55

gr8size

"Det er jo veldig fornærmende å få et sånt enkelt avslag da."

Virkelig?

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 26 mars 2009 16:58

ja det er jo det? Da er man liksom så langt nede på trynefaktoren at personen ikke en gang gidder å skrive noe selv tilbake.. bare trykke på den auto avslag saken.. skjer med det?

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 26 mars 2009 16:59

mener jeg da, har jo ikke opplevd det :P

Skjult ID med pseudonym snupp79 to. 26 mars 2009 17:01

Bedre enn ingen ting så man går rundt og lurer da...

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 26 mars 2009 17:02

Det kan hende det.. Er iallefall ikke noe kult å ikke få svar

Skjult ID med pseudonym s to. 26 mars 2009 17:18

gr8size

Hva forventer du, da? De fleste er neppe her for å drive unødvendig jatt og pjatt med folk de ikke anser som kjæresteemner*. Manglende svar eller standardavslag bør derfor være like greit som å forfatte egne utredninger i det vide og brede om at interessen dessverre ikke er gjensidig.

(* Her kan det selvfølgelig forekomme feilvurderinger i forhold til hvordan det ville vært i det virkelige liv, men 1) vi har tross alt bare tekst og bilder her å forholde oss til, og må bedømme deretter, og 2) alternativet ville vært å møte en hver person i virkeligheten, og det har vi neppe tid til :p).

Skjult ID med pseudonym rambutan to. 26 mars 2009 18:04

holder det ikke med en mail, blir du fort en "maser".

Skjult ID to. 26 mars 2009 18:15

Jepp, det vil du ikke bli.
Med det samme jeg ble medlem her så fikk jeg et standard avslag. Jeg sendte et høflig svar tilbake der jeg ønsket lykke til.
Fikk svar tilbake med: Du er sorthjertet!
Jeg visste ikke engang hva det var på den tiden.
Så får du ikke svar er det avslag. Får du standard avslag, fint godta det og let videre.
Men selvsagt så er det en mulighet til å prøve igjen med en melding. Damene liker lange romantiske, spennende, morsomme meldinger. Som selvsagt er skredder sydd til akkurat dem. Må få med noe fra profilen deres slik at de ikke lukter masse utsendelser.
Hvis det er noen som har en masse utseldelse melding som funker så del den gjerne med oss andre :-)
Man blir litt lei av å bruke lang tid på meldinger som knapt nok blir lest.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 26 mars 2009 19:36

Jeg synes det må være greit å sende ny melding om man ikke får svar. Men da bør du forsikre deg om at du ikke er utenfor det hun faktisk sier at hun søker. Om du ligger utenfor i alder, fylke, beskrivelse o.l. så dropp det! Vær forberedt på at du kan få sort hjerte, men det er kanskje ikke så stor forskjell fra det og ingenting uansett? Og hvem vet? ...Inte du. Før du har prøvd :-)

Skjult ID med pseudonym august to. 26 mars 2009 19:45

Tror du skal regne dette som avslag, siden det har gått en uke og hun har vært inne på profilen din to ganger. Da er det nok noe dere ikke matcher så bra på likevel !?

Skjult ID med pseudonym s to. 26 mars 2009 20:06

@rambutan

"holder det ikke med en mail, blir du fort en "maser"."

Og så? Hvem får vite om det?

@Skjult ID

"Med det samme jeg ble medlem her så fikk jeg et standard avslag. Jeg sendte et høflig svar tilbake der jeg ønsket lykke til.
Fikk svar tilbake med: Du er sorthjertet!"

Grei atferd, selv om det sikkert for noen såre sjeler stikker dypt.

@Lilleulv

"Jeg synes det må være greit å sende ny melding om man ikke får svar. Men da bør du forsikre deg om at du ikke er utenfor det hun faktisk sier at hun søker. Om du ligger utenfor i alder, fylke, beskrivelse o.l. så dropp det!"

Hvorfor ta ditt og datt i betraktning før en evt. sender en ny melding? Har du lyst, har du lov. Det kan uansett ikke bli verre enn det er. Selv om den som får meldingen kanskje uff'er seg i et halvt sekund, er det mye mer å vinne enn å tape (les: ingenting) for den som gjør forsøket. Sannsynligheten for å lykkes er nok relativt liten, men dog større enn 0 :)

Skjult ID med pseudonym venus to. 26 mars 2009 20:17

Hadde jenta vært interessert så hadde hun helt sikkert svart deg. Jeg synes IKKE du skal sende ny mail. Utspillet er hennes,- det er hun som har ballen.
Mitt råd er å gå videre, det dukker stadig opp nye, som helt sikkert er interessante for deg:)
Lykke til:))

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 26 mars 2009 22:39

@s
nå kverulerer du en smule her. Jeg sier jo så godt som det samme som deg. At det ikke kan bli så mye verre av å prøve. Bortsett fra at jeg altså mener man skal ta hensyn til det en person spesifikt uttrykker at hun eller han ønsker. Det har med respekt å gjøre. Man oppnår vel ytterst sjelden annet enn å irritere om man overser en persons ønsker og i tillegg sender flere meldinger uten å få svar?
TS ba om et råd. Jeg ga ham det beste jeg hadde å komme med.