Alle innlegg Sukkerforum

Smi mens jernet er varmt!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Baltazar fr. 12 okt. 2007 01:02

Pokker! For 2-3 uker siden sendte jeg en direkte og morsom liten melding til en VELDIG flott jente (dvs kvinnen i mitt liv?!) her på sukker og etter noen dager fikk jeg hygglig svar. Men så drøyde jeg litt med å svare. Først noen dager, for å tenke hva humoristisk og reflektert jeg kunne respondere med, og så drøyde jeg likeså litt til og litt til - fordi jeg ikke var helt i humør - og trakk meg i hele tatt litt vekk fra sukker for en stund. Og nå som jeg tok mot til meg og skulle svare igjen... dæven, hu var forsvunnet! At det går ann! Hva for en tulling er jeg?
Ser du derimot dette, du som er langt vekk i Indonesia og drømte en natt om et annet kontinent - for guds (vel, i alle fall min) skyld - tilkjennegi deg igjen!

Noen andre som har opplevd lignende? Finnes det noe botemiddel?

Skjult ID med pseudonym The Rock fr. 12 okt. 2007 01:43

Vit at du er naturligvis ikke alene, har opplevd det samme selv. Vet ikke om det var kvinnen i mitt liv men det virket unektlig slik. Mitt råd er å dunke hodet hardt mot veggen flere ganger, det hjelper lite, men du oppnår å straffe deg selv for din unfallenhet og lærer forhåpentligvis til en annen gang!

Botemiddel, om det fins: Bring it on!

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 12 okt. 2007 01:53

Jeg har ikke opplevd det.
Kanskje det er fordi jeg føler meg litt "lost" her inne og ikke egentlig er på sjekker´n?
Eller kanskje jeg smir?
Eller kanskje han smir?
Eller at ingen vil smi og at man derfor ikke vet hva man går glipp av?
Sannelig om jeg vet :-)

Men dette vet jeg: Å "drøye" for å tenke hva man skal si i stenden for å bare si og vise henne: Jeg liker deg! - er bare dumt....:-) Med hilsen og lykke til!
Z.

Skjult ID med pseudonym Baltazar fr. 12 okt. 2007 02:58

Takk, takk, Stein! Hode mot vegg-trikset skal jeg gjøre i morgen den dag!
Zitelle, takk for "lykke til"! Men hva i all verden gjør du på Sukker hvis du ikke er på sjekker'n? Bar sjekker hva de sjekkesugne gjør ;) I alle fall, tror det faktisk er litt lurt å tenke seg om over hva man skal srive, slik at det er noe å "tenne" på. Bla, bla, jeg liker deg! bla, bla blir liksom ikke helt det store i et medium som dette (men hva vet vel jeg ..... fint lite, tydligvis.....)
At jeg likte denne jenta (etter profilen å dømme) er ingen tvil. Jeg sa det rett ut at hun var akkurat noe for meg... På en litt fleipete måte, da.... Og jeg tror nok hun syntes det var litt kult.... men, men.... "evig eies kun det tapte"...... (Sier de som liksom har greie på det... og som sikkert aldri har mistet noe.... :) Argh!

Skjult ID med pseudonym Pippi fr. 12 okt. 2007 08:38

Selv om hun har lagt ned profilen nå så kommer hun kanskje tilbake på Sukker! Jeg har deaktivert min profil flere ganger av forskjellige årsaker. Så aktiverer jeg den når motivasjonen for å date kommer tilbake! ;=)))))))))

Men du kan ikke vente en uke om du er intressert....... huff
- prøv heller å få de som er aktuelle over på msn slik at du kan ha tettere kontakt med de!

Skjult ID med pseudonym kvinne33 fr. 12 okt. 2007 08:45

Jeg foretrekker kjappe svar fremfor å sitte å vente i evigheter på vel gjennomtenkte, velformulerte svar som liksom skal få meg til å "tenne". Tenk kjapt, svar slik du ville svart irl i en samtale og ikke heng seg så opp i om det er "riktig" skrevet/formulert eller ikke.

Det viser mye mer interesse dersom du svarer kjapt og går inn i en samtale, en om du venter en måned mellom hvert svar, uansett hvor ufattelig gjennomtenkt og korrekt svaret en gang i mnd da er. Jeg vil jo treffe en jeg kan prate med, ikke en som må tenke seg om noen timer fra jeg sier en ting til han tør svare, for å være sikker på at svaret skal bli rett.

Dersom jeg blir sittende ett par dager å vente på svar her inne, OG ser at vedkommende er på (eller av i så lang tid at interessen for å treffe noen her virker rimelig liten), så ville jeg ikke lenger sett ham som spesiellt interessant. Vi vil vel ha en partner som er interessert i oss, ikke bare en gang i blant, men sånn litt oftere. En som har tusen gode grunner til å IKKE å svare meg, er vel egentlig ikke interessert NOK. ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 12 okt. 2007 10:43

Baltazar.
Hva jeg gjør på sukker? Nei, sannelig om jeg vet lenger! Jeg får bare litt sånn "avsmak" av råsjekking for tiden, av mennesker i krise som er her inne fordi de er i en slags mellomstasjon i livet sitt, av mange nyskilte og frustrerte, mange desperate som ikke har kysset på 5 år, mange som dater 123 stykker samtidig og de som bare er her inne for sitt eget egos skyld. Overdriver jeg nå mon tro? Kanskje jeg bare er litt lei av mennesker som ikke helt har seg selv på plass i sitt eget liv, og at jeg derfor ligger litt lavt. Jeg vil selvsagt mer enn gjerne treffe min store kjærlighet jeg! Her, der ute eller på månen for den saks skyld. Nuvel...Hva de sjekkesugne gjør interesserer meg overhodet ikke, jeg vet hva de gjør - generelt sett er jeg ikke typen som lurer på når "naboen" gjør noe :-)

Og så til dagens tema: Jeg ville reservert meg og backet litt om jeg så et menneske som hadde sagt: du er den rette for meg (på en litt fleipete måte som jeg synes var litt kult) - og så sett at han var pålogget etterpå i flere dager uten å skrive noe mer til meg.

Det var egentlig det jeg forsøkte å formidle. Om du mener jeg synes feil er jo det helt greit. Jeg snakker bare for meg jeg :-)Med fremdeles lykke til fra Zitelle!

Skjult ID med pseudonym petronella fr. 12 okt. 2007 10:50

Zitelle.... du heter ikke tilfeldigvis noe som begynner på L, vel? Jeg skal ikke røpe noe mer enn det. Liker bare det du skriver og måten du skriver på, og minner meg veldig om en dyktig blogg-skriverske jeg vet om...

Ha en flott høstdag!

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 12 okt. 2007 10:52

petronella.

Nei, det er ikke meg :-) Ha en fin dag.


Hilsen Zitelle som ikke kjenner noen av dere her inne.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 12 okt. 2007 11:06

*hva er forresten en blogg-skriverske?* :-)

Petronella.
Jeg er bare en helt ekte og oppriktig jente som i utgangspunktet er her inne kun for å få meg en kjæreste for livet. Jeg har både venner og et godt liv. Når jeg skriver her er det fordi det til tider morer meg, eller fordi jeg sitter hjemme - og slenger innom her litt. Nettet er ikke min hobby, og jeg har aldri vært på noen blogg.

Ha en fremdeles fin dag :-)

Skjult ID med pseudonym petronella fr. 12 okt. 2007 11:12

En blogg-skriverske er en dame/hunkjønn som skriver blogg på nettet. Intet negativt i det hele tatt! Hun jeg tenkte på er utrolig dyktig til å skrive og gir meg stadig vekk fornøyelige lesestunder. Du uttrykker deg av og til litt likt. Så det var kun ment som ros! :o)

Skjult ID med pseudonym småkresen. fr. 12 okt. 2007 12:29

God formiddag Zitelle ...

Sender en baguette med tilbehør til lunch.og en stor bukett roser og noen varme tanker til helgen..
tar ned lyserødt og heiser hvitt flagg..fordi du fremstår spennende..

God helg til alla andre..

Skjult ID med pseudonym kjekkmann fr. 12 okt. 2007 13:44

Hvis ikke dama svarer innen en uke eller to setter jeg henne som "ikke interessant" og går videre. Det er såpass mange som ikke gidder å svare på meldinger her at man er nødt til å tolke manglende svar som at hun er bare ikke er interessert.

Hvorfor slette? Jo, fordi man tar kontakt fordi man er interessert og hvis det viser seg at hun ikke er interessert så henger bildet foran deg hver gang man logger seg på. Det er vanskeligere å komme videre mentalt med nettsjekkingen når det er en 10-15 ansikter som man egentlig er mer interessert i og som lyser mot en... Dessuten har man ikke akkurat lyst til å se alle "nederlagene" sine hver gang man logger seg på...

Konklusjon: hvis man er interessert så svar.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 12 okt. 2007 15:36

Zitelle mottar baguetten, rosene og sender et varmt og takknemlig smil i retur :-)

Zitelle er sliten i dag hun, så en varmende tanke fra en småkresen skal man jammen ikke kimse av!*Ærbødigst, Zitelle*

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 12 okt. 2007 16:23 Privat melding

"Noen andre som har opplevd lignende? Finnes det noe botemiddel?"

Javisst, botemiddelet er å lære av feilen din og slutte overtenke ting. Gjør ting nå, ikke planlegg å gjøre ting senere i stedet, da kan det være for sent.

Skjult ID med pseudonym småkresen. fr. 12 okt. 2007 16:26

Sliten...Hmm. nå får småkresen en tanke dårlig samvittighet her..

Han skulle antakelig gjordt så mye mer på sånne dager...så langt det lar seg gjøre..

Men pr idag får han det ikke til...

Han fyker på fotball-oppfølging for sine nære utover den vakre høst-kvelden her nå..
men kommer sterkt tilbake utover sene nattetimer muligens..

Håper zitelle med god støtte fra dere andre takler sin ettermiddag,
så hun henter seg inn igjen så fort som mulig...

God ettermiddag alle sammen..

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 12 okt. 2007 16:29

Smiler!

Det var da pent sagt - føler meg freshere allerede jeg! :-)

Skjult ID med pseudonym småkresen. fr. 12 okt. 2007 16:33

;-))-....øremerket....

Skjult ID med pseudonym Baltazar fr. 12 okt. 2007 21:22

Hei og takk for svar!
Selvfølgelig er jeg en idiot av de store. Ingen tvil om det. Muligens så dum at jeg en gang vil kunne ikke kan lære av mine feil. Men denne jenta virket så flott at jeg faktisk ikke turte å bare bable løs.... Noe jeg definitivt pleier å gjøre i alle settinger jeg befinner meg i - med vekslende hell..... Hun målbandt meg rett og slett, nær sagt bare ved å svare og være hyggelig. Jeg ble paff og slått til jorden....

Kunne jeg bare fått hvisket noen ord..... stille og pent....

Nå er det fredagskveld og jeg får vel gå ut og prøve meg frem på gamlemåten.... argh!

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 12 okt. 2007 21:25 Privat melding

gamlemåten er den beste måten. kos deg :) .

Skjult ID med pseudonym V.S.O.P. fr. 12 okt. 2007 21:33

-Og med de siste bevingede ord har vi alle lært av 'Baltazar' at man må sørge for kontakt og samtale før det er for sent!
Har gjort det samme selv, men har nå lært at det er bedre å vise interesse ved å svare noe som kanskje ikke er så gjennomtenkt og veloverveid, enn å vente til hjernebarken har jobbet seg gjennom sytten forskjellige svaralternativer...