Alle innlegg Sukkerforum

Jenter som ikke stiller spørsmål

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann1234 fr. 12 okt. 2007 09:31

Halvparten av jentene svarer på meldingene mine, men mange av dem svarer med veldig korte meldinger og reagerer bare på det jeg skrev. De stiller ingen spørsmål, heller ikke i senere meldinger. Hva betyr det? Vil dere jenter bare gjøre dere kostbare? Dere er ikke interessert? Tyder det på at det er snakk om passive jenter som ikke tør ta initiativ?

Noen som har opplevd det samme?

Jeg tror jeg skal ikke lenger svare på slike meldinger

Skjult ID med pseudonym Pippi fr. 12 okt. 2007 09:42

1) de er ikke intressert
2) de er passive
3) de napper og skal se om du følger opp selv om de var kjedelige
4) Ren høflighet da de syns de må svare alle
5) De kan ikke kommunisere
6) Du skriver så kjedelig at de svarer minst mulig og håper du mister intressen
7) Du er på feil marked

Det var de forklaringene jeg kom på i farta!

over til neste ;=)))))))

(mann 42 år fra Oslo) fr. 12 okt. 2007 10:24 Privat melding

Dette er en kjent problemstilling som jeg og flere kamerater har opplevd. På nettet og i "real life". Pippi nevner mange gode grunner for at dette skjer. Selv har jeg mest tro på at jenter oftere være mer selvsentrerte enn gutter i starten av et forhold. Det at jenter ønsker gode lyttere, er ikke bare en klisjé. Erfaringsmessig vil oppmerksomheten fordele seg mer rettferdig etterhvert som forholdet utvikler seg. Dette fenomenet gjelder overhodet ikke alle jenter, men ikke bli overrasket hvis du møter en slik holdning i starten.

Som Pippi også skriver, det kan være pga av mangel på interesse. De første svarene er ofte av ren høflighet i så tilfelle, men hvis kontakten går over lengre tid, flere samtaler og du får respons på dine forsøk, da mener jeg at årsaken er det jeg skriver ovenfor. Jeg har ikke møtt mange jenter som lar ukjente gutter som de vet er interessert i noe romantisk, henge etter dem, og gi dem forhåpninger, over lengre tid. Stort sett ignorerer de, eller kommer med et avslag.

Jeg har forøvrig ikke hatt dette problemet i særlig grad på sukker, jentene her virker flinkere enn "normalt".

Skjult ID med pseudonym Pippi fr. 12 okt. 2007 10:49

Kan bekrefte at du etter en tid vil få avslag om jentene ikke er intressert.

Om de ikke viser skikkelig interesse i løpet av et par uker, ville jeg gått videre var jeg deg!

Når vi jentene ønsker å bli kjent med deg er vi aktive og ivrige etter å opprettholde kontakten;=)))))))

Skjult ID med pseudonym petronella fr. 12 okt. 2007 11:04

Hvis jeg ikke har en helt konkret begrunnelse (for stor aldersforskjell, for stor geografisk avstand, eller andre håndfaste ting) synes jeg det er vanskelig å si til noen at jeg ikke er interessert, så når jeg svarer høflig på spørsmål i en melding uten å stille spørsmål tilbake, er det kun fordi jeg ikke er interessert. Jeg er altså ikke selvsentrert eller prøver å gjøre meg kostbar eller lignende- jeg er rett og slett for feig til å si det rett ut at vedk. ikke er aktuell for meg. Er jeg interessert, kan du være helt sikker på at jeg stiller spørsmål tilbake og viser tydelig at jeg vil vite mer om han som har skrevet til meg. Jeg nøler heller ikke med å være den som skriver melding først, hvis jeg finner en jeg synes virker spennende.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 12 okt. 2007 16:26 Privat melding

Be prepared til å gjøre 90% av innsatsen i samtalen til hun varmer opp, deretter blir det mer 50/50. Går du inn med en 50/50 mentalitet fra starten av blir det ofte til at det blir kjipe pauser og spenninga blir borte.

Ellers er pippi helt på rett spor.