Alle innlegg Sukkerforum

Info om Superfesten lørdag i Posthallen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 27 mars 2009 14:50

Happy Hour - 2 for prisen av 1!

Det blir mange i morgen og for å få gjestene til å komme tidlig (for å unngå stor kø) har vi Happy Hour fra 19.00 til 20.00 med 2 for prisen av 1. En annen grunn til å komme tidlig er at det er overgang til Sommertid lørdag og derfor stenger lokalene kl.02 etter vinterklokken. Da må man jo ha festet fra seg, og med full fart fra kl.19 så skal det går bra :-)

Konkurransereglene, vi kjører Badminton!

For å få en kick start på kvelden skal vi ha en konkurranse med litt fart i. Badmintonutstyr er kjøpt inn og vi kommer til å danne to lag med 10 personer på hvert lag. Reglene er som følger:
Det er to spillere om gangen på hver side av nettet, resten av laget venter på siden. Når ett av lagene feiler så må de foreta et bytte og den som har stått lengst av de to går ut. Laget har så blitt en spiller mindre. På denne måten forsvinner flere og flere på lagene og de som står til slutt er vinnerne. Enkelt og greit. Alle på vinnerlaget får en billett hver til Sommernattfesten i Operaen med Bo Kaspers orkester!
Lagene får øve i 10 minutter på forhånd slik at de er litt varme i trøya. Lagene velges tilfeldig fra gjestene som har ankommet mellom kl 19 og 20 :-)

Påmelding

Er du ikke allerede påmeldt så er det forsatt mulighet. Du kan betale på sidene våre under 'Arrangementer' eller i døren lørdag. Prisen i døren er 300kr så det er litt billigere å kjøpe på nettet. Hvis man kommer senere enn kl 23.00, og det er ledige plass (hvilket vi tror det er), så selger vi billetter til noe rimligere pris. Husk at da at du går glipp av matching. En del er nok også litt opptatt...
Normal inngangstid er ellers fra 19.00 til 21.15.
Vi gleder oss til i lørdag til en superfest i superdeilige lokaler!

Skjult ID med pseudonym Felizia fr. 27 mars 2009 15:33

Badminton er ikke akkurat min sterkeste side, men en gang må være den første!!

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 27 mars 2009 16:01

Enig med du!..;-)

Skjult ID med pseudonym s fr. 27 mars 2009 16:15

For en ide - må være deilig å fortsette festen svett og klam resten av kvelden etter badmintonspillingen :)

(For øvrig: Kryss i taket og stjerne i boka for at det går an å komme inn uten å måtte ta del i matchkortutdeling osv., noe jeg ikke var klar over at det var mulighet for, selv om en da kommer inn litt sent.)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 27 mars 2009 16:19

@s
Å? Liker du ikke matchingen noe særlig, eller er det navnelappen i seg selv du misliker? ;-)

Skjult ID med pseudonym meg fr. 27 mars 2009 16:22

@s
Du kan fortsatt droppe å hente matchkort selv om du kommer tidlig :)

Fakta er det at de som ikke har vært på fest før synes dette med matchkortene er rasende festlig, mens de som har vært på noen fester før, gjerne ikke bryr seg så mye om dette.....

Skjult ID med pseudonym Gjenganger fr. 27 mars 2009 19:47

Kortene er da morsomme. Skal litt til å finne dem som er der med det er jo en ypperlig icebreaker. Bare å trekke frem kortet neste morgen hvis man ikke finner dem man liker.