Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor bare bli taus?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrer :I sø. 29 mars 2009 11:09

Hvorfor er det så mange som bare blir tause og etter hvert forsvinner. Etter mange hyggelig meldinger og chat-samtaler burde det være mulig avslutte en kontakt på en mer voksen måte. Det virker som om flere kanskje er på sukker for å bare ha kontakt med folk og at når det kommer til spørsmål om å møtes blir det for mye? Vet det er noe som heter "kalde føtter", men dog allikevel en liten hyggelig melding for å avslutte kontakten er vel riktig? Noen med samme erfaring eller kommentarer?

Skjult ID sø. 29 mars 2009 11:21

Dem er opptatte og eller kun ute for å få oppmerksomhet. Når dem ser at den motsatte blir for seriøs. Backer dem ut.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 sø. 29 mars 2009 11:38

Jeg må vel innrømme at inntil jeg ble "voksen" så var vel det å la ting "renne ut i sanden" en foretrukket løsning...
Ikke stolt av det, tvertimot. Noe sier meg at de du refererer til er en smule umodne.... dessverre...

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 29 mars 2009 11:49

Det eneste jeg kan tenke meg, som er en "lovlig" grunn er vel om enn ikke stiller noen spørsmål i mailene.. Da tar iallefall jeg det som et tegn på at enn ikke har noen spes lyst å skrive, men kanskje bare gjøre det for å være hyggelig.. Da kan det være enn bare slutter å skrive....

Skjult ID sø. 29 mars 2009 16:28

Det viser liten respekt for motparten når en bare plutselig blir borte, særlig når en har hatt kommuniksajon frem og tilbake med spørsmål og svar. Har opp levd dette selv og blir grundig irritert!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 29 mars 2009 17:03

Jeg er enig i at det er en uting, og at noe bør avsluttes på en voksen måte. Men at det ikke skjer er noe mange av oss opplever :-)

Derfor tror jeg ikke det er verdt å bruke mye energi på å frustrere seg over at det skjer, men heller på hvordan man selv reagerer.
Å bli sint, irritert eller lei seg er nok ganske normalt for mange vil jeg tro. Men hvordan reagerer du videre?

Blir du fly forbanna og sender kjeftemailer om høflighet og moral?
Spiller du rollen som oppdrageren og forteller vedkommende om rett og galt og dårlig gjort og alt det der?
Påtar du deg offerrollen som har blitt vraket og gråter dine modige tårer over et kynisk samfunn og useriøsitet overalt?
Blir du bitter og innesluttet over urettferdigheten i verden og logger av "møkkasukker" i harme?
Går du videre uten å blunke og leter etter neste i sukkershoppingvinduet?

Hva er egentlig verdt å bruke energi på?? Hva er best for deg selv i lengden?
Og ikke minst: Om du reagerer som ett av punktene over, hvorfor har du behov for dette? For ditt egos skyld? Stolthet? Stahet?

Uansett hva noen måtte mene, tenke, anta, føle, lage som sin sannhet om deg, så er du jo deg som du alltid har vært, ikke sant?
Kanskje verdt en tanke......

Har også lyst til å legge til at manglende svar ikke trenger å bety drittsekk. Det kan også bety menneskelig blant mye, mye annet...

Lykke til alle dere der ute i sukkerverden! :-)

Skjult ID med pseudonym Undrer :I sø. 29 mars 2009 18:08

Zitelle
Blir vel ikke noen av forslagene dine til min reaksjon på taushet, mer som et spørsmålstegn når ingenting i samtalen skulle tilsi en brå slutt. Synes ikke jeg har hatt grunn til å kalle noen for "drittsekk", hverken her inne eller ellers.
Kommer heller ikke til å bruke mye energi på å dvele over taushet fremover. Er bare litt "fersk" i sukkerverden ennå.
Vel, uansett når jeg ønsker avslutte en kontakt kommer jeg fortsatt med å sende en hyggelig melding som avslutning. :)

Lykke til til deg og ;)

Skjult ID med pseudonym s sø. 29 mars 2009 18:20

@Zitelle

*klappe*

@Frank41

"Jeg føler det litt kjipt og deprimerende å høre om "alle" som dater og treffer folk på sukker."

Det kommer også an på utvalget i området en bor / søker. Stao nao pao!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 29 mars 2009 18:45

@undrer :l
Ja det er noe dritt når den du føler litt kontakt med bare fosvinner uten noen forklaring . Det er som er mest sansynelig er at han traff/så noen som var "mer" intressang en deg ...
Dette er bare en del av nettverden.. Det er for noen et uendelig hav av valg .. og de går fort frem i sjøen.
I hvertfall de som er litt nye .. tenker : "det er flere her inne, skal jeg gidde med noen som ikke er perfekt ."
Man må bare huske at det ikke er personelig , så lenge de ikke kjenner enn. :o))

Skjult ID med pseudonym Bad Santa sø. 29 mars 2009 18:50

Selv får jeg mengder med mail i november og desember..... men så blir det helt stille i 10 mnd.... Snodig.....???!!

Skjult ID med pseudonym meg sø. 29 mars 2009 19:00

Jeg har selv opplevd haugevis av ganger det samme som andre skriver om her. At folk plutselig slutter å svare. Det som forundrer meg er at noen man kansje har pratet med i lange tider f.eks på en fredag forteller om det som skal skje i helgen og så lover å ta kontakt igjen på mandag for å fortelle om helgens hendelser. Og når man sender melding over helgen så ser man at meldingen blir lest, men man hører ikke noe mer. Påfølgene meldinger blir heller ikke besvart. (men fortsatt lest) :(

Og jeg er jo ikke dummere at jeg skjønner at gresset er blitt grønnere på den andre siden av gjerdet, men hvorfor denne oppførselen allikevel?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 29 mars 2009 19:04

Noen tenker at dette er nettet og man trenger ikke ta hensyn til folk man ikke kjenner ... Det er synd ,men sånn er det .

Skjult ID med pseudonym jente39 sø. 29 mars 2009 19:07

Det kan bli taus etter mange hyggelig meldinger, smser, møter, kysser eller sex.. alt kan plutselig forsvinne, man står der og føler litt forlatt. Lat som ingenting, og gå til neste, og ta vare på dem som ikke gjør sånn mot deg.

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 29 mars 2009 19:38

Opplever dette stadig jeg.....Men det kan også være min egen skyld..noen ganger er jeg ikke logget på over en stund og da har jo personen jeg skrev med gått videre....

Skjult ID med pseudonym yes ma. 30 mars 2009 09:00

Der er situasjoner som beskrevet over som gjør meg skeptisk til sukker. Slik foregår det irl også, men her på sukker blir det så tydlig, man er pålogget samtidig, og at man er ignorert kan ikke misforstås... Kjiipt å bli avvist av noen en virkelig liker... :)

Skjult ID med pseudonym Jente76 ti. 31 mars 2009 11:49

Jeg er så irritert. På søndag avtalte jeg å treffe en fyr i dag (tirsdag) på ettermiddagen. Vi skulle avtale tid og sted nærmere på mandagen ( i går), men da var han ikke pålogget før etter kl. 23 på kvelden og jeg fikk ikke avtalt noe med han og mailene mine står som ulest.... Det verste er at jeg i utgangspunktet sa at jeg ikke hadde tid før påske men jeg lot meg overtale for han insisterte veldig. Dagen etterpå er jeg plutselig bare et null i hans øyne. Jeg blir ikke lei meg, bare irritert for at jeg har kastet bort tid på en sånn person.

Skjult ID med pseudonym vetikke ti. 31 mars 2009 12:42

jente76:
har ofte opplevd at det å gjøre kompromisser med noen her inne er "fali`" - en sjekk på hvor bein i nesa man har? Misforstått etter min mening - bedre egenskap å prøve møte folk på halvveien! Vi får heller finne de som er med på å samarbeide..

Kjipt å bli ditchet av en du liker, enda mer kjipt å bli ditchet av en man ikke har møtt før engang? (senskadene er ikke målt enda - men det er styrkende å se at noen andre også er av samme "ulla"....liker egentlig hvem jeg er, men man kan jo sette mange spørsmål til guttas verdier kontra egne her inne..........................:o) For det meste dårlige erfaringer altså... men tror fortsatt på at det finnes en going`der ute!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 mars 2009 13:04 Privat melding

Jeg synes det virker ekstremt å forvente eller kreve svar/avslutning, det er et nettsted der en opptrer som privatperson og ikke har noen form for formell tilknytning til andre medlemmer, hvorfor skal en måtte tvinge seg selv til å skrive mer enn en vil ut av sympati? Det er ikke plikter eller lover eller normer rundt sukker, det er et lugubert sjekkested der en sjeldent eller aldri får noe hyggelig respons... og en må omtrent skrive som anonym i forumet om en ikke vil bli "tatt" av den faste gjengen som har gjort krav på forumet.
Norge er kanskje verdens mest asosiale land uten hverdagshøffelighet eller noen form for ytende service rundt noe som helst, hvorfor skulle sukker være motpunktet?

Du kan ikke bli avvist på nettet, fordi personen du skriver med ikke har peiling på hvem du er eller hvordan du egentlig ser ut, så det personen avviser er ikke deg men en vag refleksjon.

Jeg lærte forresten noe artig igår, en jeg kjenner som nettopp har påbegynt en avhandling om kjønn og konflikt på Blindern bruker nettopp Sukker som en viktig kilde og spesielt forumet.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 mars 2009 13:15 Privat melding

Hehe når jeg først skrev innlegg på forumet når jeg ble medlem så ble omtrent bombadert i innboksen fra de faste "spaltistene" akkurat som om de hadde behov for å markere seg eller noe.

Uansett så synes jeg ordet dannelse blir brukt helt feil i denne sammenheng, en burde ikke ha rett til å kreve noe som helst....da blir det som om en blir tvunget til å skrive med noen.

Skjult ID med pseudonym Jente76 ti. 31 mars 2009 13:21

Hvis man gjør en avtale forventer jeg at den blir holdt, uansett om det er på nettet eller ikke! Det er ingen formildende omstendighet for meg.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 31 mars 2009 14:01

Jeg synes også det å la være å lese meldingen din (når dere har meldt litt frem og tilbake) når han har vært pålogget er utrolig usmypatisk. Man vet jo at motparten kan se at man ikke har lest den, og det er respektløst å behandle andre som luft, særlig når vedkommende kun har vært vennlig og høflig mot en og ikke har gjort noe som gjør at han/hun fortjener å bli ignorert.

Og selv om han ikke har møtt deg og ikke kan vite hva han går glipp av, hadde jeg nok følt det samme som deg; irritasjon over å ha brukt tid på ham. Jeg tror forøvrig slike folk som er så skjødesløs med hvordan andre opplever ting, sløser med andre tid og ikke har omtanke for andre, er litt følelsesmessig avstumpet og vil ha ekstra vanskelig for å føle og utvikle kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym tira ti. 31 mars 2009 14:27

er ikke dette bare et tegn på egoisme?
det å skrive en kort melding til en man har hatt en dialog med som man ikke bryr seg om å fortsette med kan være ubehagelig for de fleste, men ikke overkommelig.
ti sekunder med noen få ord er alt som skal til, og så slipper man kanskje dårlig samvittighet
den som ikke får avslaget bruker som regel mye mye lengre tid til å forstå at man er avvist hvis man ikke får noen tilbakemelding

Skjult ID med pseudonym Undrer :I ti. 31 mars 2009 16:25

@Alle

Hvorfor kan ikke vi som leser i denne tråden være "forbilder" og fortsette/starte med å opptre høflig da, kanskje være motpunktet til resten av Norge som Stein skriver. Vi er alle her inne av samme grunn (burde i alle fall det) og behandle hverandre ut fra det. Ikke la oss irritere om vi blir avvist med taushet. Skjer det med meg igjen skal jeg jammen meg skrive en hyggelig sluttmelding som viser at det går an å opptre høflig selv om man "renner ut i sanden". Litt til ettertanke for den som "drar ut proppen". ;)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 31 mars 2009 20:00

Jo, men tror du ikke vi som synes et svar er på sin plass svarer...? Jeg svarer alltid, selv om det er "avslag" - det kan fint gjøres på en hyggelig måte. Så svare vil jeg fortsette med:)

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 31 mars 2009 20:06 Privat melding

Man skal gjøre mot andre som man vil andre skal gjøre mot en selv... :)

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 31 mars 2009 20:11

Kan noen skrive en mal på et hyggelig avslag jeg kan bruke som ikke er produsert av sukker? Jeg er lei av å bli skjelt ut.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 31 mars 2009 20:11

Lurer sånn på hvem som regnes som denne "klanen" som liksom skal bestemme her inne ???

Skjult ID med pseudonym Undrer :I on. 1 april 2009 20:31

@eliseb
Malen finnes nok ikke. Må tilpasses den andre part, men kanskje noe slikt:
Hei, takk for de hyggelige samtalene vi har hatt. Jeg tror ikke det kan bli noe med oss, har funnet ut at jeg vil vente med å binde meg overfor noen nå. Hvis du vil kan vi gjerne sende noen mailer innimellom. Vil være på sukker en stund til.
Hilsen meg og lykke til :)

Denne kontakten vil da aldri få vite at du leter videre! Du lyver heller ikke, du forteller ikke hvor lenge du skal vente. Kan være alt fra 5min til 3mnd. ;)

Skjult ID on. 1 april 2009 21:12

Helt enig, alt for mange blir tause og bare forsvinner. Liker man ikke den en snakker med, kan man bare si, nei dessverre du var ikke noe for meg. Gi avslag på en høflig måte!

Skjult ID med pseudonym vibe to. 2 april 2009 01:19

Man trenger ikke skrive så mye, men jeg er mest opptatt av at min personlig smak ikke skal gjøre at noen tror det er noe galtmed dem. Årsaken til avslaget er jo ofte at en fyr bare ikke tiltaler meg, uten at han er noe "bedre" eller "dårligere" enn andre.
Nå tror jeg det er relativt få som leser forum, og enda færre som leser akkurat denne tråden, men jeg skriver gjerne noe sånt som:

Hei,
takk for hyggelig melding. (Og gjerne en kommentar eller svar på det han sier).
Selv om jeg objektivt sett ser at du er en flott mann, er du dessverre ikke min type.
Men ønsker deg lykke til videre, håper du finner en som passer
(evt. føye til - hvis det virker sånn - for du virker som en som har mye å gi.)

Evt.
Takk for hyggelig melding. Dessverre synes jeg alderforskjellen er i største laget, men håper du finner en som matcher bedre.
(i steden for å skrive at jeg synes du er for gammel/ser altfor gammel ut)

Det må da være ok nok?

Noen ganger har det vært såpass at jeg kan si at "jeg er klar over at vi har mye felles, men jeg tror ikke jeg er helt klar for noe enda. Kan eventuelt komme tilbake til deg siden"
(for jeg har ikke vært litt uimottakelig i perioder, og ikke stolt helt på min egen vurderingsevne, da har jeg også deaktivert meg for å se om moduset vender tilbake).