Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter og mailer.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym GrubleMann sø. 29 mars 2009 21:11

OK, jeg er ny her, og har et par spørsmål.

- Dersom jeg finner en person jeg synes er interessant, og derfor setter et gult eller rødt hjerte på profilen, og vedkommende etter en stund har vært innom min profil men IKKE satt noe hjerte på meg, skal jeg da gå ut ifra at det ikke er noen interesse å hente der, og dermed liten vits i å sende en mail?

Jeg regner vel med at svaret er 'Ja', men vil gjerne høre andres tanker/erfaringer. :)

- Så lurer jeg også litt på om det generelt er sånn at damene 'sitter og venter', mens mennene må stå for mesteparten av meldingene? Eller er det ganske likt jevnt over?

Skjult ID med pseudonym Jente76 sø. 29 mars 2009 21:14

Du må sende mail i tillegg til hjerte, du kan ikke sitte og vente på å få respons på bakgrunn av bare et hjerte. Jeg gidder ikke sette hjerte på de som har satt hjerte på meg med mindre de sender meg noen ord i tillegg til hjertet. Det beste er vel bare å sende en hyggelig liten mail, man trenger ikke sette hjerte da.

Skjult ID med pseudonym Jente76 sø. 29 mars 2009 21:16

Damene sitter ikke og venter, ihvertfall ikke denne dama. Tror begge er flinke til å sende mail.

Skjult ID med pseudonym ponny sø. 29 mars 2009 21:21

Ja, du må skrive en melding i tillegg til hjerte. Mange jenter får mange hjerter og gidder ikke følge med på hvem som setter hjerte. De som bare gjør det på meg og ikke legger noe effort i å skrive noe, tar jeg ikke kontakt med heller.

Damene sender nok brev de også, om de finner profilen din interessant - så jobb med den og ha et representativt bilde!

Skjult ID med pseudonym GrubleMann sø. 29 mars 2009 21:22

Takker for svar. Da er det vel som du sier like greit egentlig å droppe hjertene og istedet sende en mail til de som er interessante, vil jeg tro.

Noen råd om hvor lang en første mail bør være? Jeg har en tendens til å skrive *for mye*, tror jeg. Hva synes dere jenter er bra i så henseende? Skal vel ikke være veldig kort heller?

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 29 mars 2009 21:24

@Grubler'n
Hva tror du selv da, hva er erfaringen din fra dagliglivet når det gjelder kvinner/jenter.
Det er vel omtrent på samme måten her, tenker jeg.
Gutta jakter, jentene velger !

Skjult ID med pseudonym ponny sø. 29 mars 2009 21:24

Jeg foretrekker en mail som er kort, men viser at du har lest profilen (ved at du kanskje refererer til noe i profilen). En kul punchline eller gjerne litt morsomheter... Men ikke sånn typisk kontaktannonse a la "Jeg er en xx gammel mann, jobber i xx, har xx barn som jeg har annenhver helg. liker turer i skog og mark...." Sånt lyser desperasjon og masseproduksjon.

Skjult ID med pseudonym Jente76 sø. 29 mars 2009 21:28

Den kan gjerne være kort, pass på at den ikke ser masseprodusert ut. De får jeg ikke lyst til å svare på, de får kanskje et takk for oppmerksomheten, men ikke noe mer. Jeg pleier å sende en flørt med en kommentar til. Det får jeg ofte svar på. Jeg svarer også tilbake til de som sender meg en flørt med et hyggelig komplement. Da er plutselig samtalen i gang, hvis man svarer med oppfølgingsspørsmål. Husk gjerne å ta med et lite spørsmål i mailen. Lykke til. Hvor gammel er du forresten? :-)

Skjult ID med pseudonym >_< sø. 29 mars 2009 21:33

tips: stikk herifra før selvtilliten din går til helvette..

Skjult ID med pseudonym GrubleMann sø. 29 mars 2009 21:35

Heh - jeg må si jeg synes jeg formulerer meg veldig dårlig her av en eller annen grunn, og virker kanskje naiv/uerfaren så man skulle tro jeg var veldig ung, men jeg er over 30. Er ny på nettdating, og litt 'rusten' på dating generelt.

Men takk for svar og råd så langt. Greit med litt tilbakemeldinger.

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 29 mars 2009 21:37

@grubleman
Siden du er ny...velkommen til Sukker....og forumet!!! Fint med nye folk og meninger..
Du har allerede fått mange gode råd ang hjertene....Jeg selv sjekker nesten aldri om jeg har fått hjerter..så send mail du..
Når det gjelder meldinger ,så funker humor veldig bra og avslutt med et spørsmål det ikke bare kan svare ja/nei på.....
Lykke til og håper du får en fin tid her på Sukker.

Skjult ID med pseudonym Stygg? sø. 29 mars 2009 21:37

Er litt dritt lei av :"gutta jakter , jentene velger " !!
Hva med oss som ikke blir jaktet på og som ikke får valgene ...
Slutt å ta alle over en kam !

@TS
Det er faktisk litt vanskelig for oss jenter å vite hva dere mener med et hjerte når dere ikke sender mail.
Det er noen her inne som bruker de gule hjertene som en post-it lapp.
"Den porfilen har jeg vært innom . og hun var ikke helt motbydelig .. ok ,neste.."
Jeg har sendt mail til noen som har satt hjerte på meg uten å få svar flere ganger .

Skjult ID med pseudonym Lewis sø. 29 mars 2009 21:39

Trodde man blåste i hjertene jeg.. Bruker de som huskeliste..

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 29 mars 2009 21:47

@stygg?
Tror gutter liker å tenke at det er de som må jobbe, mens det er så forbasket lett for jentene. Det gir dem vel trøst å tro at det er kjønnsbestemt. Jeg kjenner en god del jenter her inne og ingen får boksen sin overfylt av mail. Og mange som nesten aldri får svar på meldingene sine. Utvalget er antakelig så stort nå at jeg tror det i større grad enn før, er feil å tro at jenter flest kan sitte på gjerdet og vente og velge..

TS: Som alle andre sier: det er meldinger som gjelder om du vil ha kontakt. "Heisann" er for lite, og en sides avhandling om ditt liv for mye... Men jeg foretrekker det siste framfor det første... Det beste er å si noe enkelt og hyggelig om hvorfor du tar kontakt med akkurat denne jenta. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym GrubleMann sø. 29 mars 2009 21:47

@stjerne
Takk for velkomst. Fare for at jeg blir her en stund... he he. ;)

@Stygg?
OK, takk, da skal jeg ha det i bakhodet. Faktisk begynte jeg nesten å bruke det som et slags "sorteringssystem" selv ('Post-It'), men skjønner jo at det kanskje ikke er det helt store (kommer vel an på hva 'motparten' legger i det). Det var ikke vondt ment fra min side, men jeg tenkte vel mer at det da i ettertid kunne være enklere å gå til siden som viser hvem man har satt hjerte på, enn å gå igjennom hele lista på nytt. Men for all del; jeg har bare satt kanskje fem hjerter hittil da, så jeg har på ingen måte gått 'bananas'.
Men ut fra rådene i tråden her tror jeg jeg kommer til å holde meg til meldinger av diverse sort heretter. Da har man jo en 'liste' i utboksen i så fall.

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 29 mars 2009 21:57

Om du ikke vil vise andre at du finner dem interesante.. lage ditt eget system...skriv litt på fanen som heter :notat..
Da finner du dem igjen...

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 29 mars 2009 21:59

Velkommen GrubleMann!

Fikk lyst å dele en liten historie for å illustrere at ting tar tid her som IRL:-)

Jeg satte et hjerte på en profil jeg likte, etter noen dager så jeg at han hadde vært innom min profil et par ganger uten å svare på hjertet eller sende mail. Så jeg gikk ut fra at han ikke var interessert og fjernet hjertet jeg hadde satt. Da fikk jeg en kjempehyggelig mail fra ham med spørsmål om hvorfor jeg var så kjapp til å miste interessen. Det endte med at vi skrev frem og tilbake en stund og fortsatt har kontakt innimellom:-)

Så ikke mist motet om man ikke får svar umiddelbart, av og til tar det bare litt tid å finne ut av hva man skal skrive:-)

Skjult ID med pseudonym Jente76 sø. 29 mars 2009 22:36

@Pixie
Så koselig da :-)

Skjult ID med pseudonym metalized sø. 29 mars 2009 22:45

Mumle mumle, skynder meg å sette hjerte på Pixie av ren dårlig samvittighet!
Den dama har et hjerte av gull og steker kyllinger som ingen andre kvinner kan!

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 30 mars 2009 01:33

Jeg vil bare støtte opp om Pixies innlegg med at man ikke bør være for kjappe med å ta vekk hjertene man har satt. Jeg hadde ei som satte hjerte på meg, og hun virket som ei veldig søt og trivelig jente. På det tidspunktet var jeg dessverre opptatt med å skrive med en annen (jeg er av typen som kun klarer å konsentrere meg om en av gangen). Etter date med hun jeg hadde kontakten med, skjønte begge at det ikke var kjemi der. Når jeg skulle sjekke profilen til hun som hadde satt hjerte på meg, oppdaget jeg at hun hadde fjernet det og satt et sort i steden. Sannsynligvis fordi jeg ikke besvarte hennes i løpet av et par uker. Så nå får ikke jeg sendt henne meldinger for å finne ut om hun fremdeles er interessert.

Skjult ID med pseudonym ID 14457 ma. 30 mars 2009 02:00

Tiden har endret spillet litt, jenter vil nå både velge og jakte!

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 30 mars 2009 16:37

Veit dere hva jeg hater?

Når en jente setter hjerte på meg og jeg skriver en melding tilbake også får jeg ikke svar? Den skjønner jeg virkelig ikke hensikten bak. Hvorfor fikk jeg hjertet? Det må være lov å undre seg over det....

Skjult ID med pseudonym Månestråle ma. 30 mars 2009 16:46

@ Kjøttmeis: Det samme opplever jeg med gutta... så det så..))

Jeg skjønner imidlertid at det er helt feil å skrive melding for nesten alle her sier at hjerter bare er en form for arkiv.....

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 30 mars 2009 16:50

Arkiv over hva da?
Folk man syntes er interessante? Svarer man ikke folk man syntes er interessante?

Jeg har akseptert at folk ikke svarer, at folk avbryter samtaler, at folk blir ufine om man avviser og en hel del andre internettfenomener, men hjerte=ikkesvar har gått meg hus forbi.

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 30 mars 2009 18:19

Den varianten er nokså vanlig, den kjøttmeis. Har opplevd den med rødt hjerte også... Forstå det? Nei, det kan jeg ikke. Men i forhold til at noen man har hatt god kontakt med plutselig blir stille, så synes jeg personlig det er en bagatell. Blir ikke såret av de jeg ikke kjenner. Jeg pleier å slette dem etter en ukes tid og avskriver dem som totalt useriøse.

Skjult ID ma. 30 mars 2009 18:30

Dette med gule og røde hjerter er noe som jeg personlig ikke forstår eller bruker. Er jeg interessert i noen så skriver jeg til den personen. Når det gjelder sorte hjerter så er det mer forståelig.

Hvor mange hjerter har dere fått/satt?

Jeg har som følger:

satt gule/røde, 0
Satt sorte, ca 100
Fått, 3 gule + 1 rødt (nå skal det sies at 2 gule er fra personer uten bilde/tekst i profilen sin, de svarer heller ikke på meldinger)

Skjult ID med pseudonym GrubleMann ma. 30 mars 2009 18:43

-Her kommer jeg med min ekstensive Sukker-erfaring ( ;-) ), he he. Neida, jeg har jo ikke peiling, men jeg er vel ikke helt idiot heller, og jeg vil tro grunnen til de fleste sånne frustrasjoner er at det antagelig skjer mye 'bak i kulissene' hos de fleste her inne. At man sender ut mailer eller flørter eller hjerter til flere, kanskje begynner å skrive med en eller to, og så plutselig dukker det opp noen 'mer interessant', eller man mister interessen for den man skriver med. Det blir vel fort litt sånn når man må vente på svar, og mens man venter dumper det ned mailer fra andre etc. Men jeg har ihvertfall bestemt meg for at jeg skal sende svar til alle som mailer meg uansett, og at dersom jeg på et eller annet tidspunkt vil avslutte noe, skal jeg gjøre dét skriftlig også. Og at jeg skal prøve å holde meg til en av gangen, hadde jeg nær sagt (ikke et stort problem for meg da, siden mailene og besøkene er sjeldne...). Men problemet *der* igjen kan vel bli at man kanskje har skrevet med noen en stund, men at den personen plutselig slutter å skrive. Da kan man jo måtte komme til å vente en stund, for å si det sånn. Og da er det vel lett å gå til 'neste'. Dersom da den første plutselig dukker opp igjen... Vel, sånn har man det kanskje gående. Det viktigste er vel å tørre å si ifra, uansett hva som skjer. Vil jeg tro. Ihvertfall det mest 'reale'.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 30 mars 2009 18:56

@ Grublemann

Synes det virker som du har skjønt mye, jeg! :-)

Skjult ID med pseudonym Sheel ma. 30 mars 2009 19:07

Kan man se om noen har satt sort hjerte på en ??

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 30 mars 2009 19:15

Ja hvis du søker på nicket , kan du se det .

Jeg har nå begynt å bruke svarte hjerter , for å rydde litt opp i online lista mi.
De som har fått det , bor for langt borte eller er langt utenfor den alderen jeg søker. Har bare vært igjenom de over 90 i match .. eller så tar det jo dagevis... :o))

Skjult ID ma. 30 mars 2009 19:31

Apropo sorte hjerter.
Fant ut nå at Smily er en av de som jeg har satt sort hjerte på.

Skjult ID med pseudonym GrubleMann ma. 30 mars 2009 19:33

@Lilleulv
Jo, jeg har jo 'juksa litt' da, og lest en del andre tråder her på forumet. Begynner vel å danne meg et bilde av situasjonen nå. Men foreløpig har faktisk mitt opphold her vært ganske så positivt, selv om det ikke har 'skjedd' all verden enda. :)

Skjult ID ma. 30 mars 2009 19:56

@Sensuella
Jeg forstår godt at du leverer ut et sort hjerte på en melding som det.
Jeg må nesten spørre nå: Er det vanlig at dere damer får slike meldinger?

Skjult ID med pseudonym Jente76 ma. 30 mars 2009 20:07

Jeg har ikke fått noen meldinger av det slaget, bare hyggelige, greie henvendelser :-)

Skjult ID med pseudonym m ma. 30 mars 2009 21:43

Bare "surr" med de hjertene.......... Send mail isteden............... litt surt å ikke få opp de som har under 70 i match. Jeg må le litt når jeg leser kommentarene under match treet.................

Skjult ID med pseudonym milli ma. 30 mars 2009 21:44

Ja det blir som å "tro" på horoskopene i ukebladene

Skjult ID ti. 31 mars 2009 01:04

Man får rødt hjerte, masse mailer med hyggelig kommunikasjon, men så plutselig stopper det uten et ord.
Hvor lenge skal man vente før man "innser" at personen ikke er interessert lenger?
Skal man prøve å skrive på nytt eller skal man bare sette et sort hjerte å gå videre?

Skjult ID med pseudonym UtenBilde ti. 31 mars 2009 18:24

Til dere som aldri får svar.. Dere gjør noen feil eller blir sortert bort pga. bildet eller profilen. Jeg har en profil UTEN bilde og med meget begrenset men veldig gjennomtenkt hva som står. Jeg får svar fra kanskje 70%. Og jeg skal være ærlig, jeg går etter de fineste jentene.

Å være morsom er viktig. Jeg prøver alltid å finne noe å ta tak i på profilen og/eller bilde. Jeg har t.o.m fått "den toppen der hadde passet utmerket på mitt soveromsgulv" til å fungere. Du må prøve å se mennesketypen til den du skal sende til litt an, prøve å forstå hva som kan trigge han/henne til å bli interessert i deg. Men HUMOR HUMOR HUMOR! Ikke OVERØS med komplimenter, spesielt ikke i 1. melding. Er det ei veldig pen jente får hun 30 slike meldinger om dagen, du blir bare kjedelig.

Skjult ID med pseudonym ponny on. 1 april 2009 16:28

@sensuella
Jeg er enig med deg at ikke bilde = ikke interessant. Men en gang så fikk jeg en mail av en gutt som virket veldig ok. Men jeg lot svare på den siden han verken hadde bilde i profilen eller i albumet. Så to uker senere, fikk jeg svar fra samme gutten med "Hei. Jeg mener ikke å trenge meg på, og hvis du ikke svarer denne gangen, skal jeg ikke mase noe mer.....blablablabla. Hilsen "The Stalker". Denne meldingen var veldig hyggelig, og ikke en smule desperat. Bare en gutt som skrev at han ikke ville sitte om 2 år og tenke at han lot være å skrive igjen til den pene jenta han så på sukker. Denne valgte jeg å svare på, og han tilbød meg bilde av seg og det viste seg at han var en veldig kjekk gutt med en jobb i finanstoppen og valgte å ikke ha bilde pga jobbrelasjoner og at han da kunne fritt velge hvem han selv ville ha kontakt med. Vi har kontakt fremdeles, og han er blitt en kjempegod venn av meg! Så det er ikke _alltid_ at de som ikke har bilde enten ønsker å være utro eller er stygge. Men jeg svarer de fremdeles ikke tross den opplevelsen, med mindre de faktisk vekker noe i meg. :-)

Skjult ID med pseudonym UtenBilde on. 1 april 2009 17:51

@sensuella

Så du mener de fineste jentene tråler sukker rundt på leting etter profiler uten bilde som de kan sette svart hjerte på? Jeg har aldri brukt de hjerte greiene og har aldri opplevd å bli satt noe på etter det jeg vet. Er garantert flere som ikke svarer meg ene og alene pga. manglende bilde. men svarprosenten min er såpass stor at jeg ikke ser noen grunn til å utlevere meg når det ikke er behov for det. Jeg har sett alt for mange kjente ansikter her inne til at jeg ønsker å sette noe bilde på profilen.

Jeg opplever også å bli kontaktet av noen jenter, jeg skal ikke skryte på meg det er veldig mange, men det hender. Koster det virkelig så mye å legge til noen på msn og få et bilde uansett?? Det finnes faktisk noen som ikke ønsker å ha bilde på profilen, selv om jeg selvsagt er med på at det finnes flere useriøse uten bilde enn med.