Alle innlegg Sukkerforum

Er sukker også utstillingsvindu??

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Buskerud) to. 2 april 2009 22:11 Privat melding

Har vært på annet nettsted, der jeg føler at egentlig så sitter man i utstillingsvindu... Eller kall det gjerne en godteributikk.... At en ser på det fristende, smaker på noe men sikler på det man enda ikke har fått smakt... Blit nettdating seriøst nok for slike som meg som faktisk ønsker å finne en jeg kan ha et seriøst godt forhold med??

Er jo nok av de som sier at de søker "livet ut" - Men er det for å lettere lure folk?? For hører fra flere at gjengangeren er " Jeg er ikke klar for forhold jeg".....

Skjult ID med pseudonym meg to. 2 april 2009 22:18

Klart du er i ett utstillingsvindu, men det er du når du er en tur byen eller bare når du går en tur på butikken også.
Alle potensielle vil selvsagt vurdere deg opp mot andre. Så dette er ikke noe å bekymre seg for :)

Det som derimot er litt farlig med steder som sukker, er som du påpeker, at gresset alltid vil være grønnere på den andre siden av gjerdet fordi det er så mange å velge imellom.
Jeg hadde nok håpet at litt fler tok seg tid til å bli ihverfall litt kjent med personene før man hastet videre til nestemann :)

(kvinne 40 år fra Buskerud) to. 2 april 2009 22:24 Privat melding

Det er vel akkurat med disse beitemarkene ja.... Har hørt endel historier om akkurat det å bli holdt på gress og bli lurt.. Har vært borti det selv også.. Lurer på hva det er som gjør at moral forsvinner så snart man sitter gjemt foran skjermen? For det er vondt å finne ut at mens en tror ting er bra finner ut at det blir sjekket videre bak ryggen...

Jeg er for alt i verden ikke bitter og tverr, bare undrer... Jeg håper jo at jeg skal være blandt de som er heldige på nett da:-)) Og håper at andre lykkes også:-) Hva enn hvert enkelt mål er:-)

Skjult ID med pseudonym gammeldags lø. 4 april 2009 16:26

Det grønnere gresset er en løgn.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 4 april 2009 18:11 Privat melding

Det er viktig å tenke på at det kan medføre stivhet i nakke, kne og rygg når en står i et vindu hele dagen..derfor er det viktig å ha en fysioterapaut innen gangavstand..som da selvsagt blir en metafor for POrno! oh oh!

Skjult ID med pseudonym clin lø. 4 april 2009 18:20

Du møter sikkert noen som vil ha et seriøst forhold med deg, men dem syne du ikke er interessant/fristende nok, og de som du vil ha et fast forhold med, vil ikke stoppe opp for deg, og de vil sikkert ha et fast forhold med noen andre jenter som ikke vil binde seg til dem igjen, disse jenter vil ha noen andre gutter.. Derfor er vi her, single år inn og ut..

(mann 33 år fra Oslo) lø. 4 april 2009 18:22 Privat melding

Et dypt seriøst forhold der latter er forbudt og kirken regelmessig blir besøkt med salmer i hånden og gamle debattprogrammer fra 80talls NRK blir spilt om og om igjen i stuen så nynorsken klinger utover nabolaget!

(kvinne 40 år fra Buskerud) sø. 5 april 2009 22:46 Privat melding

Jeg håper virkelig ikke at clin har rett her, for jeg er så absolutt lei singlelivet:-) Men så har vi jo vår erfaring som gjør oss mer bevisst på hva man søker... Så selvfølgelig kan en ikke gjøre regning med at vi alle får det vi vil... Men jeg må jo si at jeg her inne er fornøyd med den kontakten jeg har fått da, så synes dette kan se bra ut:-)