Alle innlegg Sukkerforum

Datinglivet på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrene sø. 5 april 2009 14:36

Hei,

Har nå vært Sukkerbruker i noen par måneder, og erfaringene har stort sett vært veldig positive. Eller det vil si, som morsom underholdning i form av flørting og meldingsskriving har det vært over all forventning. Men i form av faktiske dater ikke det helt store (1 sukkerdate på samvittigheten så langt - og det ble med den ene daten for å si det sånn). Hadde vært morsomt å lære litt om andres erfaringer og hvordan dere går frem i forhold til dem dere møter fra Sukker

Hvor mange sukkerdater har du hatt?

Hvor mange av dem har du møtt mer enn en gang?

Hvor lenge har du kjent dem før du tar initaitiv til en date?

Hvem tar initiativet (han/henne)?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 5 april 2009 15:03

Har også en positiv eraring av sukker .. eller så hadde jeg ikke blitt her lenge.
Den erfaringen jeg har er lang ... lengre enn jeg hadde håpet da jeg logget meg inn her for 22 mnd siden ....
Dette skulle jo bli så enkelt ...
1) finne en jeg likte.....og det så jo ikke ut til å bli et problem, det var jo så mange kjekke menn her inne ... (er det fremdels ;o))
2) få han til å møte meg ... noe som er mye mer vanskelig enn man skulle tro.
3) en kjæreste i boks! Det kunne jo ikke være verre, for alle her inne var jo på søk etter det samme som meg .
Nå bare rister jeg oppgitt på hodet over hvor naiv og blåøyd jeg var når det kommer til denne nettverden .

Har vært på mange føste dater .
Ca halvparten har blitt mer en date .
Bare to jeg har sett for meg en fremtid med .
Har avtalt å treffe noen etter to meldinger ... har treft de jeg har snakket med i månder.
Jeg har tatt initiativet noen ganger , men flest ganger er det han som gjøre det.

Skjult ID med pseudonym tufsa sø. 5 april 2009 15:47

Jeg har vært her inne på flere nettsteder inkludert sukker i kortere perioder i nesten to år og datet bare en fra sukker, og det ble med den ene daten. Det går utrolig seint her inne når jeg sammeligner med et par andre nettsteder jeg også er innom i perioder. Der ramler det inn med meldinger og folk er mye kjappere med å foreslå date. Jeg har også vært på mange dater der, og det har resultert i to kortvarige (og fine så lenge det varte) kjæresteforhold. At det går så seint her inne kan jeg jo også takke meg selv for siden jeg har satt sort hjerte på de fleste av mine matcher over 92, resten har jeg ikke brydd meg med og de har heller ikke brydd seg med meg for å si det sånn. Basert på erfaringer så lar jeg det ikke gå mer enn et par dager før jeg avtaler date. Hvis en bruker for lang tid er det lett å bygge opp urealistiske forventninger til hverandre, og da blir skuffelsen desto større når en møtes hvis det var veldig feil - og skuffelse er turn-off IRL.
Jeg har også tatt initiativ noen ganger, men får som regel ikke svar, kan virke som om det er en uskreven regel om at her er det menn som skal være den aktive - de skal vel jakte.... Må få legge til at mine matcher består oftest av velutdannede menn på rundt 50 fra oslo og gjerne oslo v - og de er jo gjerne litt mer konvensjonelle og bundet opp i tradisjonelle kvinne-mann mønstre enn yngre menn :-)

Skjult ID med pseudonym stiften sø. 5 april 2009 17:03

nå er det vel ikke systemet som gjør at aktiviteten føles laber her sammenlignet med andre steder.
Vi får ikke mer morro enn det lager selv, så det er vel oss det kommer an på.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 5 april 2009 17:06

Hmmmm.. ser at noen får mer meld og flere dater andre steder ... Dette er ikke min erfaring i det hele tatt .
Har vært på MP og 6-7 andre datingsider ... Der får jeg liten til ingen respons.... Men her er det alltid noen å snakke med ..
Rart det der .. :o)

Skjult ID med pseudonym tufsa sø. 5 april 2009 17:44

ja, rart at vi har så ulik erfaring. Kan være at vi er forskjellige for eksempel m.h.t. alder eller andre ting og at noen nettsteder egner seg bedre for noen grupper enn for andre.....kanskje ??

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 5 april 2009 18:02

Vel hvis dere ikke syns at sukker passer for dere ,hvorfor er dere her da ?

Skjult ID med pseudonym tufsa sø. 5 april 2009 19:07

Hva er dette slags kommentar smiley??
Jeg er på sukker av akkurat samme grunn som deg og de fleste andre. Jeg har ikke sagt at sukker ikke passet for meg, bare påpekt at sammenlignet med andre nettsteder så opplever jeg at det går tregere her. Forbeholder meg retten til å være hvor jeg vil enten det går fort eller sakte..... Det må vel være lov å undre seg over hvorfor ting fortoner seg så ulikt for oss uten at man skal bli arrestert og irettesatt.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 5 april 2009 19:17

hehehehe .. har da ikke arrestert noen jeg ...
Det var ikke en komentar direkte til deg @tufsa.
Det var litt mer generelt .... at det er mange som klager over at sukker ikke passer for de ... og da skjønner jeg ikke hvorfor de fortsatt er medlemer . :o)

Skjult ID med pseudonym lysstråle sø. 5 april 2009 19:36

og noen slenger dritt anonymt.....

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 5 april 2009 19:42

Har vært her 8 mnd nå...
1 mislykket date.
Mange Sukkerfester..(kjempegøy)
Noen spontankvelder på byen med andre sukkermedlemmer..på tvers av alder og kjønn.
Ingen kjæreste..enda...
Har en date i nærmeste fremtid....(gleder meg litt)
Stortrives her på Sukker og forumet.

Skjult ID med pseudonym davidxx76 sø. 5 april 2009 20:06

Jeg har vært her i 4 måneder. Har vært på 3 dater, og skal på en ny til uka. To av datene har ført til mer enn ett treff. Vi har vel pratet rundt en uke i forkant, før man har tatt initiativet til å treffes. Jeg har selv tatt initiativet et par av gangene, men da har motpartparten hintet sterkt i forkant.

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 5 april 2009 20:39

Halvt år nå. 8 førstedater, tre gikk videre. Akkurat nå er jeg ikke så veldig aktiv her inne (ut over forumet), men man titter jo litt da ;-)

Skjult ID sø. 5 april 2009 20:46

mange måneder, ingen dates. men så har jeg heller aldri datet før i mitt liv, så det kan sikkert gå en stund, eller det kan skje rimelig raskt. men pytt pytt.

Skjult ID sø. 5 april 2009 21:08

Hun dama virker jo helt ubrukelig da

Skjult ID med pseudonym tufsa sø. 5 april 2009 21:27

he,he,... metoden hennes høres ihvertfall rimelig ubrukelig ut...........

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 5 april 2009 21:40

@ Koer
I all verden! Godt at du virker å ta det med fatning. For det der er jo bare et sted mellom dumt og komisk. Og jeg tviler litt på hennes interesse. Om hun hadde vært interessert i deg, hadde hun neppe gamblet med en sånn type test. Hva skulle det være godt for å sende 3-4 meldinger uten svar? Blir ikke mye fruktbar kommunikasjon av det. Og om hun virkelig var interessert, er hun verken særlig smart eller snill - så jeg tror ikke hun var noe stort tap uansett... Her finnes åpenbart alle varianter!

Skjult ID med pseudonym arni sø. 5 april 2009 21:48

er her bare på grunn av forum.......... resten er bare tragisk

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 5 april 2009 21:55

Jeg har truffet noen hyggelige og flotte mennesker i ulike sammenhenger som jeg aldri hadde truffet om jeg ikke hadde vært her, så jeg er fornøyd, selv om forelskelsen så langt har uteblitt.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 5 april 2009 22:08

Jeg skjønner det ikke jeg heller Koer, men om jeg skal gjette, var det en barnslig måte å avslutte praten på, ved å liksom "få noe på deg", og dermed gi deg ansvaret. Men hallo - går vi i 6. klasse? Jeg er sikker på du finner noen som blir gladere for de meldingene du sender og som atpåtil svarer, ja ;-)

(kvinne 43 år fra Vestfold) sø. 5 april 2009 22:23 Privat melding

Mange svar her gitt ja... Tror sukker ofte blir et flørtenettverkt... Man kan tror kjemi og slikt stemmer så bra, men IRL er svært anderledes!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 5 april 2009 23:01

Det blir dessverre litt feil er å diskutere hvor mye espons man får - når man er anonym. Det ser store forskjeller i alder og profilutfylling til de som skriver i denne tråden og det å søke informasjon fra andre blir mer forvirrende enn opplysende. Vi fjernet nettopp to innlegg fra samme person som klagde på lite meldinger på Sukker og henviste til et annet sted som var mye bedre. Vedkommende hadde sendt 34 mail og mottatt 600!
Det er fort gjort at en dårlig dag kan farge et innlegg man skriver på dette forumet, og det er uheldig når dette resulterer i posting av stigmatiserende og negativ informasjon om Sukker.

Hvis man på den annen side er 60 år og bor i øystre Slidre er det ikke så rart at man mottar få mail på Sukker, og det kan nok da finnes datingsider hvor det er mer respons?
Det er altså fort gjort å tro at andres erfaring på Sukker forteller noe om hvordan forholdene er rundt ens egen profil, men faktum er at dette ofte er mer misvisende enn riktig, ettersom profilutfylling og forutsetninger kan være totalt forskjellig.

Det unike med Sukker er at man selv bestemmer hvilken gruppe man vil henvende seg mot. Sukker har Norges desidert største utvalg av single og med matchsorteringen så kan man velge om man vil søke den spesielle, eller en av de mange. Dette er opp til en selv, og det velges idet man fyller ut relasjonsprofilen.

Det vi har sett gjentatte ganger oppigjennom årene er at mange ønsker å skylde på systemet (Sukker) når de ikke lykkes med å finne den de vil ha. Don't shoot the messenger! Hvis det kommer til hvor fornøyd folk er på Sukker, kontra andre tjenester, så må man se på veksttallene. Sukker vokste, fra å være litt mindre enn største datingside i fjor på denne tiden (Møteplassen), til å bli 40% større enn Møteplassen i dag. Dette på tross av at reklamebudsjettet til MP var minst 20 ganger så stort som det til Sukker! Likevel så velger altså de fleste Sukker. Sett i forhold til dette har det jo lite å si hva et par anonyme innlegg forteller. Vi mener forøvrig at en av hovedårsakene til veksten er omtalen som de mange kjæresteparene gir av Sukker.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 5 april 2009 23:13

Angående om Sukker er et flørtenettverk: Selvfølgelig er det det. Først flørter man og så må man treffes. Hvis man har hatt to dater og forsøker å gjøre seg opp en generell mening av hvilke partnere man poteniselt kan treffe utifra denne svært begrensede efaringen så gjør man rett og slett en bommert. Det tar tid å finne den rette, men forutsetningen for at det i hele tatt skal skje er at man er iherdig, åpen og ikke minst gir av seg selv! Vi hadde en gang en dame som sikkert ikke hadde det største rushet mot sin profil, men hun ga ikke opp! Hun smilte alltid og ga ikke opp. Mange avslag og mange fester senere så smilte hun bredere enn noen gang :)!

Skjult ID med pseudonym Singel ma. 6 april 2009 08:53

Jeg har en teori om at de som faktisk har funnet seg en kjæreste ikke vil svare i denne tråden, da de ikke er her inne lenger :p

Skjult ID med pseudonym Torch ma. 6 april 2009 09:14

@ koer

Det må være den mest idiotiske testen noen sinne...

Skjult ID med pseudonym Hamster ma. 6 april 2009 09:58

Min personlige erfaring er at sukker er ganske som forventet. Har vært her i ca 3 mnd med varierende aktivitet. Har vært på en 10-15 dater (hvis man kan kalle det). Men det kommer av at jeg ser på det litt sånn at man bruker sukker for å etablere kontakt, så mener jeg det viktige er å treffes IRL så fort som mulig. Har ikke noe tro på dette med å maile masse i det vide og brede for å "bli bedre kjent" før man tar første IRL steget.

Har vært ganske heldig med fordelingen av avslag som ligger på sånn ca 40/60 (har fått litt fler avslag enn jeg har gitt), men det ligger i korta når man er gutt.

Har fortsatt til gode å finne noen kjæreste her enda, da. Enten er jeg interessert i å videreutvikle men hun ikke er det, eller så er det omvendt. Har faktisk også vært på et par dater som etter 10 min bare har føltes så uendelig feil at jeg har sakt ifra. Det pussige er at de to gangene har det blitt til at vi har sittet å snakket noen timer om alt og ingenting etterpå allikevel...

Synes hele sukker-konseptet (eller nett-dating-konseptet), nødvendigvis, har en form av bruk og kast. Man blir som en unge i en godteributikk. Masse lekkert å se på slik at man prøver litt av dette og litt av hint, uten at man legger så veldig mye vekt på å satse stort på noen få. Veldig synd egentlig, men det er vel noe med at man (ubevist?) ser etter noe som er enda bedre enn, tja, den man akkurat nå har kontakt med?

Alikevel skjønner jeg godt frustrasjonen til mange av de her inne som skriver at de aldri får svar, aldri er det noen som viser dem interesse osv. Man blir veldig pragmatisk her etter kort tid. Man "teppebomber" en håndfull profiler med litt standardtekst og ser hva som biter på. Er det noen interessante som biter på så kan man da legge litt mer sjel i det.

Men må allikevel få lov til å rette en liten (ok, ikke så liten, da) pekefinger til alle dere der ute som ikke engang tar dere bryet med å sende en standard avslag, men bare lar være å svare. Fy på lanken! Er du ikke intressert, så svar det, slik at man kan kaste seg over den neste gruppen med spennende profiler :-)

Men for å ta spørsmålene til trådstarter:

"Hvor mange sukkerdater har du hatt"? - Ca 10-15

"Hvor mange av dem har du møtt mer enn en gang"? - 2-3 stk

"Hvor lenge har du kjent dem før du tar initiativ til en date"? - Etter et par mailer/chattesesjoner. Kommer ann på når man finner et tidspunkt som passer begge.

"Hvem tar initiativet"? - Nesten utelukkende meg (altså; han)

Skjult ID med pseudonym Fønvind ma. 6 april 2009 10:46

@hamster
10-15 dater på tre måneder er jo helt rått.. In real life er jo det helt utopisk..
Ser den med godteri butikken... Tror og at mannen kan få litt "blod på tann" når han merker han får respons fra flere, og hvor lett det er å å skape kontakt med flere.

@ koer
Den historien hørtes helt spess ut, hun må ha vært under 23år..

Har selv vært her i 11/2 mån, synes det var litt trått i starten, men så tok jeg intiniativet og sentdte ut litt personlige mld.
Det gikk så som så.. Så fikk jeg mitt hjerte nr 4 av ei søt jente og tenkte "ok, her kjører jeg på!. Skrev med henne på dagen på lørdag og traff henne samme natt på byen.( kanskje ikke å anbefale å være på flasken når man skal treffes for første gang, men vi hadde en fin skøyeraktig tone på mail og vi var vel litt ville å gale så vi tok jo sjansen..) Det gikk kjempebra og vi var på konsert og middag igår. Fikk kjempe mld fra henne idag....

@sukker.no
Helt enig, det er jo totalt tatt ut av kontekst hvis man bare måler tall..

Jeg er 28,oslo.

Skjult ID med pseudonym Fønvind ma. 6 april 2009 13:01

Det er jo forskjell på mld og..
Skjønner at man ikke gidder å besvare mld man ser er "masseutsendt" uten noe personlig karakter, eller noe som tyder på at personen har gått inn for å prøve å studere profilen ens.. Hvorfor skal man gidde å bruke tid på det, når avsender tydeligvis ikke gidder det.
You get what you give...

Skjult ID med pseudonym yes ma. 6 april 2009 13:12

I innlegget over fra "sukker" forstår jeg at de har fjernet innlegg fra personer som kritiserer konseptet ... hvorfor det?
Har vært her to mnd, hatt to dater en tok han iniativ, en gang jeg.. Det ble med den ene daten...

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 6 april 2009 15:16

@Skjult ID

"Videre så burde det stå på profilen til alle her hvor mange meldinger som er mottatt og hvor mange som er sendt. Dette vil jo gi en indikasjon om hvem man faktisk kan regne med et svar fra."

Dummaste jag hört!
Mig kan man räkna med å få svar från, men då skall han f...imej komma med nåt vettigt jag kan svara på åxå!
Av de sista 10 mailen jag har fått, har 2 fått svar. Hemskt lessen assa, men "hei...", "Du er deilig...", "Klem...", "Deilige pupper...", "suss...", "Hey sexy.." -Funkar fint dåligt för mig...!! Spesiellt när dom i tillegg kommer från profiler utan varken bilder eller text.

Skjult ID med pseudonym s ma. 6 april 2009 15:41

@Skjult ID

"Så hvis man ser hvor mange som er mottatt og sendt så gir det et bilde av personen på lik linje som en profil."

Hvilken merkelapp vil du sette på følgende:

- 10 mottatte og 100 sendte
- 10 mottatte og 10 sendte
- 100 sendte og 10 mottatte

...?

Skjult ID med pseudonym s ma. 6 april 2009 16:11

Det sier meg at vedkommende _sannsynligvis_ (nei, ingen vedtatt sannhet) er en person med et relativt attraktivt utseende, som naturligvis genererer høy aktivitet blant potensielt interesserte på et nettsted som dette.

At han / hun ikke svarer på alle henvendelsene, sier meg ikke stort, da dette tross alt er en forholdsvis vanlig måte å vise manglende interesse på. Synes tross alt ikke 5 % svar er SÅ ille, for hvem vet hvilke henveldenser enkelte får her inne.

Jeg tror uansett at 34 sendte og 600 mottatte er et ekstremeksempel, og ikke akkurat tall for en gjennomsnittsbruker.

-

Jeg savner for øvrig fortstatt svar på merkelappene mine.

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 6 april 2009 16:29

Jeg svarer på kanskje 10% av det jeg får. Mye crap, mye kjedelig, mye trakassering, mye sexantydning, mye stalkers, mye uinteressant og veldig lite av det jeg faktisk vil ha. Men er noen, da :-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 6 april 2009 16:31

"Men hvis jeg hadde sett det på forhånd så hadde jeg visst at denne personen er det lite poeng å skrive til for her blir det ikke svar."

Ikke sikkert du hadde sendt noe likevel, hvisomatte dersomatte personen var "way out of your league" :)

"Mottar en person 100 og sender 10 så er dette en person som ikke svarer på de fleste meldinger hxn får.
100 sendte og 10 svar er en person som sender ut meldinger i håp om at hxn skal få svar en gang."

Eh, ja - det kan hvem som helst lese direkte fra tallene. Men sier det noe mer enn som så?

Om en person har 10 sendte og 100 mottatte, og en annen har 100 sendte og 100 mottatte, KAN dette være et tegn på at førstnevnte ikke svarer ved manglende interesse (h*n har tross alt sendt NOEN meldinger), og at sistnevnte sender også ved avslag. Kanskje. (Et lite poeng: Slike opplysninger åpner for så mange forskjellige tolkninger).

Men, har dette noe å si for om DU gjør et forsøk eller ei (hvis det nå er slik at du er interessert)?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 6 april 2009 16:43

Tenk på den stakkars personen hvor det står: 600 sendte og 34 mottatte på, da. Det er ille nok for den som ikke får noe særlig svar, om det ikke det skal være en popularitetskonkurranse til almenn beskuelse også!

Skjult ID med pseudonym s ma. 6 april 2009 16:52

"Tenk på den stakkars personen hvor det står: 600 sendte og 34 mottatte på, da. Det er ille nok for den som ikke får noe særlig svar, om det ikke det skal være en popularitetskonkurranse til almenn beskuelse også!"

Med mindre den som har et slikt forhold på sendte / mottatte meldinger har vært her i 5 år uavbrutt, er det sikkert relativt åpenbart når en ser på profilen / bilder at tallene er slikt - i alle fall om en skal tolke tilbakemeldingene fra folk rundtomkring om at bildene er så viktig :)

@Lilleulv

Jeg tror uansett det er like kjipt for de mange som ikke får meldinger eller svar på sine forsøk å se at andre er langt mer populære (selv om de VET at dette er tilfelle, er det sannsynligvis kjipt likevel å faktisk få det sort på hvitt), som for de få puppulære å bli stilt i et slikt lys til allmen beskuelse, for å bruke ditt korrekte uttrykk :)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 7 april 2009 19:40

sitat eliseb: "Jeg svarer på kanskje 10% av det jeg får. Mye crap, mye kjedelig, mye trakassering, mye sexantydning, mye stalkers, mye uinteressant og veldig lite av det jeg faktisk vil ha."

Tror dette var den kvalmeste kommentaren jeg har sett i dag. Gid noen skulle sende deg en kjedelig eller uinteressant melding, for da havner de i samme kategori som sexavvikere og stalkers. Vil tippe at de aller fleste som sender deg meldinger, er helt normale mennesker, som du hever deg over på grunn av ytre faktorer. Eller så funker profilen din som fluepapir på avvikere. Uansett er det på tide med en reality-check.

Skjult ID med pseudonym azyn ti. 7 april 2009 19:43

En hyggelig, men dessv. ikke noe mer, date på 8 mnd. Ligger nok alt for lavt i terrenget, opplever det også som en ulempe å ikke bo sentralt (les oslo omr.) samtidig som man ikke kan flytte på seg.
Har brukt mest tid her på forumet, må le, men det er sant. Synes det er både sosialt og interessant.. :-)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 7 april 2009 20:06 Privat melding

Wintermute hvorfor det ? Norge er jo stalkerland Nr.1, masse dritsjenerte menn og mange pene dritkjedlige kvinner...da må det jo nesten bli hotmail og msn hacking og facebook stalking og gud vet hva alle nissene finner på, just the way it is.