Alle innlegg Sukkerforum

Bare bullshit?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym PasseTeit ma. 6 april 2009 22:22

Litt mange jenter som skriver på profilen sin "Send meg gjerne en melding hvis du lurer på noe!" Hvis de så gjerne vil ha meldinger... hvorfor svarer de så sjelden på dem da?

Skjult ID med pseudonym 1Marty ma. 6 april 2009 22:48

Alle vil ha mest mulig trafikk i innboksen, så de skriver hva som helt (nesten) i profilen for å fange oppmerksomheten. Men de svarer jo kun de som ser mest interessant ut. Kanskje du hadde gjort det samme selv(?) :)

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 6 april 2009 22:55

Ja, men vad gör dem som lägger ut msn adressen i profilen undrar jag...?
Kan ju vara flera hundra om dagen en inte vet ett shit om, som addar en...

Skjult ID med pseudonym gr8size ma. 6 april 2009 23:08

jeg får faen ikke mails jeg..... så det er greit... skikkelig digg å slippe å "sortere" etter trynefaktor som mange gjør..

Eks: Stygg fyr, ingen svar. Fin fyr, mulig svar hvis mailen er bra nok. KJEKKGUTT, Svar med en gang (sånn føler jeg jentene sitter her inne)

No offence, sikkert ikke alle som er sånn.

Ja hvis noen lurte så havner jeg vel under den første...har jo fått svar på en eller 2 mails :P "yey" me

Skjult ID med pseudonym PasseTeit ma. 6 april 2009 23:10

1Marty: Jo, selvfølgelig er det for å fange oppmerksomhet. Og jo, jeg hadde nok gjort det samme selv. Men den ene kalorien som det tar å trykke på "Høflig avslag" knappen og velge send, er vel egentlig det minste man kunne gjøre når noen har sendt dem en hyggelig melding. Vanlig høflighet har tydeligvis gått litt ut på dato.
Jeg svarer da alle. Er jeg ikke interessert så svarer jeg med et høflig avslag.

Jezzy: Tror at de som legger ut msn adressen sin er ute etter litt kjapp morro eller at de har en fake profil (understreker at dette bare er noe jeg tror :-)

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 6 april 2009 23:33

Du gr8size...
Jag tycker det börjar bli lite mycket klaging på dig här i det sista....:( Pretty boring reading if you ask me..
Om det nu är så, som DU har sagt i många andra trådar, att du inte kan måle dig med "pretty boysen" här inne, så får du väl bara jobba lite mer på att få visat fram dina "bättre" kvaliteter da...
Jag vet fint lite om vad andra damer här inne skriver i sin "önskan om drömpartner", men det är nog iaf ett par tre stycken som har andra "krav" än, DU MÅ VA KJEKK, tänker jag...
Om inte annat kan du ju alltid skriva i profilen: "Send meg gjerne en melding hvis du lurer på hur BIG den er"....;D

(mann 49 år fra Østfold) ma. 6 april 2009 23:50 Privat melding

Jeg tror ikke det med utseende er så big deal... noen får nok ekstra med oppmerksomhet. Men flertallet får nok den vanlige mengden gr8size.. Som Jezzy sier,, om du tror det er noe galt med bildet/ene dine. Gjør noe med det :) Jeg tror neppe du får flere brev ved å være negativ her :P

Jeg får svææært sjeldent brev selv.. men en del svar om jeg skriver. Så blir vel en greie..
Og som sagt mange ganger,, skjer ingen mirakler her, Sukker er kun et hjelpemiddel. Funker for noen, ikke for andre :)

Skjult ID med pseudonym s ma. 6 april 2009 23:53

@gr8size

"No offence, sikkert ikke alle som er sånn."

På måten du skriver, tolker jeg det som om at innlegget ditt tvert i mot er stappfullt av offence.

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 6 april 2009 23:59

Enig, slutt å mase om din manglende tiltrekningskraft, gr8size. We got ya!

Skjult ID med pseudonym 123 ti. 7 april 2009 00:24

utseendet Er big deal.....Jeg har mitt eget system, de som ikke svarer på en mld får et sort hjerte, da vet jeg at jeg ikke kaster bort tiden min på de samtidig som jeg vet også at de er uhøflige. T.o.m. damer med svargaranti svarer ikke!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 7 april 2009 09:02 Privat melding

Om du virkelig vil ha svar for enhver pris må du bare finne din nisje, f.eks i Oslo er det veldig strenge sosiale regler for hva du skal gjøre og for hvilken personlighet du skal ha.
Vil du ha en jente som har panneluggklipp, hater FRP, digger Islamofacisme selv om hun er rødstrømpe og synes det er helt legitimt å ødelegge OsloSentrum, hate Jøder og mase om SV sin solidaritet til fellesskapet mens hun selv ikke godtar noen som mener noe annet eller kler seg annerledels, så må du :

Mase om kulturer, S.L - menn som hater kvinner og gro skjegg/rufsete hår og ha en dvask stil og masse kvasiakademiske populist meninger som passer venstressiden godt så treffer du den typiske Grunerløkka jenta godt..skriv gjerne noe tull om at du elsker India og liker fallskjermhopping og vips så kan du ikke bli bedre. På den måten kjøper du deg en personlighet og blir endel av den trygge/safe samlebåndskulturen.

Eller være en super overfladisk skjorte og dressbukse meglergjøk som oser iskald drittsekk som betaler thai-barn for å slåss mot hverandre på ferie og henger på Cosmo så treffer du vestkantjentene osv.

Du må omfavne bullshit og kjøpe deg en personlighet og bli en del av samlebåndet, så får du svar på 1,2,3 hehe.

Skjult ID med pseudonym venus ti. 7 april 2009 09:14

Herregud så mye klaging det er til en hver tid. På alt.
Dessuten er det ikke bare jentene som skriver at de må sende en melding hvis de lurer på noe,- det gjør guttene også, i stor grad. Guttene svarer ikke alltid de heller. Det nytter ikke å skjære alle over en kam.

Jeg svarer alle:)

Synes det er en god ide som skjult id 123 skriver,- å sette svart hjerte på de som ikke svarer på mail. Da trenger man ikke tenke mer på de.

Slutt å sutre og klage, og ta Sukker for det det er. Her er det like mange forskjellige opplevelser av stedet som det er personer her vil jeg tro.

(kvinne 29 år fra Oslo) ti. 7 april 2009 10:23 Privat melding

SteinR
Hahaha!! Godt observert.

PS! Hvorfor har du svartehjertet meg? Bad bad boy!

Skjult ID med pseudonym jezzy ti. 7 april 2009 11:32

@Linn
Näe, inte uintressant da.
Jag är inte så kravstor i min beskrivelse av drømmepartner, har kun 2 krav, där jag faktiskt kan nöja mig om han uppfyller ett utav dom. Men bor han i Kautikeino däremot, bör han uppfylla bägge...;D

(mann 33 år fra Oslo) ti. 7 april 2009 11:55 Privat melding

elise du har svart kjole på så jeg fant det helt naturlig

Skjult ID med pseudonym WTB ONS ti. 7 april 2009 12:01

EliseB... shut it! Du har faen ikke peiling på åssen det er å ikke få mails. Den der kjepphøye tonen der kan du spare deg for! blir kvalm i trusa. Makan

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 7 april 2009 12:07

Oisann, WTB ONS. Kjepphøy tone? Kvalm i trusa? What?

Skjult ID med pseudonym WTB ONS ti. 7 april 2009 12:13

Lat som om du ikke tok den'a...

Du sa til gr8 lenger opp her: Enig, slutt å mase om din manglende tiltrekningskraft, gr8size. We got ya!
Gni det litt mer inn?? Holder litt med gr8 her jeg... Btw har sett profilen din, skjønner at sånne som deg ikke akkurat sulter på mails....

Tørk av deg det sleske "dum og deilig fliret" du sitter med nå.

Tenk litt på åssen gr8 tar dette....

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 7 april 2009 12:18

Dum og deilig jubajuba:) Nei du, ikke all pr er god pr! Sliter man med draget, jobb med det! Ingenting er mindre sexy enn en person som rakker ned på seg selv konstant! Han er sikkert ikke så ille som han skal ha det til, og hvis man ikke har noe flaks med damer så burde man kanskje begynne å tenke på å justere litt på ting og tang. If not, ikke klag :-)

Skjult ID med pseudonym WTB ONS ti. 7 april 2009 12:23

Fru positiv? faen jeg trodde jeg skulle klare å fyre deg opp litt jeg nå ;P damnit!

Klart det er lett å være positiv når man får mails, right?
Samme det. Er opp til gr8 dette.. Han får tolke dette fjaset her selv ;p

peaceout

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 7 april 2009 12:46

Bra sagt Elise, er helt enig med deg. Synes flere menn burde innse at hvis de ikke klarer å tiltrekke seg kvinner slik de er i dag, så er det de som har et problem, ikke kvinnene. Og det er de som må gjøre noe med det hvis de skal få mer uttelling i fremtiden og ikke ønsker å ta til takke med hva som helst, eller måtte vente til både de og damene er såpass gamle at utseendet kanskje ikke er så viktig lenger og vennlighet og økonomisk trygghet er nok. Å bare ”være seg selv” fungerer kun hvis den du er i dag er en som allerede tiltrekker deg kvinner. Hvis ikke er det å bare være seg selv det samme som å fortsette å gjøre noe som ikke fungerer – og hvis du gjør ting feil så blir ikke resultatet noe bedre av at du fortsetter å gjøre de samme tingene feil om og om igjen. Hvis den du er i dag IKKE er en som klarer å tiltrekke deg det annet kjønn, ja da er det kanskje lurt å forandre taktikk, lære seg noen nye ferdigheter, og å utvikle seg selv til å bli et mer attraktivt og interessant menneske. Altså ”gjøre noen justeringer”.

Forøvrig synes jeg selv at det er helt ok at folk slipper ut litt damp her i blant, men synes ikke noe om personangrepene. Så drit i dem Elise (og det tror jeg du gjør allerede ;-)

Skjult ID med pseudonym Sanser ti. 7 april 2009 12:48

Livet er godt ment. Smiler du fra øre til øre, kan du ihvertfall fange noen fluer. Er det så mange her, som ikke har fått påskeegg? Lev og la leve, verre er det ikke. :-)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 7 april 2009 13:08 Privat melding

Morsom debatt, men for å komme tilbake til TS.

Når jentene skriver "Send meg gjerne en melding hvis du lurer på noe!" mener de egenlig at de svarer hvis de tror du er noe for dem. De gidder ikke å brette alt ut for gud og hvermann. En holdning jeg synes er helt grei.

Skjult ID med pseudonym skjer? ti. 7 april 2009 13:12

Sjekk profilen til eliseb da.. jeg er utenforstående her, men bare les på profilen hennes.. Hun er jo så selvdigger :S Hun vet hun ser bra ut. Jeg tror hennes profil er bullshit.. at det er en gutt som sitter bak de ordene. Eller så er hun den typen som aldri har motstand i livet.

@Oslomann
asskisser.... tror du trenger å "gjøre noen justeringer" ;P

Skjult ID med pseudonym davidxx76 ti. 7 april 2009 13:15

Jeg synes at det er helt greit at enkelte bruker forumet til utløp for frustrasjoner, så lenge de holder seg saklige. Hvis man aldri får meldinger, og aldri får svar på meldinger man sender, er det klart at man blir nedfor. Jeg synes det er helt greit at disse får en stemme som kan høres, via forum. Det er da man skal komme med oppmuntringer, råd og tips, ikke trykke de enda lenger ned!

Det er dessuten betenkelig at de som synes at "klagerne" er mest irriterende, er de samme som er i motsatt ende av skalaen, dvs de som får titalls, kanskje hundrevis av meldinger i uka. Joda, det er vel en og annen mail dere ikke har fått svar på også, men ikke lat som at dere vet hvordan det er å være totalt "usynlig". Et sted må jo alle de dere umidelbart merker med sort hjerte få lov til å være og.

Dette er forøvrig tydlig at dette er en klagetråd, så de som irriterer seg så veldig over dette, kan med fordel la være å klikke seg inn.

Skjult ID med pseudonym gr8size ti. 7 april 2009 13:19

takk for den davidxx76..

Bra skrevet og helt korrekt!

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 7 april 2009 13:45

@ skjer?

Hehe, I only kiss ass when the ass needs kissing ;)

Forøvrig flere som sier at jeg trenger noen justeringer i hodet, men det sitter jo der det skal og jeg mangler ingen synlige deler, så skjønner ikke helt hva de mener...

Skjult ID med pseudonym skjer? ti. 7 april 2009 13:47

hehe ^^ aight! Accepted *stamp*

Skjult ID med pseudonym Isabjella ti. 7 april 2009 14:04

Synes profilen til elise var morsom, jeg :D

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 7 april 2009 14:34

Det synes jeg også. Faktisk synes jeg den var både morsom, forfriskende og kreativ, og det er tydelig at hun har lagt betydelig mer arbeid og sjel i den enn de fleste andre jentene her inne, til tross for at hun helt sikkert ville fått en god del mail hvis hun kun hadde hatt bilde også. Gir definitivt inntrykk av at det ikke bare er en billedskjønn fasade der i gården, i det minste hvis man skjønner humoren (eller det jeg håper er humor da hehe). Et eksempel til etterfølgelse synes jeg.

Men nå kan jeg vel ikke gi mer skryt, ellers blir du vel altfor høy på pæra Elise, og det kan vi jo ikke ha noe av synes jeg :P Dessuten er jo dette en klagetråd, ikke en skrytetråd, eller hva? Og jeg har jo allerede fått gult kort for asskissing ;)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 7 april 2009 15:04

Det er vel ingen tvil om at hun prøver å være morsom, men teksten er ironisk på nivå med bygdekaren som liker å dra negervitser i fylla.

Tilbake til topic: Jenter som skriver "bare send en melding", prøver bare å fremstå som åpne og hyggelige. Når de får meldinger, så filtrerer de ut som alle andre. Så ja, du kan forvente at dette er bullshit.

Skjult ID med pseudonym skjer? ti. 7 april 2009 15:14

Ja profilen er morsom den. Tviler på at det er humor, men kreativt skryt ;P

Skjult ID med pseudonym bowser ti. 7 april 2009 15:22

Hun får det hun er ute etter ..... masse oppmeksomhet .... !!! Godt jobba !!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 7 april 2009 15:29

@ts
Men hva er vitsen med å svare på masse spørsmål om seg selv til en man ikke har interesse av å bli kjent med?
Jentene som skriver dette i profilen finner ikke på noe mer å si om seg selv og kaster da ballen over til de som sender en meld.
Men det gir ikke de som spørr automatisk noen rett på et svar ...og det er det samme for alle :o))
De fleste med et normalt utseende sliter med å få noen respons på meld..både jenter og gutter . Det er kun de veldig unge vakre menneskene som ikke har det problemet ..

Skjult ID med pseudonym jess ti. 7 april 2009 16:06

Garantert svar er også Bullshit

Skjult ID med pseudonym lars ti. 7 april 2009 18:08

send meg en melding hvis du er noen jeg lurer på... ;)

Skjult ID med pseudonym PasseTeit ti. 7 april 2009 18:39

Tydeligvis få som tenker på vanlig høflighet lenger... om noen i beste mening kommer bort til deg med en eller annen henvendelse så snur du deg vel ikke bare rundt og går?

Her på sukker burde det vel være vanlig høflighet å trykke på "avslag-knappen"... men det er veldig få som gjør det. (selv om det tar 1 sek). Det var egentlig det som var poenget med tråden.

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 7 april 2009 20:46

oslomann: hehe, ja det er jo morsomt ment.

Føler jeg har forsvart profilteksten min nok ganger (rart den blir et tema hver gang jeg kommenterer en tråd, men det er en annen sak!), så har ikke noe særlig mer å si enn det! Hvis noen velger å se på profilen min som uhemmet skryt, så får de bare gjøre det. Da deler nok ikke de personene min humor og måte å kommunisere på. Ikke ta ting så tungt, det er lov å tulle!

Skjult ID med pseudonym skjer? on. 8 april 2009 12:07

Fordi profilen er for å skaffe seg oppmerksomhet? Kanskje hun ikke er så morsom i virkeligheten?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 8 april 2009 12:24

@Oslomann

Nå blander du kortene her. Informasjonen du skriver 9.52 er utlverende og høyst subjektiv.

Eliseb har ikke bedt om fokus rundt egen profil her. Privalivet bør man få ha i fred. Å selv være anonym og samtidig utlevere noe om virkelige personer og virkelige hendelser på et åpent forum er ufint. Punktum.

Og "skjer?" hiver seg på bølgen og spekulerer i hennes personlighet basert på den subjektive informasjonen du gir....

Selv om noen av oss fortsatt tør å stille med eget nick på forumet, er det sånne kommentarer som du nettopp kom med, som gjør det problematisk.

Skjult ID med pseudonym jezzy on. 8 april 2009 12:38

Tack Lilleulv!
Började dikta själv på en @oslomann å en @skjer? nyss, men blev såpass irriterad på att jag ens gadd tänka tanken på att ödsla bokstäver på dom, så jag gik ut å rökte 3 cigg istället!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 8 april 2009 12:41

Sorry, ser den. Det var ment som en spøk, men sletter det innlegget nå. Ha en fin dag!

(mann 34 år fra Oslo) on. 8 april 2009 13:16 Privat melding

De hæmske Quinde sprer sandelig sine Pauperistisque Ord som Pæsten selv! Gi dem sporenstræks en Rapp over Snakketøiet, og opfrisk denne utømmelige Cisterne af Menstruation, Syclub og Syfilis, om Kiønnenes ordo naturalis.
"Hold Kiæft, Halvmændeske, du er ikke længer i Østkantens Snafsestrøg! I Civilationen, der er fri fra Fattigrottenes glubske Fingre, er der Mandens dictaturia der hærsker! Armodige Tøs, din Værdi maa kunde stildes paa Linje med Pungdyr og Smaamændesker."
Quinden halter sig ydmyg ind paa Kiøkkenet igiæn, Kiæften er stoppet, vaar Nation er atter tryg!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 8 april 2009 13:22

... smaamændesker?

Hei Cthonic, hva har små mennesker noen gang gjort deg siden du er så slem og sidestiller dem med pungdyr og kvinnfolk?

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis on. 8 april 2009 13:23

Jævlig bra skrevet Cthonic og jævlig fet Giger-tattovering

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 8 april 2009 13:26

Takk for sletting av innlegget, Oslomann... ! Må legge til at jeg vanligvis leser dine innlegg med stor interesse! :-)

(mann 34 år fra Oslo) on. 8 april 2009 13:42 Privat melding

Hahaha! =D

De Smaa er forfærdelige Uvæsener. Se den væsle Pjok! Hva var det her som hadde gaat feil, hadde det ganske Mænneske blivet for at krympe i Vasken? Nei, Guds veier er dog ikke bare uransakelige, de er ogsaa et vældigt Cirkus Comique!! Jeg begynner tvært at speculere i hvorledes jeg kan tjene Pænger paa denne hæftige Abnormalitet...

Idè. En haardhiærtet Idè saa god som Satan selv. Aaaa, hvor min ævnerike Hiærne kommer til sin fulde Rætt naar slike infæralske Godbiter slaar ned i mig!! Et Freakshow Sexualis. Hvem vil væl ikke betale den Slant for at se en Dværg bedække en Kiæmpe af en Quinde? En rigtig Amazon gigantique? Et Erotique-studie i Mispropotioner! Aa, Cthonic...hvor gaar du hen med ditt Geni??

Jeg rider med den Drosje til Østkantens proletarisque Ghetto, og finder strax et exæmplar af det Montanus feminine. De hæmske fattig-gener giør den ganske Søkeprocæs saa altfor læt, med de finurlige Mutationer der medfører at bo i slige snafsede Omgivelse. Hændes Familie af Arbæider-rotte sælger hænde for trætten Øre. Haha! Den Kreatur er min! Med mine sidste Øre kiøber jeg et Tælt, og bænker omhyggelig op et Skilt:

DEN VÆSLE PILT OG DEN HØIDEKOLOS AF ET QUINDEVÆSEN
I SEXUÆLL UDFOLDELSE
Ingang 50 Øre
Fri Aldersgrændse

(mann 43 år fra Oslo) on. 8 april 2009 14:01 Privat melding

Med fare for å komme (ihvertfall delvis) tilbake til temaet her...
Selvsagt er det en lett utvei å skrive "bare spør" når man ikke lenger har noe sensasjonelt spennende å skrive om seg selv, men herregud! hvor mange av oss er egentlig så himla unike?!? Vi er ganske normale tenker jeg meg, med noen særhetere her og der. Nå leser jeg jo kun kvinneprofilene her inne, men de fleste er jo glad i de samme tingene og har de samme gjøremålene, sikkert helt likt på herresiden.

Hadde vi hatt "baller" hadde vi kun skrevet om de _sære_ greiene vi driver med, men lets face it, da hadde det vært skrinne jaktmarker her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 8 april 2009 14:05

@ Lilleulv

Takk for det :) Pleier å være ganske fornøyd med meg selv jeg også, selv om jeg i blant får en del pes fra enkelte av de andre karene her inne hehe.

Det var ment som en spøk, men ut i fra reaksjonene jeg fikk her - inkludert "støtte" fra en jeg selv var uenig med litt tidligere i tråden - så skjønner jeg at den kunne misforstås ja. Til tross for at jeg hadde utstyrt teksten med smilefjes og blunkeøyne og det hele! Så da var det greit å fjerne den.

@ Cthonic
Det høres ut som det showet må ha 18 års grense. Dessuten har du nå gått videre fra å bare være slem mot små mennesker og pungdyr ved å sammenligne dem med kvinner, til også å rakke ned på østkanten (i Oslo antar jeg? Er det Bergen eller en annen slik liten småby du mener er det greit). Dette blir bare verre og verre ... Du er kanskje et geni Cthonic, men i så fall et riktig, riktig ondt geni ....

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 8 april 2009 20:50

@oslomann
Eneste logiske svaret jeg kan komme på, er at jeg sikkert ikke fant deg så veldig morsom heller. Enkelt og greit :- )

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 8 april 2009 21:18

@ eliseb

Hehe, det var et slikt svar jeg egentlig ventet å få med den dårlige spøken min. Det skal tross alt to mennesker til for å kommunisere. Regnet med at du skulle klare å svare for deg ;-)

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 8 april 2009 21:19

@oslomann
Jeg svarte for meg jeg. Er jo bare en forklaring på det, og ut i fra tonen din her så backer jo det bare opp min versjon?

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 8 april 2009 21:45

@ eliseb

Hey, så det du sier er at du alltid er morsom hvis du vil, og jeg bare er kjip? Direkte frekk er du jente! Fy! Slem, slem pike ... ;)

Neida. Poenget mitt er vel at hvis en samtale blir kjedelig så har man ikke funnet tonen, og det kan skyldes at den ene eller den andre (eller begge) partene mister interessen - eller bare selve situasjonen (f.eks chatting med totalt ukjente over internett, hvor man ikke kan se den andre parten og lese kroppsspråket, og lett kan misforstå hva den andre mener eller feiltolke den andres intensjoner ). Nå vet ikke du hvem jeg er regner jeg med, og det er flere måneder siden vi pratet, men i vårt tilfelle tror jeg ganske enkelt vi ikke fant tonen. That's it. Og for the record så var det jeg som kontaktet deg, og det var derfor mest opp til meg å få i gang en artig og interessant dialog. Når samtalen døde bort mistet jeg interessen og det gjorde sikkert du også. Det betyr ikke at jeg synes du mangler verken humor eller ben i nesa, jeg har jo lest både profilen din (som jeg synes er morsom) og en del av det du har skrevet her på forumet. Det ble bare ikke noen bra kjemi i akkurat det tilfellet.

Hvis du synes dette også blir for utleverende så si i fra, så sletter jeg denne mailen også elise. Har overhode ikke noe ønske om på noen måte å henge deg ut eller gå til personangrep, jeg tror du er en oppegående og hyggelig jente.

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 8 april 2009 21:52

@oslomann

Du har helt rett i at jeg ikke aner hvem du er, men jeg har ikke tenkt så ekstremt hardt heller. Hadde jeg ville funnet ut av det, hadde jeg nok lagt litt arbeid i det også. Og ja, har man ingenting interessant å snakke om, så lar man være. Så synes det var rett og rimelig jeg. Synes ikke det du skrev nå var frekt på noe måte, men å si at det er synd jeg ikke er like morsomt privat som i profilen min blir litt drøyt (men du trakk det tilbake, så it's all good).

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 8 april 2009 21:59

@ eliseb

Må bare beklage den, det var en totalt feilslått spøk. Noe jeg heldigvis raskt ble gjort oppmerksom på av andre her inne. Jeg har nok ganske dårlig humor ja ;-)

Unnskyld.

God påske elise!

Skjult ID med pseudonym jezzy on. 8 april 2009 22:06

Vackert, Elise å Oslomann!
Det där skulle nästan haft musikk till va....;D

Skjult ID med pseudonym mannigata on. 8 april 2009 22:11

Nesten romantisk jo ;-)

(kvinne 29 år fra Oslo) on. 8 april 2009 22:12 Privat melding

Hehe jezzy, ja. Klassisk happy ending musikk ala slutten av en romantisk komedie :-)

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 11 april 2009 10:33

Dette er ikke et spørsmål hvor det skal svares at jeg har så fine og store at jeg behøver ikke...Er ute etter skikkelige svar ikke slik ego se på meg, kommenter meg, vise seg frem svar.
Det jeg lurer på er om det er mange som opperer puppene for tiden. Nesten alle viser puppene på et eller flere av bildene sine.
Og for meg har nesten alle kløft og de er virkeligt store og runde, stikker bra ut fra kroppen etc. Ved å sammenligne andre bilder virker det som om det er noen helt andre pupper.
Er det noe form for spiler, pushup, strammer stroppene veldig eller innlegg dem bruker?

Skjult ID med pseudonym DateFasit lø. 11 april 2009 10:48

Damene bruker bildene med kløft for å tiltrekke seg oppmerksomhet.
Det er jo det som betyr noe på nett ; Å skaffe seg oppmerksomhet av de man vil ha kontakt med ..
De fleste er jo ute etter å finne en livspartner og da holder det ikke med hvem som helst. Man skal ha den best mulige partner for en selv .. og da gjelder det å tiltrekke seg flest mulig. Menn har jo en ufattelig interesse for disse tingene.

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 11 april 2009 10:54

Jepp forstår det. Selv har jeg et bra syn mellom ok og for mye. Men for ei som ikke har så svære at det faller naturlig. Kunne det vært hyggelig om hun også kunne ha vist kløft og fått dem slikt som du sier dem gjør for å få oppmerksomhet uten å blottlegge dem og at det ser veldi unaturlig ut. Ha ei jente som er som de en liker. Det kjipe er vel når dem da viser alt for deg, da du får se dem helt og holdent uten hjelpemiddler...Selv har jeg kun erfart svære og er veldig opphengt i dem. Dem har hatt mange kg på kroppen ekstra men puppene har skygget over det. Men jeg ser at jeg må nok gi opp størrrelsen for å finne meg ei sjikkelig. Nå sier jeg ikke at store ikke er bra damer, men for å ha flere å velge mellom. Men kommer nok alltid til å savne dem. Så da hadde det vært greit å vite hva som er hemmeligheten bak de bra bildene til alle jentene. Slikt at en kunne ha tipset om det, dersom det skulle bli aktuelt. Jenten bør kunne behandle oppmerksomheten på en ordentlig måte.

Skjult ID lø. 11 april 2009 11:02

@ lurer
Hadde et norsk-kurs vært noe for deg, kanskje?

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 11 april 2009 11:04

skjult id..Jo har du lust å arrangere et?

Skjult ID lø. 11 april 2009 11:09

Beklager, jeg driver ikke med sånt :)
Men jeg har et lite tips: Les igjennom ditt eget innlegg én ekstra gang før du poster det :)
(sjekk om det er lett å følge tråden)

Skjult ID med pseudonym DateFasit lø. 11 april 2009 11:11

I ditt innlegg 10.33 har du mange gode forslag til hvordan en dame som ikke er født med "store" fordeler kan få kløft.
Så hva er det egentlig du lurer på ?

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 11 april 2009 11:17

Har bare teorier :) Har jo ikke pupper selv for å teste det ut i praksis. Og har heller ikke testet ut på jenter ;)