Alle innlegg Sukkerforum

Fake info

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym yes ma. 6 april 2009 22:31

Hva er det med menn (kanskje også kvinner) som oppgir fake alder og info om barn.. Også i mail gir de info som ikke stemmer med profilen. Hello it takes a bullshitter to.. Hva er poenget?

Skjult ID med pseudonym PasseTeit ma. 6 april 2009 23:29

De har vel håp om å få seg noe og at det bare blir med det...

(mann 41 år fra Oslo) ti. 7 april 2009 13:37 Privat melding

Det er vel som alle andre steder bare lettere å komme unna med slikt her på nettet. Hvorfor? Ikke godt å si.. det er ihvertfall vanskelig å ta slike seriøs. Problemet er vel at man ikke oppdager slikt før det er for seint... :)

Kanskje noe med det "PasseTeit" skriver.

Skjult ID med pseudonym okidoki ti. 7 april 2009 14:38

Hei. Er mann på 45 og har også opplevd dette ved to anledninger, selv om jeg kun har noen uker bak meg på Sukker. Den ene bløffet om jobb (hadde ikke jobb) og omsorg for barnet (heltid). Den andre unnlot å svare på gjentatte spørsmål omsorg for barnet, og da er det jo gjerne heltid. Begge er nå strøket fra mine lister. Det er ikke noe i veien med å si at man har full omsorg for et barn. Det er helt ok, bare man er villig til å organisere livet sitt slik at det blir tid til et forhold. Men du oppnår ikke NOE annet enn å tape på å forsøke å skjule det. Konklusjonen er klar: Bløffere ryker garantert ut - det er bare et tidsspørsmål.

Skjult ID med pseudonym Isabjella on. 8 april 2009 10:28

Det er vel med dette som med løgn ellers her i livet...
Man bruker løgn som et redskap, hvor vinning er målet. Og da er det løgneren som vinner, ikke den som det blir løyet til...
In the long run, så er det en kortvarig fortjeneste, men det er nok ikke langvarige ting man ønsker å oppnå idet man setter en løgn ut i livet uansett.
Desverre kommer jeg aldri til å venne meg til bløff og løgn og bedrag, det er like skuffende hver gang voksne mennesker ikke evner å legge seg på en ærlig og fair linje.

Skjult ID med pseudonym Ferieglad on. 8 april 2009 11:10

Jeg tror nok mange, til og begynne med, pynter litt på sannheten. Og så sitter mange der å angrer den dagen det begynner å bli litt seriøst..

Skjult ID med pseudonym Isabjella on. 8 april 2009 11:15

Ferieglad

Pynter på?? Hva er poenget, når man vet at det er ikke gull alt som skinner...? Eller hvordan det nå lyder det ordtaket :)
Uansett, så vet alle (man trenger ikke være Einstein for å begripe seg på slikt, lissom...) at sannheten kommer frem, enten man er gift eller om man er 10 år eldre enn hva man gir uttrykk for.
Så det er jo kun sin egen legg man bæsjer på, og det er jo rimelig teit da...
Selv foretrekker jeg å la møkka gå dit den skal, nemlig i kloakken.

Nå virka dette kanskje som et "angrep" på deg, men det er da ikke, altså :)
Løgn provoserer meg så inni hampen, bare!
:)

Skjult ID med pseudonym BjarneOtto on. 8 april 2009 13:01

Er nok mange som tenker at hvis de skriver eller sier ting med en gang vil de bli sortert bort, mens om du får gjort et godt inntrykk først så er sjansen større for at det de skjuler blir akseptert.

Jeg kan av egen erfaring bekrefte at dette faktisk fungerer hos mange.

Skjult ID med pseudonym Ferieglad on. 8 april 2009 13:07

@Isabjella
Jeg er helt enig med deg! Jeg bare stadfester at mange her inne pynter på sannheten.. Ikke det at det de skjuler er så innmari "big deal", men at de ønsker å vise seg fra sin beste side..
Jeg lagde en tråd her i går, som handlet om nettopp dette å holde ting skjult, som for eksempel at man er i et forhold osv..
Jeg vil aldri godta å få slike løgner slengt oppi trynet, og det blir harraball den dagen jeg finner ut av det!