Alle innlegg Sukkerforum

Mann til Mann. Show me the ropes!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rookie ti. 7 april 2009 18:15

Tja, da var jeg blitt overbevist av 4-5 venner/venninner til å joine sukker ettersom de mente det var på høy tid at jeg også fant meg noen.
Needless to say, detta va litt nytt can you say.

Så... Karer. Hvordan fikser man seg en profil som faktisk får noe svar? Eller er vi dømt til å være initativskaperene med mindre man ser ut som Brad Pitt?
Hadde vært storstas med no tips, råd og vink!

Cheers!

Skjult ID med pseudonym hehe ti. 7 april 2009 18:20

Vet ikke helt hva man skal si til det der du ^^ Lykke til bare... Jeg har vært her i 2 mnd. Ikke fått en eneste mail :P annet en noen få svar på de jeg har sendt hehe. Du må ha toldmodighet :) GL

Skjult ID med pseudonym Rookie ti. 7 april 2009 18:22

Stemmer stemmer. Så det er ikke helt Brasilianske tilstander mao

Skjult ID med pseudonym snupp79 ti. 7 april 2009 18:29

Som dame kan jeg vel si at bilder, og en egen profil (ikkje lik alle andres) som tiltrekker fremfor å støte vekk....

Er du en aktiv person ikkje skriv så alt for mye om det, jeg gidder ikkje en super aktiv mann for dei har ikkje tid til andre enn seg selv og på profilen virker det som hele livet er planlagt og en ny dame er det rett og slett ikkje plass til....

og vær synleg på forumet om du skriver her, kan godt skrive med pseudonum for å slippe bilde men bruk ditt eget nick så damene kan gå inn og sjekke hvem du er..... Mang som treffer hverandre pga dette :-)

Skjult ID med pseudonym irlise ti. 7 april 2009 18:35

Ta bilde, ikke rett på men gjerne litt på skrå.. Bilde må være med, i det minste i albummet eller skriv at du sender bilde så snart kontakt er etablert.. Det er veldig greit å se hvordan den andre ser ut..

Skjult ID med pseudonym Kanskje. ti. 7 april 2009 18:39

Legg ut det beste bildet av deg du kan oppdrive som profilbilde. Ikke et 'photosoppa' se-på-meg-jeg-er-deilig-bilde, men et vanlig bilde der du tar deg best ut. Dette kan virke som litt 'juks', men man må jo få folk inn på profilen in the first place, og 'alle gjør det'. Legg ut en del bilder i albumet som er mer 'dagligdagse' så man får et greit 'gjennomsnittlig' inntrykk av utseende.

Dernest må du ha en tekst som 'oppsummerer' deg på en kortfattet måte, men som gjør folk nysgjerrig på mer. Ikke skriv for mye under 'Drømmepartner'. Få som har noe særlig lyst til å måtte leve opp til et glansbilde.

Prøv med litt ironi og en del humor.

Les opp teksten din mens du later som du er en jente som leser den. Funker den? Eller kanskje heller/også spør en venn/venninne du stoler på om å lese den.

Kanskje dette funker. Kanskje ikke.

Til syvende og sist må du jo være ålreit og likendes som person også da, ikke bare som internettprofil. Men ikke for dét; jeg har hørt at drittsekker gjør en del suksess på dette området også. :D ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 7 april 2009 19:00

Bilder , bilder ,bilder og bilder ..... Dette er et overfladisk sjekkested og det viktigste av alt er å vise deg selv fra den beste siden. Du behøver ikke se ut som Brad Pitt eller Angelina Jolie.. men et profil blde hvor man smiler og ser fornøyd ut er et must.
Og det jeg har fått med meg er at damene bør ha litt kløft og menn litt bar overkropp... hehehhe
Lykke til ;o)

Skjult ID med pseudonym Rookie ti. 7 april 2009 19:10

Heyhey!
Mye matnyttig her! Takker så mye for tipsene så langt! Her er det rom for forbedring ser jeg! :)

Keep it coming! :)

Skjult ID med pseudonym jezzy ti. 7 april 2009 19:20

@Rookie
Maybe you didn`t hear Snupp79....?;)

"og vær synleg på forumet om du skriver her, kan godt skrive med pseudonum for å slippe bilde men bruk ditt eget nick så damene kan gå inn og sjekke hvem du er..... Mang som treffer hverandre pga dette :-)"

Vi jenter här på forumet blir vääääldigt nyfikna när det kommer in "rookieboys" här sörru...;D

Skjult ID med pseudonym Ctöu ti. 7 april 2009 19:29

@jezzy

Here you go. ;)

Skjult ID med pseudonym stjerne ti. 7 april 2009 19:35

Ikke bare jezzy.. Flere enn hennesom er nyskjerrig..
@Jezzy
Fint å ha deg tilbake på forumet..savnet dine friske innslag...

Skjult ID med pseudonym jezzy ti. 7 april 2009 19:43

@stjerne
Hehe.. Tackar, tackar:) Får se hur länge jag varar den här gången da...;P Nejda, skall uppföra mig nu, fjärde gången gillt....;D

Skjult ID med pseudonym stjerne ti. 7 april 2009 19:53

@TS Bilder i profilen din er et must!!!!!!
Skriv gjerne med litt humor og et par ting vi kan ta tak i..når vi sender deg en mld..
@jezzy
Vi får prøve å hjelpe deg til å holde deg i skinnet..

Skjult ID med pseudonym jezzy ti. 7 april 2009 19:54

@Ctöu/Rookie

Det var en bra profil tycker jag! Den sa mycket å var åxå kul:)
Lite fler sexiga bilder i albumet, så är du i box..;D Profilbilden var klart godkänd!

Musikksmaken din däremot, kunde du bespart mig från att veta....Mohahaha;D

Skjult ID med pseudonym Ctöu ti. 7 april 2009 20:42

Takk takk Jezzy.

Ska de væra med linjal bilde og da el? høhø

Men ja, ser den. Må hyre inn noen villige fotografører te å knipse no skudd tå karen. :)

Skjult ID med pseudonym OttoBjarne on. 8 april 2009 14:03

Tips:

Ikke fortell livshistorien din på profilen. Sørg for mest mulig kvalitet på minst mulig linjer. Gjerne noen morsomheter og fokuser på hva du står for og subjektive beskrivelser av deg selv og hva du er ute etter. Ord som jenter liker: humor, selvironisk, tar meg ikke så høytidelig, VELDIG ærlig og trofast, impulsiv og ernergisk samtidig som du liker rolige hjemmekvelder med en film osv..

Prøv å skille deg LITT ut på en eller annen måte. Ellers er det ofte en slager å ha med bilde av katta/bikkja/minigrisen i albumet.

Over til meldinger, det er ingen hemmelighet at med mindre du har et "typisk pent ansikt" der jentene synes du er DØDSKJEKK så må du ut på jakt mr. Her er det et par opplagte feller du kan gå i og tips:

1. Pene jenter får høre 150 ganger om dagen hvor pene og sexy de er og hvor flotte bilder de har på profilen. Skal du ha noe håp om å få svar, styr unna. Skriv heller noe litt frekt/provoserende, på en humoristisk måte, f.eks: kan du såvidt skimte en katt i bakgrunnen: "nååh.. så søt pus på bildene" osv.. . Skal du først gi kompliment ta tak i noe konkret, f.eks øyne. Eller gi det på en humoristisk måte. Men på disse (disse= de som får MYE post) fungerer det ofte best å ta tak i profilen og virkelig vise at du har lest den, og det er på bakgrunn av den og ikke KUN bildene du sender mail.

2. Ikke skriv for langt. 1-3 setninger er ofte nok i massevis. Med mindre du er sikker på at de 20 linjene er 20 linjer av interesse og kvalitet som blir lest og annerkjent. Jeg har selv skrevet 2 sider, men da var jeg VELDIG sikker på svar på bakgrunn av profilen og min mail for å si det sånn.

3. Dropp disse hjertene, ihvertfall som første kontakt. Det var en god idè men det funker ikke helt i praksis. Bruk de heller hvis det er noen du har fått veldig god kontakt med som en måte å vise at "nå har jeg blitt bedre kjent med deg, og jeg synes du er veldig interessant".

4. Ikke bry deg veldig mye om denne matchingen, se heller på matchtreet om det er noen ting som kræsjer fullstendig. Jeg har aldri vært fan av at man skal være HELT LIKE.

Dette fungerer selvsagt ikke på alle. Noen jenter liker enkelt og greit en "hei! du var søt.. =) Hva gjør den damen på i dag?",

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym gørl on. 8 april 2009 14:11

Hei OttoBjarne

Som kvinne kan jeg bekrefte at det er gode råd du kommer med! :-)

Skjult ID med pseudonym tjajente on. 8 april 2009 14:16

Hvis en type spurte meg hva damen gjør på i dag ville jeg ikke giddet å svare. Altfor mange menn skriver akkurat det.

Skjult ID med pseudonym gørl on. 8 april 2009 14:27

Enig det, tjajente. Men OttoBjarne sier da også bare at NOEN jenter synes det er OK.

Tips: Skriv heller hva du har gjort/gjør selv. Er hun interessert, kommenterer hun det, eller forteller om sin dag av seg selv!

Skjult ID med pseudonym gørl on. 8 april 2009 14:34

Om han skriver en førstemelding med: "Hei, hva skal du i påsken da?" Tenker jeg at det har ikke han noe med.

Om han i stedet skriver: "Hei, så godt det skal bli med påskeferie nå!. Selv om det bare blir ski to dager på fjellet og resten hjemme, var en ferie akkurat det jeg trengte... Håper din påske blir bra!" er det opp til meg hvor mye informasjon jeg vil gi tilbake. Mye bedre!