Alle innlegg Sukkerforum

Norske damer vs, utenlandske

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Hordaland) to. 9 april 2009 03:52 Privat melding

Hei

Jeg har vært endel utenlands (både europa og ellers) jeg føler de norske jentene er litt prippne og bortkjemte i forhold til andre? Noen som føler det samme??

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 08:22

Du trenger ikke å dra utenlands for å merke forskjell på jentene.. Ta for eksempel Trondheim VS Oslo? Jeg opplever Oslojenter som veldig vanskelig å komme innpå, de holder mye tilbake og har litt sånn rett-opp-og-ned-holdning... Det skal litt til for å bli kjent med ei Oslojente, men når man får det til, så er de fleste superkoselige!!
Jeg er selv fra Trondheim, og der gaper vi og skriker, er ikke redd for å utmerke oss i en forsamling, smiler og ler mye, og blir lett kjent med folk. Dette ble kulturkræsj da jeg flytta til Oslo for 8 år siden, men nå har jeg blitt vandt til det, og har blitt flinkere til å ikke dømme etter førsteinntrykk..
Trønderjente i Oslo :-)

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 10:26

Jeg tok meg ikke nær av at du generaliserte "norske jenter", jeg skjønner hva du mener! Jeg prøvde bare å nyansere bildet litt.. og skal jeg generalisere, så må jeg bare si at engelskmenn er bedritne på ferie i syden, DET har jeg erfaring med....!

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 10:34

De er rosa, feita, fulle og ufine... Sjarmerende..!

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 9 april 2009 10:37

Nei, det føler jeg ikke. Vi er alle forskjellige om vi kommer herifra eller derifra. :)
På hvilken måte synes du de er det?
Og, det viktigste, hva slags damer er det du ønsker kontakt med?

(mann 46 år fra Hordaland) to. 9 april 2009 11:13 Privat melding

Ja, jeg er klar over at dette kan være veldig generaliserende. Men jeg føler altså at norske damer vil ha alt opp i hendene; de vil treffe og gifte seg med verdens rikeste og kjekkeste mann, flytte inn i verdens fineste og beste villa før de har fyllt 25 år, få unger og verdens beste jobb og være med venninner hele dagen. Så når de har fått nok, er det bare til å ta ungene med seg, la far betale barnebidrag, finne en ny mann, en ny villa og et nytt eventyr... Veldig enkelt.... Lite stolthet...

Skjult ID med pseudonym lysstråle to. 9 april 2009 11:20

Ops!!
Litt sår og vonbråten sånn på morgenkvisten?
Opp med humøret og ikke dra alle over en kam.
Glad jeg er Oslojente jeg.

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 11:24

Vel, da må jeg bare gratulere deg, for du har nettopp nå møtt ei norsk jente som ikke stemmer med dette!
Jeg må selv gripe etter det jeg vil ha i hendene, jeg har aldri vært gift, kun samboende med en mann som riktignok var kjekk, men langt fra rik, jeg bor i rekkehus (mini-villa???), har to unger 50 % (mottar derfor ikke noe barnebidrag, vi deler utgiftene på ungene likt ), har en jobb jeg er glad i (men kanskje ikke verdens beste??), og får ikke tid til venninder gjennom dagen, da det viser seg at både jeg og de jobber på den tiden av døgnet..
Men er jeg fornøyd sånn som jeg har det nå? Ja, det er jeg! Stolt? Ja, jeg har ingenting å skjemmes over! Savner selvfølgelig en kjekk kjæreste, uten ræva full av penger og en alt for stor villa (skal jeg liksom vaske den hver uke, har jeg ikke tid til jobb..)

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 9 april 2009 11:41

@fFerieglad
Slenger meg på den....Bare at jeg TAR meg tid til en kaffe med venninder av og til ....og utsetter vaskingen noen timer....
Griper da fatt i vaskingen med store doser koffein innabords etterpå.Da går det nemlig fortere...Ler*

Skjult ID med pseudonym Ctöu to. 9 april 2009 12:06

Tror ikke jenter i norge er no mer pripne enn de andre rundt omkring i verden, men de er rimelig passive på sjekkemarkedet.
Klart, ingen regel uten unntak! ;-)

Skjult ID med pseudonym mart1s to. 9 april 2009 12:10

Norske jenter er best !!! :-)

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 9 april 2009 12:25

@VDH12
vet ikke om du leste innlegget mitt jeg men...
Nå er det slik at norske kvinner er av IDAG... vi er selvstendige kvinner, og om du ser på de fleste av oss, så gifter vi oss jammen meg med kontorgutter, søppelkjørere og anleggskarer og hele veien opp til direktører og videre..
Jada, det er flere av oss som er materialister, og liker at mannen tjener godt. Det er har en helt naturlig årsak og ligger i oss fra urtiden. Vi vil ha en med gode gener som kan ta vare på oss og avkommet.
Det var han som drepte den største moskusoksen på Dovre som kunne velge og vrake blant kvinsa før i tiden ;) Årsak: en god beskytter som kunne gi oss mat og passe på at ungene våre vokste opp
;) En avsporing, men dog :) Dette ligger i oss, til tross for at vi i dag greier å sørge for eget avkom uten hjelp fra mannen. Selvsagt er det mest ØNSKELIG med en mann, fremfor uten.
jeg undres også på hva slags damer du egentlig henger med, når du har kommet frem til et slikt syn...
Om du ser deg rundt, så er det flesteparten som gifter seg med den de blir glad i, pga at han er som han er, ikke pga det han tjener.. Jeg tør påstå du har et noe forvaklet syn på kvinner. Om det er slik at det er kun noen få du tenker på, for du kjenner vel ikke såå mange damer at du kan uttale deg om hele Norges kvinnelige befolknng?! Veeel, da ville jeg prøvd å fått det med i
Når det er sagt, så kan vi ta for oss det Brasils damer. (Erfaringer fra norske menn) De er lidenskapelige, men har et temp. verre enn verst. Thaidamer er underdanige og smiler, men er det kjærlighet i bildet eller er det en del som gifter seg for å få trygghet og skape seg en familie? Blablabla Legger også merke til at du ikke svarer på hva slags damer du ønsker å ha kontakt med.
Helt til slutt... Om det er hyggelige og søte norske damer du vil ha kontakt med, så anbefaler jeg deg at du tenker litt over hva slags holdninger du har til nevnte gruppe. Jeg kan kun snakke for meg selv, men en som virker som jeg må overbevise om at jeg faktisk er ei alright jente, han skygger jeg unna. En som møter meg med et slikt utgangspunkt, at jeg kun er en golddigger som bare vil ha ham for å avle barn, bruke penga hans og så skille meg, dèt bruker jeg ikke tid på :) Da kan jeg muligens oppfattes som hoven og overlegen, selv kaller jeg det selektiv.
De som er positive og møter kvinner med åpent sinn er også de som finner seg en kvinne å elske som elsker ham for den han er, ikke det han har.

Skjult ID med pseudonym lysstråle to. 9 april 2009 12:50

Think TS has left the building...
Tålte vel ikke presset fra de norske damene vel!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 12:56

Nei, stakkars.. hadde blitt vettaskremt jeg også nå! haha

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 9 april 2009 13:00

Er da ingenting å bli skremt for at noen er uenige med ham :)
Bare vent til det kommer menn i tråden nå, så rotter de seg sammen og klager over norske kvinner ;D
Da skjønner jeg ikke hvorfor de er på Sukker i tilfelle, fremfor polske sider osv ;D

(mann 46 år fra Hordaland) to. 9 april 2009 13:01 Privat melding

Ja, jeg ser jo nå at det jeg skrev kom litt feilt ut. For all del jeg respekterer norske damer og takk og pris for at vi har kommet så langt i likestilling at damer kan klare seg på egenhånd og ikke må være avhengig av en mann. Jeg har nok vært "uheldig" med noen damer jeg har møtt, men jeg har også truffet noen som har vært fantastiske mennesker...
Lysstråle; jeg var nok litt vonbråten på morgenkvisten/ i natt da damen som var med meg strøk på dør i 3-tiden. Vet ikke hvorfor hun gikk, kanskje jeg ikke var flink nok eller kanskje leiligheten min ikke var fin nok.... Hvem vet??
Isabjella; Thai damer er nok mye verre enn norske damer. Jeg har en kamerat som er gift med en thai. De bor i Thailand og for at ikke hun skulle kjede seg så startet de opp en restaurant. Jeg foreslo at de kunne si opp en av hushjelpene eller gartneren. Da ville jo hun fått noe å gjøre på, men det ville hun ikke... Brassedamene er som du sier veldig temperemantsfulle og lidenskapelige, men de jeg har truffet har vært flotte, oppegående jenter med et "normalt" temperemant.. Men jeg syntes jo nesten du er like generaliserende som meg nå. Du finner nok forskjellige typer damer i alle land og alle kulturer.

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 9 april 2009 13:19

Om du leser en gang til hva jeg skrev, så står det i parentes (erfaringer fra norske menn) Så nei, jeg generaliserer ikke :)
Om du respekterer norske kvinner, ville det vel ikke stått slik som det står i topptråden? Som du sier, det var nok en del negative tanker som kom litt ut over alle norske kvinner når kl 03-dama strøk på dør.
Vi har vel alle vært uheldige med det andre kjønn, men det betyr vel ikke at vi skal dra alle over en kam fordetom? Skal jeg kalle deg drittsekk, fordi jeg har møtt (og mine venninner og deres venninner og deres venninner) noen drittsekker i løpet av livet da? Ønsker du at vi skal være forutinntatt?? I don`t think so!
Jada, vi har sure epler og vi har råtne epler i begge leire, men mange ganger har vi himmelske epler også :)

Skjult ID med pseudonym Rolig to. 9 april 2009 13:22

Kan man ikke si at nordmenn generelt sett er litt borskjemte da? Mye av det som skriver om norske damer her kan jo like gjerne passe på norske menn. Jeg tror vel ikke at norske kvinner er spesielt kravstore i forhold til andre. Det er vel eventuelt heller mulig at det er de mest kravstore av dem som blir værende å disse sidene år etter år? Virker som om det er mer akseptabelt for kvinner å være urealistisk kravstore. Har flere kamerater som er evige ungkarer fordi de har alt for høye krav, men det er liksom bare urealistiske kvinner man snakker om, ikke urealistiske menn. Selv om man mener at norske kvinner ikke er noe dårligere eller endog bedre enn utenlandske, så kan det jo være grunner til å kontakte utenlandske for det. Kvinner fra mange andre land får jo ikke så mange henvendelser som norske kvinner får, og dermed er det også mye enklere å få kontakt.

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 9 april 2009 13:26

Se der ja...Tilbake og tenkt deg om...
Er enig med deg..litt..Har bodd mange år i sydligere land og vi nordmenn/kvinner er forskjelliige i temprament osv...Like forskjellige som de er i andre land også...
Synd med den dårlige slutten på kvelden din da!Håper du harf fått ut frustrasjonen din og er tilbake med godt pågangsmot.Og innser at vi norske jentene er helt ok vi også! og like forskjellig som andre kulturer..

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 13:29

Og til neste gang... litt sterkere vurderingsevne når det gjelder hvem du tar med deg hjem? ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 9 april 2009 13:47

Kjenner ikke helt malen på hvordan disse utenlandske kvinnene er, jeg - men selv er jeg i alle fall megaprippen vil jeg si!
Og når du føler altså at norske damer vil ha alt opp i hendene; de vil treffe og gifte seg med verdens rikeste og kjekkeste mann, flytte inn i verdens fineste og beste villa før de har fyllt 25 år, få unger og verdens beste jobb og være med venninner hele dagen, så sier jeg neimen ikke neitakk da heller! Jeg må da være ærlig her, sant? Og når sant skal sies, så KAN det til og med hende at jeg hadde jumpa ut av huset til en mann kl. 03 også!!!!!

Jeg tror egentlig at du har rett, Trådstarter. Jeg et nok en av de prippne. Jeg bruker til og med altfor mye dopapir!

Ha en fin påske da, og prøv å ikke ta det så personlig at dama stakk i natt! Feilen trenger ikk å ligge hos deg vet du ;-)

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 9 april 2009 13:53

Tingen er at det finnes flere pene damer enn kjekke menn. Så de guttene med såkalte urealistiske krav har lettere for å finne seg en dame som noenlunde matcher det de er ute etter enn for damer å finne "kjempekjekke, kjemperike, høye, mørke menn"! Derfor hører man mye mer om damer som er kravstore, fordi de mindre kjekke, mindre rike, mindre høye, mindre mørke mennene går lei!

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 9 april 2009 13:56

@Zitelle
Morsomt skrevet.
Hadde vel ikke sagt nei takk jeg heller...om de rette følelsene var der i utgangspunktet da!
Jeg villle nemlig ha ønsket både pose og sekk!!!

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 9 april 2009 13:57

stjerne!!! Da er du enda verre pripps enn meg!

;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 9 april 2009 13:57

Sorry T.S., men jeg klarer ikke helt å se sammenhengen her (annet enn at du var frustrert i natt for at en kvinne du tydeligvis må likt gikk). Dama strøk på dør klokken tre, og du mener at "norske jenter er bortskjemte og pripne"? Hva var det du ønsket av henne? At hun skulle flytte inn samme natt, og at dere skulle gifte dere og leve lykkelig sammen i alle deres dager? Så langt jeg kan se har du ikke skrevet hvorvidt du kjenner henne fra før eller du møtte henne for første gang i går, men er det førstenevnte så kan du vel bare å ringe eller tekste henne en dag? Kanskje hun hadde en god grunn til å gå? Eller kanskje hun bare følte seg litt "slutty" og angret? Og er det sistenevnte kan det jo hende at hun bare var ute etter et ligg, eller var utro mot noen, eller hadde barn hjemme du ikke vet om, eller en av hundre andre gode grunner som hun ikke fortalte deg om siden dere knapt kjente hverandre? Men hva så? Hvis du ikke kjenner henne er det vel ingen grunn til å ta det så ille opp?

Skjult ID med pseudonym mannigata to. 9 april 2009 14:02

Er det nå flere pene damer enn kjekke menn? Eller er det det at damene bruker 10% av lønna på sminke etc.?
Hvis jeg ikke gjør noen ting med utseende mitt i en månede er jeg helt klart mindre kjekk enn hvis jeg tilbringer en dag hos frisør, skredder osv.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 9 april 2009 14:05

10% av lønna holder ikke til hofteholdere engang! Må nok opp i rundt 56% for at en datter kun en mor kan elske skal bli vakker, gitt!

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 9 april 2009 14:11

Oslomann

Jeg bare digger deg mer og mer :D

Skjult ID med pseudonym mannigata to. 9 april 2009 14:17

@zitelle: jeg er vel vant til damer som tjener godt ;-p

Hofteholdere er derimot fine saker det :-D

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 9 april 2009 14:20

Bevisst avsporing:

Hadde du enda sagt som Isabjella, mannen i gata: Zitelle. Jeg bare digger deg mer og mer :D

*Sa hun og prøvde å komme på hvordan en hofteholder ser ut*

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 9 april 2009 14:28

Oh my god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Her setter vi i gang igjen ..... Ja vi er såååå forferdelige , skjønner ikke hva dere mennene skal med oss i det hele tatt ...
Det må jo være mye bedre å dra til utlandet og kjøpe seg ei dame i stedet ...;oP

(mann 46 år fra Hordaland) to. 9 april 2009 14:31 Privat melding

Ja, det kan jo virke som om jeg er litt bitter her jeg sitter. Men det er jeg altså ikke. Jeg hadde en artig tur på by'n i går, traff en dame og sammen hadde vi det veldig kjekt. Det har ingenting med henne å gjøre, men når hun gikk så kom kanskje alle følelsene fra tidligere og mer seriøse forhold frem....? Og det må jo sies at jeg var godt brisen når jeg skrev dette. Uansett; jeg anser meg som foreløbig ferdig med dette emnet. Jeg har fått ut litt tanker og frustrasjon og lever nå videre i fortsatt søk etter den rette...

Skjult ID med pseudonym ferieglad to. 9 april 2009 14:32

@Smily:
rolig rolig.. det er ikke det at de synes vi er så forferdelige.. Det er mer det at vi damer ser litt sjarmen i ulikheter mellom kjønnene, mens gutta irriterer seg grønne over at vi er så annerledes enn de selv!

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 9 april 2009 14:33

Way to go, VDH12 :-)

Lykke til med søket ditt da....

Skjult ID med pseudonym 22år to. 9 april 2009 16:04

eliseb nei det er bare piss, har du sett den gjennomsnittlige jenta på stranda uten sminke? vet ikke om hesterompe, ringer under øynene, pilsmage og kebabarmer er så utrolig flott...men ser du på gutta så er det mange veltrente slanke gutter som driver med idrett året rundt osv...tynnfeite diare brune jenter med hengepupper og p-pille jenter er vel ikke den store gullmedaljen. En pen jente ser du omtrent ikke i hverdagen, men mange mange mange jenter som tror de er pene og skjuler sine skavanker som om det skulle vært en jobb.

Skjult ID med pseudonym ferieglad to. 9 april 2009 16:21

Der fikk jeg den.. og jeg som trodde jeg var en hai på å skjule alle mine feil og mangler..

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 9 april 2009 16:24

har du noen feil å mangler altså? doubt it!

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 9 april 2009 16:33

@ 22år

Hæ? Ser du nesten aldri pene jenter i hverdagen? Hvor bor du i landet da? Jeg ser vakre kvinner rundt omkring i Oslo hver eneste dag jeg. Det er jo bare å gå seg en tur på Karl Johan, i Bogstadveien eller omtrent hvor det nå enn skal være, så er det nesten alltid en vakker jente der et eller annet sted - eller flere enn én. Ok, så bruker jentene litt sminke og sånn hvor å se best mulig ut, men er ikke det bare bra da? Og forsøker ikke du å se bra ut, hva nå enn din definisjon av "bra" er, eller driter du i ditt eget utseende? Jeg vet ikke hva slags jenter du omgås, men i det minste i de miljøene jeg beveger seg tar de fleste rimelig godt vare på utseendet og formen sin (og det samme gjør forsåvidt gutta, meg selv inkludert). At kvinner flest har litt mindre muskler og litt mer former enn menn er bare slik det skal være, i det minste i mine øyne.

Men kanskje vi bare er forskjellige. Jeg ser etter hva som er vakkert med en kvinne. Men du leter kanskje etter feil?

Skjult ID med pseudonym 22år to. 9 april 2009 16:51

Nei jeg er uenig, tynnfeit og ølmage og 3-4lag med dyrsminke gjør virkelig ikke jenter til så utrolig vakre som de selv tror, jeg vet at norske jenter tror de er penest i verden og kan velge mellom desperate norske menn og sleske mørke menn...men etter å ha jobbet på et privat legekontor i 2år og sett flere 100 jenter på nærthold uten klær så synes jeg det ikke er så voldsomt imponerende å se ut som du er 40år pga festing og sminke når du er 25. Jeg er litt lei den gutta er så stygge og dvaske og jentene er så utrolig flotte siden de har flere måter å pynte seg på, det er bare piss.

Skjult ID med pseudonym ferieglad to. 9 april 2009 16:53

@gr8size
Jeg lar tvilen komme deg tilgode :-)

@22 år
Du har nå fått meg til å tenke.. hva har jeg gjort feil?? Her har jeg investert en formue i push-ups, hold-in, sloggy, rynkekremer, utallige hårfjerningsmidler av ikke den hudvennlige sorten, spray-tan, regulering, linser, sminke, SATS, blekemidler på tenna, selvbruning, løsnegler, slankepiller OG intimsåpe.. Så sier du at det ikke funker?? At jeg er avslørt?? Aiaiaiaiaiai..
Men jeg trøster meg med at du er 22, og sikkert fortsatt ser på jentene på ungdomsskolen.. (Og de kan jeg ikke måle meg med lengre, siden jeg er 28 og iferd med å bli tatt av tyngdekraften)...

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 9 april 2009 16:55

@ferieglad

hehe ;)

Skjult ID to. 9 april 2009 17:55

@EliseB

Det du skrev er noe av det største sprøytet jeg noensinne har hørt. Du er tydeligvis opphengt i utseende, siden nesten hver eneste innspill du kommer med på forumet er relatert til utseende. Pass deg, for når du passerer 30 så begynner ting å henge. Og du har anlegg for å få rynker relativt tidlig. Du er bare 21, og du ser 5-6 år eldre ut. Kanskje på tide å fokusere på andre ting enn hunks og ditt eget ytre. En dag vil ikke kjekkasene ha deg fordi du ikke lenger er like fin, og da er du stuck med de mindre attraltive.

Grufull tanke, ikke sant;)

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 9 april 2009 18:00

hun bir stuck med meg da. uff stakar eliseb! See you at 30 ^^

Skjult ID med pseudonym sj to. 9 april 2009 18:02

Det er da vel ikke noe nytt i at jentene fra landet er bedre enn oslojentene?

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 9 april 2009 18:04

Hørte en gang: Damene fra landet har det mellom øra mens damene fra olso har det mellom skuldra?

Bare noe jeg har hørt ;)

Skjult ID med pseudonym beethåven to. 9 april 2009 18:11

Speil på veggen der hvem er finest? Det enkleste hadde vel vært å matche kroppsindeks, høyde, formue og inntekt pluss en liten iq-test. Som en målestokk;) Atraktiv eller ikke blir opp til den som ser!

Skjult ID to. 9 april 2009 18:12

Damene fra landet kan bare så mye mer, forstår bare så mye mer, er veldig selvstendige og flinkere til å luke ut ugress. Med det mener jeg at de oppdager playere relativt fort, styrer unna og finne seg noen som de kan oppdra barn med. De er flinke mødre, og jobber ræva av seg for at ungene skal få et godt liv. Det også ofte freaky i senga og de vet hvordan man skal slå ut håret på en fest. De har alt. Jaggu er de penere også. Og naturlige. Ikke noe plastikk på landet, stort sett.

Og de er ofte 22-25. Hvor mange i Oslo på den alderen kan si de kan gjøre alt det der?

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 9 april 2009 18:16

hum.. litt vanskelig sånn på stående fot å tippe et tall her. Skal ikke dra alle oslodamene over en kam. Jeg delvis enig med deg, for oslo damer har en tendens til å sparkle trynet sitt med brunkrem. Jeg jobber i oslo kjører en del rundt. Jeg kan med hånden på hjerte si jeg nesten bare ser sånne brunkrem sparklere :( Synd.

Klart, det er jo de naturlige i oslo også. Jeg er fra landet selv, kan ikke si alle damene fra landet er no spes heller altså. Der jeg kommer ifra er de fleste rimelig ville i trusa. Sånn at man faktisk styrer unna hehe

Skjult ID med pseudonym sj to. 9 april 2009 18:24

@above

Falskhet falskhet og falskhet finner man mye av i Oslo. Spørr en del av jentene som studerer på BI om hvor mange av dem som faktisk er interessert i økonomi og som f.eks. leser finansavisen og dagens næringsliv. Veldig få. Hvorfor? De tror det er mer status å være en elendig økonom enn en flink sykepleier eller lærer.

Nei, de vil gjerne fremstå som smarte og fremmadstormende, men det blir fort bare en fasade som er litt for lett å gjennomskue. Det er ikke rart vi må kvotere dem inn i styrene.

Skjult ID med pseudonym ferieglad to. 9 april 2009 18:26

@gr8size:
Om du sikter til meg nå, kommer jeg og gir deg et realt spark i ræva!!! HA HA HA HA!

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 9 april 2009 18:29

hahaha nei xD

Klart jeg ikke gjør det ;))

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 9 april 2009 18:39

Nå har det seg slik at de fleste av de dere kaller "Oslojenter", er studenter som er innflyttet fra resten av bygdenorge. Vi som bor her, vet også at det store forskjeller på holdninger, verdier, trender og stiler, mellom de forskjellige bydelene. Godt gjort å betrakte oss nesten 600.000 individer som bor her, som en homogen gruppe!

(mann 52 år fra Oslo) to. 9 april 2009 18:43 Privat melding

Jeg syns det er leit med all denne "sutringen" over hvordan damene ser ut...
Det finnes DAMER i alle aldre, farger og fasonger! Noen liker pyntepiker andre setter pris på de mer naturlige...
Og enkelte av oss gutta/menn har faktisk kommet såpass langt at vi kan se forbi det ytre og sette pris på personligheten...det er tross alt den man skal forholde seg til over tid...
Alt dette snakket om at kvinner er så overfladiske blir på en måte som å skyte seg selv i foten....
Ta en liten titt på trådene her inne, så ser dere at det snakkes masse om utvendig kompatilbilitet, noe mer fokus på de indre kvaliteter hadde kanskje vært på sin plass for en del av de som er på jakt etter en partner... ;-)

Just my two cents....

Skjult ID to. 9 april 2009 19:07

Tro meg, det indre oppdages relativt kjapt. Og da hjelper det lite med fin kropp. Kvinner er ikke så flinke å skjule ting synes jeg.

Noen sier de er komplekse, jeg sier de er enkle å skjønne. Spesielt Oslo jenter. De tenker på få ting. Sko, sko, sko, sko, sko, buksa si, sko, sko, nye typen sin, sko, sko, ny bluse, klesstilen til den nye typen sin, sko, sko, sko, hvor lite hipp den nye typen er, sko, sko, sko, ny hårklipp, sko, sko, han nye karen som er kjekk, hvordan dumpe typen sin for han nye kjekke litt mer hippe fyren, sko, sko, vurdere medlemskap på SATS selv om hun ikke trenger det eller vet en døyt hva fysisk aktivitet er ment for, sko, sko, hvorfor er det bønder i byen, sko og bla bla bla bla.

Studerer økonomi på BI? Spør en av de om dagens aksjemarked, finanskrisen og sleng inn et par vanskelige spørsmål bare de de mest hardcore "Dagens Næringsliv" leserne får med seg. Nei de går på BI fordi det er kult å gå på BI. For da går de ikke på Blindern og kan kalle seg "classy". Fordi de på Blindern røyker hasj, og de kule går på BI og snorter kokain.

Oslo er norske bønder som prøver å være urbane. Det finnes ikke en utlending som ser på nordmenn som noe annet enn bønder. Se filmen Bevery Hillbillies, så skjønner du tegninga:)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 9 april 2009 19:17

@(Skjult ID ) 19:07-9/4
Det er så mye som kan sies i forhold til innlegget ditt, men jeg nøyer meg med å anta at vi ferdes i forskjellige sirkler, heldigvis! Jeg kan ærlig talt påstå at så vidt jeg kan huske har jeg aldri truffet noen av de du beskriver, og jeg har tross alt truffet en del kvinner i løpet av min tid, men om jeg hadde så hadde det blitt et særdeles kortvarig bekjentskap....
Det som forbauser meg er at alle så ofte "skjæres over den samme kammen" her inne...

Skjult ID to. 9 april 2009 19:18

Heng noen dager på Oslo vestkant du kompis:)

Skjult ID med pseudonym ferieglad to. 9 april 2009 19:32

Det går faktisk an å være bevist på sin egen kropp, og gjøre seg flid med sitt ytre, og samtidig ha vett i skallen!! Et skikkelig Kinderegg er det jeg er :-)

(mann 51 år fra Hedmark) to. 9 april 2009 20:39 Privat melding

helt naturlig at damene legger lista litt høyt. Dette er noe du ikke skal ta så nøye. Det er ikke et vanlig hekkeløp. Det går an å løpe utenom/ under/ andre veien, og du kan komme først i mål ved å bruke hue. Og ikke let etter skjulte agendaer. De finner du nok like mye hos deg selv.

Greia er uansett tilbud og etterspørsel. Der en mann får ett tilbud, får en dame ti. Hvordan i alle dager skal hun sortere? Bor hun på bygda, er hun kanskje fornøyd med hjemmebrent, men har hun vokst opp på Grefsen, går hun gjerne på polet. Og der er det bare å velge og vrake. For øvrig, hvor mange av gutta her inne greier å lese en hel profil før bokstavene begynner å flimre og øya går i kryss? En kvinnes profil er like mye en definisjon av seg selv. Akkurat som kvinner pynter seg for hverandre og seg selv, skriver de til seg selv. Ref. bilder av hester, hunder, venninner.

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 20:44

@Hr.Mann
Du har forresten en veldig morsom profil, leste den forleden.. Mye skriverier der også gitt, og øynene flimra litt.. Men bildene fikk meg til å le godt, og da tenkte jeg på kommentarene :-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 9 april 2009 20:47 Privat melding

Jeg synes ikke jenter legger lista høyt på noen måte, å kjøpe seg en personlighet, rufse håret og slenge dritt til jenter på vors er ikke akkurat noe som en må være høyt på en liste for å få til..og oppfører seg sånn så får en jenter..enkelt og greit..destod større drittsekk du evner å være destod flere jenter....det er vel å legge listen svært lavt. Svært få norske jenter krever å bli behandlet bra, tvert imot..behandler du dem bra tror de at du er hjerneskadet eller noe.

Skjult ID med pseudonym jezzy to. 9 april 2009 20:47

Åh herre guuuuuuuuuuuuuuud hr.mann!!!! *LOL* Den e ju helt rååååååååå! Ler så jag gråter!

Skjult ID med pseudonym hr.mann to. 9 april 2009 20:48

Er du klar for en date da?

Skjult ID med pseudonym jezzy to. 9 april 2009 20:57

Vem snackar du till hr.mann?
Ferieglad, mig eller SteinR?

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 20:58

Jeg satser penga mine på SteinR! hehe..

(mann 51 år fra Hedmark) to. 9 april 2009 21:02 Privat melding

Når det gjelder utenlandske damer, så er det et definisjonsspørsmål om de er så mye mindre kravstore. Hadde du blitt født under en flat sten og vokst opp i ei grøft, ville Oluf i Raillkattlia vært prinsen i eventyret. Og du ville gjort mye for å tekkes ham. Dessuten, det kreves mot og viljestyrke til for å forlate sitt hjemmland/ grøft og flytte til andre siden av kloden

(mann 33 år fra Oslo) to. 9 april 2009 21:09 Privat melding

Utenlandske damer...skal vi se...russiske jenter eier ikke sympati og stjeler, latino damer er ca 150 høye og 1meter brede, thaidamer ser ut som gutter før puberteten og engelske jenter ser en helst ikke på...hehe

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 9 april 2009 21:19

Da var du tydeligvis på en brun pub og tittet,
så da virkelig mye lekkert for 2 dager siden der jeg føk fundt på ekskusive butikker på oxford,
og smygtittet litt lengre enn normalt på noen spennede shopping glade hunnkjønn.
men de var kanskje turister .. spennede var de iallefall.

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 21:24

@SteinR
Jeg skjønner at du liker å provosere, mye underholdning i det du skriver!
Men OM du mener alvor, rundt dette med at jenter liker / tiltrekkes av gutter som er bad-ass, er det DET som er din taktikk?
For det må jeg si.. du ter deg litt som en bad-ass, med dine holdninger.. Da må jeg bare få lov til å informere om at ikke alle jenter tar til takke med å bli behandla som et dass, for jeg finner ikke dette du sier attraktivt... Men kjør på, det kan jo være dine teorier har mye sannhet i seg, og da antar jeg at innboksen din er full av frierbrev :-)

Skjult ID med pseudonym R to. 9 april 2009 21:31

Jeg synes det høres ut som om du ville hatt stor nytte av å skifte omgangskrets, eventuelt bosted, SteinR...? Det er tydeligvis spekket med idiotiske norske damer, russiske tyver, tykke søramerikanske damer og stygge britbabes rundt deg. Kom deg vekk derfra!

Selvsagt tar jeg det som en selvfølge at en mann behandler meg bra. This goes without saying.

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 9 april 2009 21:42

Ojojoj..ikke lette å være Oslojente...
Er glad jeg er såpass voksen at jeg er en Oslokvinne..
Men da angår kanskje ikke denne diskusjonen meg( håper jeg da)
Rusler rolig ut av denne tråden med troen på meg selv som en ok og selvstendig Oslokvinne...

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 9 april 2009 22:04

Hmm enig i at det er mange "ok" trente gutter på stranden. Feks har guttene ikke like anlegg for å legge på seg med det første, slik jentene har. Og for det andre så er det ufattelig mange hotte jenter på strendene rundt omkring her i landet ;) Det er bare fakta at jentene er mer heldige med utseendet enn guttene i mange tilfeller. Mye kommer av sminke, at man vet hva som kler en med tanke på frisyre, klær osv. Mange av de guttene som har forstått det og bryr seg om hvordan de ser ut, blir kalt homser av de mindre kjekke. Ikke noe nytt det vel! :)

Skjult ID med pseudonym Goliat to. 9 april 2009 22:20

He he. Nå fikk jeg lyst til å kaste en brannfakkel inn i debatten. Sminke = Sparkel.. Sorry. Det gikk en lite djevel gjennom meg nå.. Moahahah.

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 9 april 2009 22:23

Damer som sparkler seg fails in life!

Skjult ID med pseudonym jezzy to. 9 april 2009 22:30

@gr8size
Explain please?

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 9 april 2009 22:32

De dekker jo til alt som er pent! Jeg snakker om de du lett kan se at har på seg mye brunkrem. Jeg mener skikkelig mye. Det blir for dumt as! Gir dem en klem så sitter halve trynet igjen i ditt eget... ufint.. Naturlig tan er det beste. Mange jenter trenger ikke bruke sånne ting, men likevel gjør de det. akkurat som om det er en trend. you know?

(mann 51 år fra Hedmark) to. 9 april 2009 22:43 Privat melding

Synd at det oppfattes litt sånn, at de som sparkler seg er de som "tar vare på utseende" Vil jo f.eks. heller ha en bil som er ren og fin. Ikke en harry stylet med lavprofil, sota ruter, spoiler og wunderbaum. Da kan du banne på at det er rust i hjulbuene!
-Uten sammenligning forøvrig.

Skjult ID med pseudonym basic to. 9 april 2009 22:48

Ja, hva er egentlig greia med å kline seg inn med den fake brunfargen. Ser det har blitt veldig populært blant yngre jenter. Det ser rett og slett ikke bra ut :-(

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 9 april 2009 22:59

Jeg jobber i den videregående skole og ser det daglig på jentene i skolegården ja..

Skjult ID med pseudonym basic to. 9 april 2009 23:05

Er det noe motegreier eller hva?

(mann 33 år fra Oslo) to. 9 april 2009 23:26 Privat melding

R? what? hva i helvete har det med min omgangskrets å gjøre?

Skjult ID med pseudonym R to. 9 april 2009 23:33

Stein - Jeg antar at du uttaler deg om noe du faktisk har en forutsetning for å uttale deg om - altså noe du selv har observert, som for eksempel omgangskretsen. Du er jo nødt til å ha tilbragt noe tid sammen med de menneskene du beskriver, for å kunne mene det du mener? Derfor tok jeg det som en selvfølge at det var omgangskretsen din som burde skiftes ut, det var ikke verre..

Skjult ID med pseudonym Ferieglad to. 9 april 2009 23:45

Bare en rettelse til de som lurer.. den gyldne oransje fargen som mange jenter kler seg i daglig, er ikke brunkrem! Det er selvbruningskrem og spray-tan..

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 9 april 2009 23:49

SteinR: jeg skjønner ikke hva som er galt med at de guttene som er badass får de jentene de får. Det er jo, som du selv sa i går, ikke jenter du trenger selv. Så skjønner ikke din besettelse med "The Game" og det greiene der.

Skjult ID med pseudonym jezzy to. 9 april 2009 23:51

@Ferieglad
Näe, det var gårdagligen man kledde sig i det, idag kallas det väl "melanotan" va?

Skjult ID med pseudonym basic to. 9 april 2009 23:55

Ja, det tas visst med sprøyter...galematias!!!

Skjult ID med pseudonym Ferieglad fr. 10 april 2009 00:02

@Jezzy
Ja, Barbie-dop kalles det vist! Skal vissnok gjøre underverker både for brunfargen og vekten, flotte greier!! Og i tillegg smeller de på med selvbruning, solarium og spray-tan.. Jeg vet ikke hva som er verst jeg, gjøre dette (og se ut som en rosin når man er 25), eller spandere ett par hundrelapper på Loreal (og vaske det av etterpå, uten store skader på huden?)
Trikset er vel her, å kunne å sminke seg ordentlig! Det er en kunst å være sminka, og se "usminka" ut.. Man må jo søren meg være en jævla Picazzo for å gjøre en suksess med dette!?!?

(mann 51 år fra Oslo) fr. 10 april 2009 11:43 Privat melding

Det er da mengder av søte svenske damer! Jeg forstår ikke at det skal være ett problem. Bor i Oslo gjør de også...

Ad engelske jenter. Når en synes de er pene, har en fått nok øl og bør kome seg alene til sengs.... ;)

Skjult ID med pseudonym mart1s fr. 10 april 2009 12:15

@SteinR & andre
Du får de jentene/guttene du søker.
Oppfører du deg som en drittsekk, trekker du til deg drittsekker. Møter du andre med et smil og et åpent sinn, vil hyggelige mennesker komme din vei.
Her, som i de fleste sammenhenger i livet, er du din egen lykkes smed.
Du får det du gir.
Eller snudd på hodet; Gir du ikke litt av deg selv, får du ingenting !!
:-)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 10 april 2009 18:49 Privat melding

Eliseb ikke snakk til meg ok? du er BI og brunfarge og alt det der, vi kan ikke forstå hverandre uansett.

mart1s det er helt feil, de absolutt styggeste guttene jeg kjenner som bare oppfører seg jævlig og banker jenter osv, får også de peneste og snilleste jentene jeg vet om..jenter med mastergrad og ambisjoner osv.

Skjult ID med pseudonym superj fr. 10 april 2009 21:40

@steinr

Haha.."BI og brunfarge og alt det der". Kunne knapt sagt det bedre selv :)

Skjult ID med pseudonym frufin fr. 10 april 2009 21:52

synd du ikke forstår elisab, stein. dere hadde vært et nydelig par. hun er jo griselekker !!!!

Skjult ID med pseudonym 666 lø. 11 april 2009 02:49

@hr.mann

"født under en flat sten og vokst opp i ei grøft".............Har du vært i utlandet? Da mener jeg ikke danskebåten eller harry tur til svinesund.....Ikke alle utenlandkse jenter bor som du så toskete beskriver, men det sier litt om deg selv. God bedring!!!

(mann 51 år fra Hedmark) lø. 11 april 2009 05:19 Privat melding

hm skarp iakttagelse.. det var da ment som en relativisering av påstanden " utenlandske damer er så takknemlige og norske så kravstore" Det kalles vel "-å sette ting litt på spissen" Går også ut fra at du ikke er satan, selv om du heter 666

Skjult ID med pseudonym xxxxxxx lø. 11 april 2009 12:02

Som en utenlandsk jente med god utdannelse og ggod jobb, ser jeg mer og mer at det ikke er noe seriøs å hente her. Det er samling av oppblåste mennesker med begrensede resurser som mener at verden starter her i Norge og slutter gjerne der. Den lokalismen er karakteristisk for alle land i verden og høre til mindrebegavete folk overalt. De som har utvidet syn og støre resurser, åpner både egne og landets grenser og bringer nye impulser inni. Det er lov og krav til å være selektiv og kvalitetbevist også, men dette har ingenting med nasjonalitet å gjøre. For min del vil jeg ønske at norske menn er mer dannet og mer energiske, selvstendige også. De fleste som jeg har vært i kontakt med, har blitt overasket over at jeg er innvandrer. Da endret seg alt. En sterk og selvstendig dame kan være bare norsk dame, utlendinger skal alltid ha en smule av underlegenhet. Det er en slags mønstre blant mennene. Har fått inntrykk av at det er mer ønskelig å være utenlandsk dame som ikke kan språke, har ingen utdannelse og som er avhengig av mannen. Å være likestilt med en norsk mann da er nesten utenkelig. Det som norske menn slitter med norske damer (likestilling) føre til at de sin macho behov realiserer i kontakt med utenlandske damer som noen av dere laterligjøre i sin trange oppfatning av verdenen rundt seg.
Jeg har truffet mange utenlandske kvinner som er flinke på å ta vare på mennenen sine, deres familie og felles barn og de bryr seg om egne familie utenlande også. De skiler seg sjelden og familien består. Så det er en utvikling som norsk samfunn langsomt beveger seg mot. Det er ren biologi og psykologi som teller i virkelighet ingen politisk bevegelse og bestemmelse.
En del norske kvinner som misforstår likestilling og vi velutdanente utenlandske kvinner for svi...og forblir alene...

Skjult ID med pseudonym Bebbe lø. 11 april 2009 12:13

AMEN!

Skjult ID med pseudonym danseroser lø. 11 april 2009 12:25

"En del norske kvinner som misforstår likestilling.."
Kan du utdype litt mer hva du mener med det?

Skjult ID med pseudonym 666 lø. 11 april 2009 14:35

@xxxxxxx

Helt enig med deg. Men ikke gi opp håpet,det finnes menn her inne som vet at det faktisk finnes andre land enn lille Norge.....

(kvinne 61 år fra Oslo) lø. 11 april 2009 14:51 Privat melding

Å misforstå likestilling betyr å kreve streng fordeling av all mulig jobb i huset og rundt til 50:50 %. Jeg er ikke interessert i å jobbe i garasjen og rundt bil så hvorfor skal jeg be min mann å vaske tøy, kjøkkenet og å lage mat når je har både tid og anledning til å gjøre det. Når en norsk mann glemer å hjelpe meg med kåpe, eller åpne ikke dør, eller tilbyr ikke hjelp når jeg bærer noe tungt mens han går tomhendt ved siden av meg, får jeg svar at norske kvinner slår dem i ansiktet hvis de tilbyr hjelpen. Norske kvinne kan liksåm alt og man skal ikke vise at de er sterkere kjønn på ingen måte.
Alt skal deles med skalpel 50%:50%. Dette er umulig og ubiologisk også. Kvinner kan ikke innta alle jobber som mennene kan. Tross at få kvinner skal gjøre jobber som mennene gjør, kommer ikke alle kvinner til å streve tmed disse jobbene heler.

Når man ser på lønnstatistiken, ser man at norske kvinne tar utdannelse jobber som er mindrebetalt, jobber gjenomsnitlig mindre enn menn og derfor har noe lavere brutoinntekt enn mennene har det. Det er ikke slik at norske kvinner for mindre lønn for det samme arbeidet, men de velger å jobbe deltid og sansynligvis gir fordel til familien, til barn til å være hjemmeværende eller utvikle seg. Når man i ofentlig rom innrømmer at biologi tegner jobber som kvinner kan ha og vil ha, hvorfor i hverdagsliglivet slår kviner mennene hardt for å vise såkalt makt. Hvorfor kvinner strever til å drikke like mye som mennene? De skal bære barn i sin kropp, man skal ikke gjøre det så krav til å være frsik og alkohol/narkotika/røyk fri er ikke den det samme foran en kvine og en mann. Sånne ting burde kvinne ta innover seg og forstå at likestilling betyr: likt lønn for likt arbeid, likt tilgang til utdannelse og arbeidsmarked, fritt vilje til å bestemme over eget liv og ta konskevnser over eget valg. Likestilling er ikke å etterligne på menn utseenemessig, drikke som menn, nekte hvilken som helst hjelpen fra menn og gjør menn til skremte lekketøy. Dette betyr ikke likestilling men feil veien i utvikling av samfunnet. Biologi kan ikke endres tros at mange mener at de har makt til å gjøre alt. Kvinne har fått tildelt en rolle i naturen mens menn har en andre rolle. De byttes ved nød og veldig sjelden, overhodet ikke som regel. Naturen har sin egen regelverk og den burde følges med.

(mann 51 år fra Hedmark) lø. 11 april 2009 14:55 Privat melding

Bra innlegg xxxxxx. Men litt lett å slå inn åpne dører her..og generalisere. Tror de fleste norske menn har et sunt syn også på utenlandske kvinner. De som etter en eller annen definisjon ikke har det, behandler sannsynligvis ikke norske kvinner annerledes. Når det gjelder likestilling, er vel strengt tatt den norske mann kommet langt i ommøbleringen av sitt syn på saken. Men nei, vi er nok ikke like kontinentale som franskmenn ol. men har de et annet og bedre kvinnesyn.. jeg vet ikke. Uansett tror jeg norge er et fint land å komme til. Og det finnes muligheter her for alle til å få et godt liv

Skjult ID med pseudonym Bebbe lø. 11 april 2009 15:03

@Ljuba1

* Jeg reiser meg, hever hendene over hodet, og applauderer deg *
Noe av det beste jeg har lest på lenge! Dette var et salig spark bak til alle sutrete feminister! Nå må vi damer skjønne en ting en gang for alle: det er ingen vits i å skrike og klage så høyt, du får ikke vilja di for det! "Jeg skal ha ditt-jeg skal ha datt- er jo som sønnene mine på Brio det! Hurra for deg!

Skjult ID med pseudonym meg lø. 11 april 2009 15:52

@hr.mann
Jeg sliter litt med å tro på deg.....Du snakker først nedverdigende om utenlandske kvinner for så å prøve å vri dette helt. Sorry mann, også snakker du om å generalisere, nei, det blir for dumt.....

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 11 april 2009 15:54

@ljuba1

Jeg er tydelig en som missforstår likestilling ??
Jeg kunne ikke tenke meg å være hjemmehverende...og når begge jobber i en 100 % stilling.. Så forventer jeg at vi skal dele på oppgavene hjemme ... som vasking og lage mat noen dager.
Men er enig i at man kan ha en viss fordeling på det ... at han kan gjøre ting han kan bedre enn meg .. som med bil og div.. det har ikke noe med kjønn å gjøre men at det er ikke noe jeg har brydd meg om å kunnet .
Har ikke noe i mot litt hjelp når jeg bærer tungt.
Jeg mener det er få yrker en kvinne ikke kan gjøre som en mann kan ... som et eks: ei tidligere venninne av meg som jobbet som forskalningsnekker... som sees som et mannsyrke.
Nå er det jo så viktig å få menn inn i barnehage og skolesystemet ... at de får jobb som krever lang utdannelse hvis man er kvinne .... men de får den uten det som kreves KUN for at de er menn.

Skjult ID med pseudonym Rolig lø. 11 april 2009 16:20

Når man først er inne på utenlandske damer, er det kun norske som har lov til å registrere seg her? På alle de andre norske datingsidene er det jo endel utenlandske damer, men ikke her.

(mann 51 år fra Hedmark) lø. 11 april 2009 18:17 Privat melding

til "meg", du har bare missforstått litt. Du må lese hva jeg skriver, ikke det som IKKE står mellom linjene.. og ikke ta alt du leser bokstavelig, da unngår du mye irritasjon

Skjult ID med pseudonym she lø. 11 april 2009 19:56

Norske menn drar til Thailand og tror de kommer hjem med en kvinne som de kan styre, så feil de tar !

Skjult ID med pseudonym Bebbe lø. 11 april 2009 20:03

Rull inn nå da..
Vi er forskjellige alle mann, og takk for det! Det kalles flerfold, og det beriker! Jeg kunne godt ha tenkt meg å smile mer som damene i Thailand, skulle ønske jeg hadde mer rytme som en afrikaner osv.. Og kanskje vi skal gå inn for å lære mer av hverandres kulturer, i stedet for å rakke ned på det vi ser på som "unorsk" eller "unormalt"?

(mann 51 år fra Oslo) lø. 11 april 2009 20:24 Privat melding

jeg tror også at norske menn som tror de kan reise til Sverige for å finne ei dame de kan styre, tar feil!

Hvorfor tenkes det "alltid" på fattige land når en snakker om norske menn og utenlandske damer?

Skjult ID med pseudonym ung75 lø. 11 april 2009 20:32

jeg tror det er fordi det er det media skiver om.. Jeg lurer og litt på hvorfor damer må forsvare at noen menn synest andre lands damer er bedre enn norske... Føler de seg truffet?? Føler de at det er noe de må forsvare?
Det er nok like mange bra damer i Sverige, Tyskland, Shanghai, Fillipinnene, Kina som det er i Norge... Sånn er det vel bare

Skjult ID med pseudonym tja. lø. 11 april 2009 20:47

Jeg har vært samboer med en engelsk mann og gift med en fra Sør Afrika. Sjelden noe snakk om at vi kvinner også går over grensen.Hvorfor gjør vi det da? Sikkert av samme grunn som dere menn.Dere blir bare forelsket i dama og tar henne med hjem!

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 11 april 2009 21:13

Jag drog till Strömstad en sommar(från Sthlm), för att jobba. Jag kom aldrig tillbax. Jag kom till Oslo istället, sammen med en Normann, ursprungligen från Chile.
Resultatet: Det kom till en dag jag gav han en rak höger, å bad han dra åt helvete...

Den såg han nog inte riktigt komma...;D
Vissa damer(mig t.ex), är såpass heldige att de inte fått med sig att de skall "lyda order" å "styres"....

Skjult ID med pseudonym Elfrodo lø. 11 april 2009 21:23

Vel, jezzy, det er fordi du er oppdratt i den ånden (i likhet med dine "vestlige" søstre).

Og i bunn og grunne gjelder dette damer fra alle verdenshjørner men disse er nødt til å skjule dette i forhold til de samfunn de lever i.

Jeg har vært et par ganger i thailand og elsker å sitte og observere mennesker. Thailandske damer er veldig blide og snille så lenge man har øyekontakt. Men så fort man snur ryggen til ser man hva de tenker og føler for vedkommende. Dumme mannfolk...hehe.

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 11 april 2009 21:24

Ps. Men det säger jag inte att jag i det förhållandet, blev utsatt för några fysiska "tråkigheter".. Jag lessnade långt före det...!;)

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 11 april 2009 21:44

@Frodo
Hur fan ser du det om du har ryggen till da??;D
Sorry, jag är dålig på sånt här.. Varför tänker dom så?

Skjult ID med pseudonym Elfrodo lø. 11 april 2009 21:46

hahaha, jezzy

Skjult ID med pseudonym zacha sø. 12 april 2009 00:17

@hr. mann:

"Når det gjelder utenlandske damer, så er det et definisjonsspørsmål om de er så mye mindre kravstore. ..." 21:02 9/4
" utenlandske damer er så takknemlige og norske så kravstore"...05:19 11/4

mmm... jeg lurer på :
hvilken type utenlandske damer kjenner du??

damer er kravstore i hele verden...

Skjult ID med pseudonym beethåven sø. 12 april 2009 10:25

Feilen er vel da at så altfor mange er for lite kravstore, hadde gutta vært litt mer kresne så hadde damene tilta! Men desverre er det nå slik at altfor mange råner sikler etter damene og booster dermed opp egoet dems! Skjerp dere boys! På tide å rette opp nakken og gi damene litt motstand...;)

Skjult ID med pseudonym jezzy sø. 12 april 2009 10:43

Tror beethåven har helt rätt jag! Men hur mycket ni än skulle vilja ändra på det, är ni allt för kåta till å klara det...;D

(mann 51 år fra Oslo) sø. 12 april 2009 17:17 Privat melding

beethåven har nok rett. Derfor er det bra at de norske jentene får konkurranse av svenske og andre utenlandske jenter.. :)

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 12 april 2009 17:21

*tror kit har ei svensk ei på lur* ;-)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 12 april 2009 17:28 Privat melding

Ikke umulig, det frodo. Svenske jenter er de eneste som stopper meg på gata for å spør etter en plass for å ta noen øl... :)

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 12 april 2009 17:30

Jeg blir bare stoppet av svenske guttegjenger som spør etter polet jeg. Og jeg er mann - verden er urettferdig...

Skjult ID med pseudonym blah ma. 13 april 2009 01:42

Jeg må si meg ening med trådstarter om problemstillingen. Ser at du møter motstand i rødstrømper og leke gigoloer her i tråden.
Men saken er at Norske kvinner har blitt for kravstore. De er veldig gode til å dømme en person uten grunnlag. Som regel kan en bagatell som klesveien eller væremåten være et utslag!
Jo høyere man er på den sosiale rangstigen jo mer attraktiv er man! Men dette kan ofte være en falsk fasade og det ser man ofte gode eksempler på!
Jeg har bodd lenge i utlandet og har datet amerikanske, canadiske og en del andre nasjonaliteter og det er en helt annen verden. Når man kommer hjem blir man helt satt ut! Greit at Norske kvinnfolk vil være stolte og selvstendige men det har da gått litt for langt!
Ikke rart at menn finner seg noen fra utlandet. ikke fordi de skal være husmor men noe så enkelt som holdningen!

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 01:50

@blah
For mannfolk er ikke kravstore de da?

Skjult ID med pseudonym gr8size ma. 13 april 2009 01:56

@bebbe

nei det vil jeg ikke si ;p

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 01:58

@gr8size
Nå snakka jeg om menn da, ikke gut`votter som har sjampis-fest hver gang de får en mail i innboksen :-)

Skjult ID med pseudonym gr8size ma. 13 april 2009 02:04

@bebbe

jeg er vel mann jeg som alle andre her inne?
Det med sjampis-fest....ekke så kult å være mindre pen skjønner du! høy på pæra du vett, etter de komplimangene du fikk av meg skjønner jeg? ;P

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 02:10

@gr8size
Nå få`u rull inn da! Dette hadde da vel ingenting med ditt utseende å gjøre? Det er jo du selv som sier at du får fint lite respons på profilen din, jeg har ikke svaret på hvorfor!!?? Og jeg blir ikke høy på pære av komplimentene du ga meg, jeg ble glad jeg! Men ikke MER glad i meg av den grunn, you see??
"jeg er vel mann jeg som alle andre her inne"?, meaning what? At menn ikke er kravstore, og tar det de får? Jeg håper da indelig IKKE det! Problemet er vel det at jenter kanskje har lettere for å se etter faktorer de LIKER, og "glemmer" hva de ikke liker?
Så når hverdagen kommer, sitter du der stucked med en jævla kjekk fyr, med masse minuser? Hmmm.. når jeg tenker meg om, så er kanskje menn slik også? Så da er vi vel egentlig ganske like da? Eller??

Skjult ID med pseudonym gr8size ma. 13 april 2009 02:16

øw maj gawd :P trykka jeg på feil knapp der eller?

Jeg bare kødda haha ^^ skjer med å skrive evig langt svar på den lille ubetydelige post'n min da? :P hihi *ler*

Nei menn og kvinner er ikke like :p

Skjult ID med pseudonym beethåven ma. 13 april 2009 04:22

Er veldig enig med blah her over! Jeg også opplever en helt annen verden når jeg treffer damer fra utlandet. Er jo en utrolig deilig følelse å treffe ei jente som viser åpenbar interesse! Er det virkelig så at damene her til lands må ha en fasade! Den guds gave til mr perfect mannen holdningen fører jo bare til ris til egen bak i det lange løp! Men utenlandske damer finner det også sjarmerende at vi nordmenn lar oss sjarmere så til de grader. Vi er jo mildt sagt utsultet på slik respons her til lands! Det må jo også være slitsomt for damene når bare en promille av norske menn er attraktive nok. Da finnes det og en prosent norske menn som går rundt med et bredt glis om munnen fordi de har knekt den koden og får i bøtter og sekk;) Nå skal jeg ut å reise snart og gleder meg noe helt vanvittig. Det beste av alt er det at jeg har tusen ganger bedre sjans på norske damer i utlandet enn jeg har her til lands og det er jo digg! Hvorfor det er slik vet jeg sgu ikke. Kanskje det rett og slett er Norge som er problemet og ikke damene i landet hehe;)

Skjult ID med pseudonym up-and-go ma. 13 april 2009 08:44

Utenlandske jenter tåler en fleip og en flørt uten at de tror du vil ligge med dem eller gifte deg. Norske jenter er nok mye mer selvhøytidelige.

Skjult ID med pseudonym Isabjella ma. 13 april 2009 08:52

Rart...
Jeg forstår ikke hva dere menn gjør her inne på sukker med alle disse norske overlegne damene...
Hvorfor bruke tiden deres på oss og penger på medlemsskap, når dere heller kan jobbe litt ekstra, tjene noen ekstra kroner og feriedager, for så å reise til utlandet hvor kvinnene er så mye bedre og responsen så mye større :)
HVA I ALLE DAGER henger dere her for, hvor det i hovedsak er kun norske damer, med norske og elendige holdninger, rødstrømpete holdninger, samtlige er formenn (ikke forkvinner, men formenn) i Ottar, samtidig som vi kun er ute etter penger og status som den allmenne mann i gata ikke har.

Hvorfor har dere ikke like greit flytta til et anna kontinent?? For her er det tydligvis bare kravstore damer til lands, og vi duger jo ikke. Eller er det dere som ikke duger? Neeeeeei, det kan det IKKE være ;)

Helt ærlig så er det ikke rart om dere ikke har draget på norske damer med slik innstilling som det jeg leser ovenfor her.

Det snodige er også at det i hovedsak er norske menn som drar over landegrensen for å finne seg partner. Hva er det som gjør at norske kvinner i hovedsak holder seg til en norsk partner, for det er ikke mange som reiser til utlandet for å finne seg et realt husfaremne... KAN det være at vi finner norske menn som faktisk duger for oss, og at det i hovedsak er kun dere som reiser utenlands som søyer fordi det er dere som kommer til kort, og ikke kvinnene...? For andre norske menn duger jo tydligvis...
Og da er det vel ikke kvinnene det er noe galt med, men dere!

(mann 51 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 11:29 Privat melding

@blah. Du klarer ikke å tilfredstile norske kvinners behov.... Og det er kvinnenes feil?

@Isabjella. Det er mye billigere å være på sukker enn på byen. Så vi sitter her og leker at vi sjekker mens vi egentlig sparer for å reise ut der vi blir verdsatt... :)

Skjult ID med pseudonym Rolig ma. 13 april 2009 11:35

Det er vel kanskje mulig at norske damer blir kresne fordi de får så grusomt mange tilbud på disse sidene? Jeg har faktisk inntrykk av at norske damer blir mer kresne av å være på disse sidene en stund. Det er ikke slik at utenlandske damer fra f.eks. Øst Europa er mindre kresne av natur, det er bare det at de ikke blir overøst med tilbud slik norske damer blir. Derfor er det rett og slett mye enklere å få kontakt med utenlandske damer. De har rett og slett mindre å velge mellom, og blant tilbudene de får er nok de fleste rimelig harry. Er man noenlunde normal er det derfor ekstremt lett å få kontakt med utenlandske damer.

Det ingen nevner er jo at norske menn også er endel av problemet. Om ikke norske menn hadde sendt ut ti meldinger per dag så alle damer ble overøst med meldinger, så hadde ikke norske damer blitt så kravstore :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 13 april 2009 11:36

Skjønner ikke helt dette her med kresen og sånn jeg egentlig - tar det jeg får, jeg!

Skjult ID ma. 13 april 2009 11:38

@ Zitelle

Du er nok ikke representativ når det gjelder svært mye.

Skjult ID med pseudonym Isabjella ma. 13 april 2009 11:38

kit: Joda, 2 drinker på en kveld (som mannen drikker selv) er lite i forhold til 1 mnds Sukkerbruk, sant nok :) Men er man så gniten, så skjønner jeg ikke helt hvordan de skal tilfredsstille svigerfamiliens behov for penger, kyr, geiter osv når han finner seg en utenlandsk kone ;D

Sorry, den ble teit, men jeg blir faktisk provosert på norske kvinners vegne over holdningen noen menn utviser her. Da er det i alle fall ikke rart det ikke funker for dem å finne seg noen...
Det er helt sikkert ting jeg bør jobbe med også, men jeg tror ikke det er holdningen min til norske menn som er årsaken til at jeg er singel :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 13 april 2009 11:39

Mulig det, skjult ID - men jeg kan både å presentere og å repesentere da! Teller det for lille Telle?

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 13 april 2009 11:40

Sorry meg, men damer fra utlandet som blir med "dere" hjem vil bare komme seg i litt bedre kår for så å forlate dere og live the good life here. Go girls! :D

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) ma. 13 april 2009 11:49 Privat melding

Mistenker det er som å skyte seg selv i leggen å lage en slik tråd her inne. Jeg har mine meninger i denne saken, men velger å ikke dele dem i dette fora :p

Skjult ID med pseudonym feriedude ma. 13 april 2009 11:55

Ser et par stk har vært inne på noe her...

Det har slått meg at det er mye lettere å få kontakt med svenske damer enn norske. Hva er det de norske gjør galt?
(og jeg vil tror disse ikke smiler for å få bedre levekår!)

Kanskje det er noe i at dere tar dere selv litt for høytidlig?

Skjult ID med pseudonym Rolig ma. 13 april 2009 11:58

Man behøver da ikke finne kvinner fra land som er så fattige at svigerfamilien trenger kyr eller geiter. Det er jo flere land hvor det faktisk er ganske betydelig kvinneoverskudd og mange kvinner derfor har problemer med å finne en mann som ikke er alkoholisert. Det er også ganske lett å skille ut de damene som kun er ute etter oppholdstillatelse. Greit nok at man da ekskluderer alle de som ser ut som fotomodeller, men det er mange flotte damer der borte som det ikke er så grusomt vanskelig å få kontakt med.

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 13 april 2009 12:02

Ingen har sagt de ikke er flotte. Men grunnen til at de leter etter utenlandske menn er jo at de har ambisjoner om noe mer (eller i mer asia-tilfeller) vil komme seg til bedre kår som de får her i landet.

Derav er de mer mottakelige for at (mindre kjekke) norske menn sikler etter de som bikkjer og tror at de har så draget. Mange _mange_ av disse kvinnene er smarte som fy, og forlater dere så fort anledningen byr seg for å finne seg en mer passende partner som ikke er på jakt spesielt etter utelandske kvinner og kan gi dem et langt mer givende liv enn det sneversynte grinebitere klarer.

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 12:07

@alle guttene her på tråden
Jeg må jammen si jeg er imponert over hvor mye dere har vært ute i verden og "forsket" på denne fenomenet!
Jeg opplever meg slettes ikke som hverken for kravstor, eller for selvhøytidelig og vanskelig..
Jeg både smiler og er glad, og har ikke en fasit på hvilke menn jeg faller for. Mine minimumskrav er at DU er snill og grei, er lojal, har ingen kriminelle tendenser og at du har sosiale antenner.. Bør jeg kanskje jekke kravene da??

(mann 51 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 12:09 Privat melding

@Bebbe, generaliseringen lenge leve! Det holder lenge å være i Oslo for å se ekte svensker...

Skjult ID med pseudonym Pisces79 ma. 13 april 2009 12:09

VDH12:
Et lite tips: en one night stand er ikke den beste starten for et forhold.Om dere først har havna til sengs, så antar jeg at hun tenker at det er sex'en du også er ute etter - og da kan hun like gjerne gå når det er over.... Det er i hvertfall sånn jeg ville ha tenkt selv. Lykke til videre med sjekkinga :)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 12:25 Privat melding

Hva handler denne tråden om, å være prippen eller bortskjemt, eller begge?

Slik jeg ser det er det ingen sammenheng her:

1) Prippen: er det et ligg dere er ute etter? Kan ikke helt forstå at norske kvinner er vanskeligere å be enn andre. Ryktet vi har i land lengre sør i Europa skulle vel tilsi noe annet.

2) Bortskjemt: Ja norske kvinner er mer bortskjemt enn kvinner fra mange land. Akkurat som dere menn er det. Vi har vokst opp i et av verdens rikeste land, vi er vant til å bli servert, og denne behandlingen ønsker vi fortsatt å beholde når vi er vel i et forhold. Det fører til at vi stiller krav til våre menn. Krav mennene ikke er opplært til å følge opp, for de er skjemt bort av sine mødre, akkurat som vi er.

Fasinasjonen norske menn har til kvinner som er villige til å servere dem er således ikke så vanskelig å forstå. Her har de muligheten til å få en kvinne fra en annen kultur, som er villig til å behandle dem som de kongene de er (eller har blitt oppdratt til å bli av sine mødre). Og når vi snakker om andre kulturer der dette er vanlig, vel så trenger vi ikke dra til Thailand, ikke la oss bli fordomsfulle. Jeg var i et fem år langt forhold med en mann fra et land ikke så langt borte (Frankrike). Der var det en selvfølge at kvinnene serverte og mennene ble servert. For ei bortskjemt norsk jente som meg selv, var det noen kameler å svelge, jeg vedgår det. Og jeg må nok innrømme at jeg godtok langt mer fra min franske ex enn hva jeg har godtatt fra min norske. Så, hvis en nordmann heller ønsker seg ei serviceinstillt fransk/spansk/italiensk/thailansk/russisk/brasiliansk dame; who can blame him? Jeg vil også bli servert! Jeg vil også ha ei slik dame!

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 12:39 Privat melding

Når jeg tenker meg om:

Jeg ønsker meg en ”menage à trois”. Jeg er så bortskjemt at jeg både vil ha en fransk dame og en ekte fransk MANN. Da ville jeg kunne blitt servert av kona mi, de deiligste retter. Hun ville kunna vaska huset, tatt seg av ungene, og mannen min ville kunne tilfredsstilt oss begge seksuelt. For la oss være ærlige, norske menn …. Også der liker dere å bli servert. Utenlandske menn er i større grad ”givere” enn dere. Har vel bare møtt en norsk mann som seksuelt har kunnet leve opp… og for å ta opp igjen tråden om svensker: Way to go, svenske grabbar! ;-)

Skjult ID med pseudonym mart1s ma. 13 april 2009 12:50

Veldig bra skrevet hanami !!!!
Jeg tror du har truffet innertier i dine betraktninger.
Gjennom de siste tiårene har nordmenn gått fra å være et beskjedent, lykkelig og godtroende folkeslag, til å bli et folk av bortskjemte, storforlangende, og navlebeskuende individer. Der vi før sto med nisselua i hånden og var takknemlige for den velstanden våre foreldre har bygget opp for oss, står vi nå med begge hendene utstrsakt og forlanger mer. Mere penger, større biler, bedre mat, finere hus, og penere (les:perfekte) livsledsagere.
Sånn sett håper jeg finanskrisen får oss til å våkne litt, men jeg tviler....
Åhhh, det var deilig å få det ut.
Sorry

Skjult ID med pseudonym Oi! ma. 13 april 2009 13:02

@ hanami

Du har bare møtt én norsk mann som seksuelt har kunnet leve opp til dine krav!?.......... Oi, her er det mye å ta tak i!
Underforstått at du har en riiiiiimelig stor merittliste av norske menn når det gjelder seksualpartnere, og at bortimot ingen av dem holder mål etter dine standarder, KAN det tenkes at du kaaaaaaanskje er litt for kravstor? Hvis svaret er nei, så ville jeg flyttet utenlands sporenstreks hadde jeg vært deg! For i norges land er det jo ingenting å hente for deg, er det ikke så?

Skjult ID med pseudonym hanami ma. 13 april 2009 13:02

Ja, er det ikke rart det der; Det er utrolig lett å se andres feil à la; "norske jenter er prippne og bortskjemte", men når det kommer til å se egne feil. Jeg er ateist, men noen bibelske uttrykk passer da av og til, feks det med flis vs bjelker i øyet;-)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 13:03 Privat melding

@Oi!: Ikke sant;-)

Skjult ID med pseudonym hanami ma. 13 april 2009 13:04

Poenget er at mitt innlegg er akkurat like saklig som trådstarters ;-)

Skjult ID med pseudonym hanami ma. 13 april 2009 13:05

... eller usaklig...

Skjult ID med pseudonym Oi! ma. 13 april 2009 13:07

@ hanami

Tror ikke det er mange som forstod det du skrev: "Utenlandske menn er i større grad ”givere” enn dere. Har vel bare møtt en norsk mann som seksuelt har kunnet leve opp… " som ironisk ment! ;-)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 13:08 Privat melding

Vi er alle bortskjemte og ute av stand til å forstå at nettopp "jeg" (som jo er best i hele verden) kan avslås av noen som helst ;-)

Skjult ID med pseudonym hanami ma. 13 april 2009 13:10

My bad... Jeg trodde hele tråden var ment som fleip og ironi. Skjønte ikke at det var seriøst, så jeg burde nok ha klargjort hva jeg mente. Ser det nå, og lover bot og bedring!

Skjult ID med pseudonym hanami ma. 13 april 2009 13:12

Når det er sagt: burde visst bedre enn å fleipe med menns seksualitet, uavhengig av nasjonalitet ;-) ..... fleip, ok?

Skjult ID med pseudonym blah ma. 13 april 2009 13:37

ROLIG:
Jeg kan tilfredstille jeg men først må man komme innpå ei! Det er problemet.
VI er bortsskjemte og frekke. Vanligvis i denne verden så kommuniserer vi oss imellom! To-veis kommunikasjon. get it?
Her hjemme har Norske kvinnfolk glemt denne delen og de fungerer som satelitter som kun fanger signal og sender det videre etter behov. I andre land så får mansom regel en tilbakemelding uansett!
Nordmenn er gode til og dømme andre og det ser vi tydelig her i tråden. Det finnes tross alt land utenom Norge? og faktisk er bedre! Har dere prøvd det?
Jeg måtte svelge mange kameler da jeg flyttet utenlands! Stolt nordmann fra Norge, verdens beste land! FEIL
Det er så alt for mye som er bedre i utlandet enn i Norge men det må oppleves! Nytter ikke med en chartertur til syden da!

Skjult ID med pseudonym 29 ma. 13 april 2009 13:42

Det er veldig spesielt å vokse opp i en kultur der en som jente kan si hva en vil om menn og deres fysiske og mentale tilstand hehe..norske menn er som evige skyteskiver, en kan være en stygg liten dverg fra finnmark og med den største selvtilitt si at norske menn ikke duger!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 13:44 Privat melding

Hva betyr ;) ? Jeg har sett den blunke smilyen der i mange år på nettet men har aldri forstått hva den betyr.

Det første jeg tenkte var at den er for jenter med dårlig selvtilitt og representerer passiv agressiv, eller betyr usikkerhet ...at jenta er konfliktsøkende men vil ikke ta konfrontasjonen...men hva betyr ;)? betyr det virkelig ingenting eller har jeg rett.

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 13:58

SteinR:
:-) betyr "smil".. Ikke at jeg har dårlig selvtillitt, eller at jeg er usikker..
Men du har et poeng, flere bruker :-) som en avslutning på en kommentar de egentlig ikke kan stå inne for, at de kommer med noe negativt de synes det er ubehagelig å si, at de er usikre på hvordan reaksjonen din vil være, og dermed smiler på slutten for å slippe unna med det! Jeg bruker det kun når jeg faktisk smiler, lett :-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 14:32 Privat melding

Nei hva betyr blunke smiley ;) om jeg får den i en sms eller noe fra en jente så tenker jeg at hun opplever det som ubehagelig

Skjult ID med pseudonym mart1s ma. 13 april 2009 14:34

At det blunkes, betyr vel bare at det kan ligge en smule ironi bak.
Eller at det henger en liten flørt i luften...

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 14:37

@SteinR
Det er som Mart1s sier, er vel meninga at det skal bety noe ironisk eller flørtete?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 14:38 Privat melding

Nei det betyr usikkerhet/defensiv agressivitet

Skjult ID med pseudonym danseroser ma. 13 april 2009 14:40

Hvordan kommer du frem til det SteinR ?

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 14:40

@SteinR
Hvorfor spør du, om du vet svaret allerede?

(mann 36 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 15:37 Privat melding

@hanami

Jeg skjønner veldig godt hvorfor du trenger en profil på et sted som sukker.

Skjult ID med pseudonym Pisces79 ma. 13 april 2009 16:14

;) betyr at det er et flørtete smil, med kanskje litt ironi. :)

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 16:52

@SteinR
Du er jo en av de mest aktive her inne du også.. og ikke skjønner jeg at Sukker har akseptert så lenge at du kan slenge ut spydigheter i eininga?? Jeg tror ikke jeg er noen jeg, jeg VET!

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 16:57

@SteinR
Du gir jo fra deg noen saftige spark her i forumet, så ingen skal si at ikke du får komme med dine ytringer! Og det er helt greit det, du står fritt til å si det du mener.. Jeg prøver ikke å ta deg jeg, kommer med kommentarer slik du gjør!
Og slutt å si at du skal "ta alle", det er teit! Ta meg, for hva?? hehehe.. morsom du!

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 17:07

@SteinR
Kom igjen da!! hahahah.. ler så jeg griner...

(kvinne 29 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 17:09 Privat melding

Herregud, er du helt syk eller SteinR?

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 17:10

@SteinR
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 13 april 2009 17:10

Og nå begynner truslene ja. Utrolig voksen måte å kommunisere på og noe som selvsagt fungere glimrende både i forhold og i jobbmarkedet.

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 17:11

@Elise
Oi, nå ba du om det! Nå kommer det snart en kommentar til deg også... hehehehe... mannen er syk, ja!

(kvinne 29 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 17:11 Privat melding

Jeg? Når har jeg gjort det?
Og nei, burde ikke det. Er fin nok som jeg er nå, syns jeg :)

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 17:16

@SteinR
Så du tok deg så nær av alle tilbakemeldinger, at nå gjør du igjen? Barnslig?? Neida..
Men du som er så stor og sterk og knuser tryner, får da vel ordna opp i det?? Bare ta dem det, alle som en!! hahahaha...
Et godt råd: kom deg ut herifra, du har ikke godt av å være her..!

(kvinne 29 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 17:17 Privat melding

Skrev hva da til meg? Det kan jeg ikke helt huske.

Dessuten tar jeg ingens side, jeg bare synes dine uttalelser er helt ville og håper for din skyld at du ikke mener det her.
Du er så utrolig bitter og sint hele tiden. Lighten up!

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 13 april 2009 17:18

@SteinR - Skal gi deg et poeng, i begynnelsen (ihvertfall når jeg så deg her inne) hadde du noen innlegg som var konstruktive. Du skrev meningen din og hadde velformulerte innlegg, MEN halvparten av innleggene dine i samme periode var sitat: "who gives a fuck" - dette omhandlet ofte kontakt med damene og svar på mail etc.
Hvis du fikk trusler er det selvsagt synd, men hvordan i alle dager mener du at dine egne trusler/ eder-og-gall- meldinger skal gjøre noe her inne noe bedre?

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 17:22

@SteinR
Nå få`u rull inn da!! Jeg har da for faen ikke skrevet noen meldinger til deg, og aner ikke hva du snakker om!! Jeg har vært på forumet i ei lita uke, så velg dine sparrings-partnere med omhu! Og hvem i alle verden er idiotene som skrev til meg og Elise her, som vi tok parti med?? Dette har jeg ikke noe kjennskap til!

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 13 april 2009 17:24

@SteinR

Hvorfor kan jeg ikke snakke til deg, om jeg tør spørre? Så vidt jeg vet kan jeg snakke til akkurat hvem jeg vil.

Jeg trenger verken champagne eller kokain av deg, kjære! Bare lurte på om du er helt koko!

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 17:29

@SteinR
Jeg er ikke full av faenskap, jeg gir deg tilbakemeldinger på det du skriver.. På samma måte som du gjør det..! Forskjellen er at jeg velger å le av sinnet ditt, i stedet for å fyre meg opp :-) Jeg har ingenting uoppgjort med deg, og velger selv å stå for det jeg sier, uten å dra inn vennene mine i det.. By the way, jeg er jente om du ikke har skjønt det..

Skjult ID med pseudonym jeezes ma. 13 april 2009 17:31

Jenter, at dere gidder!!!

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 17:34

@SteinR
Peace out :-)

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 13 april 2009 17:36

Piss out mener du vel Bebbe!

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 17:37

@EliseB
Ja, faen det var det ja! Sorry.. Piss out!

Skjult ID med pseudonym beethåven ma. 13 april 2009 19:12

Dette tar kaka, hvorfor rotter dere damer seg sammen pga SRs innspill? Han kan sikkert svare hvis han nedverdiger seg til det, for dette tar virkelig kaka!

En annen ting som blir påstått her er at så snart noen legger vekt på hvor godt det er å kunne flørte med jenter i utlandet visavis her i landet, så generaliseres vi som menn som utnytter fattige utenlandske jenter og i mange tilfeller blir også Thailand nevnt her! Jeg har aldri vært i Thailand og har heller ingenting imot Thailendere og jeg syns det er stygt av dere her i forumet å snakke bedritent om et helt folkeslag! Jeg har derimot vært i USA, Brasil, Tjekkia, Danmark, GB, Tyskland, Spania og der møtt oppegående damer som faktisk er med på en flørt og litt romantikk. Jeg skjønner veldig godt hvorfor det argumenteres mot selvopptatte og vimsete norske jenter uten at jeg dermed plasserer alle norske jenter under samme kam! Men altfor mange jenter har et overboosted ego og det er nok mange menn som mener det. Kan det være kulturen vår som gjør dette? Skal ikke mange tiår tilbake før tingene var annerledes her til lands og damene ikke stilte slike kriterier som de gjør pr idag!

-eliseb- syns du ser ut som ei søt barbie med et særdeles uattraktivt indre! Gjør noe med personligheten din og du finner sikkert en kjekk kar på null komma nix!;)!

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 13 april 2009 19:50

SteinR: Om innleggene dine er så ville at du er nødt til å slette de i halvparten av trådene du er innom, så er det kanskje et triks å ikke skrive de i utgangspunktet?

(Og om det er Sukker som fjerner de, så skjønner jeg ikke hvorfor de lar deg holde på...)

Jeg er forøvrig helt enig med Avslappa, du har en del bra innlegg men de kommer helt i skyggen av alt mølet du klarer å komme med.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 19:51 Privat melding

Men var ditt innlegg så utrolig? det du skrev nå skal det nomineres til Nobels Forums pris? er du så fantastisk?

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 13 april 2009 20:00

Hvem snakker du til nå, SteinR? Slik tråden fremstår etter sletterunden din er det ganske mange som har snakket til deg siden det forrige innlegget ditt...

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 20:02

I`m back! Og har selvfølgelig ikke tenkt å disse SteinR noe mer.. syns bare det er litt morsomt å fyre han opp, men vet når grensa er nådd, og det er den nå :-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 20:04 Privat melding

Jeg har ikke slettet noen ting, men jeg er ikke så flau over meg selv at jeg må gjemme meg bak pesudonym

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 13 april 2009 20:11

Har jo skjønt at det er best å bruke skjult ID her på forumet, på grunn av "pass deg for hva du sier, ellers kommer jeg og alle vennene i bolegjengen min og slår deg"-holdningen til enkelte...

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 20:15 Privat melding

Jeg trenger ingen til å hjelpe meg for å slå deg, det gjør jeg gjerne alene og gratis:)

Skjult ID med pseudonym oppgitt ma. 13 april 2009 20:19

og enda er det et par damer her på forumet som synes denne fyren kommer med gode innlegg...

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 13 april 2009 20:22

Du er en stakkarslig liten mann du, SteinR. Slutt med de fjollete truslene dine nå, og smil litt til verden!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 13 april 2009 20:27

Han kan helt klart komme med svært gode og morsomme innlegg om han vil. Det har han vist mange ganger. Men bitterhet og trusler er ikke sjarmerende hos noen, og det er desverre det det har vært mest av i det siste.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 20:28 Privat melding

Men når dere først er anonyme....hvorfor ikke være kreative?

Kle dere ut....rollene er mange og fargerike. Hobbes, Aristotles, Freud, eller er humøret riktig dårlig Smitler, Hitlers nabo..han var bare ikke lavere enn Hitler men 10ganger så hissig! Samtlige i nabolaget ble døve i timesvis etter familiekranglene høyt der oppe i Østerrike.

Kanskje Robert De Nero....snakker til meg SteinR? det er ingen andre her, så du må snakke til meg? snakker du til meg?huh?

Eller Pacino : SteinR er ute av orden, HELE FORUMET ER UTE AV ORDEN!

Kanskje Nicholson kan komme og sprite det litt opp : BANK BANK! HER KOMMER STEINR! grrrrr!!

Eller hva med Charlie Sheen, han kan være med og : Vent litt SteinR, jeg er sterkt uenig men jeg må dumpe en død hore i søppelet utenfor.

Eller Wittgenstein! - Hele forumet finnes ikke, ingen av innleggene har blitt skrevet og alle datsene har blitt annullert, for en latterlig ikke eksisterende diskusjon!

Sånn..se så trøttinger, lag litt liv og velg pseudonymet med større kreativitet.

(mann 52 år fra Akershus) ma. 13 april 2009 20:40 Privat melding

Wow...

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 13 april 2009 20:40

SteinR: Du er nå en morsom fyr du, om enn litt ufrivillig :)

Anonym/kreativ-posten din var fin den, synd du søler til det positive inntrykket folk KUNNE hatt av deg med de andre postene dine. Men det er jo klart, du er jo bare deg selv. Mentalt ustabil, og stor (i kroppen). Hurra til deg!

Skjult ID med pseudonym beethåven ma. 13 april 2009 21:04

Åh kalle noen man ikke kjenner for mentalt ustabil er en alvorlig hersketeknikk mener nå jeg! Syns jeg lukter en liten sinna lemen her som sitter i sitt trygge bur og spytter etter ørnen hehe!

Angående ting som ble sagt over her så virker det som at hvis noen er så uheldig å kritisere noen norske jenter så er det automatisk slik at man er en bitter, kjip person som aldri lykkes i kjærligheten! Skal det være tabu her i landet å sette spørsmålstegn vedrørende våre medsamfunnsborgere? Alle som beveger seg ute i vår sivilisasjons norske jungel er ikke like. Takk og lov for det mener jeg! Er vel en grunn til at ting blir som de blir, generasjonen som vokser nå har vel blitt fortalt at gutter er ikke bedre enn jenter og at gutter alltid har behandlet jenter dårlig og undertrykt dem osv... Jenter blir foret opp med at dem kan bli hva dem vil, finnes ingen hindringer lenger, hva skal vi vel med en mann, damer har blitt undertrykt gjennom hele historien osv.., menn som ser etter yngre damer er griser, damer passer bedre sexuelt sammen med yngre menn etc etc (møte seg selv i døra) Jeg sier bare til gutta det at det finnes så mange bedre og imøtekommende jenter fra andre land og kulturer som takler at en mann viser interesse, som mottar håpløse flørter for hva det er med et smil, som syns forskjellene bare er søte og nødvendige! Er ikke så lenge siden det var slik her i landet og, men det toget sporet hvistnok av engang på 70-80tallet!

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 13 april 2009 21:17

beethåven: du får det til å høres ut som hersketeknikker er en dårlig ting i alle situasjoner. Jeg derimot, mener at når noen velger å bruke fysiske trusler som et virkemiddel i en diskusjon, har man åpnet for det meste av verbale virkemidler selv... Dessuten er SteinR mer enn oppegående nok til å se virkemiddelet, og respondere deretter.

Og ja, man danner seg et inntrykk av personlighetene her på forumet, noen fremstår som svært oppegående, konsekvente og velartikulerte, andre derimot fremstår som oppegående, velartikulerte og ustabile i meninger og personlighet.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 april 2009 21:25 Privat melding

Jeg bare tøyser og ler så jeg griner her, si hva du vil til meg...jeg bryr meg ikke hehe.

Skjult ID med pseudonym Bebbe ma. 13 april 2009 21:25

@Beethåven
Hvor i Norge lærer kvinner slikt, sa du? For jeg har ikke fått med meg dette, og er født og oppvokst her.. riktignok oppi Trøndelag, men dog..!

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 13 april 2009 21:35

beethåven: Jeg opplever at de norske jentene jeg tar kontakt med ikke bare takler at man tar kontakt, men blir glade for det i tillegg. Håpløse flørter skjønner både de og jeg at er akkurat det, en litt nervøs, klønete måte å vise at man er interessert på. Selvsagt finnes det unntak, men min erfaring er at man får tilbake den respekten man gir.

Skjult ID med pseudonym Isabjella ti. 14 april 2009 09:00

Enda en:
Takk! :)

Jeg siterer, i tilfelle noen ikke har fått med seg... ;)

"...men min erfaring er at man får tilbake den respekten man gir."

Så da er det kanske lurt å starte med å utvise respekt, om en ønsker respekt, eller hva, karer...?

Skjult ID med pseudonym beethåven ti. 14 april 2009 18:13

respekt må man gjøre seg fortjent til

man kan ikke forlange respekt av andre når man opptrer som ei flokse f.eks! men alle hønene i buret kakler i nebbene og skal alle ha respekt.

respekt får den som er fortjent det, da må man leve etter gode verdier og kunne vise styrke til å stå får egne meninger istedenfor å absolutt skal tekkes alle!

Skjult ID ti. 14 april 2009 18:17

@ Isabjella
Det var dette med høna og egget, da...

Skjult ID med pseudonym Isabjella ti. 14 april 2009 20:12

beethåven

Javel, så du møter fremmede med skepsis og hovmod?
Om noen opptrer som er flokse (Kari) eller som en tosk (Per), så har de vel selv lagt lista for hvordan andre møter/oppfatter dem. Men det betyr da vel ikke at du skal behandle alle andre Kari`er eller alle andre Per`er deretter, gjør det vel?

Skjult id.

jeg møter folk med den respekt de fortjener som menneske. Om de oppfører seg forkastelig, så mister de den. Om de gjør noe jeg beundrer, så heves den respekten for den personen betraktelig.

Skjult ID ti. 14 april 2009 20:14

Så de må altså gjøre seg fortjent til den først?

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 14 april 2009 20:32

@Bjella
Enig med du...det må være "kjipt" å ikke kunne møte fremmede
med en grunnleggende respekt og et positivt menneskesyn.

Skjult ID med pseudonym beethåven ti. 14 april 2009 21:12

-pisspreik-

Dere spiller dumme og vet innmari godt selv at slik fungerer det ikke ute i samfunnet!

Skjult ID med pseudonym Bebbe ti. 14 april 2009 21:29

@Beethåven?
SI meg.. har du gått i læra til SteinR??

(mann 51 år fra Hedmark) ti. 14 april 2009 22:07 Privat melding

respekt for en person er jo noe som må fortjenes og kan ikke kreves. Man må kjenne hverandre for å kunne vurdere noe som helst. Å vise overdreven respekt med en gang kan forveksles med servilitet. Og det igjen kan jo forveksles med å være en luring. Damer vil ikke ha menn som er litt FOR lure..
Det å starte et samvær ved å vise vanlig respekt for et menneske er noe helt annet. Det kalles å være høflig og er en grei liten ting å benytte seg av om man vil gjøre et fordelaktig inntrykk.

F.eks. starter jeg alltid en samtale med å si; AAOOOHHHOOOOOAAAHHHHHHHHOOOOOOAARRRGGH...OOOH eller noe i dn dur.
Det virker alltid. hahaha

Skjult ID med pseudonym beethåven ti. 14 april 2009 23:44

Høflighet er noe annet og skal man gjøre godt inntrykk hos meg må personen være høflig! Men jeg forlanger ikke at folk skal ha respekt for meg uten å kjenne meg eller vite hva jeg står for!