Alle innlegg Sukkerforum

Bilde av ex i fotoalbum?

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 29 mars 2006 01:03

Veldig hyggelig med fotoalbum her på sukker, MEN jeg blir stadig paff over at flere velger å sette inn bilde av seg og en av det motsatte kjønn i ARMkroken. Er dette KUN en venn?, eller en tidligere flamme? Er det en ex? Søstra? Broren? Vet disse folkene at de ligger i albumet?
For mitt vedkommende synes jeg det er skikkelig TURN-OFF, da særlig i de tilfeller det er som profilbilde, men igjen hver sin smak, ikke min i alle fall.

Gleder meg til sukkerfesten på Lørdag - håper jeg får tatt et bilde snart med en i armkroken.

Skjult ID on. 29 mars 2006 01:15

Gleder meg til å se deg på sukkerfesten. Hvis vi danser tett til "Vil du værra med meg hjem i natt..."

Ja, da er ikke armkroken langt unna..........

Skjult ID on. 29 mars 2006 18:13

Kanskje det er en helt GENIAL strategi for å vise at de er attraktive hos det annet kjønn og dermed få mer draget???
Jeg tror jeg skal legge ut bilder av alle mine ekser. Men: må jeg være på bildet sammen med dem for å få maks effekt? Er det best hvis vi kliner? Hvis eksen ser beundrene på meg eller motsatt?

Skjult ID on. 29 mars 2006 18:36

Det er klart at gutta som har bilder av seg selv med ei snerten dame i armkroken får bedre napp - enten det er en eks, tidligere ONS eller kollega :)

Fungerer på samme måten på byen.

Skjult ID on. 29 mars 2006 18:42

Hm... det trikset fungerer nok ikke på alle. Jeg synes i allefall ikke det er noe sjekketriks...

Skjult ID on. 29 mars 2006 20:25

Klart det funker. Ingen damer vil innrømme det, men det er klart det skjerper konkurranseinnstinktet. En mann som flere damer vil ha, vil alle ha.

Skjult ID med pseudonym 72-modell on. 29 mars 2006 20:27

Helt klart turn-off med bilde av eksen i armkroken! Jeg er også litt skeptisk til de som har med barna sine. Ville ikke ha likt om min eks skulle brukt ungene mine i et slikt forum. Det samme gjelder vel menn i bar overkropp. Hint til dere gutta - tror ikke det har ønsket effekt - vaskebrett eller ikke!!!! - men det er kanskje smak og behag??

Skjult ID on. 29 mars 2006 20:51

Alle undersøkelser viser at menn med barn er mer attraktive blant kvinner enn menn uten barn, så her er du nok ikke representativ for kvinnekjønnet.

Skjult ID med pseudonym Mor-til-1 on. 29 mars 2006 20:58

Det er greit nok at menn kan være mer attraktive med barn enn uten, men de trenger ikke å vise dem fram i slike fora. Det samme gjelder forøvrig for kvinner. Jeg vil tro det er det 72-modell mener.

Skjult ID on. 29 mars 2006 21:00

Det er forskjell på det og på å legge ut bilder med barn her på denne siden.... for meg ihvertfall...

Skjult ID med pseudonym 72-modell on. 29 mars 2006 21:11

Jeg synes at det er fin egenskap at fedrene (og mødre) er opptatt av barna sine - skulle bare mangle - men bildefremvisning av de, etter min mening, er ikke passende i dette fora.

Skjult ID med pseudonym Zora to. 30 mars 2006 03:35

Skjult tekst-
"Sjekk den pene dama jeg klarte å bli fotografert sammens med, yeah" -
Jeg spør? Hvorfor klarte du ikke å holde på henne da?????

Skjult ID to. 30 mars 2006 09:47

Turn off med jenter som viser seg fram med eks'er på bilder. Er du ikke ferdig med ham liksom? Hører fortiden til mener nå jeg...

Skjult ID med pseudonym Zora to. 30 mars 2006 12:37

mmmmmmm spennende - noen fantaserer om to menn - så om du ikke fikk et varig ekteskap ut av det kunne du nok ha fått et hyggelig treff:))

Skjult ID med pseudonym Zora to. 30 mars 2006 15:22

Er vi på samme nett nå??????? Har ikke sett noe til dem her inne ;)

Skjult ID med pseudonym Zora to. 30 mars 2006 15:39

Mine Homsevenner har sitt eget nett sted www.gaysir.no - tror de er kjempefornøyde der ;)

Skjult ID med pseudonym Blondie to. 30 mars 2006 20:17

Jeg er soper og er kjempefornøyd her på sukker. En av de mest spennende utfordringer for oss er jo å sjekke opp de som tror de er heterofile, og "vekke dem opp" litt. Jeg grisekoser meg...

Skjult ID med pseudonym Blondie1 fr. 31 mars 2006 16:03

Ikke utgi deg for å være meg a' din amatør. Seffers bruker jeg miniklyster. Bæsj på kølla er så 90-tall at jeg blir kvalm. Lær deg å skrive bæsj riktig før du utgir deg for å være soper.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 6 april 2006 01:28 Privat melding

Jeg synes det er verre med de som rett og slett legger ut usmakelige bilder av seg sjøl, som feks med spitflaska i den ene hånda og røyken i den andre, helst skikkelig svette og rødsvidde på harrytur i syden. Eller bilder hvor det nesten er litt vanskelig å identifisere hvorvidt vedkommende bare står i dårlig lys, eller faktisk har på seg bondagemaske med solbriller utenpå, eller veldig skeiv tupé.

Er jo ikke sikkert at folk har bilder av seg sjøl med andre for å bevise hvor digge de er, eller hvor lett de har for det med det motsatte kjønn. Jeg dras mellom det positivt ekshibisjonistiske i å legge ut flere bilder som viser mer hvordan man er og hva man driver med, og det å føle at det blir veeeldig mye personfokus, og at det derfor kanskje kan være greit å vise et bilde hvor man er en ekte person med venner rundt seg, og ikke bare poserer liksom. :o)

(mann 37 år fra Oslo) to. 6 april 2006 08:55 Privat melding

Iofs enig med Soraia, jenter med sigg er udigg. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor systemet insisterer på å matche meg med jenter som røyker i det heletatt når jeg har markert det med en "1". Jeg ville vært minst like glad hvis jeg slapp å se dem overhodet. Men er det i tillegg avbildet, merker jeg ofte profilen som "ikke interessant" umiddelbart.

Når det er sagt er det jo ihvertfall bilder av både damer på toalettet og som suger av en pølse som profilbilder her. Vet ikke hva andre gutter setter pris på, men det ryker liksom litt rett ut hos meg.

Skjult ID to. 6 april 2006 12:04

det dølleste er vel usmakelige bilder av seg selv med andre, kom feks over et der du ser rett inni gapet på gutten og kan se hvor brun han er på tunga..uæææh..

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 6 april 2006 12:42 Privat melding

Å legge ut bilder av andre på nettet uten samtykke er vel hverken spesielt høflig eller spesielt lov - ei heller særlig tiltrekkende. Enten det er venner, exer eller barn.

Barn bør få slippe at foreldrene legger de ut på nettet, det klarer de sikkert selv med tiden (da forhåpentligvis på eget initiativ...)

Tenk over hvor lett det er å kopiere bildet, sette på navn, og legge det over på andre sider. Hvis en fremtidig arbeidsgiver googler deg - er du sikker på at drømmejobben ikke ryker - pga en tupe, spritflasker og en bar overkropp? Eller kanskje noe litt enklere som ditt forhold til din nye kjæreste (og hans/hennes barn...)

Skjult ID med pseudonym smart ti. 22 jan. 2008 15:12

Jeg gidder ikke ta meg bryet med han som har noen blonde hårlokker som kiler ham på kinnet en gang. En gang fikk jeg et bilde hvor hele dama som satt i armkroken hans på en benk var klippet ut, mens han gliste bredt. My God.
Ja, tenk om det kan bli meg en vakker dag, tenkte jeg håpefullt. NOT.

Skjult ID med pseudonym :-) on. 23 jan. 2008 18:22

Syns det er helt greit at folk legger ut de rareste bilder. Da kan jeg jo umiddelbart danne meg et visst inntrykk av hva de står for.
Hadde vært litt vanskeligere å sile ut de som er villige til å selge seg inn ved hjelp av barna sine, de som er blodharry osv osv om alle forholdt seg til smarte bildetriks
Nei, kjør på! Avslør hvem det er som loffer rundt i helsetrøye, bruker hele fritiden på å gnukke på en Harley, bor i solarium året rundt eller hva det nå er dere gjør på av underlige ting.