Alle innlegg Sukkerforum

Er damene virkelig så pene??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 14 okt. 2007 16:38

Det hender jeg bare sitter og surfer på profiler (ikke alene om det aner jeg...). Og en ting slår meg...det er usedvanlig mye fine damer her inne...jeg har rett og slett problemer å bestemme meg for hvem jeg skal ta kontakt med...er det bare jeg som har blitt mindre kresen etter hvert??? (det pleier å være det motsatte da...hehe) Har damene det samme problemet også?

Skjult ID med pseudonym Perle62 sø. 14 okt. 2007 16:49

Har damene det samme problemet?
Svar: Nei! Menn er ukritiske mht hva de legger ut av bilder. Her er det alt fra personer du må bruke forstørrelses glass for å se at er her, til de helt vanlige bildene. Mye menn som har tatt bilde av seg på badet, skyldes sannsynligvis at det er minst rotete / minst å rydde der :) Ler :))) Nei da det er nok ikke fult så galt.
Men er bare ikke så opptatt av eget utseende. Dessuten så er det jo ikke alle som har flust med flotte portretter liggende å slenge.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 14 okt. 2007 17:05

hehe...hvorfor følte jeg meg truffet nå... :-D

Skjult ID med pseudonym Alpha26 sø. 14 okt. 2007 19:05

Her er nok blanda drops, men et slikt online samfunn blir automatisk omgjort til å bli ganske overflatisk. Som du selv sier, så velger man bort de som ikke er finest og kun kontakter de som alle vil ha. Fine damer kan nok være greie de også, men skal man hele tiden kun kontakte top 5 listen så blir det fort feil. Dette fører til det kjente sukker problemet, og kvinnsa gidder ikke å svare alle. Greit nok det, for å svare på x antall mld hver dag kan nok bli slitsomt ( luksus problem, men off off),men slik er jo virkeligheten.
Konklusjon:
Hvorfor gidde å legge ut tekst eller svare skikkelig på den relasjonstesten viss det er kun bildene vi går etter? Dette gjelder både menn og kvinner.......vi biter oss egentlig i halen ved å gjøre slikt.

Skjult ID med pseudonym mons ma. 15 okt. 2007 16:53

Det dreier seg nok om det såkalte oljeboringsplattformsyndromet. Jeg har hørt at det på slike plattformer jobber ca 3 kvinner pr 1000 mann eller noe slikt, ihvertfall var det slik før. Iallefall, når mennene kommer på jobb etter noen uker i land, synes de rimeligvis ofte at disse tre er noen stygge troll, eller i hvert fall ikke noe spesiellt. Men etter som treukersperioden de jobber på plattformen skrider frem, forvandles de til noen skjønne engleaktige vesener. Det er altså naturen som griper inn og prøver å få mennene til å spre genene sine. Så hvis man blir alt for betatt av sukkerjentene, kan det ofte være lurt å ta seg en tur ut.

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 15 okt. 2007 17:48


he he, morsom metafor mons, evt. MorsommeMetaforMons :-)
er også forsåvidt veldig enig i at det er lurt å lukte på virkeligheten innimellom...

og så for å svare ElFrodo: Nei... det problemet skulle det vært mer av ja...

:-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 15 okt. 2007 17:48 Privat melding

Som om "sukkerjentene" er en egen art? Stikk ut og kikk deg rundt, disse "pene damene" er overalt. Kanskje ikke akkurat i rett lyssetting sliksom et foto kan være, men det er jo bare enda bedre.

Skjult ID med pseudonym søtnøs ma. 15 okt. 2007 18:57

kjære Elfrodo,

vi er stygge som troll... eller enda styggere. vi bare fikser og trikser med sminke, lys, photoshop osv. det er jo ingen som leser profilene og de fleste går bare på bildene. så vi må jobbe noe ekstra hvis vi vil ha noe bra respons her inne.

Skjult ID med pseudonym småkresen. ma. 15 okt. 2007 19:02

Vi blir jo beskyldt for å drikke.. røyke og gå på annet enn jobb..
Og da er det jo ikke rart de blir vakre.. Så kanskje de selv vet at de er noen tak-ras.....som oss..

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 15 okt. 2007 19:37 Privat melding

"jobbe noe ekstra" my ass. Bare å slenge opp en profil og klikke "jente" på kjønn, så ramler det jo inn brev.

Såklart ikke noen særlig god kvalitet, men... det hjelper ikke superbildet noe på heller :P .

Så tror du har gått litt i sirkel der, søtnøs ;) .

Skjult ID med pseudonym søtnøs ma. 15 okt. 2007 19:45

mitt inboks savner det at brevene ramler inn fra menn av god kvalitet. for dem dfinnes jo bare oppi trøndelag ;) og de gidder ikke å skrive til ei her nede.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 15 okt. 2007 20:05 Privat melding

Ja, hvis profilen din bare er et glansbilde av et portrett, skjønner jeg godt at du mangler kvalitetsbrev.

Skjult ID med pseudonym søtnøs ma. 15 okt. 2007 20:20

du er veldig velkommen å besøke profilen min brødmannen :P