Alle innlegg Sukkerforum

hvor lenge skal man prøve?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Osloj22 lø. 11 april 2009 23:12

Jeg bare tenker på hvor lenge man skal prøve her inne. vært her siden en stund før jul og ikke funnet det helt store enda. Truffet noen, men ikke klikket på den riktige måten ennå.

Hvor lenge skal man prøve?
noen som har noen historier om noe positivt herfra?

takker for svar:D

K

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 11 april 2009 23:36

Hei Osloj22
Vet om flere som har funnet hverandre her inne..Noen ettter bare et par mnd og noen har vært her inne mye lengre uten å finne den den søker.Det er nok mange positive historer om folk som har truffet hverandre her..men de er jo ikke her for å fortelle da vet du!!!!!!!!.
Du må nok smøre deg med litt tålmodighet og bruke Sukker som et tilegg til verden der ute.
Det nytter ikke å se seg blind på nettet.Det kan være vanskelig å få kontakt her inne da det er mange som vil ha oppmerksomhet her . Så stå på du..så finner du sikkert den du leter etter..Lykke til.

Skjult ID lø. 11 april 2009 23:56

Det er faktisk noen av oss her inne som har vært her lenger enn deg og ikke hatt en date en gang.

Tror ikke du sliter for å si det såmm:)

Skjult ID med pseudonym obs! sø. 12 april 2009 00:00

hei
Hvor lenge du skal prøve, tror jeg ikke det er noe svar på... Ta tida til hjelp.og vær på sukker så lenge DU føler det er greit :)

Skjult ID med pseudonym Osloj22 sø. 12 april 2009 00:08

hehe, nei jeg bare spør jeg;) vurderer å slette profilen min nemlig. men er superbruker:P

Skjult ID med pseudonym Ninni sø. 12 april 2009 00:10

Vært på flere datingsider i 3 år.......... Har datet mange , feilet , blitt skuffet,,,,,,,,,,, har hatt håp........ har ikke gitt opp, selv om jeg har hatt lyst til det mange ganger.................. Nå har jeg endelig truffet en jeg tror jeg kan dele resten av livet med. Er i syvende himmel og det har vart lenge nå.......... lykke til og ikke gi opp

Skjult ID med pseudonym Fred jr sø. 12 april 2009 00:12

trikset er å passe på at sukker ikke blir livet dit, men bare ett tillegg til alt det andre som du driver med.

Da kan du være her inntil du treffer den rette. Om det er 2 uker, 7 måneder eller 3 år spiller da ingen rolle :)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 12 april 2009 00:13 Privat melding

@ Osloj22:

Jeg har tenkt det samme som deg mange ganger.... hvor mye lenger skal jeg GIDDE dette ?

Svaret fra "stjerne" er jo egentlig et veldig godt svar ! Sukker legger jo til stadighet ut påståtte "suksesshistorier", som jeg i begynnelsen trodde var sanne historier som kom fra en seriøs aktør i markedet blandt de mange nettdating-tjenestene som har dukket opp i det siste.

I hvertfall inntil den siste patetiske "fellesmailen" som gikk ut herfra, hvor de til de grader rakker ned på sine konkurrenter (med konkrete navn på nettstedene) ved å hevde at den og den siden driver med ren løgn og manipulering av medlemstall, og den og den siden er bare useriøs og tar seg altfor godt betalt osv osv. !

Hvorfor nevner jeg dette ? Jo for at du skal huske på at hvis du leser noen av disse "suksesshistoriene", så ta de med en klype salt ! Mye av det er helt sikkert riktig (noe jeg innstendig håper på, for ingenting er bedre enn at folk treffes og finner tonen), men jeg tror de "legger på litt for ukjente" eller skal jeg si "smører litt tjukt på" i disse historiene, hvis du skjønner......

Denne kritikken faller garantert ikke i god fisk i denne "organisasjonen" så nå blir jeg vel ekskludert/sperret, så hvis profilen min blir borte (har betalt medlemskap ut juni), før den tid så vet du hvorfor. Kan jo tenkes at hele innlegget blir slettet, men uansett, så ikke gi opp og lykke til videre !!

Mvh Dudester.