Alle innlegg Sukkerforum

Noen kilo for mye

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 14 april 2009 11:49

Når jeg skulle føre opp høyde og vekt ble jeg faktisk litt usikker på om jeg skulle skrive ett par kilo for mye eller ikke.
For hva er ett par kilo for mye? Er det overvektig - stor - veldig stor ?
Jeg har født ett barn og har "love handels" og noe godt å ta i, men jeg er ingen "dundre" - kunne sikkert trimmet litt mer og spist sunnere, men mange sier jeg er normal. Ligger over idealvekten i følge BMI.
Hva skal en skrive da ?
Gutta som vil ha slanke jenter ser jo ikke to ganger på min profil når det står ett par kilo for mye. Men de er kanskje ikke verdt å satse på alikevel :)

Skjult ID med pseudonym Isabjella ti. 14 april 2009 12:00

Man ønsker vel å bli tatt for den man er, enten med eller uten lovehandels.. :) En fordel om man har et bilde som viser hvordan en er, i alle fall :) Så man ikke "lyver" på seg verken for lite eller for mye.

Skjult ID med pseudonym Tipper ti. 14 april 2009 12:11

Jeg tipper det kvalifiserer til et par kilo for mye, men det er som nevnt lettere å avgjøre om man har et bilde å bedømme ut ifra.
Det er i alle fall ikke stor eller veldig stor, fordi det er et valg her som "heter stor og fyldig" mener jeg å huske. Og et tips vil være å heller krysse av for et par kilo for mye fremfor gjennomsnittlig, hvis du er i tvil.

(mann 52 år fra Akershus) ti. 14 april 2009 12:15 Privat melding

Føler du deg "gjennomsnittlig" og føler at du kan stå inne for det, så får du velge det. Når du beskriver "love handles" og noe godt å ta i og over idealvekten i følge BMI, tenker jeg umiddelbart "et par kilo for mye". Paradokset her er vel at det i vårt samfunn ikke er en unormal tilstand du beskriver (i allefall ikke i min alder), så spørsmålet er i allefall legitimt. Tror det er viktig at "beskrivelsen på pakka" stemmer med innholdet, så man ikke blir klaget inn for forbrukerrådet.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 14 april 2009 13:43 Privat melding

Et oppdatert bilde er selvsagt beste 'fasit'. Ellers får man gjøre som de fleste og huke av for atletisk hehe

(mann 33 år fra Oslo) ti. 14 april 2009 13:48 Privat melding

Jeg har noen kg for mye iform av muskler, og får ofte passet mitt påskrevet av jenter som ikke kjenner meg..spesielt om jeg er på en fest/vorspiel..men det er også noen få jenter som kommer bort og sier hyggelige ting og da tenker jeg du burde gjøre det samme som meg..overse de som ikke har noe hyggelig å komme med om de tar direkte kontakt, og heller bli glad for de som sier fine ting selv om de kanskje er i mindretall.

Skjult ID med pseudonym Dille ti. 14 april 2009 14:26

@SteinR
Regner med at du da har huket av for "Muskuløs" i profilen, noe som ser ut til å stemme(?).

(mann 33 år fra Oslo) ti. 14 april 2009 14:41 Privat melding

du glemte en L! Hulket av spank you very touch, ops, much.

Jeg synes jenter kan være pene som tynne eller med noen kg ekstra.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 14 april 2009 14:57 Privat melding

Jeg har nok et par kilo for mye, men det regner jeg som "gjennomsnittlig"... ;-)
Dessverre er det nok ikke muskelmassen min som gjør det....og jeg er utvilsomt i nærheten av min trivselsvekt...

Det er nok slik at de fleste anser det for å være normalen.
De som er tynne/slanke vil jeg anta huker av på slanke eller atletiske.

Muskuløse anser jeg for å være et valg for fåtallet....men noen tilfredstiller helt klart "kravene" til den også..

Skjult ID med pseudonym murpuss ti. 14 april 2009 15:03

@SteinR
Bytt tilbake til bildet hvor du hadde på deg forkle, og et ordentlig smil, du var så søt på det,! (Jeg vet, de fleste gutter har ikke lyst til å være søte, men det er faktisk et oppriktig kompliment!)

Beklager avsporing TS!

Skjult ID med pseudonym petimetra ti. 14 april 2009 15:20

kilo eller ikke kilo..... vi kvinner er utrolig på å trekke oss selv ned. tror menn flest liker at en kvinne har litt former...

så skriv at du har et par kg for mye om det er det du har. en mann ville sannsynligvis ikke valgt det - men veltrent... men gutter - en "one-pack" er ikke det samme som en six-pack" *ler* jeg liker faktisk at en mann har litt mage jeg.... det er så godt å hvile hodet mot.... og på en eller annen måte kjennes det litt trygt.... kanskje fordi han da ikke er fysisk perfekt??

Skjult ID med pseudonym Smil ti. 14 april 2009 15:27

Jeg regner meg selv som normal., med kurver som en kvinne skal ha! Om noen mener det er å ha noen kilo for mye., får de mene det., selv er jeg fornøyd med den kroppen jeg har - og har heller aldri fått klager., snarere tvert imot!
40 and fabulous ;-)

(mann 52 år fra Akershus) ti. 14 april 2009 15:29 Privat melding

Synes vi gutta kan bule litt på midten, så kan jentene bule litt over og under :-))))

Skjult ID ti. 14 april 2009 15:30

Om alle bidrar her med å skrive at de er fornøyd med den kroppen de har, uansett hvordan den ser ut og uansett hva andre måtte mene, så blir jo ikke stakkars trådstarter noe særlig klokere...

Skjult ID med pseudonym Pisces79 ti. 14 april 2009 15:31

Jeg er i følge BMI litt overvektig, men har også gjennomsnittlig mer muskelmasse og ben-vekt. Jeg ville ikke ha sagt at jeg er slank for det er nok av former på meg, men heller gjennomsnittlig, som jeg mener er ganske relativt. Lovehandles eller ei - jeg synes det er opp til deg selv å krysse av for det du selv vil. :)

Skjult ID med pseudonym tira ti. 14 april 2009 17:04

jeg har også tenkt litt på den der, men har satt meg som gjennomsnittlig
har gått ned litt i det siste og føler meg ikke overvektig, men noe ekstra er det
spørsmålet er vel hva som føles riktig for deg
jeg luftet spørsmålet for noen som kjenner meg, men det var mest for å få tankene ut
hjalp jo at vedkommende også mente at jeg var gjennomsnittlig

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 14 april 2009 17:18

"Gjennomsnitlig" er ikke "Ideelt i forhold til BMI". Gjennomsnittlig er det gjennomsnittet av folk har, og i dagens samfunn tipper jeg at det ligger litt over "ideelt i forhold til BMI". En som holder dette "idealet", vil jeg kalle "slank".

Beklager alle anførselstegnene der :)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 14 april 2009 18:44

Finnes det eksakte tall for hva som regnes som gjennomsnittlig her i landet? Trodde Norge var en av de sunnere landene i den vestlige verden. En gjennomsnittlig amerikaner eller tysker heller mot overvektig (basert på publiserte målinger jeg mener å ha lest), mens en gjennomsnittlig kineser eller inder er på andre enden av skalaen. Det er vel også store forskjeller mellom de ulike aldersgruppene.

Jeg har en BMI på 22.7 som ligger akkurat i midten av BMI skalaen. Har alltid vært slank, men vaskebrettet forsvant etter at jeg ble pappa, og har lagt til litt på midten. Jeg har krysset av for gjennomsnittlig, men ser at denne kategorien brukes av så og si alle vektklasser her inne, så vurderer å bytte dette.

Skjult ID med pseudonym venus ti. 14 april 2009 19:44

Til trådstarter: Det er faktisk gutter her inne som gjerne vil ha jenter med litt runde former og kurver. Har selv vært i kontakt med noen som ikke vil ha kontakt med meg fordi jeg er slank:))
Flott synes jeg:) Viser at vi er forskjellige og at det er noen for alle:)
Lykke til og vær stolt av kroppen din. Det viktigste er at du er velstelt og har sjarm og utstråling:)

Skjult ID ti. 14 april 2009 20:32

Som trådstarter -
takk til alle innlegg - ser at det er flere som har litt meninger om hva som bør skrives i denne delen - jeg tror nok jeg beholder noen kilo for mye :)
Burde kanskje si at jeg ikke er en sofasitter og heller ikke en treningsnarkoman - men noe midt i mellom - men det får vedkommende finne ut selv :D
Håper noen ønsker å ta meg for den jeg er som jeg er - da blir jeg super lykkelig - og sikkert super forelsket :D
Tenk dere en myk og god kvinne som bare ønsker å ligge inntill deg - kose, prate, le og nyte dagen :D