Alle innlegg Sukkerforum

Lei av single livet

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Buskerud) to. 16 april 2009 17:37 Privat melding

Når en er lei av å være alene og ønsker "livet ut" er det da rett sted å være på nettet? Eller blir det for mange fisk i havet til at den ene rette napper?

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 16 april 2009 17:42

Tror ikke at nettet er et dårlig sted å være, men det kommer an på "begrensningene" du har satt for deg selv...Ikke minst i forhold til flytting. Om du "bare" henvender deg i nærmiljøet så kommer det jo markedet litt an på hvor i Buskerud du bor... ;-)
Men du kan jo alltids klare å sjarmere noen til Buskerud også da...smilet ditt oser jo av "livsglede"...;-)

(kvinne 40 år fra Buskerud) to. 16 april 2009 17:54 Privat melding

Selvfølgelig så er det med flytting alltid ett dilemma når en har barn.. En kan jo ikke flytte land og strand da:-) Men mine tanker rundt nettet er jo dette med at gresset er grønnere på andre siden. Er jo et stort utvalg av gutter og jenter her, og tror at de fleste har kontakt med flere samtidig.. Har selv vært borti mannfolk som har flere på hold, og det er vel neppe bare mannfolk som gjør det slik.. Dumt, for det gjør jo at en blir skeptisk da:-) Om det kansje er lurt å være på nett.. ;-p

Og takk for fine komplimentet også:-)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 16 april 2009 18:30

@Fryd
Personlig så har jeg distansert meg fra alt dette gresset....
Om jeg tar kontakt med noen så skjer det eksklusivt, og da kjenner jeg nøye etter på hva akkurat den personen gjør med meg.
Dersom det ikke "stemmer" så sier jeg i fra om det, eller blir fortalt det, og i utgangspunktet har man vel da hatt en dialog med noen man syntes hadde "potensiale". Ofte har jeg da en vennskapelig dialog med den personen videre.
Dette medfører jo at man treffer mennesker man kanskje ikke ville truffet IRL, og jeg anser det som utelukkende positivt.

Her på sukker så er det noen "antagelser" som har fått status som sannheter, som jeg ikke er helt sikker på er korrekte.
En av de er at damer oversvømmes med mailer, tilbakemeldinger tyder på at det er et overdrevet "problem"...
En annen er at gutta må "teppebombe" kandidater med mailer i håp om at noen skal svare, personlig er jeg er i tvil om at det er riktig strategi... Den type bombing tyder på dårlig tid/desperasjon, og så vidt jeg vet er ikke det spesielt attraktiv atferd...

Om man skal finne en partner "for life" så er vel det minste man kan gjøre å ta seg tid til å vurdere kandidatene seriøst...
Og da har du bedre tid på nett enn på nærmeste "disco/pub"... ;-)