Alle innlegg Sukkerforum

Initiativ

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym initiativ fr. 17 april 2009 09:47

Hei
Jeg lurer. Liker menn at damene tar den første kontakten?
Ønsker gutta å være jegere, er det spennende med litt utilgjenglige damer?
Hva sier dere gutter og jenter?

Skjult ID med pseudonym clin fr. 17 april 2009 09:55

Har ikke vært vellykket noen ganger når jeg tok initiativ og jeg er jente..

Skjult ID med pseudonym initiativ fr. 17 april 2009 10:00

Mener du første kontakt, eller "oppfølger"?
Egen lykkes smed..

Skjult ID med pseudonym Carmina02 fr. 17 april 2009 10:02

Jeg er vokst opp med at guuta skulle ta initiativ. Jeg husker med skrekk og gru på danseskolen hvor gutta satt på den ene siden og overvekt av jenter på den andre. Så var det grusomt å bli sittende igjen og måtte danse med en jente. Da fikk man jo dårlig selvfølelse.
Heldigvis har det forandret seg.
Men det henger enda mye igjen. Liker nok best at gutta tar kontakt her. Og alle får selvsagt et svar.

Skjult ID med pseudonym initiativ fr. 17 april 2009 10:06

Om vi liker en mann, skal vi sitte å håpe at han tar kontakt?

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 17 april 2009 10:06

Svaret mitt er ja. Jeg for min del synes det er veldig hyggelig at jentene her inne også tar initiativ, som jo flere tross alt gjør om ikke så fryktelig mange. Og passer på å alltid svare de som gjør det, om bare med et høflig avslag (sjeldent standardsvaret, det er litt upersonlig), kanskje med unntak av enkelte av de som bare sier "hei" og ikke noe mer, siden jeg ikke helt vet hva jeg skal svare da hvis jeg ikke er interessert og ikke ønsker å oppfordre til videre kontakt. Føler ikke selv noe spesielt behov for å "jakte" på jenter på internett, gjør nok av det ute i den virkelige verden - hvor man tross alt også alltid får en eller annen respons - og kan i blant bli ganske lei av å sitte å sende meldinger her inne.

Så stå på jenter!

Skjult ID med pseudonym initiativ fr. 17 april 2009 10:08

@ oslomann
Liker du at hun tar oppfølgingskontakt også, eller er det litt masete?

Skjult ID med pseudonym RT fr. 17 april 2009 10:16

Hvorfor gjør ikke jenter det generelt?

I et samfunn der kvinnen har trumfkort på de aller fleste områder og spesielt det sosiale, hvorfor har ikke jentene bedre selvtilitt? Hvorfor kan du si noen ord til en jente på et utested som knuser selvtilitten hennes og hun sprer beina et par timer senere og lar deg gjøre hva du vil, når hun hele livet har opplevd å bli roset, satt pris på og opplevd etterspørsel fra en annen omtrent.

Skjult ID med pseudonym initiativ fr. 17 april 2009 10:22

@ RT
Hmm, kjønnsrollemønsteret sitter kanskje i..
Trist om jenter sprer bena for noen som knuser selvtilltiien hennes...
Liker menn at damer tar den føste kontakten, også ønsker de selv å styre resten av forløpet?

Skjult ID med pseudonym clin fr. 17 april 2009 11:11

RT, hvorfor tror du at jenter vil ha en som knuser hennes selvtillit? Du er sikker en gutt, som misunner andre gutter som klarer å kapre jenter bedre enn deg...

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 17 april 2009 13:04

Vi blir gamle her vi sitter.

Siden jentene her inne ikke viser seg veldig frigjorte, har jeg begynt å ta initiativet selv. Greiest sånn.

Skjult ID med pseudonym Avslappa fr. 17 april 2009 13:13

Absolutt ingen ting galt med å ta kontakt med oss. Hvorfor i alle dager gå ut i fra at jeg har sett nettopp _deg_? Som Oslomann sier: bare hyggelig det. :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 17 april 2009 13:52

@ initiativ

Hvis du med oppfølgingskontakt mener at hvis man har en flørt gående over en del dager eller uker, hvor det naturlig nok vil være noen pauser inn i mellom, så kan jenta ta opp igjen tråden på eget initiativ senere så synes jeg det også er bare positivt. Min erfaring herfra er at noen av jentene, om ikke så mange, tør å sende den første meldingen, men etter det overlater de til meg å følge opp – også de jentene som tydelig er interessert og som jeg etter hvert også ender på date med. Ganske ofte blir jeg lei etter hvert og slutter å skrive av den grunn, eller jeg begynner å tro at jenta ikke er interessert siden hun ikke viser noe initiativ selv. Tilsynelatende manglende interesse er for meg en turn off, så ”hard to get” strategier fungerer derfor dårlig på meg. Men selvsagt forskjell på at jenta tar initiativet til kontakt si hver 3., 4. eller 5. gang selvsagt – og på den måten viser litt interesse – og det å mase. Skjønt hva som den enkelte oppfatter som ”mas” tror jeg for så vidt også er individuelt.

Skjult ID med pseudonym initiativ fr. 17 april 2009 14:41

@oslomann
Takk for svar! :)

Skjult ID med pseudonym tira lø. 18 april 2009 11:59

ser jeg en profil jeg liker så er det klart jeg sender en liten melding
har ikke fått noen "avslag" hittil og jeg har mottoet
den som intet våger intet vinner ;-)

(mann 40 år fra Rogaland) lø. 18 april 2009 12:02 Privat melding

Det ar ju samma sak so i den "riktiga" varlden, jamlikheten har inte gatt sa valdigt langt. Det ar inte ofta en dame har tagit kontakt med mig, utan oftast ar det jag som far ta hand om det. jag skulle tro att damer far en VALDIG massa mer mail i sina inboxar an vad vi man far. Jamlikhet, likestilliong, och allt det, men vem vi ar i grund och botten kan vi nog inte forandra pa..

Skjult ID med pseudonym =) lø. 18 april 2009 12:05

syns det er greit at det går begge veier selv om jakten er litt spennende.. som Tira sier: den som intet våger intet vinner

Skjult ID med pseudonym bruno lø. 18 april 2009 14:17

Utilgjengelige damer er det nok av... det er overhodet ikke spennende. Om dere ser noen dere liker, kjør på, vi er ikke så farlige :D

Skjult ID med pseudonym april lø. 18 april 2009 15:23

Bruno fikk meg til å sette "interessert" på flere her nå, så får vi se da hva som skjer

Skjult ID med pseudonym mst lø. 18 april 2009 16:43

Jeg er mann, og synes det er helt greit at jenter tar kontakt. Hvorfor skulle det være et problem? Ingen vits i å spille uinteressert hvis man er interessert:-)

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 18 april 2009 16:53

april
MELDINGER er hva som gjelder. Å sette interessert på noen gir sjelden respons av den enkle grunn at en ikke får det med seg :-)

Skjult ID med pseudonym april lø. 18 april 2009 17:02

ok. skal merke meg det. :-))

Skjult ID med pseudonym daddyo lø. 18 april 2009 18:55

Syntes det er topp at jenter sender medling først, som Avslappa skrev lenger opp: Hvorfor i alle dager gå ut i fra at jeg har sett nettopp _deg_?
Dette er jo ikke "real life" så "øyne som møtes" etc funker ikke her inne ;)
Man kan godt spille litt hard to get selv om man er den første til å ta kontakt, bare ikke overdriv. Da kan den andre tro at du har ikke har/eller har mista interessen med påfølgende game over ;)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 18 april 2009 19:51

For min del saa tar jeg kontakt naar jeg finner noe interessant og faar jeg ikke svar tilbake saa er det ikke verdens undergang - men jo kanskje bittelitt kjipt - men saa VIPS(!) kommer det noen nye som faktisk svarer eller en kjekkas kontakter meg..

Verre er det ikke.

Moralen er:
Ta kontakt om man finner interesse. Man faar (desverre) sjelden ting gratis her i livet. :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 18 april 2009 20:06

Ute på byen, tar jeg helst initiativet selv, (men blir selvsagt bare positivt overasket dersom ei søt jente har mot til å innlede en samtale).

Her inne derimot, har jeg best erfaringer når jentene har tatt kontakten med meg, da dette gir størst sjanse for stabil kommunikasjon. Når jeg selv initierer kontakten, får jeg omtrent følgende utfall:

1. Svar tilbake med avslag, 5%
2. Ingen svar, men sort hjerte, 5%
3. Ingen svar, 70%
4. Positivt svar tilbake, men kommunikasjonen dør ut relativt raskt 20%
5. Lengre mailutveksling som evt. leder til date 0%

Det største problemet mitt, er kategori 4. Det er flere som er positive, men som er opptatt med andre samtidig. Jeg merker dette raskt tar drepen på kommunikasjonen; de glemmer hva jeg har skrevet tidligere, de spør om samme tingene om igjen, de har lange pauser før de kommer med svar tilbake osv.

Dersom ei jente skriver til meg først (eller setter hjerte), er situasjonen som regel en helt annen. De har lest profilen min, er gjerne litt ekstra interessert, de er åpne for kontakt, og har ledig tid til meg. Dersom jeg har vært interessert tilbake, har jeg alltid lengre mailutvekslinger som (nesten) alltid har endt i date.

Skjult ID lø. 18 april 2009 20:32

@ wintermute
takk

Skjult ID med pseudonym clin lø. 18 april 2009 20:37

Det er veldig sjelden jeg skriver til gutter første ( kun en gang tror jeg) fordi jeg er redd for at jeg dummer meg ut. Føler det er lettere å gi hjerte. Har sendt en del hjerter, de fleste av dem som fikk hjerter, har vært på siden min. De som ikke gir meg hjerter tilbake har fått sorte hjerter fra meg og andre svart med hjerte fikk vi mailed litt, selv om ingen av dem blir noe mer enn date. Så synes jeg nå metoden kan brukes i stor skale-:)
Hva med jeg sender ut et par hjerter hver dag og før og siden vil jeg ha gått gjennom alle gutter som jeg kan tenke meg å bli kjent , så hvis jeg ikke finner ham da, da er det definitivt farvel til sukker...

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 19 april 2009 10:11

@ clin

Bare et spørsmål: Hvis mannen setter et hjerte tilbake, men ikke sender brev, sender du et brev først da? Eller overlater du til mannen å sende det første brevet? Litt sånn som å forsøke å få en manns oppmerksomhet ute på byen med smil eller øyekontakt, men la han være den som må komme bort til deg for å starte en samtale. Og dermed være den som stikker hodet fram og risikerer å "dumme seg ut", som du selv sier du er redd for å gjøre.

Jeg for min del får i blant hjerter fra jenter som enten mangler bilde, eller profiltekst (enten helt, eller svært lite og uten noen ting som skiller seg ut som jeg spinner videre på), eller begge deler. Og i noen tilfeller fra jenter jeg synes virker ok, men som ikke vekker kjempeinteresse sånn uten videre. I alle de nevne tilfellene føler jeg at det er opp til jenta å gjøre litt mer for å vekke min interesse, som for eksempel sende et brev med en morsom kommentar eller et spørsmål som det går an å svare på. Men det er bare min mening.

Forøvrig har jeg omtrent samme erfaring med wintermute i forhold til damer som tar kontakt (i form av brev vel og merke), og også med de jeg tar kontakt med først, bortsett fra at punkt 5 for meg heldigvis er over null (skjønt ikke veldig mye).

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 19 april 2009 10:30

Ja, Clin,
Det er lettere å gi hjerte. Mye lettere. Nettopp derfor teller det mindre slik Oslomann er inne på. De jeg virkelig liker setter jeg ikke hjerte på. De skriver jeg til. De som er sånn passe OK, eller de som jeg tenker er for kjekke for meg, setter jeg ofte et hjerte på. Det betyr noe sånt som at jeg er åpen for kontakt om HAN ønsker det, men jeg gidder ikke selv å anstrenge meg, eller å risikere avvisning. Hvor motiverende er det å få? Hvorfor fortjener noen sort hjerte for å ikke respondere på det? Er det ikke bedre å ta bort hjertene i gjen, og heller skrive til de mest interessante av dem? Og om de ikke svarer da, ta frem det sorte hjerte?

Eller takker /responderer du selv pent for alle hjerter du får?

Når jeg får et gult hjerte, har jeg stort sett begynt å sette et tilbake (med mindre det er en tom profil). Det er lett, det. Jeg har ingenting å tape, for hjertefolket skriver nesten aldri likevel har jeg funnet ut... Så nå har jeg mange bilder med to små hjerter på. Haha. Meningsløst!

Skjult ID med pseudonym clin sø. 19 april 2009 11:01

@oslomann
Jeg sender en mail hvis han gir meg en hjerte tilbake. Jeg får også mail noe slik du er søt men ikke noen mer, så spør jeg ham direkt om han ikke vil bli bedre kjent, ofte er det kun et høflig svar som takk for svar, da setter jeg et sort hjerte tilbake.
@gørl
Jeg er egentlig ikke redd for avvisning. Hvis en gutt ikke besøker profilen min etter jeg har setter hjerte på ham og jeg vil gjerne finne ut om han er interessert, så sender jeg en mail. Da er det lettere å gi sort hjerte tilbake hvis han ikke svarer eller ikke er interessert.
Jeg har startet et prosjekt for å rydde alle profilene som på topp 500.Har delt ut mange mange gule og sorte hjerte både i går og idag... Det er deilig..

Skjult ID med pseudonym Goliat sø. 19 april 2009 12:51

Når en jente viser initiativ og sender meg en mail, blir jeg veldig glad. Alle som tar kontakt med meg får svar. Jeg også sender ut en førstemail til ei jente hvis jeg finner henne interessant.