Alle innlegg Sukkerforum

Varighet på forhold?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 17 april 2009 17:02

Jeg vet hva jeg ønsker meg. En kjæreste for livet! Lett å svare på, men samtidig litt vanskelig. For jeg lurer på om punktet med varighet kanskje skremmer vekk noen? Og er det mulig at noen tenker: Hvis vi kliner på første date, tror hun sikkert vi skal gifte oss til sommeren, så det er nok best å la det være?

Hvordan tenker dere andre? Blir dere skremt av de som har gult eller rødt blad på varighet? Er det noen her som egentlig er ute etter varig forhold, men som toner ned varigheten for å ikke skremme bort noen?

Skjult ID med pseudonym Enda En fr. 17 april 2009 17:14

Jeg ville vært skeptisk til noen jeg har rødt blad på varighet med, ganske enkelt fordi jeg er ute etter noe varig. Det betyr ikke at jeg vil gifte meg på 4. daten, eller at et kyss på første date betyr at vi skal kjøpe leilighet sammen neste uke, men at jeg går inn i et forhold med det målet at dette skal vare.

Ting skjærer seg, man oppdager sider ved partneren som gjør at forholdet ryker, men dersom hun i utgangspunktet ikke er interessert i et langvarig forhold er hun neppe noe for meg.

Jeg kommer heller aldri til å tone ned viktigheten av det punktet for å tekkes andre. Jeg er klar for en kjæreste for livet, må bare finne henne først :)

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 19 april 2009 15:56

Har selv satt "flørt.." på min, ikke fordi jeg ikke er ute etter et langvarig forhold, men rett og slett fordi det å krysse av på "forhold" faktisk gir litt assosiasjoner til bryllup på tredje daten.
Man må jo møtes, bli kjent, flørte etc.

Skjult ID med pseudonym brabeum sø. 19 april 2009 16:01

Jeg har krysset av på alt fordi jeg ikke vil utelukke noe på veien til det jeg egentlig vil: Et langvarig forhold. Om det innebærer nettvenn, flørting eller hva den andre parten tror de ønsker seg, så vet man jo ikke: uansett hvor kort forhold man ønsker seg - treffer man den rette underveis, så vil jeg jo tro at man ikke forlater den andre av prinsipp fordi man bare ønsket seg et kort forhold... :o)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 april 2009 16:15 Privat melding

Min løsning var å legge meg på 9-er på lengde og sette det som absolutt krav. Får bort alle useriøse da. På den annen side er jeg jo her fortsatt, så det er ikke sikkert det er en vinnerstrategi...

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 16:15

@Lilleulv

Jeg tror det er med det punktet der som det meste annet på profilene (i alle fall etter hva jeg leser av innlegg* på forumet) - det finnes utrolig mange tolkninger, og folk greier å danne seg de mest utrolige forestillinger av de minste ting.

Matchssystemet er sikkert fint og flott, det, men det har en svakhet: Det er såpass omfattende og komplisert at folk lett kan misforstå hvordan det skal brukes for å fungere best mulig.

Eksempel 1: Det er mange som har 9 eller 10 og svært viktig på "Humor" (dvs. "Ingen match" med meg). At de mener det, er selvfølgelig helt greit. Men jeg tviler på at de har tenkt over hvor ekskluderende dette er på Sukker.

Eksempel 2: "Røyk" - dette bladet gir meg egentlig ingen særlig opplysninger, selv om det i det store og hele egentlig er ganske viktig. En person kan ha valgt 1 fordi vedkommende ikke røyker, eller 5, fordi det ikke er så nøye - selv om personen selv altså ikke røyker. Hvordan tolke det? :)