Alle innlegg Sukkerforum

Er vårt samfunn iferd med å bli et stort kloster.?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 17 april 2009 17:06

Som mange frustrerte her inne uttrykker om manglende tilbakemeldinger.
Mange er nok berettiget av ulike årsaker som manglende bilde og lignende men.
hingsty har nok en formening om at forholdsvis mange her inne har et stort behov
for å kuppe individer ala sexy stjerner.(som for øvrig finnes i fåtal her inne, noe annet ville være utenkelig)

Mange suser rundt bærenede med på grensen til tvangstanker, i alle fall i underbevisstheten hos flertallet:

For kvinnenes del,
Min neste børvære feilfri, med den utstrålende sjarmen, helst en Brad Pit med bedre egenskaper enn Pit selv der kjendisen ikke er perfect , Jobb, sosialt, sex-appel, gentlemann og akkurat sånn naugty som jeg ønsker,
alleovernevnte egenskaper er en selvfølge.

Tror de fleste menn med noen unntak lettere kan overse følgende:

Hennes kurver var ikke like perfecte som de beste kvinnene jeg har cruiset med,
Hennes underliv var verken like duftende eller figurmessig på langt nær de beste jeg har stelt.
Hennes tegn til rynker var mer markert enn de beste damene mine på samme alder.
Hennes barn var noen bortskjemte små-håvne fjolls som helst vil andre vondt.
Hennes krav til perfekt klesstil, sex nor det passer henne, utflukter og rutiner var nok på grensen til litt vel overdreven selvopptatthet.
Hennes bestemte holding til hvor skapet skal stå var nok ikke like avslappende som det behagelige samarbeidet jeg har opplevd i lange perioder..
So on, so on.

Om ikke vi menn (som hingsty ofte gjør spesielt ute i det virkelige)
overser mange negative trekk vi godt kunne ta med i ballasten som damene,
ville jo helge-sex i mørket (som tidligere nevnt om munkene og nonnene i en annen tråd)
Med bismak om munenen når man våkner og umulig dagligliv, i dagslys
bare øke de neste år i vårt samfunn.

Eller er hingsty litt på hæla her nå.

Skjult ID med pseudonym mart1s fr. 17 april 2009 18:46

Your point being ????............

Skjult ID med pseudonym hehe fr. 17 april 2009 18:48

@mart1s

Er jo hingsty vi snakker om.
Sjelden noen som forstår noe av det han snakker om :)

Skjult ID med pseudonym analkløe fr. 17 april 2009 18:59

Dette vitner bare om ditt dårlige kvinnesyn hingsten!!!

Men ellers var det jo hyggelig å se at du kan bruke ordet "jeg" ;)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 17 april 2009 19:07

@Hingsty
Jeg er ikke helt enig med deg at jentene er så kravstore, og gutta er så kritiske som du vil ha det til her gitt.... ;-)

Ref. tråden om kresen, og den om sexy, så er vel min oppfatning at de fleste har relativt avslappede og naturlige forventninger til "den store kjærligheten".... Men de fleste har vel en utfordring med hvordan de skal finne den... ;-)

I forhold til tidligere erfaringsbase og det å dra den med seg inn i et nytt forhold så kan jeg av erfaring si at det er en dårlig ide!!!
Jeg hadde lenge brudebildet av meg og eks'en hengende på stueveggen og min daværende samboer syns ikke det var spesielt stas.... Forståelsesfull og tålmodig som hun var så tok det lang tid før hun sa ifra, men en heftig kveld fikk jeg høre tydelig "at nå hadde hu gått og sett på den dama i 3 år, uten å si noe som helst, men nå var det nok!!!" Jeg hadde aldri sammenlignet dem, og jeg hadde heller ikke noe spesielt behov for å ha bildet på veggen, men det var tydelig at hun hadde følelser rundt emnet... ;-)

Jada, kvinnene jeg omga meg med på 80-tallet var nok fastere i fisken enn de kvinnene jeg omgir meg med nå... og de eventuelle barna som vil komme på min vei har nok hatt en annen oppdragelse enn det jeg kanskje hadde gitt dem... men de er jo en del av min fremtid, og for meg er den mye viktigere enn min fortid... ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 17 april 2009 19:49

Hei Hingsty :-)
Jeg forstår hva du sier, og ønsker ikke å delta sammen med de som snakker nedlatende til deg slik opplever det.....

Tror du er inne på noe viktig, Hingsten. Det har tidligere vært snakket om sammenligningen til shoppingvinduer når det kommer til datingsider, og at mange her tenker i utgangspunktet at man går for de tilsynelatende opplagte scoopene er jeg ikke i tvil om.

Hvor mange sider har jeg ikke blokkert som skriver noe a la "Du må være over 170 høy, være veltrent, like å lage mat, like å gå i fjellet, kunne gå både bortover og nedover på ski, føle deg vellykket i jobbsammenheng, ha utdannelse, være trygg på deg selv og utstråle selvsikkerhet. Du må være stolt av kroppen din og ha et bevisst forhold til hvordan du kler deg. Ettersom jeg har barn, må du også ha barn og være en god omsorgsperson også for mine barn på sikt. Jeg liker å reise, så du må ha mulighet til å dra på tur sammen med meg, gjerne til storbyer på impuls en helg. Jeg er fysisk og du må være glad i sex mye og ofte.".

Jeg kunne ha fortsatt, men stopper der. Om ikke dette handler om illusjoner, så vet ikke jeg! Slike profiler oser det mislykkede ekteskap/forhold av, og fyren skal ha ALT i neste runde.......triste greier, spør du meg.

Så jeg stemmer i sammen med hingsty og sier:
Takke meg til fantastiske hverdager sammen med et ekte menneske som ikke på forhånd har bestemt alt rundt "deres liv"
For mitt liv vil han aldri få del i ;-)

Kjære mann og kjære kvinne: Se deg i speilet og kjenn godt etter i det du sier til deg selv "hva kan JEG bidra med?"

Skjult ID med pseudonym clin fr. 17 april 2009 22:13

Jeg pleid å ønske meg en høy og kjekk, helst veltrent, ihvertfall veltrent, kjærlig og varm , god sex, passende morsom og intelligent ( som jeg er -:) som kan være en del av livet vårt... Helst et eller to barn som jeg. Nå har jeg datet en stund, det ser ut at jeg må kutte listen min kortere: Høy, litt kjekk,kjærlig og varm , og god sex gjenstår... Hvis jeg finner ham ikke heller, får jeg kutte den enda kortere...

Skjult ID med pseudonym mart1s fr. 17 april 2009 23:10

Hvorfor er det så viktig for mange kvinner som har barn at den mannen de skal møte også har barn ?
Sånn jeg ser det, er det to åpenbare grunner:
1. At de slipper gnålet om å få flere.
2. At de tror menn som ikke har barn mangeler genet som styrer omsorg, empati, medfølelse, og evnen til å elske noe annet enn seg selv.
Nå er jeg spent....håper det er det første :-)

Skjult ID med pseudonym Deedee fr. 17 april 2009 23:45

@ hingsten
Que???

@mart1s
Tror nok det er grunn nr.1

Skjult ID med pseudonym clin fr. 17 april 2009 23:49

Jeg sendte mart1s som ikke har barn en hjerte, fikk en høflig avvisning tilbake. Jeg gjetter at det er to grunner:
1) Jeg har to barn
2) er ikke attraktiv nok
Kanskje det er på grunn av 1)+2)

(mann 51 år fra Oslo) fr. 17 april 2009 23:56 Privat melding

Hvis vi er på vei inn i ett kloster, er det fordi vi velger det selv. Så lenge en aksepterer konsekvensen av ikke å fire på kravene, må det være greit.

Skjult ID med pseudonym marini lø. 18 april 2009 00:02

@Mart1s
Jeg vil tro at mange lurer på hvorfor du ikke har barn. Personlig tenker jeg at en del mennesker uten barn (menn og kvinner) i din alder ikke har hatt seriøse nok forhold bak seg til å ha kommet til det punktet der barn er et ønske. En persons forholdshistorie sier mye om et menneske. Hvis du ikke har fått barn av andre årsaker enn manglende seriøse forhold, er det noe helt annet.

Skjult ID lø. 18 april 2009 02:14

@mart1s
Jeg har barn og er tenker ikke det er avgjørende om mannene jeg treffer har barn selv, eller ikke. Det som er avgjørende er om han ønsker barn selv... har opplevd menn her inne som sier at det ikke er viktig for de å få egne barn... jeg synes det er litt vansklig å tro på....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 18 april 2009 10:27

Mart1s

Jeg har barn, men i motsetning til Marini tenker jeg ikke noe spesielt om voksne menn (eller kvinner) som ikke har barn. Jeg synes det er en merkelig påstand at mange skulle gjøre det. Om mitt 13 års lange forhold hadde blitt slutt to år før det faktisk ble slutt, hadde antakelig ikke jeg heller hatt barn. Skulle det liksom sagt noe om meg? Det sier ikke nødveningvis noe som helst annet enn at tilfeldighetene ville det annerledes.

Jeg ser klare fordeler med menn som ikke har barn fra før og med menn som har det. Det er derfor ikke avgjørende. Men min erfraring er de fleste menn på min alder og oppover som ikke har barn ønsker seg det. Menn som har barn har ikke det samme behovet, selv om mange av de også kunne tenke seg flere. Det finnes garantert masse unntak. Men det er altså kun 1 som er min grunn til å bla litt raskere gjennom profiler på menn uten barn (bladet er nesten alltid rødt eller gult i de tilfellene). Men jeg ville vel kalt det "ønsket" og ikke "gnålet" om barn :-)

Skjult ID med pseudonym mart1s lø. 18 april 2009 10:28

@marini
Selvfølgelig har jeg blitt spurt et utall ganger hvorfor jeg ikke har barn. Og jeg har også forklart det her på forumet i andre tråder.
For et første er det ingen plikt å få barn. Så om man av ulike årsaker ikke ønsker det, har man ikke gjort noe "galt". Et fåtall mennesker våger ikke ta ansvaret med å få barn, og i korte øyeblikk skjønner jeg tanken deres. Andre igjen kan ikke få barn. Og en del mennesker velger det bevisst bort, fordi det ville tatt for mye plass i deres liv. Mange vil sikker hevde at det siste er en veldig egoistisk tanke, jeg mener tvert imot. Da har man tenkt på et eventuelt barns beste, og skjønt at man ikke ville være i stand til å gi det som forventes ved å være en far eller mor. En veldig moden og gjennomtenkt avgjørelse, spør du meg.
Hvis jeg skulle fått barn, vill jeg følt meg 110 prosent sikker på at det barnet kom til å vokse opp med samme far og mor. Ikke i to år eller ti år, men i overskuelig fremtid. Dessuten ville jeg føle meg like så sikker på at jeg ønsket å tilbringe resten av livet mitt med barnas mor. Og jeg har ikke vært HELT der...
Jeg har jobbet med barn, jeg har vært reservepappa i åtte år, og innimellom er savnet etter egne barn stort. Andre ganger tenker jeg at toget har nok gått, og dveler ikke for mye ved det. Og treffer jeg min store kjærlighet idag, ser jeg hun muligens allerede er for gammel til å få barn, eller vil ikke ha flere barn. Kanskje hun etter hvert har lyst til å bruke sitt voksne liv på andre ting enn amming og våkenetter.
Så jeg har vel slått meg til ro med at jeg ikke blir pappa. Litt leit å tenke på noen ganger, men ikke verre enn at jeg tror jeg har et rikt liv allikevel.

Skjult ID med pseudonym :-) lø. 18 april 2009 10:35

Signerer Mart1s sitt innlegg 100% bortsett fra reservepappa (er kvinne).

(mann 40 år fra Rogaland) lø. 18 april 2009 10:50 Privat melding

Vafan, ar du fortfarande kvar pa suklker Hingsty? Och pratar fortfarande om dig sjalv i tredje person? Och ar fortfarande hel omojlig att begripa?

Very sad.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 18 april 2009 10:51

@Mart1s.
Takk for et godt og ærlig innlegg. Det du sier er jo at det finnes en sårhet ved det, selv om du er villig til å akseptere det. Det er helt forstålig, men betyr ikke det at om du kunne velge akkurat den du ville, så ville du foretrukket en som fortsatt hadde mulighet til og som ønsket å få barn med deg? Jeg tror noen menn skjønner at tiden er i ferd med å løpe fra dem og for mange jenter blir eksludert om de skal se for mye på formeringsmulighetene. Men samtidig - frykten for en dag å bli forlatt til fordel for en yngre kvinne som vil og kan få barn fortsatt er nok større dersom han ikke har barn fra før. Kan du se den?

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 18 april 2009 11:14

"Vafan, ar du fortfarande kvar pa suklker Hingsty? Och pratar fortfarande om dig sjalv i tredje person? Och ar fortfarande hel omojlig att begripa? Very sad"

"@ hingsten
Que???!

"Er jo hingsty vi snakker om.
Sjelden noen som forstår noe av det han snakker om :) "

"Your point being ????............"

Litt forundret spør jeg:
Hva er det hingsten har sagt eller gjort på forumet som gjør at han fortjener å bli snakket til på denne måten?

Hingsten har som oftest en særegen måte å formulere seg - like it or not, men han er da harmløs ...
Hingsten dukker ofte opp i tråder som har med sex å gjøre - like it or not, vi skriver da alle der vi selv ønsker?
Hingsten blir kritisert for å snakke i 3. person. Nå har han ikke gjort det. Likevel blir han "kritisert" direkte eller indirekte.

Er vårt samfunn så preget av vår søken etter det perfekte, at vi fjerner oss fra hverandre - og derfor forblir single?
Slik leser jeg det Hingsten lufter. Relevant, spør du meg.
Og ikke bare relevant. Jeg tror det er mer sannhet i det enn jeg selv liker å innrømme....

Synes forresten overskriften i innlegget ditt er veldig bra, Hingsten!

(mann 40 år fra Rogaland) lø. 18 april 2009 11:22 Privat melding

Att tala om sig sjalv i tredje person ar ett tecken pa insanity. Och att dessutom dra upp sex precis hela tiden, for mina tankar till en som man senare far lasa om i avisen....

Men det ar kanske bara jag.

Och du har ratt, vi skriver alla dar vi sjalv onskar. Precis som jag gjorde nu.

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 18 april 2009 11:26

Der må jeg si meg uenig med deg, AKA-Sven.
Jeg skriver også om meg selv i 3. person når måtte passe meg, men å kalle det et tegn på insanity synes jeg er fullstendig ute...

Poenget mitt var derimot ikke å krangle og argumentere, men prøve å forstå det noen sier uavhengig av hvem som sier det.

(mann 40 år fra Rogaland) lø. 18 april 2009 11:27 Privat melding

Ser den Zitelle.Det som inte kommer fram pa internet ar att jag skrev med ett smil, sorry. Litt kverulant pa lordagmorgonen kanske, det gar over fram mot eftermiddagen.

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 18 april 2009 11:29

Den er grei, AKA-Sven. Er sur selv, jeg! ;-)

Skjult ID med pseudonym tira lø. 18 april 2009 11:41

skulle ønske at holdningen til folk var bedre og at det ble slutt på nagativiteten
særlig korte medlinger som bare er guffe, skjønner ikke hva folk får ut av det, får det dem til å føle seg bedre???

tilbake til Hingstens emne

jeg ser også at det er mange som bare leter og leter, de blir aldri fornøyd, det finnes alltid noe bedre, noe mer spennende rundt neste sving/bilde
samtidig finnes det mange som synes det er kjempekos om de bare finner noen å skrive med, noen å dele hverdagen med selv om det kanskje ikke er 100% klaff på den store kjærligheten

jeg tror man kan bli lykkelig med en person selv om det ikke er drømmeprinsen der og da, men når du tar deg tiden til å bli kjent så hviskes etter hvert de store vyene ut og man får en mer realistisk drømmeprins

jeg har venner som er bekymret for at jeg nok en gang skal velge feil, og ende opp i forhold som ikke er bra for meg, at jeg skal ta til takke med hvem som helst,
men jeg lærer og lever, og det finnes så mange spennende mennesker der ute som ikke er glansbilder
som det er verdt et ekstra blikk, en ekstra mail og som kanskje når tiden er inne kan være min drømmeprins

Skjult ID med pseudonym AKA-Sven lø. 18 april 2009 11:41

Haha, jag ar inte sut, bara kverulant...

Skjult ID lø. 18 april 2009 13:20

@Lilleulv
Enig, er også engstelig for å innlede et forhold til en mann som ikke har barn og som etter en stund vil ha barn alikevel...

Skjult ID med pseudonym mart1s lø. 18 april 2009 15:02

@lilleulv
Selvfølgelig er det av og til sårt å tenke på at jeg kanskje folater denne jorden barnløs. Men ikke av den grunnen som noen har, nemlig lysten til å se noe av seg selv bli videreført, spre sine gener, osv. Med andre ord de litt "tekniske" tingene. For meg blir det litt for egoistisk.
Det som er sårt, er at jeg kanskje ikke skal få oppleve det mirakelet det er at et nytt liv blir skapt som et resultat av to menneskers kjærlighet. Å gå gjennom et svangerskap sammen, å få være med å se sitt eget barn komme til verden, se det vokse opp, få oppleve den grenseløse kjærligheten og nærheten som foreldre føler for sine barn og for hverandre....alt det der.
DET vil jeg nok komme til å savne.
Og jeg ser selvfølgelig også redslen kvinner kan ha for å bli forlatt dersom mannen senere ønsker en yngre kvinne fordi det kan gi han en siste mulighet.
Ikke lett dette her...

Skjult ID med pseudonym hingsten lø. 18 april 2009 15:02

Zitelle, som den våkne kvinne med din våkne sjel du er,
hingsty logger fornøyd av på jobb og tar helg og nyter at iallefall noen, er klarsynte.

og alle andre må gjerne piske hingsty akkurat så mye de bare vill,
hingsty nyter sitt liv på sin avslappede positive måte anyway.

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 18 april 2009 15:39

AKA-Sven.
Nei, du er ikke sur, men JEG er! Derfor skal jeg jumpe i dusjen for senere å la meg beruse av søte dråper som fortjent! Rai rai ...

Mart1s.
*Begynte neeesten å kjenne på sårheten, men bare nesten!*
Hva kan jeg si? Amen. Well spoken, Sir!

hingsten
Husk at også uenige sjeler er klarsynte - og at uenigheter generelt sett er en spore til ny lærdom om man våger å være åpen ;-)

Skjult ID med pseudonym hingsten lø. 18 april 2009 16:04

Mye sant i det, så lenge man er åpen for andres syn, og det kan ofte være et problem for enkelte,
hingsty skåler med deg utover kvelden om det tillates, for et herlig liv fylt av små nøtter, og gode øyeblikk.
Alt etter hva man selv gjør det til ut av de muligheter man har til rådighet.
Hei på seg, so long..

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 18 april 2009 16:12

Sant nok, Hingsten.
Men om det er et problem for den enkelte, så får det være opp til nettopp den enkelte, ikke sant?
Man bestemmer jo uansett hvordan man selv ønsker å møte verden helt uavhengig av andres valg.....

God lørdagskveld til deg og til alle andre :-)

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 18 april 2009 17:18

Zitelle, hingsten og alle andre ønskes en hyggelig aften?

Hvor møtes vi? :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten lø. 18 april 2009 17:33

Skulle slaget på stiklestad gjentas på 3-brodders ved midnatt muligens.

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 18 april 2009 17:37

hehe...har aldri likt det stedet der :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten lø. 18 april 2009 17:43

der er det jo så mange..og der nytes det fuktig drikke, en viktig ingrediens får å løfte stemningen og pirre nysjerrigheten til de elegante sjeler.
har du noen ønsker, der godt drikke konsumeres tilsvarende ,til de spennende sjeler så kan jo det være like spennede.
Hingsty blir en bitteliten stund til og såå vips borte..

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 april 2009 13:58

Too late, Elfrodoen ;-)

Skjult ID med pseudonym allure sø. 19 april 2009 15:57

Jeg tror jeg skal vri på et kjent (?) sitat: Jeg vet ikke hva jeg vil, men jeg vet i hvertfall hva jeg ikke vil ha! Jeg holder alle muligheter åpne og var på en date i går som jeg var veldig usikker på i utgangspunktet. Da jeg endelig fikk møte dama som jeg kun hadde sett på et bilde som kanskje ikke var så bra, fikk jeg meg en meget positiv overraskelse: Hun var jo faktisk veldig søt! Vi hadde en veldig hyggelig kveld og koste oss begge to (tror jeg). Magefølelsen min sier at det kanskje ikke blir noe videre der selv om jeg har lyst til å i hvertfall treffe henne et par ganger til, men det var i hvertfall veldig hyggelig! :o)