Alle innlegg Sukkerforum

"Liker at han tar vare på seg selv"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym doofus lø. 18 april 2009 23:48

Dette utsagnet tror jeg går igjen på omtrent alle profiler jeg er innom. Hva legger dere i dette? Jeg tenker at hvis man ikke er i stand til å ta vare på seg selv så er man vel helst omringet av folk som kan gjøre det for deg - gjerne med polstrede celler og med fine hvite frakker med lange armer til utlån.

Eller er dette en dårlig skjult hentydning til at "alle" jenter (iallfall i 25-35-årsalderen med høy match med meg virker det som) egentlig er veldig opptatt av at typen skal være temmelig atletisk?

Skjult ID med pseudonym =) lø. 18 april 2009 23:57

er vel heller en antydning til at de ikke vil ha 200kg ølvom. og at de er velstelt.. barberer seg og vasker seg daglig, slike ting

Skjult ID med pseudonym analkløe sø. 19 april 2009 00:20

70% av alle menn skriver det samme....

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 19 april 2009 00:23

Nå er jeg mann selv, så jeg leser ikke manneprofiler. Gjelder det samme aldersgruppe også?

Skjult ID med pseudonym analkløe sø. 19 april 2009 00:39

Jepp, samme aldersgruppe....

Skjult ID med pseudonym forundra sø. 19 april 2009 08:45

sidespor:

90% av alle de gutteprofiler jeg har sett sier at de liker seg ute i friluft - i marka etc.... trener 4-5 dager i uka.. (elixia / sats....) så hva gjør man - jo - man går i marka... tegner medlemsskap på elixia... men jeg finner dere jo aldri der? er dette med aktiv og trening bare et "salgsargument" ? ;)))) eg berre spyr....

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 19 april 2009 09:41

@ forundra

Jeg trener selv 4-5 ganger i uka, er en av de åpenbart mange som har dette i profilteksten, men selv om det selvsagt er et "salgsargument" også er det jo sant for min del i hvertfall. Har imidlertid tilgang til gratis treningslokaler gjennom jobben, så ser ingen grunn til å betale 400-500 kr måneden på sats/elixia. Det måtte i så fall vært for å møte jenter ;)

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 19 april 2009 10:48

Jeg synes det er meningsløst å lese om hvor gutta trener og hvor ofte.
Joda. Jeg trener selv flere ganger i uken. Men sier det noe om meg som person? Jeg synes ikke det gjør det, og har det derfor ikke med. Synes det blir litt som å skrive hvor mange epler jeg spiser i uka. Men for all del, det er jo så mange som har trening som et krav, så om det er den typen person dere er ute etter, så versågod ;-)

Skjult ID med pseudonym tidløs sø. 19 april 2009 11:10

Ingen som har lyst på noen som ikke tar vare på seg selv.......
Trenger ikke være supertrent eks...vet da om sexy og flotte jenter som ikke trener. Har formene der de skal være og tar vare på seg selv så man ser ålreit ut.
Om man går ikke joggebukse og sneakers så trenger man ikke se ut som en potetsekk.

Skjult ID sø. 19 april 2009 11:20

nedtur å stille på date med noen som berskriver seg som trenende og sporty i profilen, også er bildene tatt for ti år og ti kilo siden-pinlig!

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 19 april 2009 11:29

Nedtur å gå på date med noen FORDI de beskriver seg som trenende og sporty, spør du meg... :-)

Skjult ID sø. 19 april 2009 11:53

kan jo hende du likte en tekst og bilde som er helt fjern fra virkeligheten, dumt å fremstille seg selv uriktig, vel..

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 12:09

@forundra

"men jeg finner dere jo aldri der?"

Så du er der helt alene, med andre ord?

@gørl

"Jeg synes det er meningsløst å lese om hvor gutta trener og hvor ofte. "

Det må være begrensende å være så kritisk.

Skjult ID sø. 19 april 2009 12:10

synes gørl virker bitter og sinte ofte, kan se ut som forumet er stedet mange får ut damt etter avvisning her inne ..

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 19 april 2009 12:53

@skjult id:
Hva var så bittert med det hun skrev? Hun sa jo bare at hun trener selv, men synes det er unødvendig å lese hvor OFTE de trener. Jeg er helt enig med henne at for meg kunne det ikke vært mer revnende likegyldig hvor mange ganger i uken en gutt trener. At det står i profilen hans at han trener 7 dager i uken, teller alt annet enn positivt for meg. I mine øyne er det en person som bor på treningsstudio, pumper jern mens han ser på seg selv i speilet i trange t-skjorte, og det er ikke typen jeg ser etter. Det er veldig fint om han har en ok trent kropp, men å være altfor opptatt av det med sunnhet og trening er et stort turn off for meg.

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 13:21

@eliseb

At det er turnoff for deg er jo det store og hele revnende likegyldig.

Eller, forsåvidt ikke: Den som skriver det i profilen sin har da lyktes med noe av poenget med å i det hele tatt lage en profil: Tiltrekke seg de interesserte, og frastøte de uinteresserte. Det kan være greit for den som bruker mye tid på trening, uansett om det er 3, 5 eller 7 dager i uka, å opplyse om det. For det finnes helt sikkert de der ute som enten 1) bruker like mye tid selv, og / eller 2) ikke ser noe galt i at noen faktisk har slike interesser / behov.

Skjult ID med pseudonym Hansa sø. 19 april 2009 13:26

Jeg skriver ikke til de som trener mer enn 4 ganger i uka, jeg har kun i korte perioder trent 4 ganger i uka. Jeg er slank og rask og kunne sikkert lurt folk til å tro at jeg trente hver jævla dag..:)
Men seriøst om du syntes det er viktig å ha med at du trener 4 ganger i uka når du beskriver deg selv med 3-4 setninger. at det at du trener 4 ganger i uka eller mer utgjør 33% av hele ditt vesen, da er du ikke jenta for meg altså. I Oslo så trener vel de aller fleste på en eller annen måte, det er nesten selvsagt. Ikke nevn det, jeg ser på bildene hvordan du ser ut....Og litt merkelig at jentene ofte rekker å se på ALT mulig drit på tv når de trener hver eneste kveld....

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 april 2009 13:29

Men seriøst:
Det handler vel ikke om hvor mye han eller hun trener, men hvordan dere forventer at en som trener så mye skal se ut?
Er vi ikke atter tilbake til antall kilo og private bilder i hodet man skaper når en person sier han trener 5 dager i uka?

I den grad jeg har dannet meg bilder av menns utseende før jeg har truffet dem, har jeg blitt "skuffet" en gang pga egne forventninger. Denne mannen så feit ut! Men ingen skal ta fra ham at han er den best trente mannen jeg har truffet i mitt liv.......

Min påstand er altså at det handler om deilig kropp (som i slank kropp med lange muskler) minst like mye som kondisjon/styrke!

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 19 april 2009 15:49

Hvis noen skriver at de trener 4-5-6 etc. ganger i uka forteller det meg flere ting: hun er tydligvis mer glad i treningsstudioet enn jeg er (trener jeg og men er begrenset hvor mange jeg orker å vise frem min svette kropp for ;-) ), men viktigere: det forteller meg at hun faktisk da allerede er opptatt ca 2 timer nesten hver eneste dag. Regner jo med at hun jobber vanlig dag først og så trener, hu skalikker spise middag innimellom også og plutselig ser jeg henne først klokka 21... eh, kanskje ikke helt for meg.
I tillegg har du den gruppen som tydligvis trener 7 dager i uka men alikevel liker å ligge på sofaen og spise snop...

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 16:09

@Hansa "Men seriøst om du syntes det er viktig å ha med at du trener 4 ganger i uka når du beskriver deg selv med 3-4 setninger. at det at du trener 4 ganger i uka eller mer utgjør 33% av hele ditt vesen, da er du ikke jenta for meg altså."

Sannsynligvis er det helt OK for den jenta at hun ikke er noe for deg også.

Jeg har ikke kondisjon nok til å gjennomføre Birken, verken på sykkel eller ski (tror jeg, i alle fall), og kommer _aldri_ til å få en kropp som folk måper av på stranda. Men er innom SATS 2-3 ganger i uka, og synes strengt tatt det ikke er så mye i verden som er mer behagelig med klær på enn en sykkel-/skitur i helgene. Rett og slett for å røre på kropp og sjel, og ikke minst følelsen i etterkant av øktene. Dvs. at jeg bruker mellom 5 og 10 timer i uka på å trene, alt ettersom. Hvorfor ikke opplyse om dette?

Det er ingen automatikk i at en som trener mye har leckersmecker kropp - til det kreves det at en trener på den og den måten (det finnes neppe mange marathonløpere, sjakkspillere eller styrkeløftere med såkalt sexy kropp*?) disiplin, kosthold og / eller gode gener

At det ser ut til å medføre at jeg risikerer å bli satt i bås av enkelte kritiske, snevre julenisser lever jeg heldigvis ganske greit med.

(* Noen synes heldigvis helt sikkert at det er fint og flott, men jeg snakker generelt sett.)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 april 2009 16:17 Privat melding

En sumobryter trener gjerne hver dag. Ikke sikkert at alle jenter synes kroppen hans skal kalles muskuløs av den grunn...

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 19 april 2009 16:56

@Kit: Se det i sammenheng med det opprinnelige spørsmålet mitt da: Tror du en veltrent sumobryter faller innunder det "tar vare på seg selv"-kravet mange setter her inne? Personlig erfaring er at dette bare er en snill omskriving av "overvektige = intet svar". Selv har jeg merket av for at jeg har et par kilo for mye - og det er nettopp det: et par kilo for mye (kanskje fire-fem). Har imidlertid inntrykk av at vektmålerne på sukker brukes litt kreativt og at mange bruker "et par kilo for mye" selv om de har tjue-tredve kilo overvekt. Kanskje jeg burde endre til "gjennomsnittlig" da? :)

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 17:26

"Selv har jeg merket av for at jeg har et par kilo for mye - og det er nettopp det: et par kilo for mye (kanskje fire-fem)."

Etter DIN mening, ja.

"Har imidlertid inntrykk av at vektmålerne på sukker brukes litt kreativt og at mange bruker "et par kilo for mye" selv om de har tjue-tredve kilo overvekt."

Etter DERES mening.

Poeng (eller hva jeg nå skal kalle det): Et problem er bruk av skalaen Sukker tilbyr for å beskrive egen kropp. Det er svært få som tenker på ordet "fyldig" som noe positivt. Vel er det informativt, og derfor relativt viktig, men her skal en tross alt selge seg.

At noen vegrer seg fra å beskrive seg selv slik og derfor pynter litt (eller mye) på sannheten, er forståelig, men selvfølgelig litt kjedelig for de som blir "rammet".

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 19 april 2009 18:08

Jeg finnes da ikke bitter? Hvor fikk dere det fra? Fordi jeg sa (underforstått for meg) det er meningsløs informasjon å fortelle om hvor ofte man trener og hvor man trener (SATS, ELEXIA osv) med mindre dette er noe som karakteriserer personen? Javel. Gjerne for meg.

Nesten alle trener på en eller annen måte. Og nesten alle pusser tenner. Men jeg skriver da ikke at jeg pusser tenna to ganger om dagen? ;-) Renslighet er også vitktig. Men jeg har tilgode å lese en profil hvor det opplyses om daglig dusjing.
Jeg mener de detaljerte treningsopplysninge er uviktige (og således memingsløse for meg)med mindre vedkommende trener 5-7 ganger i uken, slik at det ville påvirket et parforhold. Jeg tror de fleste skriver hvor ofte de trener kun for å fortelle at de er fornøyd med kroppen sin.

Og dette sier jeg bare fordi jeg ble avvist i helgen. Ja jøss! :-)

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 19 april 2009 23:46

@s: Ja, det blir nødvendigvis etter min/deres mening. Jeg tenkte helst på "i forhold til BMI", men er fullstendig klar over at dette på langt nær er en perfekt målestokk siden den ikke tar hensyn til fettprosent, muskelmasse osv. Er enig med deg i at valgenesukker har tilgjengelig ikke er den beste. På en måte er det synd den er der i det hele tatt, men det hadde sikkert blitt rabalder om de tok den bort også siden såpass mange tross alt virker å være svært opptatt av partnerens fysikk.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 20 april 2009 00:17

Ja, det er kult med veltrente menn.
Ja, det er kult med flotte kropper og solbrun hud.
Ja, det er fint med en bra hårklipp, korrekte klær til enhver tid osv osv osv.

Men om en mann har for mange mentale ting i skuffer og skap som stadig dukker opp og skremmer ham på høylys dag LØPER jeg!
En mage kan fjernes vesentlig fortere enn en mann med store og åpne sår eller forsøkt skjulte personlige "greier".

Så kjære menn:
Ta vare på DERE. Ikke bare på kroppene deres. Det gjør dere så uendelig mye vakrere og dere vises så ufattelig mye bedre!

Skjult ID med pseudonym s ma. 20 april 2009 00:19

Pirke:

"Så kjære mennESKER:
Ta vare på DERE. Ikke bare på kroppene deres. Det gjør dere så uendelig mye vakrere og dere vises så ufattelig mye bedre!"

:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 20 april 2009 00:22

Korrekt pirket, s :-)

Skjult ID med pseudonym lille meg ma. 20 april 2009 00:54

@avslappa
Enig med deg, greit å vite "hvor viktig" treningen er for en eventuell partner, og også å kunne si noe om hvor viktig treningen er for deg selv. Derfor har jeg også nevnt i min profil at jeg trener et par ganger i uka.
For min del, er det ikke viktig for meg om en partner trener eller ikke, selv om det kunne være hyggelig å trene sammen av og til... :-) Men er ikke det en felles interesse, finner vi sikkert en annen felles interesse - det er vel derfor vi finner hverandre i utgangspunktet...
Men det er viktig for meg at mitt ønske om å trene ikke skal bli et "tema" i forholdet. At jeg ønsker å trene et par-tre ganger i uka, må være "greit" for en partner, selv om han ikke ønsker å delta.
Og her kommer vel også dette med forståelse for, og ønske om, å gjøre "sine egne ting" i et forhold. Dette handler om å beholde sin integritet, og ikke "miste seg selv", eller bli avhengige av hverandre (som veldig lett skjer - vi blir jo fort oppslukte av hverandre i begynnelsen av at forhold). For hvorfor faller vi for noen i første omgang? Fordi denne personen har integritet, og noe unikt som vi liker? Og som vedkommende tar vare på - er ikke det også å "ta vare på seg selv"

Og du kloke, kloke, Zitelle...
Å ta vare på seg selv, handler jo virkelig om så uendelig mer enn å trene og ta vare på kroppen - sjelen er jammen minst like viktig å ta vare på :-)))

(kvinne 37 år fra Hordaland) ma. 20 april 2009 08:51 Privat melding

Hører mye her om hvordan trening er utseende messig.... men hallo folkens
man trener jo ikke bare for å se bra ut... jeg trener 3 ganger i uken, ikke bare for å holde meg
i form fysisk sett, men også for å ta vare på kroppens indre, få mer overskudd, energi
i hverdagen, trening hjelper på både humør og selvfølelse...
Så ja trening er viktig!!!!