Alle innlegg Sukkerforum

selvinnsikt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym venus sø. 19 april 2009 10:08

Jeg ser det er en lignende tråd som tar opp noe av det jeg også undrer meg over.
HAR FOLK MANGLENDE SELVINNSIKT? Eller er det faktisk slik at folk skriver at de trener, tar vare på seg selv, er opptatt av helse og livsstil,er sexy osv,- BARE for å lokke folk til å bli interesserte?
Har møtt flere menn som ikke samsvarer med beskrivelsen i det hele tatt. Eller de har sendt bilder som viser at beskrivelsen ikke stemmer.
Har dette med selvinnsikt å gjøre? Eller betyr veltrent for meg noe annet for andre? Slik at de har skrevet det i god tro?Altså de mener de er veltrente, sexy osv., men jeg ser noe annet.

Uansett så bør man være ærlig i beskrivelsen av seg selv:)

Skjult ID med pseudonym gemeni sø. 19 april 2009 12:34

Enig m deg!

Men det gjelder like mye for damer, faktisk!:)
Fatter ikke poenget med IKKE å være ærlig her, blir jo bare oppdaga med en gang man møtes....
Tror det har mest å gjøre med at man ønsker å treffe noen man kanskje ikke er i "klasse" med, eller kanskje regner med at det ordner seg senere. Uansett dumt å ga opplysninger i profilen som stemmer med mine preferanser, men som ikke stemmer i virkeligheten. Så igjen, kjempeenig med deg, Venus!

Og hvis man ikke engang er ærlig på nettet, overfor helt ukjente, fremmede mennesker, når er man det da????
Hmmm...

(mann 52 år fra Akershus) sø. 19 april 2009 12:39 Privat melding

Konkurransen på nett er nå så stor at god markedsføring er alfa og omega. De fleste har innsett dette og gjør det de kan for å hevde seg i mengden. Dårlig markedsføring resulterer i null respons (se f.eks alle tråder som går på jenter/ menn som ikke svarer på meldinger...)

Desverre er en av konsekvensene at flere og flere "reklamerer" for et "produkt" som ikke er i samsvar med virkeligheten, men jeg kan love deg at det gjelder dere jenter like mye som oss menn. Det går lang tid mellom de gangene jeg blir positivt overrasket for å si det sånn...;)

Skjult ID med pseudonym Lionking sø. 19 april 2009 12:53

Dette går også på utseende..... jeg har til dags dato ikke møtt ei eneste jente her inne som har sett bedre ut i virkeligheten enn på bildene. Ofte er bildene veldig flatterende, og tydeligvis valgt ut med stor omhu.

Skjult ID med pseudonym Menning sø. 19 april 2009 12:54

Det verste jeg vet er de første sekundene på en date. Da hun kommer, og jeg umiddelbart kjenner at alt ramler sammen, at mine forestillinger og forventninger sprekker som en ballong. Når sannhetens øyeblikk nådeløst tar kverken på alle forhåpninger og den bratteste oppoverbakke reiser seg som en vegg. Samtidig som jeg vet at det som foregår refleksmessig inni meg tydelig kan leses i mine øyne og mitt ansikt. Resten blir bare en anstrengelse, for jeg vil jo nødig såre. Samtidig som jeg også blir sint. Falsk markedsføring er ellers ulovlig. Det er jo bare dumt for alle parter.

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 19 april 2009 12:57

@venus: Trening og interesse av helse og sunn livsstil er forholdsvis konkrete faktorer som jeg er enig med deg i at det bør være samsvar mellom det man skriver og virkeligheten. Jeg er imidlertid ikke veldig glad i adjektiver som "sexy" siden dette er mer situasjonsbetinget og vil være forskjellig fra person til person. At noen velger å beskrive seg selv som sexy må jo da mene at de selv synes det er det - og det må jo være lov selv om du har en annen smak?

Skjult ID sø. 19 april 2009 13:11

Denne tråden gjelder vel for mange kvinner også kan jeg love deg Venus

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 13:13

1) Er det forbudt å være opptatt av / bruke tid på "trening, helse og livsstil" selv om en ikke ser slik ut?

2) Jeg har ordet "trening" i profilen min (det kommer til å stå der til den dagen profilen stenges, for å si det sånn), og det er fordi JEG liker å trene, og at JEG faktisk bruker et par timer i uka på det - og hei, det er jo faktisk greit for andre å vite hva noen av mine fritidstimer går med til, er det ikke?

Jeg slutter aldri å bli overrasket over alt det tilnærmet utrolige folk på dette nettstedet stiller seg kritisk til, og skjønner i samme slengen hvor vanskelig det må være å tilfredsstille enkelte stakkarer -)

Skjult ID med pseudonym Hansa sø. 19 april 2009 13:16

@menning: Jeg har vært på mer en ti dater med jenter fra sukker i løpet av det siste året. ALLE gangene er det jeg som har blitt skuffa, ALLE gangene er det JEG som har vært den som måtte si fra at date nr 2 var uaktuelt, enten ved å kutte av daten tidlig eller i ettertid. Nå er det sånn at før nettdating var det 50/50 jeg ble dumpa litt og jeg dumpa litt.

Seinest igår opplevde jeg å møte en som ikke var som hun beskrev seg, begynner å bli lei, men la oss være litt konstruktive..Hvordan skal vi løse dette? De jentene som virkelig har noe å fare med er det svært vanskelig å komme i kontakt med...Er det slik at jeg også må lage en profil som skryter litt formye? For jeg har basert meg på selvironi og ordinære bilder...

Ps. Har møtt en nydelig jente på sukker før som jeg var sammen med i en periode, så det funker altså

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 19 april 2009 13:19

s,
ikke så hårsår nå,
om det er tilfelle at du tåler å trimme, gå en time ute i rett selskap, tåler å arbeide litt inne med interiør,
og har et par kilo for meget, da bør du sikkert ikke være bekymret,

Om du derimot skriver opptatt av helse og trimmer iblant,
og din "ferske kontakt" merker at du synes det er et ork å gå i noen bakker ute i frisk luft,
utsetter stadig små prosjekter og interiør, et ork å rake, eller hvasomhelst,
og kaster gladelig innpå litt sjokolade straks etter et bittelite prosjekt,
da er du nok i nærheten av å bli litt hårsår i temaet,
handler om hva man har godt av og litt for omgivelsene kanskje.

Hingsty har truffet sånne og stikker isåfall sperenreks

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 april 2009 13:19

Trådstarter spør om folk har manglende selvinnsikt, og sier hun har møtt flere menn som ikke samsvarer med beskrivelsen.

Mitt svar?
Ja, folk mangler selvinnsikt - like mye som vi lesere mangler evne til å se helt nøkternt på det vi leser uten å danne oss bilder.

Men å begrense dette til bilder, kropp og utseende blir jo også helt feil slik jeg ser det. Jeg forventer ikke at noen ser ut som jeg tolker dem ut fra bildene de har lagt ut av seg selv, og blir derfor ikke skuffet. Og at falske eller gamle bilder finnes, vet vi jo alle.

Personlig synes jeg det er mer bekymringsfullt og trist at folk selger sin personlighet som de ønsker å være, og ikke som de ER.

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 13:24

@hingsten

"s,
ikke så hårsår nå"

Godt forsøk.

"sperenreks"

Godt forsøk II.

Skjult ID med pseudonym gemeni sø. 19 april 2009 13:30

Uansett, har ihvertfall konkludert med at det ikke er i nærheten av å være lett å finne drømmedama.......

Selv med de, i utgangspunktet, veldig gode mulighetene nettsteder som feks Sukker gir.

Hmmm, mulig jeg må gå litt i meg selv også, som kanskje mange andre også ??:):)

Må sjekke profilen min gitt, men tror det stemmer der:)

Skjult ID med pseudonym Hansa sø. 19 april 2009 13:35

Det jeg frykter mest er å se at jeg ikke lever opp til profilen min, å se at hun jeg skal treffe ikke klarer i skjule hvor skuffa hun er...Derfor har jeg fått venniner til å se om det stemmer det jeg skriver, til å sjekke bildene mine og konklusjonen er at jeg ikke lover noen ting jeg ikke kan holde.
Det er jo rart, for alle jentene jeg kjenner som jeg har snakket med online dating, sier at det er akkurat det å ikke leve opp til foråpningene som er den store frykten.
Jeg har en vennine som har litt ekstra og drasse på..Hun gjør dette ettertrykkelig klar i sin profil og hun beskriver også sin livstil ganske inngående.
Rart at alle jeg møter er så jævlig uærlige da...

Skjult ID med pseudonym petimetra sø. 19 april 2009 15:03

hm... det er mye rart her ja.... møtte en mann en gang - som ikke hadde bilde - men beskrev seg selv veldig flatterende. jeg kjente ham igjen på bilen.... *ler* det var i alle fall sant at han hadde fin bil.

når det kommer til meg selv, er jeg 100% klar over mine egne feil og mangler, føler ikke at jeg gir et bilde av meg selv som ikke stemmer... har tvert imot lagt ut bilder som er til dels lite flatterende, men veldig ekte.... og når det er sagt; så gjør jeg meg faktisk bedre live, enn i et brøkdels sekund på et bilde. det er i alle fall de tilbakemeldinger jeg får....

men gutter; det gjør ikke noe om dere har litt pondus, så lenge dere kan se egne tær når dere står (ikke når dere sitter *S*) ...og det er fint å trene, det hender at jeg gjør det selv også.... veldig skippertaksmetoden da....men ikke lag et bilde hos noen som ikke er forenlig med virkeligheten :)))

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 19 april 2009 15:40

Har vel opplevd begge deler, dvs både dater som ikke lingnet veldig på det bildet de hadde OG møtt ei som var klart penere i virkeligheten enn på bilde. Det er med andre ord ikke bare negativt.

Vanskeligheten med å beskrive seg selv (selv etter innspill fra andre) er at det fremdeles er din egen virkelighetsoppfatning du basere beskrivelsen på. Hvis alle dine venner ei feite og aldri trener, mens du kanskje trener en gang i uka så _er_ du faktisk veltrent i forhold - selv om du ligger med en BMI på 38 ;-)
Ikke alle blir slanke av å trene heller, noen har en kroppsform som aldri kommer til å endre seg selv etter 12 timer i treningsstudio pr. dag.
Men skryt, det er det mye av her inne ;-)

(mann 40 år fra Rogaland) sø. 19 april 2009 16:49 Privat melding

Det har ju skjedd mer an en gang att man truufet en dame som kallar sig "gjennomsnittlig", och sier att hon ar "aktiv, liker a ta vare pa seg selv, spiser sunt" etc etc. Och sa visar det sig att hon har en kropp som en vattenfylld kondom. "Gjennomsnittlig" i fet-usa kanske .

(kvinne 73 år fra Akershus) sø. 19 april 2009 17:50 Privat melding

Si meg en ting.er det bare utseende som teller når man skal velge ut en date ?????
Det er klart alle ønsker seg en høy og mørk eller slank og blond eller hva det skulle være, men hva med interessene ?
Jeg leste en annen tråd her om et ekteskap i tomhet, de hadde ingenting å snakke om. Det må da være helt grusomt.
Jeg ville aldri date en mann her som sa han likte camping,fiske og fotball, da jeg grøsser ved tanken.
Bildene vi får her er jo ymse, men om man er interessert i å møte noen bør man be om "ferske" bilder.
Jeg var her inne for 3 år siden og ser til min gru SÅ mange bilder av gjengangere her. Samme som for tre år siden og kanskje de var tatt for 6 år siden!!!!
Skal man være to i lag MÅ man trives sammen og ha felles interesser. Det er ikke bare utseende som teller!!!!!!!

Skjult ID sø. 19 april 2009 17:51

Si meg er det bare kroppen som skal være perfekt når det gjelder å ta vare på seg selv?

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 19 april 2009 18:09 Privat melding

Jeg tror de som velger å pynte litt på sannheten i profilen sin er inne på noe. Det har helt klart ikke hjulpet meg stort å være ærlig på hva jeg kan og hva jeg ikke kan. Jeg mener; hadde det hjulpet hadde jeg jo ikke hatt profil her mer... Tror folk skriver mer om ambisjonene de har for livet sitt, ikke nødvendigvis det de får til.

(mann 52 år fra Akershus) sø. 19 april 2009 18:32 Privat melding

Hvist du leter finner du alltids noe du ikke liker hos en meneske.
enig med TS,selvinsikten kunne hvert bedre,om i allefall oppdatert.det kommer ann på øya som ser.
-men hvem skriver i sin profil:jeg er feit,utrent,dårlig ektemann/kvinne ect? mao som kan tolkes "negativt".?

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 18:40

@morgankan

"-men hvem skriver i sin profil:jeg er feit,utrent,dårlig ektemann/kvinne ect? mao som kan tolkes "negativt".?"

Eksakt.

-

@Carmina

"Skal man være to i lag MÅ man trives sammen og ha felles interesser. Det er ikke bare utseende som teller!!!!!!!"

No, shit. Men hva i huleste har det med denne saken å gjøre?

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 19 april 2009 18:43

@s
"No, shit. Men hva i huleste har det med denne saken å gjøre?"

Og DU kalte meg kritisk? ;-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 18:45

@hanami

Jepp. En annen ting er jo at de fleste med riktighet skriver det livet de lever i dag, som singel (med eller uten barn på hel- eller deltid), og det forblir svært sjelden på samme vis når en blir to. Likevel ser det altså ut som at folk som går helt i vranglås og tolker ting som om de var skrevet i stein.

Selvfølgelig er det enkelte som har interesser, hobbyer, jobb eller andre ting som de ikke nødvendigvis kan eller vil forandre på uten videre, men unntak finnes alltid uansett hva en diskuterer.

Skjult ID med pseudonym clin sø. 19 april 2009 18:50

Det med selv innsikt, så er jeg er litt usikker på hvor attraktiv i forhold til de mennene jeg sendte hjerte ti, noen menn vil sikkert mener at jeg sikter for høyt ,dermed vil de ikke en gang åpen mailen min,heller ikke sende meg noen svar.. (Da får de et sorte hjerte fra meg) jeg synes det er vanskelig å finne hvilken hyller jeg tilhøer, og liker bedre å få et direkt avslag, må tross alt finne en kjæreste blant dem som er liker meg veldig godt.

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 18:50

@gørl

Point being? Av alt i denne tråden, så fant du endelig en liten setning du kan raljere over - eller er du seriøs?

Du må gjerne forklare meg hva "dere tenker bare på utseendet" har å si for denne diskusjonen, men jeg håper ikke du gidder, for det har ikke særlig relevans for temaet.

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 18:51

@clin

"Det med selv innsikt, så er jeg er litt usikker på hvor attraktiv i forhold til de mennene jeg sendte hjerte ti, noen menn vil sikkert mener at jeg sikter for høyt ,dermed vil de ikke en gang åpen mailen min,heller ikke sende meg noen svar.. (Da får de et sorte hjerte fra meg) jeg synes det er vanskelig å finne hvilken hyller jeg tilhøer, og liker bedre å få et direkt avslag, må tross alt finne en kjæreste blant dem som er liker meg veldig godt."

Trøst deg med at dette nok er et "problem" for alle og enhver :)

Skjult ID med pseudonym Carmina02 sø. 19 april 2009 19:19

@s
Har du ikke fulgt med i timen eller ?

Skjult ID med pseudonym clin sø. 19 april 2009 19:25

@carmina 02

Hva mener du, S har bare kommentert mitt innlegg...

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 19:26

@Carmina02

Timene dine er så dørgende kjedelige, kjære lærer, så det skal jaggu litt til å holde øynene åpne.

Skjult ID med pseudonym Carmina02 sø. 19 april 2009 19:28

Surr på linja hos meg da......... ??????

Skjult ID med pseudonym Carmina02 sø. 19 april 2009 19:30

Takk for den !!!. Skittkasting er topp !!!! Hedig du som er så flink i timen! mr. s

Skjult ID med pseudonym venus sø. 19 april 2009 19:36

Veldig mange bra innspill her,- og de fleste er enige:)
Innlegget mitt handler overhodet ikke bare om utseende, men like mye om beskrivelsen.

Hvorfor skrive at du er en god lytter, har empati og interesse for andre mennesker når du skravler som en foss på første date, og overhodet ikk er interessert i å få vite noe som helst om motparten?
Hvorfor skrive at du ikke røyker når du oser av røyk,- fra både klær,hår og ånde?
Hvorfor skrive at du liker å kle deg moteriktig når du kommer på date iklær som de fleste hadde levert på loppis eller i uff-kontainer for lengst?
Jeg VET jeg er kritisk, men jeg synes ærlig talt det er trist at man ikke kan være ærlig både med seg selv og andre.Man lurer ikke bare andre, men også seg selv!!
Mulig de beskriver seg selv slik de skulle ØNSKE de var, men det blir jo helt feil.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 april 2009 19:43

Er det SÅ mange uærlige sjeler som ikke takler å være bare seg selv og utgi seg som nettopp det?
Og om det ikke holder å være bare seg selv - hva er det egentlig som holder da?
Kanskje problemet er at så få faktisk takler å være seg selv?
Blir nesten litt deppa av å lese denne tråden, jeg.........

Skjult ID med pseudonym venus sø. 19 april 2009 20:03

Og jeg blir nesten deppa av å møte menn som er helt annerledes enn de utgir seg for å være i profilen.

MEN når det er sagt så gjelder det selvfølgelig ikke alle:) Har truffet flere kjekke menn som samsvarer med profilen sin,- det har imidlertid ikke ført til noe forhold. Og da er vi inne på den berømmelige kjemien:)

Skjult ID med pseudonym alma sø. 19 april 2009 20:18

@ venus.
Jeg har møtt flere menn og de fleste har samsvart med profilen, men som du sier, så var det ikke noe som satt igang følelser.
Jeg har enda ikke møtt noen som har utgitt seg for mer enn de har gitt seg ut for.

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 19 april 2009 20:32

Dette er da ingen butikk der du bare kan spasere inn å shoppe det øyet behager.
Har vi helt glemt at sukker er kun et suplement til alle de andre "markedene" vi ferdes i daglig ???
Tenk på hvor mange mennesker som krysser din vei hver eneste bidige dag. Går dere rett bort til de dere synes ser ok ut, og spør om de er interesserte i dere ? Og blir pottesur hvis de sier nei ?????
Ikke det nei.....så rart.

Slapp av, lugn ned, kos dere med masse fine bilder, la tankene vandre, prøv å ta kontakt i det små.
Akkurat som dere gjør ute i den store verden :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 19 april 2009 20:38 Privat melding

Mart1 s

Jeg blir ikke sur av avslag, men jeg vil finne en kjæreste blant alle som liker meg. Jeg vil bare finne ut hvem er dem ved å kontakte dem og få en klarhet. IRL, finner jeg raskt ut om den andre er interessert, ved å "blikke" ham. Her sendte jeg en hjerte eller en mail, så finner jeg ut om han er interessert.

(mann 56 år fra Akershus) sø. 19 april 2009 20:51 Privat melding

@clin
Det jeg reagerer på, er når noen nærmest tar det for gitt at de skal finne seg en kjæreste her på sukker.
Jeg har aldri sett noen utesteder, arbeidsplasser, eller treningssentere som har reklamert med kjærestegaranti, og det har sukker heller aldri gjort !
Kanskje jeg en dag finner kvinnen i mitt liv i Kualalumpur for det jeg vet...
Jeg tror den største feilen vi gjør, er at vi prøver for mye. Det blir fryktelig krampeaktig, og i desperasjon sier vi og gjør vi ting som kanskje ikke er helt i samsvar med den personen vi er, heller.
Og jeg kommer ALDRI til å fire på kravene, se i en lavere hylle, eller hvilke begreper dere nå har brukt.
Hun jeg skal dele livet mitt med, må passe sammen med meg akkurat slik jeg er. Punktum. Og ett eller annet sted finnes hun, hun som heller ikke behøver å være noe annet enn seg selv for at vi skal matche.

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 20:57

@mart1s

*klappe*

Til forsvar for de krampaktige, kan det kanskje sies at det vi holder på med her, er tross alt målrettet partnerjakt - det foregår (sannsynligvis) ikke på de andre markedene (jobb, treningssenter, by, whatever). Dvs. at det fort er mye følelser og håp inne i blldet., og da kan enkelte fort bli litt irrasjonelle. Å håpe er å risikere fortvilelse, må vite.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 19 april 2009 21:02

Har egentlig ikke oplevd så mange skrøner, men noen har det vært - det verste er på alder og høyde som på ingen måter er en subjektiv sak men høyst målbart.

Men av de andre tingene som går igjen, er trening. Har konfronert én med det (vi var sammen en god stund); han trodde vitterlig at han trente mange ganger i uken, men det var laaangt fra sannhetene. Det var litt irrietrende, fordi jeg ble jo den som måtte slepe fyren opp av sofaen. Etter at jeg kommenterte det og sa at dette hadde han jo forespeilet da dette var noe vi hadde lik match på, ble det en diskusjon og opptelling. Han fikk selv en liten aha-opplevelse. Og øket trenignsmendgen:)
Men ja; det er noen sammenhenger hvor selvinnsikten er begrenset. mest graverende er jo det som ikke går an å gjøre noe med.

Skjult ID med pseudonym clin sø. 19 april 2009 21:22

Mart1s

Hverken sukke eller andre nettside har lovt oss kjæreste,men hvorfor man gjør en innsats når man er medlem her. hva taper man?
Jeg har fired ned kravene mine, hadde egentlig ønsket med en gutt som ikke er 5 år eldre enn meg, så har jeg tatt med dem som mindre enn 10 år eldre enn meg. Jeg hadde ønsket en høyutdannet gutt, så fant jeg ut at det også går med gutter som har litt lavere utdannelse. Liker best blonder gutter,men det er ike så viktig. Vil egentlig ha flere barn, men har gitt opp denne kraven også.

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 19 april 2009 21:24

@clin
Da skal du få min helt ærlige mening.
Kom deg vekk fra sukker, gå ut i verden og møt han som er akkurat slik du vil han skal være !
Han finnes :-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 21:25

@vibe

"han trodde vitterlig at han trente mange ganger i uken"

Og så plutselig, sånn helt ut av det blå, så fant han ut at "nei, fanken, det stemmer jo ikke likevel"?

Skjult ID med pseudonym clin sø. 19 april 2009 21:28

Jeg er vokst opp med normen at det er gutter som sjekker opp jenter, eller mister gutter lyst. Jeg har vært veldig passivt i sjekkmarket helt til i det sist året. Jeg har lest her på forum at gutter/menn savner at jenter tar initiativ. Så gjorde jeg og jeg kommer til gjøre det fra nå, uansett får jeg nå stemplinger av krampaktige.