Alle innlegg Sukkerforum

Så ta min hånd...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ensom sø. 19 april 2009 18:27

I dag tenkte jeg å gi flørt en sjanse IRL. Været var fint og jeg gikk til Grunerløkka og spaserte rundt, satte meg litt på cafeer, og forsøkte å møte noens blikk, forsøkte å smile til verden, og da helst noen gutter, men egentlig til alle.

Jeg følte meg som luft hele dagen. Det var bare solbriller og flettede hender så langt øye rakk.

Kom hjem og følte meg ensom. Flere som har hatt den følelsen på Løkka eller andre steder?

Skjult ID med pseudonym s sø. 19 april 2009 18:52

Tja, en tenker vel slik en gang i blant, men heldigvis overstyrer følelsen av å være ute, blant folk - i det flotte været - de negative tankene - for min del, i alle fall.

Skjult ID med pseudonym brabeum sø. 19 april 2009 18:54

Det der er et underlig paradox... Har selv forsøkt det noen ganger, men opplever som regel det samme som deg. Når jeg har det bra med meg selv og egentlig gir totalt f... så får jeg oppmerksomhet ved blikkontakt så det monner. Jeg tror ikke det at du var på Løkka i seg selv har noe å si, men flettede hender er jo et lite hint... ;) Jeg tror man kan oppleve dette uansett hvor man er.

Jeg har også opplevd at jeg har slappet av helt alene på café og plutselig endt opp anføttes i en sofa med en veldig søt jente som uten videre kom bort til meg og lurte på om hun kunne sette seg ned sammen med meg. Det kan jo fungere veldig bra, jeg synes sånt er hyggelig, men det er jo vanskelig å gjøre i praksis selv om det kanskje er det som skal til innimellom!

Det å komme hjem og føle seg ensom er jo alltid kjipt - litt som jeg føler det nå selv om det for øyeblikket er selvvalgt. Jeg skal jo egentlig rydde istedet for å sitte her og rable... ;)

(mann 52 år fra Akershus) sø. 19 april 2009 19:11 Privat melding

Jeg syntes iniativet var godt. Ikke gi opp, prøv igjen! Selv har opplever jeg blikkontakt fra tid til annen, men ikke tør aldri å gå frem til jenta. Gud, gi meg mot...

Skjult ID med pseudonym marita02 sø. 19 april 2009 19:13

Ja "gi meg mot " er det rette ordet. Jeg sitter med min Latte , en avis titter rundt. Prøver å fange noen blikk............ men Fa....... ta de jævl.... solbrillene !!!!!!!

(mann 52 år fra Akershus) sø. 19 april 2009 19:20 Privat melding

Beklager de dyslektiske tendensene...

Skjult ID med pseudonym venus sø. 19 april 2009 20:15

Kjenner meg godt igjen. Blir nesten litt "misunnelig" av alle de forelskede parene som så tydelig viser verden at de har det bra. Veldig hyggelig å se noen småkysse litt, ta på hverandre, flette hender, osv,- det er bare det at man så gjerne skulle vært i samme situasjon:)

Skjult ID med pseudonym smily sø. 19 april 2009 20:16

Kan hende noen kikker tilbake bak solbrillene ;o)

Skjult ID med pseudonym alma sø. 19 april 2009 20:49

Jeg hater solbriller. Vet at mange bruker masse penger på det......status,,phuuuuu. Øynene er sjelens speil.

Skjult ID med pseudonym Hansa sø. 19 april 2009 20:58

OBS!

Om du ikke er svært laidback og karismatisk er ikke dette tingen å gjøre i Norge altså. Om du er litt nervøs eller litt innadvendt vil du virke som en psyko...

Skjult ID sø. 19 april 2009 21:00

hvem av oss var dette rettet mot ?.@Hansa

Skjult ID med pseudonym Hansa sø. 19 april 2009 21:02

Alle overdrevne introverter....

Sjansen for at du møter noen som er overbærende ovenfor dine klønete framstøt er forsvinnende liten, de fleste vil unnskylde seg og stikke av snarest mulig...

(mann 51 år fra Akershus) sø. 19 april 2009 21:08 Privat melding

Har rundvasket stua og kjøkkenet, byttet hjul på- og vasket vinteren ut av bilen, montert opp trampolina for ungene og ryddet litt verktøy i garsjen i dag , så akkurat DEN følelsen har jeg ikke hatt tid til, før moren til en kompis av minsten her kom og fortalte at hun var gravid. DA kom den følelsen...-og gikk over når isbilen stoppet utenfor døra mi. Dette betyr jo at vårrengjøring og dugnad før sommeren, og en isbil er en helt grei erstatning for en dame. ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 19 april 2009 21:21

Litt enig med Hansa her.
Mange nordmenn får angst av at fremmede tar kontakt uten et konkret spørsmål som hva er klokken el.l., og tror du er sprø eller ruset som gjør noe sånt, hvis ikke man er opplagt veldig laid back og selvsikker. Men kan kanksje være lettere andre stder enn i Oslo. Har i alel fall opplevd at terskelen for at fremmede snakker til en er lavere både i Bergen og Stavanger.

Men ensom; jeg synes nå du avr tøff jeg, treffer du noen som gir litt tilbake, så blir det enda lettere neste gang. Du er ikke alene i alle fall, men overlegen respons får du bare la prelle av deg. Synd for dem at de har slike pigger.

Skjult ID med pseudonym ensom ma. 20 april 2009 01:11

Godt å vite at jeg ikke er alene om følelsen. Og det var ingen som var ufine med meg. Jeg bare følte at jeg var totalt usynlig. Og jeg er ikke særlig introvert. Jeg tør å smile først.

Jeg så nesten ingen som var alene i dag. Alle virket så fornøyd med selskapet sitt, enten det var mann og barn, kjæresten eller en vennegjeng. Og jeg kan jo ikke klandre noen. Er jeg selv så oppmerksom når jeg er ute med venner, tro? Neppe. Og de som er alene, gjør sitt beste for å se opptatte ut, ivrig lesede på en bok, eller tekstende på noen taster... Jeg har da gjort det også selv. Sukk. Ikke et smil klarte jeg å sanke inn i dag. Knapt nok noen øyekontakt. Synes det er lettere å skulle møte en herfra enn å tilfeldig komme i prat med noen. I alle fall om jeg er alene på en søndag på Løkka og når folk stort sett er edru.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ma. 20 april 2009 10:28

@Ensom
Jeg lurer på om du ikke rører ved den egentlige årsaken til den manglende responsen i den siste setningen din... ;-)
Alkohol og tradisjonelle arenaer er nok to av kriteriene til at responsen var dårlig, nordmenn er kanskje ikke flinke nok til å sjekke på utradisjonelle steder og tider... I en tråd for en tid tilbake, som omhandlet PUA og deres erfaringer, så ble dette med dagtidsjekking nevnt som en arena som var under "utforskning". Og det betyr vel at den jevne mann og kvinne kanskje ikke er mentalt innstilt på at den type sjekking faktisk er et alternativ.

Ta mine innspill med en "klype salt", da det er "år og dag" siden jeg var hyperaktiv på sjekkemarkedet... ;-)

Skjult ID med pseudonym allure ma. 20 april 2009 10:37

Hansa snakker om "The Norwegian Stiffness Syndrome"... :P - Sånn bortsett fra at det var Ringnes som hadde reklamekampanjen for noen år tilbake... ;)

Skjult ID med pseudonym ops ma. 20 april 2009 23:15

skulle ønske at det var i Norge som det er i andre land, litt mer sosiale folk og at folk ikke ble så engstelige eller lignende så fort en fremmed snakket til dem. Det har kanskje med at sånn er vi nordmenn bare og det er ikke så stort å få gjort med det......

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 20 april 2009 23:21

Hmm.....jeg var på byen i Gøteborg i helga, og jeg merka sto forskjell på det å gå ut på byen i Oslo. Jeg kan ikke huske å fått så mange lange blikk etter en bytur, og ikke nok med det..........damene tok også initiativ og var åpne og vennlige.

Vel, jeg skal ikke gni inn hvordan jeg føler det er i Oslo. Da blir jeg vel hengt!

Men noen burde skjerpe seg! ;D

Skjult ID med pseudonym Tino78 ti. 21 april 2009 00:20

Er ikke lett å få flørtete blikk tilbake i Norge generelt. Jeg har også vært i Gøteborg ved flere anledninger, og i Spania. Der var det mye lettere å få respons tilbake. I Berlin og Praha også ;) hehe

Skjult ID med pseudonym rambutan ti. 21 april 2009 01:57

Har sendt et halvt dusin flørter her inne. Gjett om jeg følte meg aleine etterpå´a?

Skjult ID med pseudonym allure ti. 21 april 2009 02:01

@rambutan: Jeg klarer ikke helt å se vekk fra det humoristiske i setningen du skriver til tross for at det jo også sansynligis er mye alvor i det også! :D Du har helt klart et poeng! :o)

Skjult ID med pseudonym Dwarf ti. 21 april 2009 07:34

Kanskje vi skulle arrangert en "guttetur" til Gøteborg...;)

Skjult ID med pseudonym allergisk ti. 21 april 2009 12:13

@ brabeum
Hvorfor er du på Sukker, da når du bare kan stikke ut en sving og finne deg en dame ganske kjapt på kafe ? :)

@ TS
Kjipt å være single iblant, spesielt når man ser andre som ikke er det og har det hyggeligere enn en selv. Slik er det bare. -Derfor er vi her?

Svenske jenter framviser vel en noe større varme og vennlighet enn norske jenter, spesielt de mange ganske arrogante fra Oslo.

Skjult ID med pseudonym jezzy ti. 21 april 2009 12:37

@allergisk
Det är ju bara för att vi är stupid, å tror att ni männ är hyggelige, när ni egentligen bara försöker ligga med oss....;D

Skjult ID med pseudonym allergisk ti. 21 april 2009 12:50

@ jezzy
Newsbreak: nesten alle menn forsøker å ligge med nesten alle damer fra alle steder ;) -Noen menn dog mere subtile enn andre ...

Men svenske jenter er ofte mere feminine, søte, sexy og hyggelige enn norske. I tillegg til at de selvfølgelig er like smarte. Hmm kanskje jeg bor i feil land ?

Skjult ID med pseudonym brabeum ti. 21 april 2009 13:44

@allergisk: Hehe, du er morsom du! ;) Er jo ikke så ofte det skjer da og selv om det var hyggelig var det jo ikke full klaff. Litt rar religion og holdning til stoff på hu dama i det tilfellet der. :o)

Skjult ID med pseudonym lille meg ti. 21 april 2009 15:43

hmmm... det var da voldsomt som vi er kritiske til oss selv, da (vi nordmenn, altså) - hvorfor ikke gå ut og gjøre noe med det, da? Og sett at det faktisk virker? Det hjelper ikke å sitte her inne og klage over ovennevnte syndrom - The Norwegian Stiffness Syndrome - til en gjeng med anonyme forumskribeter, som tilsynelatende også alle er enige om at vi ikke ønsker å ha det sånn!!

Smil til verden, og verden smiler tilbake! Er god gammel barnelærdom - og duverden så sant!!!
Så gå ut og lev som Ghandi prediket: "Vær selv den forandring du ønsker i verden!"

Det er faktisk lettest å oppnå kontakt en dag du har det bra med deg selv, ref brabeums innlegg høyt oppe i tråden her: "Når jeg har det bra med meg selv og egentlig gir totalt f... så får jeg oppmerksomhet ved blikkontakt så det monner."
Så gå ut og øv - både på å besvare blikkontakt, og å ta initiativet!!
Rett deg opp i ryggen, dra skuldrene tilbake, pust med magen og løft hodet!! Kjenn etter hvor godt du har det med deg selv, OG SMIL - ikke bare for å oppnå kontakt, men smil til deg selv fordi du har det bra - og så kan du begynne å møte blikk...
Begynn litt forsiktig, med å møte blikket til et barn som smiler fordi det har fått is - eller til den gamle mannen eller damen du pleier å stå foran i kassakøen på matbutikken.. Smil og møt blikkene til de parene som går med flettede hender - tenk at det skal du gjøre snart også... (jada - litt ønsketenkning, så blir det lettere å smile...)
Dette er helt "ufarlig" - ikke noe sjekking involvert i dette,og dermed ingen fare for å bli avvist...
Når du etter en stund ser at det virker - VERDEN SMILER FAKTISK TILBAKE!!! - så kan du bli litt tøffere, si hei til noen du møter når du er ute og går tur, spør jenta som jobber på parfymeriet, og som du kjøper mascara av, hvilken type mascara hun bruker, for hun har så flotte øyevipper...
Ser du, ikke farlig det heller.... Og legg merke til så glade de blir.... og så kan du være såre fornøyd med deg selv, fordi akkurat DU har gjort en forskjell i det menneskets liv i dag...
Og etter en stund, når det å løfte hodet, møte blikk og smile, til alle!, er blitt en vane, så skal du se hvor lett det blir å komme i kontakt med folk, også på litt utradisjonelle sjekkearenaer...

Så ut og smil - alle sukkerbiter !!!

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 21 april 2009 15:45

til å være liten så er du veldig smart ;)

Skjult ID med pseudonym lille meg ti. 21 april 2009 15:52

takker og bukker - DrKosmos ;-)

skulle ikke mere til - nå smiiiiler jeg... hihi ;-)

Skjult ID med pseudonym lille meg ti. 21 april 2009 16:12

... og det smilet tar jeg med når jeg drar på trening snart, og ser om ikke det er noen som smiler tilbake... ;-))))))

(mann 49 år fra Østfold) ti. 21 april 2009 17:12 Privat melding

Det er enkelt å flørte ute, på den ene eller andre måten. Om du tør er noe annet. Og man må tåle at man kanskje ikke er like populær hos alle. Som lillemeg nevner her. Bruk butikkene til å trene på flørting. Disse menneskene er nesten som maskiner noen ganger og elsker litt ekstra oppmerksomhet, så også de kan smile i sin travle arbeidsdag. Og er du ennå tøffere, do it the american way, og spør henne/han ut på en date... I verste fall får du et nei takk, men har gjort dagen svært god for den som ble spurt og ennå har det vært god trening for din egen del. Husk, på nett er man kun en 2 dimensjonell profil med bilde og skrift. Irl er man komplett levende, stråler, smiler, sjarmerer og det aller meste man vil... Nå sier jeg selvsagt ikke at alle skal løpe ned alle butikkmedarbeidere hehe.. Men er en fin arena.. Ser du noen i parken som leser en bok du har lest, og det passer seg,, kommenter at det er en spennede bok,, bra valg av bok osv... Dette kan dere egentlig,, bare tenke litt og være kreative ;)

Skjult ID med pseudonym brabeum ti. 21 april 2009 17:59

Jeg sier bare amen til lille meg! =) Og jeg er ikke så veldig anonym... Bestandig... Ikke nå i hvertfall! ;)

(mann 51 år fra Akershus) ti. 21 april 2009 18:05 Privat melding

Arve1968:
æ skjønne ikkje et pipp av ka du meine!
-men æ like dæ... æ like stilen din... ;-) Ska vi dainse????

Skjult ID med pseudonym rambutan ti. 21 april 2009 18:14

@ allure: Bare le, du! Jeg har litt dobbelt mening i flere av innleggene mine, men det er nok ikke så mange som forstår det :-)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 21 april 2009 18:21

Men lille meg, jeg trodde det var det TS hadde prøvd jeg. Og at verden hadde ikke smilt så mye tilbake den dage var ikke ensom sin egen skyld, men mest fordi det stter litt langt inne. Men da kan det kanksje hjelpe å smile enda mer. Og følger vi din oppfordring er det vel større sjanse for positiv respons :)

Skjult ID med pseudonym lille meg ti. 21 april 2009 23:16

@vibe,
Ja, ensom var modig som gikk ut og smilte, og jeg er ikke helt sikker på at hun ikke fikk noen som helst respons, for det er lett å ikke legge merke til de små signalene, som kanskje ikke kom fra akkurat den du ønsket å se det fra, men fra noen andre... (Men jeg kjenner faktisk følelsen, lett å føle seg ennå mer ensom..)
Dessuten må vi da ikke gi opp så lett, men fortsette og fortsette... plutselig går hele Oslo rundt og smiler... bare fordi vi begynte... Og nå som det er vår, er det jo enda lettere - kjenn vårsola varme huden din , og nyt følelsen, når noen ser at du smiler for deg selv, er jeg sikker på at det kommer en reaksjon ;-)))

Og forresten, jeg smilte meg gjennom en treningstime i dag - og resultatet: jeg ble overtalt til å være med på enda en time... (så imorgen blir jeg så støl at jeg ikke kan gå - men hva gjør vel det - kan le av meg selv for å være så lettlurt, jeg... så smiler kanskje noen til meg i morgen også...)

Kan forresten mange "rare" ordspråk, jeg, her er ett til: If at first you dont succseed, try and try again!

Fortsett å smile :-))))

Skjult ID med pseudonym brabeum ti. 21 april 2009 23:28

Keep on SMILING : http://www.youtube.com/watch?v=dxeSuTndun4

Skjult ID med pseudonym lille meg ti. 21 april 2009 23:38

Hahaha!!! Morsomt!!!

;-))))))