Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Dumpa ma. 20 april 2009 12:26

Det er frustrerende å ha langvarig kontakt med noen på mail og chatt, også bare \"forsvinner\" de! Fler som har opplevd det? Jeg synes det ville være greit med en avsluttende melding, hvor man sier noe om at tror ikke du er riktig for meg, eller snakker med noen andre som er mer interessante. Kan man forvente det? Det bygges noen forventninger ved langvarig kontakt, også renner det bare ut i sanden.. Skal man bare gå til neste? Uffa- liker ikke dette-

Skjult ID med pseudonym s ma. 20 april 2009 12:40

Jeg tror "kostnaden" for å sende et avslag for den som evt. velger å avslutte en slik runde, er høyere enn om det skulle vanke et avslag allerede etter første mail, siden en tross alt har kommet i gang og delvis knyttet seg litt tettere til den andre personen.

Derfor er det muligens vanskeligere å fortelle hvor skapet står enn om avslaget skulle komme allerede til å begynne med, og at det derfor som du sier; bare renner ut i sanden.

Kanskje.

Skjult ID med pseudonym Dumpa ma. 20 april 2009 12:47

Det har du sikkert rett i, jeg synes det er trist, har jo begynt å bruke tid og tankevirksomhet på vedkommende, og syens det ville være realt med en "god avslutning"? Naivt, kanskje? Er det forskjell på menn og kvinner her? Merket at han tok sjeldnere kontakt i en mer formell tone, også, ingenting. Får behov for å konfrontere/spørre han, er det dumt, kanskje kun å ydmyke seg selv, det?
Kontakt var også etabler uenfor sukker, dog ingen treff...

Skjult ID med pseudonym Undrer ma. 20 april 2009 12:56

Jeg kjenner meg så godt igjen. Liker det ikke i det hele tatt - jeg kan dessverre bli nesten betatt av en person via mail og chat. Føler man blir ganske godt kjent etterhvert. Men tenker samtidig at det kan være slik at dukker det opp en annen, kanskje en mer spennende, mer passende, mer pågående eller mindre pågående så kan det være fristende å gå videre.
Jeg har imidlertid ofte opplevd at vedkommende gir beskjed på en ordentlig måte, slik at jeg ikke blir gående og vente og håpe.

Men at det er vondt når han bare unnlater å ta kontakt - ja veldig.

Skjult ID med pseudonym yyy ma. 20 april 2009 12:58

om jeg har opplevd det? Desverre så er det nok veldig vanlig. Kan tenke meg at halvparten av de jeg har kontakt, med bare "forsvinner". Og det til tross for en god tone hvor man feks avtaler å snakkes igjen over helgen.....
Det er trist, men sukker er ikkke akkurat stedet hvor høfligheten står i høysetet. :(

Men du kan også velge å se dette på en annen måte. Hvis noen oppfører seg slik mot deg, så er de vel ikke så mye å samle på?
De har sannynligvis ikke vært noe særlig interessert i deg i utgangspunktet og har enten bare vært pratesyke eller hatt ett stort behov for oppmerksomhet.

Anbefaler at du heller gir dem ett svart hjerte og så gå videre til noen andre som kan oppføre seg :)

Skjult ID med pseudonym allure ma. 20 april 2009 13:02

Jeg opplever det samme med noen av dere kvinner som er her også, så jeg tror ikke det bare gjelder mennene her.

Jeg tror ikke du har noe som helst å tjene på å konfrontere de det gjelder om dette - resultatet blir sannsynligvis uansett det samme og du setter deg selv i et litt dårligere lys. Faktisk kan det jo være at personene kommer tilbake igjen etter en tid også når h*n får tenkt seg om litt. Hvis du sender en "angrepsmail" blir denne sjansen også mye mindre.

Men det er ikke noe hyggelig. Jeg sender alltid en hyggelig avslutningsmelding uansett hvor vanskelig det måtte være hvis det skulle være nødvendig - rett og slett av respekt for den andre personen, men vi takler alle slikt forskjellig.

Skjult ID med pseudonym g ma. 20 april 2009 13:19

Nå har jeg kjempa med meg selv i to dager for å la være å kreve forklaring av elsker'n min som dumpa meg brått og brutalt. Det ble visst for tøft for ham at jeg tok initiativ til å møtes, det ble vel for masete. Så lenge han fikk stå for "erobringa" var visst alt fint, det var iallefall ingenting som tyda på noe annet. Vel, det er han som går glipp av noe fint;-)

Det er desverre slik at mange her inne tar minste motstands vei når de ønsker å avslutte kontakten, og bare lar være å svare. Rett og slett fordi det er lettvint. Det er jo selvsagt ikke moro for de av oss som blir gående og lure på hva som skjer!
Så derfor sender jeg alltid hyggelig avslutningsmelding selv, selv om jeg av og til får kjeft tilbake.

Skjult ID med pseudonym Undrer ma. 20 april 2009 13:19

Det verste jeg opplevde en gang, var da vi hadde gjort en konkret avtale dagen etter, jeg hadde ordnet barnevakt for å få det til og jeg møter opp på avtalt treffsted, hvor han ikke dukker opp. Når jeg kommer hjem, oppdager jeg at han har deaktivert profilen sin uten å legge igjen en beskjed.. ufint :-(
Vi hadde hatt fin kontakt noen uker, og var tilsynelatende like interessert begge to.

Skjult ID med pseudonym gemeni ma. 20 april 2009 17:58

Har vært borti det jeg også, ganske kjipt det!!
Vi skrev endel, både her og via mail, møttes, og så kokte det vel bare bort i kålen på en måte....
Lurte på om jeg skulle ta kontakt igjen, men har ikke gjort det. Hadde egentlig lyst, men så var det det der med stoltheten da.

Vel, konkluderte ihvertfall for meg selv at det sikkert ikke hadde funka iallefall. Men enig i at det på en måte er hyggeligere å avslutte ordentlig. Da vet man ihvertfall hvor landet ligger. For min del holder det lenge med en mail, trenger ikke å være på tlf. Bare greit å vite, syns jeg! Så akkurat nå er jeg vel på en måte i ingenmannsland, har innimellom følelsen av at mange kanskje føler at vanlig tone/folkeskikk ikke er nødvendig her, siden det "bare er på nettet". Er IKKE enig i det, men bare min mening det!

:):)

Skjult ID med pseudonym danserose ma. 20 april 2009 18:09

Jeg pleier å si i fra om jeg vil avslutte kontakten , men det er jo noen som ikke tar et hint ...

Men har opplevd at menn jeg snakker med bare forsvinner flere ganger .. men det er vel en del av nettet .

Skjult ID med pseudonym FriskBris ma. 20 april 2009 18:23

Selvom jeg ikke kan skjønne hvorfor så har også jeg opplevd at noen blir "borte i natten" og lurt på hva som har skjedd.. ;-P og siden jeg ikke liker uavsluttede saker MÅ jeg bare få avklart saken. Jeg sender en mail hvor jeg spør om fyren har mistet interessen eller blitt opptatt og at jeg håper på ett svar..:-) mistet interessen/opptatt eller ikke svar = svartbanking og finito. Men at det er slik på nettet får vi nok dessverre leve med, har ikke tro på å oppdra voksne mnsk.. MEN vil også få sagt at det er mange hyggelige her som har folkeskikk...))

Skjult ID med pseudonym Undrer ma. 20 april 2009 18:37

Men etter en tid her inne venner man seg faktisk litt til det ...... man blir hardbarket, tåler flere avvisninger eller kanskje det rett og slett er sånn at jeg velger å la være å ha for store forhåpninger på forhånd. Velger å avvente, sjekke responsen for å se om han er interessert nok.
For en ting er sikkert - han må ønske å være kjæresten min! Og han vet ikke hva han går glipp av om han velger meg bort ;-)

Skjult ID med pseudonym venus ma. 20 april 2009 18:44

Har også opplevd å ha en hyggelig dialog over noen uker, og så kommer meldinga om at vedkommende har truffet en annen som bor tettere ved osv. Han skrev også at han skulle slette profilen sin på Sukker.Helt greit det, MEN hvorfor er vedkommende da til stadighet pålogget på Sukker?
Kunne han ikke sagt det som det var at jeg ikke lenger var interessant for han,- istedet for å lyve. Feighet!!
Nok en gang: Man kommer lengst med god folkeskikk og ærlighet:)

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 20 april 2009 20:22

@venus: Er da slett ikke sikkert at man lyver - mange her inne spiller på flere kort samtidig fordi det krever mye energi og gir liten avkastning å kontakte bare én person av gangen til enhver tid. Ser ikke noe galt i å si at man da ønsker å prøve med noen man har oppnådd bedre kontakt med (og liker bedre).. Og ble det ikke noe av det da, så hva så om man kommer tilbake? Jeg går iallfall ikke tilbake til den gamle lista etterpå isåfall, hadde faktisk blitt fornærmet om noen gjorde det mot meg - jeg nekter å være "grei nok til et forsøk hvis det man egentlig ville ha skjærer seg", da sier jeg heller takk for meg, hun hadde sjansen første gangen og blåste den, hennes tap!

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ma. 20 april 2009 20:29

Vel, fra min side (man) Så tenker jeg følgende.

Dette er et godt sted å få nye kontakter, Men jeg er ikke her får å snakke. jeg er her for å møte en kvinne av kjøtt og blod. Når jeg har hintet frampå om å finne på noe, og jeg ikke får noe respons på dette så tenker jeg at hun ikke er interessert, så daler min interesse ganske fort. Tilsvarende er når man bare pjatter og sender korte meldinger fram og tilbake så er dette gøy fram til et vist punkt, men når man aldri møtes i virkeligheten så blir noe av spenningen borte.

Siste punkt er jo at jeg faktisk har truffet noen bra damer her eller ute i den vide verden, og tenker , hmm, denne damen er det muligens best å være eksklusiv med. Så man kutter de løse trådene man har.

Til deg med stoltheten. Nothing worth having, ever comes easy. Noe jeg alltid tenker på.

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 20 april 2009 20:35

@DrK: Regner med den med stoltheten var ment til meg? Mulig jeg er noe rigid på det området men jeg synes ikke det er veldig OK for selvrespekten å være på en date der man VET at hun egentlig ønsket at det skulle være noen andre hun var der med. Jeg synes rett og slett det er litt uggent. Så får jeg heller være single litt lengre :-)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ma. 20 april 2009 21:02

Nei den var ikke ment til deg Doofus. Den var ment til Gemeni.

Når det kommer til dette med å være second best så vet jeg ikke. Du sier at hun blåste den. Vel, muligens den andre sa noe som hun klikket veldig på der og da. Hvorfor brenne en bro du aldri har gått over om du mente hun var en bra dame?

Skjult ID med pseudonym Undrer ma. 20 april 2009 21:07

Jeg tenker at det alltid vil være andre spennende personer her, som kan tiltrekke oppmerksomheten .... så om man blir valgt bort i første omgang, så trenger ikke det bety at han ikke er interessert nok.
Jeg merker på megs elv, at det til enhver tid er flere interessante på en gang. Hvem som trekker det lengste strået, kan faktisk være tilfeldig mange ganger. Blant annet hvem som tar eller svarer ved kontakt for eksempel.

Skjult ID med pseudonym gemeni ma. 20 april 2009 21:19

@DrKosmos
Ser den, men allikevel litt vanskelig innimellom:)
Lettere når damene sier fra på en ok måte, selv om det ikke alltid er sååå enkelt!!:)

Vel, noen tog går, men det kommer vel et nytt også! Hvis man ikke tenker på NSB, vel og merke:):)