Alle innlegg Sukkerforum

Norges mest romantiske sted

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende to. 23 april 2009 00:28

Jeg må fortelle at jeg mange ganger har vært i norges 7. mest romantiske sted. Og det er ikke gæli at jeg har fått lov til å være der så mange ganger. Nå har det heldigvis ikke vært helt uten romantikk der for min del heller da.

Det jeg lurte på. Hva er ditt mest romantiske sted? Her er det ikke lov å si sengen eller kjøkkenet eller oppå vaskemaskinen mens den er igang. Dette er en tråd for romantiske steder vi andre kan få tips til. Altså et sted for oss å invitere dama eller karen vi vil bli bedre kjent med. Kanskje vi vil imponere litt ekstra og skape en god stemning for å skape en atmosfære slik at vi kanskje kaprer den utkårede. Kanskje et sted å ta med sukkerdaten? Kanskje er det kroa på hjørnet, eller Dahab i Egypt. Fortell om ditt mest romantsike sted. Har du en historie til stedet som du har lyst til å dele, gjør gjerne de, så kan vi som ikke får noe romantikk for tiden drømme oss litt bort.

Hvis det kommer inn mange gode forslag skal jeg som en gulrot (eller positiv forsterkning som fagpersonene i meg ville sagt), fortelle til slutt hvor Norges 7. mest romantiske sted er. Kanskje du kan ta med deg daten din dit en gang.

Notabene: Hvis noen har lest den samme artikkelen som meg, ikke avslør resultatet og gulrot min please.

La oss håpe det er noen romantikere her!

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 23 april 2009 10:21 Privat melding

Det er ikke alltid stedet som avgjør, men kjemien mellom 2 som ØNSKER romantikken velkommen :)

Jeg for min del kan synes det er likeså romantisk i/på Taj Mahal som på et reinskinn i skogen med varm kaffe i hånden, som et rest.besøk på en av byens finere steder, til en kos middag hjemme.. :)
Kakao på isbanen, en varm sommerkveld på stranden, en kjølig kveld på verandaen under dyna.. Uendelige muligheter med det rette selskapet :)

Skjult ID med pseudonym Ctöu to. 23 april 2009 11:10

Hm... Lurer nok på om Isabjella har ett point her. ;)
Mange romlemantiske turer på forskjellige steder, men kjemien er alfa omega.
Favoritten så langt er vel oppe på hytta til familien en helg. Hytta ligger 3 mil fra sivilisasjonen, 1500moh. Rødvin, åpen peis, nakenbading i krystallklart fjellvann om morgenen, god mat, fantastisk vær...

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 23 april 2009 16:30

Avhingstys mer romantiske steder..
det nytende stille selskapet sene nattetimer. ute i måneskinn midtsommer..
ved hingstys tjern, på verandaen, eller på et svaberg der dyret merker fornøyde omgivelser.

Og hingstys 3. beste opplevelse..
nysjekket og "lagt ned i grønnsakshagen" til det eldre ekteparet av en exklusiv ungdommelig hoppe på veg hjem.
ved 4 tiden en vakker sommer-morgen for noen år siden.

Hingstys skamfulle rødmende dager i etterkant spilte ingen rolle..
fy på seg hingsty..vaske munnen med såpe nå..

Norges 7. beste.. hmm.. galdhøpiggen muligens.. litt slit i det rette selskap er vel behagelig..

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 23 april 2009 18:02

For en romantisk ferie: ta med deg den spesielle til Herdalssetra på Sunnmøre! Vakreste stedet jeg vet om:-) Men det funker bare om dere klarer å trives med utedass og kaldtvann. Turterrenget rundt er nydelig, fiskevann og badevann innenfor rusleavstand og en kveldsstemning på stølen som innbyr til romantikk ved bålet:-) Bedre overnatting (pensjonat med fokus på lokal mat og drikke) finnes en kort biltur unna. Det var dagens reklame:-)

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 23 april 2009 18:04

My place ;)

Skjult ID med pseudonym Templo to. 23 april 2009 23:16

Paradiset får du finne sjæl..

(mann 50 år fra Akershus) to. 23 april 2009 23:19 Privat melding

Et solvarmt svaberg en vakker sommerkveld et sted på Nesoddlandet, det var romantisk nok, men hu forsvant hu også :(

Skjult ID med pseudonym Pusti fr. 24 april 2009 01:16

Er helt enig med Sober at et solvarmt svaberg er romantisk.....men mitt svaberg ligger ikkje på Nesoddtangen, men i Øygarden....Har aldri hatt en romantisk date der, men håper det skal skje en gang ......har bilde av det i profilen min :-)

Skjult ID med pseudonym jepp fr. 24 april 2009 20:06

det må jo være det stedet bak busken, ved det lille tjærnet vet dere.. som er passe langt å gå til slik at man rekker å tenke klart og få frisk luft, men uten å bli sliten og trøtt.. med månen som speiler seg i vannet og lyser opp den gyldenbrune, kanskje litt solbrente nesetippen til den skjønneste jenta..

eller var det kanskje tassing på en skogssti, med duskregn i ansiktet? hvor vi setter oss inntil et stort og godt bjørketre i enden av en eng, deg mellom bena mine og varmer oss med en kopp varm kakao sammen.. også susser jeg regndråpen fra pannen din før jeg lekeslåss med deg, rullende rundt i den våte engen :-)