Alle innlegg Sukkerforum

Tørke i innboksen...hjelp...!

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Akershus) to. 23 april 2009 10:39 Privat melding

Har et seriøst problem her...fullstendig tørke i innboksen!!

Noen gode råd? Bytte ut profilbildet med et bilde av Brad Pitt?? Endre teksten til noe som faktisk gir mening?? Lyve som fa..? Si jeg er rik, vakker og til de grader friluftsmenneske??

Skjult ID med pseudonym arnebanan to. 23 april 2009 10:45

slapp av....det er mange av oss i samme båt :)

Skjult ID med pseudonym friskbris to. 23 april 2009 11:01

@ramp41
Du er fin du...Morsom også..... Litt langt unna for meg og match under 70, men jenter ....... sjekk ut profilen hans..))

Skjult ID med pseudonym Ctöu to. 23 april 2009 11:06

Tja... Skal ikke si at det renner inn med mailer for tida, men har nå fått inntrykk av at om man vil ha no mail må man sende en hel haug. :p
Prøv også å gå over Relasjonsprofilen din og vekt de forskjellige tingene om du ikke alt har gjort det. Endrer på hvem som dukker opp på topp og bunn av jentene som matcher, spesielt om alle står som "Viktig". ;)

Men tror nok det første er cluet her. Være på og sende ut mail og hearte ut av ville *******. *ler*

Good luck to us all!

Skjult ID med pseudonym whatever to. 23 april 2009 11:14

@ramp41

finn deg en annen side..er flust av dem som er bedre enn denne..

Skjult ID to. 23 april 2009 12:04

Hadde jeg vært deg ville jeg fjernet bildet av deg selv i senga da dette gir feil signaler til en seriøs jente. Utover det hadde jeg satset på noe høyere kvalitet på bildene du legger ut av deg selv. Dårlige bilder gir et litt negativt inntrykk mht kvalitet generelt.

(kvinne 46 år fra Hordaland) to. 23 april 2009 12:56 Privat melding

Beste tipset for å unngå tørke i innboksen: fokusere mer på utboksen :-)

Skjult ID med pseudonym arnebanan to. 23 april 2009 13:40

@e19
godt poeng :)
Men da bør man ha god tid. For min egen del, så av 100 utsendte meldinger, så får man kansje svar på 10 hvis man er heldig.
Av de 10 så er 7 avslag. Da sitter man igjen med 3 stk som man kan prate videre med. Selv så er jeg ganske sikker på at mine meldinger er helt ok og kansje til og med kan anses som småmorsomme. Og i tillegg til ett helt ok utseende, så er ikke det godt nok her på sukker. Her må man nok ligne johnny depp, orlando bloom eller brad pitt eller lignende, i tillegg til å selvsagt at man reiser jorda rundt hele tiden og samtidig også trene absolutt hele tiden :)

Det morsomme er at i tillegg til at man må skrive en ufattlig mengde med meldinger, så krever mange damer at meldingene ikke skal være masseprodusert. Hvordan skal man klare å lage unike meldinger hele tiden når man må kontakte så mange for å få noen til å svare? Det går jo ikke det.. :)
Kansje jeg skal slutte si hei til naboen også fordi jeg har sagt det før? hehe....

Det skal ikke være lett dette her :)

Skjult ID med pseudonym El9 to. 23 april 2009 13:46

Men Hei! Da har man jo faktisk 3 - tre - stykker som det kan være interessant å snakke videre med! Det er jo nesten i overkant bare det, holder jo faktisk med én. Og har man kommunikasjon med én, så utvikler (eller avvikler) det seg med sin helt særegne form, så da slipper du jo unna den derre masseproduksjons-problematikken :-)

Skjult ID med pseudonym Hansa to. 23 april 2009 13:58

@arnebanan: Det må du ikke finne deg i. Det ender med at sukker blir en negativ ting i livet ditt. Det er veldig slitsomt å bruke tid og krefter på noe som aldri leder noen vei. Bak 100 sendte meldinger ligger det ganske mye ressurser og det er surt å ikke få noe igjen for det. Selv om man sier til seg selv at "nettdating ikke er personlig" og "jeg bryr meg ikke" så vil den snikende følelsen trenge seg på og skuffelsen er et faktum.
Gi deg etter ti meldinger! om du ikke opplever noe da så bruk et par måneder på nye bilder, ny tekst trening...Skifte stil alt som kan gjøre deg mer atraktiv og interessant. Dette vil jo gi gevinst utenfor sukker og. Om du ikke kommer over veggen ikke stå der og stang hue i den..Jeg snakker her om tiden du ellers hadde brukt på sukker altså ikke å slutte i jobben..Men ta den timen du hadde brukt på å sende ut mail du ikke får svar på å forbedre aspekter ved deg selv eller bildet du gir av deg selv på sukker.

Prøv så igjen og se om ting blir bedre...

For jeg tror at om du sender til 10 jenter du tror og føler er i din målgruppe så vil du normalt få svar fra minst en. Det er tull at man må opp i 3sifret for å treffe noen som biter på...

Skjult ID med pseudonym Hansa to. 23 april 2009 13:59

El9: Men du er jo kjempesjarmerende! Hadde jeg vært i din aldersgruppe og fått melding av deg hadde du fått en flodbølge i innboxen din....:)

Skjult ID med pseudonym arnebanan to. 23 april 2009 14:22

@hansa
Slapp av......Sukker er ikke livet mitt, men bare ett tillegg og sukker er på ingen måte heller noe negativt i livet mitt. :)
Og tror jeg har prøvd alle de kjente triksene. Byttet bilder, profiltekst, endret noe på profilsprørsmålende, vært på forumet osv osv
Har til og med endret bosted til oslo (selv om jeg bare bor en time fra oslo sentrum). Fikk merkbart mer besøk da, men ikke noe mer svar. Byttet tilbake igjen, da jeg ikke er tilhenger av å lyve. Får også skryt av profilen av de som jeg får kontakt med, også de som kommer med avslagm, så hvis man stikker fingeren 5 meter ned i jorda så er det nok svaret så enkelt som det at mange er litt for fiksert på utseende....

Men en dag.......så er det min tur :)

@e19
Jepp, 3 er faktisk bedre enn ingen,, men ikke mye :)
Men det viser jo hvor vanskelig det er å være på sukker for noen som ser helt middels ut.
Problemet med sukker er jo at det alltid vil være litt grønnere gress på den andre siden. Og det er da den siden jeg tydeligvis ikke er på :)

Skjult ID med pseudonym Løven to. 23 april 2009 15:39

Jeg er dame over 40 og superbruker - bare det er vist et " turn off " har jeg forstått. Du har tørke og jeg har tørke, hva skal vi gjøre med det? ikke vet jeg. Må vel inn og fikse på profilen litt tenker jeg... Har sendt en del fra utboksen og fått noe respons tilbake, men ingen dater så langt. Alle menn i min målgruppe (40 -50 år) ønsker seg en yngre dame fra 25 - 37 år og der omkring, hva sier det om mennene når de er 45 sjølv og vil ha en 10 - 15 år yngre dame? Kanskje de er litt for gamle for 20 åringene og heller bør rette blikket mot sin egen aldersgruppe??? Mennene her inn tror nok litt for godt om seg selv og nedvurderer damer på sin egen alder...Prøv heller damer som matcher litt bedre aldersmessig er mitt råd til deg..

Skjult ID med pseudonym meg to. 23 april 2009 15:46

@løven
Hadde jeg vært en singel mann på 45 og samtidig vil ha ett barn, så hadde jeg også først og fremst setter etter damer i alderen 30-40 år. Så enkelt kan det svaret være for noen.....

Skjult ID med pseudonym Elias to. 23 april 2009 15:50

Jeg forstår ikke det der.. Med en begrenset profil tekst og uten bilde ligger jeg minst på 30-40% svar på alle meldingene.. Det inkluderer også de jeg ikke legger veldig mye hjerte i, ofte bare en kommentar til noe i profilen eller bilder osv..

Jeg kan nevne at jeg har ALDRI skrevet samme melding 2 ganger. Du må jo ta tak i noe konkret, holder ikke med noe generelt om du skal få svar. Jeg fokuserer ganske 100% på humor/ironi/sarkasme/ironisk og humoristisk provokasjon o.l

"Hei du var deilig!! Hva gjør du??" er litt oppbrukt tror jeg =p

Skjult ID med pseudonym Løven to. 23 april 2009 15:59

@meg
Så enkelt og så vanskelig kan en vel si, jeg er ikke interessert i en 60 åring for å si det sånn. Jeg tipper at de i slutten av 20 og 30 årene ikke er så interessert i 45 åringer heller. Tenker de fram i tid så vil de sjølv være i 40 årene og ha en mann nærmere 60.. Ikke fullt så attraktivt for 40 åringene da, når en tar med det i beregningene og tenker framover...

Skjult ID med pseudonym meg to. 23 april 2009 16:11

@løven
jeg skjønner godt din situasjon, men du må jo se det fra hans side også.....
Kan du ikke bare se dette fra den positive siden istedet ? Hvis mannen ser etter så unge damer, så er jo ikke det en person for deg uansett, og du får en person mindre å forholde deg til. Da går man videre til neste :)

Når du snakker om aldersforskjellen så strekker du strikken stadig lengre her :)
Først så snakket du om 10 (til 15) års aldersforskjell og nå er det plutselig blitt nesten 20...

Dessuten så tror jeg faktisk at aldersforskjellen spiller mindre og mindre rolle hvor eldre man blir.
Eksempler :
- En 30 åring som er sammen med en på 15 er forkastelig
- En 50 åring som er sammen med en på 35 er litt rart for noen, men ikke helt uvanlig
- En 70 åring som er sammen med en på 55 er det ingen som ville reagert på
Men aldersforskjellen er lik på alle parene..... :).

Skjult ID med pseudonym El9 to. 23 april 2009 16:33

@ arnebanan
Du skriver at tre er bedre enn ingen, men ikke mye. I min bok er tre for mye, men det har kanskje med måten å kommunisere på. Hvis utgangspunktet er å bli kjent med et annet menneske, krever det oppmerksomhet og en ikke så liten vilje til å formidle den en selv er, samt undersøke hvem den andre er. Jeg har iallefall ikke kapasitet til å skrive med tre om gangen.

Angående ønsket om fravær av tørke i innboksen, tenker jeg det også handler om man ønsker å få fylt opp innboksen bare for oppmerksomhetens skyld - at det er det samme om man får dette kosebamseklisset i form av flørter, eller om man faktisk ønsker å kommunisere med en man finner oppriktig interessant (og da snakker jeg ikke bare om det ytre)

Skjult ID med pseudonym Elias to. 23 april 2009 16:51

@El9

Han har vel aldri sagt at han ønsker å starte seriøse omfattende samtaler med 15 om gangen. Men kanskje tar det mer enn de 3 svarene for å finne den ene man har kjemi nok med for å innlede en seriøs og åpen dialog. Jeg fikk minst 50 svar før jeg fant hun jeg nå har begynt å bli veldig seriøs med. og da det skjedde har jeg ikke sendt en eneste melding, er blant annet derfor jeg er på forumet nå og ikke inne og titter på profiler :p

Skjult ID med pseudonym meg to. 23 april 2009 17:05

@e19
3 er mer enn nok hvis en av de er den rette, men min erfaring er at de som jeg klarer å få kontakt med, er ikke interessert i meg på den måten. De har nok bare fortsatt å svare på mine meldinger fordi jeg er en hyggelig og til tider morsom kar :)

Så til de tørre fakta som burde få meg til å innse at sukker ikke fungerer for meg :
- Vært her i snart 3 år
- Nesten 6000 besøk på profilen, men fått kun ca 15 meldinger helt uoppfordret.
- Kontakter kansje ca 5 nye damer hver uke (var nok noe mer i starten).
På 3 år så betyr vel det at jeg har kontaktet nesten 750 damer (ai ai ai....har det blitt så mange? )
- Av disse 750, så er det vel ca 75 som har svart på mine meldinger og av disse igjen så har det vel vært avslag fra 50 av dem.
- Da sitter man igjen med ca 25 personer av en gruppe på 750, fordelt på 3 år som jeg har kontaktet og som vil snakke med
meg. Kan ikke påstå at det er veldig imponerende, men ser jo av tilbakemeldingene på forumet at jeg på ingen måte er alene
om dette :)
- Så kommer man til det punktet som jeg ikke skjønner meg noe på. Alle disse 25 som jeg har skrevet og har hatt en
hyggelig og morsomt kommunikasjon med, bare plutselig forsvinner etter en tid. Ingen hint av noe slag, men bare helt borte
eller slutter å svare på meldinger (ser at de fortsatt blir lest). Vi kan ha pratet sammen over 4 meldinger eller mange hundre.
Det samme skjer hver gang. Jeg har jo forståelse for at grasset kan ha blitt litt grønnere andre steder, men hvorfor slik
oppførsel?
- Og det bør jo da være unødvendig å si at jeg aldri har vært på date med ett annet sukkermedlem.
Og det er ikke det at jeg har trukket meg unna eller at jeg ikke har prøvd å få til en date.
- Så virker sukker? vel.....

Og til tross for dette....jeg er like blid :)
Og festene er jo fortsatt morsomme, så jeg blir nok værende her en stund til......

Skjult ID med pseudonym Ninni to. 23 april 2009 17:27

@meg
Du er jammen tålmodig :-)
Jeg har også vært til og fra her i 3 år. Får kanskje to tre brev i uken. Ikke mye å skryte av .
Jeg la inn samme profil, med samme bilder på et annet nettsted for 3 uker siden. Der får jeg ca 5-10 om dagen.
Jeg synes det er de samme gjengangere her hver gang jeg logger på, så jeg står tiden ut og skal tenke over om jeg skal kutte ut. Det er forøvrig veldig artig her på forum.

Skjult ID med pseudonym meg to. 23 april 2009 17:34

@ninni
Poenget er jo at man ikke kan la sukker styre livet ditt. Dette er bare ett supplement i tillegg til andre arenaer hvor man kan treffe folk.
Hvis man tenker det på den måten så er det ikke noe problem å være her lenge....

Skjult ID med pseudonym Ninni to. 23 april 2009 17:47

@meg
He-he.tror nok ikke sukker styrer livet mitt nei. Jeg har masse venner og venninner og stor familie. Sitter ikke hjemme og sturer heller. Men som mange andre single håper man jo å få et skikkelig "blink" og få en kjæreste. Og d da er nettet en mulighet, da jeg ikke er den som går så mye ut på byen.
Jeg er blid og glad :-))))

Skjult ID to. 23 april 2009 18:04

Kansje det hadde vært en ide å bytte ut noen av bildene?? Jeg liker ikke profiler med bilder av biler og motorsykler... Da er jeg ute av profilen veeldig kjapt, og det er bildene jeg sjekker ut først... Er redd jeg er såpass overfladisk..

(mann 52 år fra Akershus) to. 23 april 2009 20:01 Privat melding

Takk for alle innspill.

Når det gjelder kommentarene om at det er bedre respons på andre fora, så er det også i overenstemmelse med mine erfaringer. Her bør kansje sukker være litt på vakt, og gjøre forebyggende tiltak mot medlemsflukt til Møteplassen etc...

Skjult ID med pseudonym sukk to. 23 april 2009 20:07

Kvalitet fremfor kvantitet. Møteplassen er et sørgelig sted i forhold til sukker. Ja visst får du flere meldinger, men har til dags dato ikke fått noen henvendelser der med substans, refleksjon og gjennomtenkt seriøsitet. Om man kun ønsker sex: Gå til andre sider! Please!

Skjult ID to. 23 april 2009 20:11

Jeg føler littt på at her sitter sukkerdriverne som våre "mamma og pappaer"..... Passer på så vi ikke tråkker over streken. alle må være snille mot hverandre , ellers kan de bli slettet...osv
Bare en følelse jeg har fått etter å ha lest en del på mange innlegg i forum.
Tar jeg helt feil????

Skjult ID med pseudonym TigerXO to. 23 april 2009 20:59

Tomt i innboksen her også...
Og jeg har prøvd å juge på meg ting, prøvd å være morsom og prøvd å være ærlig....
Alt fungerte like dårlig, så det neste må kanskje være å erstatte bildene hvor man kan se hvordan jeg ser ut med uskarpe bilder tatt på lang avstand bakfra og med dårlige lysforhold...?

Men jeg er ikke lur nok til å gi opp ennå.
;)

(kvinne 73 år fra Akershus) to. 23 april 2009 21:08 Privat melding

Ut i solen ,opp i trærne.........sa Inga Bjørnson
Nå er det vår og de fleste gidder vel ikke sitte foran pc`n . Det er nok mange som nyter utelivet nå om dagen.

(mann 52 år fra Akershus) to. 23 april 2009 22:10 Privat melding

@sukk

Jeg skal ikke fyre igang en debatt om sukker kontra andre datingfora, men det er ikke til å komme unna at svarrespons er et gjennomgående tema i denne datingkanalen. Sukker har mye bra for seg, og hvis de greier snu denne negative utviklingen kan de faktisk bli en seriøs trussel mot de andre aktørene. Hadde jeg livnært meg på å drive et slikt forum hadde dette vært mer enn interessant...

Skjult ID med pseudonym newbie to. 23 april 2009 22:16

@e19

enig ang inn/utboks: skal du høste, må du så

Skjult ID med pseudonym meg to. 23 april 2009 22:24

@ramp41

jeg har vært her i snart 3 år, og forumet har vært like negativt hele tiden.

Jeg er faktisk veldig overrasket at det ikke blir gjort noe med dette forumet. Selv om noen av de som er her tydeligvis storkoser seg fordi de bruke hver kveld på å prate om løst og fast, så må det jo settes spørsmål ved hvorfor det ikke mer er 50-100 aktive brukere på ett forum hvor det finnes 100 000 medlemmer. Og av de 50 igjen så var det mange som innrømte i en annen tråd at de hadde opptil 5 nick hver.

Trenger jeg å si mer? :)

Skjult ID med pseudonym absurd to. 23 april 2009 22:26

*gjesp* :|

Skjult ID med pseudonym Templo to. 23 april 2009 23:10

Drittsekk og nedlatende image funger alltid. Skjønn det dem som kan!? Spenning er noe som tenner damer...

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 23 april 2009 23:15

overhodet ikke ..... har aldri vært tiltrekkende hos meg.
varme og oppriktig interesse derimot - det ultimate:-)

Skjult ID med pseudonym jente to. 23 april 2009 23:27

Stryker konsekvent sutrere og klagere fra interesselista mi!

De som kun har sutring eller syting komme med i et forum der man har muligheten til å vise seg fra sin beste side, flørte og få andre interessert, kan ikke ha mye spennende og berikende å kommme med i livet sitt heller, og utgår derfor glatt som min partner! Vedkommede blir altfor liten for min rause verden fyllt av glede, hobbyer og flotte folk som vil noe anne enn å klage på småting.

Skjult ID med pseudonym Templo to. 23 april 2009 23:29

@Undrer

Trygghet er alltid det ultimate, men spenning tirrer interessen samt trusa..

Skjult ID med pseudonym Templo to. 23 april 2009 23:35

@jente

Jøsses, så raus du er da=) Hvem er det som liker sutrekopper?

(mann 52 år fra Akershus) fr. 24 april 2009 10:19 Privat melding

@jente

For meg betyr åpenhet og ærlighet i et forhold at man har evnen og tryggheten til å kommuniserer både det positive OG det negative. Hvis min fremtidige "partner" kun interesserer seg for positive inspill som beriker hennes liv, så mangler hun i mine øyne empati og er ikke noe stort tap..

Jeg vil stå ved min kjæreste i tykt og tynt, og forventer intet mindre igjen.

Ikke rart jeg er singel...;)