Alle innlegg Sukkerforum

leser du profilen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cms to. 23 april 2009 15:02

Leser du egentlig det som står på profilen? får så mange henvendelser som jeg ikke finner videre interessant.
Om jeg søker kjæreste så vil det ikke bety at jeg vil ha en elsker.. Hadde jeg ville hatt en elsker hadde jeg ikke vært her inne.
Er bare så utrolig lei..

Skjult ID med pseudonym meg to. 23 april 2009 15:06

stort sett ikke......
95 % av alle profiler her inne er mer eller mindre like, så jeg vet hva som står der allikevel :)
dessuten så er det så mange som skryter på seg så mye rart og har profilbilder som ikke er i nærheten av å stemme, så jeg stoler egentlig ikke så mye på profilen.

Prøver heller å få igang litt prat for å se om det er noe som ligner på kjemi der. Så, hvis praten går lett, så kikker jeg litt nøyere på profilen :)

Skjult ID med pseudonym jiri to. 23 april 2009 15:07

Hyggelig å se at noen har det motsatte av problemet, jmf. alle trådene som handler om "hvordan få post". :)

Skjult ID med pseudonym Cms to. 23 april 2009 15:11

Ja post har jeg ikke noe problem med å få..
Men interessant post er heller sjeldent.
Starter du en melding med å ramse opp hva du har: jeg har hus, bil, båt, hytte... Er det da for å sette fokuset på at du ikke har noen personlighet eller godt utseendet?

(mann 52 år fra Akershus) to. 23 april 2009 15:12 Privat melding

Ja, jeg leser profilen. Står det for eksempel: "Snusere uønsket", er det jo bare bortkastet energi å "prøve seg". :-))))))

Skjult ID med pseudonym Cms to. 23 april 2009 15:15

Bra det finnes noen som faktisk leser hva som står der da

Skjult ID med pseudonym gr8size to. 23 april 2009 16:13

Jeg leser alle profiler. Det står mye likt på de selvfølgelig.. Det er jo bare å forvente det, men alle profiler skiller seg litt ut. Leser man profilen godt så er det muligheter for å snappe opp litt åssen personen tenker og litt personlighet. Matchen kan være 100 for min del, men skriver personen lite om seg selv og på en kjedelig og upersonlig måte så skjønner jeg jo at personen ikke er no særlig for meg.

Fler som tenker sånn?

Skjult ID to. 23 april 2009 16:14

Jeg leser profiler, men ser jeg en lang lang historie.er det neste.
Korte informative profiler uten selvskryt er det greieste.
Jeg sert stort sett på alder , høyde og bosted og passer det med mitt ønske, så leser jeg profilteksten.

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 april 2009 18:31 Privat melding

Eg les profilane,,men hos menn e det ikkje alltid dei skriv så masse desverre,
,Trur de hadde fått fleire treff om de skreiv litt meir om seg sjøl,,
Men merker jo att menn ikkje les heilt ned på min da,,for der står det att eg ikkje svarer dei uten bilde,,, og eg får masse fra dei ;P

Skjult ID med pseudonym TigerXO to. 23 april 2009 20:29

Jeg har skrevet en god del i min profil, men tror kanskje ikke det er det lureste jeg har gjort...
Det kommer i alle fall ingen post i innboksen her, så noe galt må jeg ha skrevet - eller er jeg bare dritstygg..?? Hehe.

Selv ser jeg først på bildet. Deretter skummer jeg profilen, album, matchtre og kart - i den rekkefølgen - og om det virker spennende så leser jeg profilen nærmere og merker kanskje med et hjerte for å hinte om at jeg synes hun er interessant.

Skjult ID med pseudonym R to. 23 april 2009 23:23

Ja, jeg leser alltid profilene - for meg er profilteksten viktig, fordi hva vedkommende skriver og hvordan han uttrykker seg sier en del om han som person. Jeg liker de lange profilene, i motsetning til skjult id, fordi jeg stort sett får et bedre inntrykk av profileieren. Innimellom kommer man selvsagt over lange profiler som sier null om hvem han er, men alt om hva han eier, er utdannet som og skryt om en høy stilling med høy lønn.

Min høyst subjektive mening er at de beste profilene er de med litt av alt. Nok til at man skjønner litt om vedkommende, får tak i typen humor han har og at han har nok bilder til at man faktisk får et relativt godt inntrykk av hvordan han ser ut. Matchtreet får som regel bare oppmerksomhet hvis det er store avvik på det som er viktig for meg - hvis jeg da liker vedkommende, er det greit å finne ut om avvikene skyldes svært ulikt syn på saken eller slurvete kryssing i relasjonsprofilen.

Men jeg har samme oppfatning som BareBea, svært mange menn (sikkert kvinner også) leser ikke profilen, noe som er lett å oppdage. I min står det for eksempel at jeg ikke vil svare folk uten bilde og at jeg er ute etter en kjæreste og ikke en elsker/kort flørt - dette blir konsekvent oversett av bildeløse og menn som er ute etter et forhold på si'.

Men, men - det er veldig hyggelig når man får ordentlige mail da :-) Heldigvis kommer det noen av de også!

Skjult ID med pseudonym jente to. 23 april 2009 23:28

Ja