Alle innlegg Sukkerforum

Bondage / Fetish

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym x sø. 26 april 2009 18:59

Til dere damer.Jeg er en mann som liker dette og lurer på hva dere synes om at jeg skriver det i profilen min ???
Vil det virke skremmende ?? Da vet jo begge parter hva man går til og man vil jo spare tid og energi på de som ikke liker slikt.....

Skjult ID med pseudonym Hmmmmm sø. 26 april 2009 19:01

Bondage / Fetish er jo så mangt og sier lite.

Skjult ID med pseudonym gulthjerte sø. 26 april 2009 19:03

Tja, kommer kanskje ann på om du liker å eh.. "gi" eller "få" hvis du forstår hva jeg mener.
Er selv mann og har faktisk sett ei her inne som skrev noe om at hun likte lakk og lær (eller noe i den duren). For meg var det egentlig ikke noe turn on, men jeg er heller ikke så inne i de greiene der. HAdde jeg likt sånn hadde jeg sikkert kontaktet henne.

Men personlig ville jeg nok heller ha forsøkt å hinte om det snarere enn å si det rett ut i profilen.

Skjult ID sø. 26 april 2009 19:24

Har du spesielle seksuelle preferanser som går utover tidvis lek med partneren, opplys om dette. Sex er en viktig del av livet som må klaffe og det ville være idiotisk å ikke si dette i profilen din, alternativt ha profil på mer passende steder.

Skjult ID med pseudonym danserose sø. 26 april 2009 19:26

@x

Det kommer ann på hva du er ute etter her inne.... hvis det er "uskyldig" moro kan det være greit å ha noe om hva du tenner på i profilen ..
Men jeg mener alt med sex har ikke noe å gjøre i profilen hvis man er ute etter et seriøst forhold.
Når man kommer til det stadiet i datingen at man skal ha sex får man da ta det opp. Hvis den du da har treft setter opp kjempe motstand på dette ..er det vel ikke noe å satse på. Men jeg tror de fleste er nysgjerrige og åpene til å prøve noe nytt.. ;)

Skjult ID med pseudonym Bergen1972 sø. 26 april 2009 19:45

Min empiriske erfaring er at det er mange jente, også her inne, som har machosistiske tilbøyeligheter i varierende grad. Selv kan jeg, dessverre hensett til etterspørselen, ikke skryte på meg særlige tilbøyeligheter til å være sado. Du er derfor på mange måter heldig om du har tilbøyeligheter i denne etterspurte retning.

I tillegg er det mange jenter med eksibisjonistiske trekk. De liker å kle seg ut og få oppmerksomhet. Om du gidder å være med på "karneval" til Cat, Manifest mv, gå i ulveklær og se ut som du er homo, gir derfor også det et fortrinn i visse kretser. Dessverre er ikke disse jentene alltid like rå på innsiden. Da blir det hele litt hult. Bedre med ulv i fåreklær en får i ulveklær er mitt motto.

Konklusjon: Om det du beskriver som "Bondage /Betish" går ut på at du liker å dominere og/eller kle deg i "ulveklær", tror jeg du kommer til å få suksess, både kvanitativt og kvalitativt, ved å være åpen om dette i profilen din.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Fysikus sø. 26 april 2009 19:50

Jeg synes for min egen del at det må være greit og hoppe til sengs uten å risikere å bli lenket til sengestolpen for deretter å få juling. Jeg er ikke uspennende av den eller andre grunner, men hvis det er noe som er "Turn-Off Dø Luks" må det være at dama knepper igjen håndjerna og nærmer seg med pisken...

Skjult ID med pseudonym Isabjella sø. 26 april 2009 20:09

Hmmm...
Personlig foretrekker jeg at lyster og behov kommer på et litt senere tidspunkt i samtalen.. men det er meg da.. Det er mennesket jeg er ute etter å bli kjent med i første omgang, og da er det også lettere å gi en mann med andre seksuelle preferanser enn meg en sjangs til å gjøre meg nysgjerrig ved at tilliten allerede er opprettet til en viss grad.
Altså, en som tydelig skriver på en profil at han f.eks liker wetsex tar jeg desverre avstand fra. Om han lar meg bli kjent først, og så forteller meg hva han liker, så kan det godt hende jeg gir ham en større sjangs til å la ham "lære meg leken".

Skjult ID med pseudonym mira sø. 26 april 2009 20:34

tror jeg ville ha henvendt meg til et annet forum hvis jeg kun var interessert i en kjæreste som ville dele mine seksuelle preferanser
jeg ville ikke ha tatt kontakt med en som hadde skrevet det i sin profil, selv om jeg har prøvd bondage og kan finne det pirrende til tider

Skjult ID med pseudonym Yes sø. 26 april 2009 21:08

Jeg har så absolutt sans for det selv.

MEN: Om det hadde stått i en profil, hadde jeg ikke ønsket kontakt med vedkommende. For de som sier noe om seksuelle preferenser i det de presenterer seg, gir et inntrykk av at sex-uttrykksformen er så viktig at om man ikke matcher der, kan det være det samme. Og det er jo i grunn det TS sier her også: "Da slipper man å kaste bort tid med å bli kjent med de som ikke liker slikt". Det bør ikke være så avgjørende for et forhold, slik jeg ser det. På akkurat det punktet får man sammen finne sin form og evt. teste litt grenser når tillitten er opprettet!

Men selvfølgelig - er det et absolutt krav - sett det gjerne opp. Da vil nok de som er virkelig "in to it", og de for hvem det er viktig at man er like der, svare. Men jeg personlig skygger unna!

Skjult ID med pseudonym yeah sø. 26 april 2009 21:38

Er du ikke riktig vel bevart?

Ingen normale mennesker skriver om hvordan de liker å ha sex synlig i profilen sin.

Er det noen damer som fatter interesse da, så passer dere sikkert sammen! ;p

Skjult ID med pseudonym rrrr sø. 26 april 2009 21:43

Yeah
"Er det noen damer som fatter interesse da, så passer dere sikkert sammen! ;p"
Er vel det som er formålet? De fleste behøver bare "treff" av den rette så blir en fornøyd ;)

TS
Og selv synes jeg det er bra at slikt nevnes. Fordi dem som liker det blir nok tiltrukket til det. Også frastøter en folk og det er jo bra for det ville ikke fungert. Absolutt nevn det. Men ikke skrem dem som liker det og bak det inn som en liten men viktig greie.

Skjult ID sø. 26 april 2009 21:46

Dere er faen meg sære! Her står det side opp og side ned på hvordan den perfekte kjæresten skal være, men så kan man ikke nevne sex??? Det skrives i metervis på forumet om at sex og nærhet er viktig i et forhold, så skal man ikke nevne sex??? Hvis noen har preferanser utover det "normale" og med det menes at man ikke blir tilfredsstilt seksuelt i det de fleste av oss forbinder med et normalt seksuelt forhold, tydeliggjør dette! Hvor lenge vil et forhold vare om en liker å være dominant med pisker og kjettinger og den andre hater det? Du vil i alle fall ikke ha noen trofast partner på sikt!

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 26 april 2009 21:56

En gang leste jeg i en profil at en mann ønsket seg en kvinne som i lek fremsto som litt hjelpeløs, det er bedre å pakke det litt inn, slik mannen gjorde her. Ordene har til og med festet seg i bevisstheten min :-)

Skjult ID med pseudonym yeah sø. 26 april 2009 21:57

Bare skriv det og utelukk 99,8 % av damene her inne. Også noen av de som sikkert kunne tenke seg å eksperimentert innen det feltet også. Poenget er at man utelukker flere, som kunne vært aktuelle, ved å skrive om sex i profilen.

Alle har vel sine fantasier og mer eller mindre fetisjer, men det blir jo riv ruskende galt å åpenbare det til alle som du kanskje kunne tenkt deg å bli kjent med.

Men for all del. Det er fritt fram. La oss få høre hvor mye positiv respons du får da! ;p

Skjult ID med pseudonym x sø. 26 april 2009 22:03

Takk for alle forslag.
Folkene skriver jo om alt mulig i profilene sine, men jeg har ikke sett noen nevne sex. Betyr ikke sex noen ting hos dere ????
Det blir nok ikke lett å finne dama si her inne................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 sø. 26 april 2009 22:28

@TS
Min erfaring er vel at sexlivet er "forskjellig" fra partner til partner, en sum av begges ønsker... ;-)
Men om din legning er en viktig del av/for deg så ville jeg nok nevnt det, men kanskje på en "innpakket" måte...
Det er jo ikke sikkert at det bare er ukjente som leser profilen din... ;-)

Skjult ID med pseudonym månestråle sø. 26 april 2009 22:43

@TS
Er det viktig for deg så nevn det på en litt forsiktig måte. Jeg kunne kanskje respondert på din profil, men da hadde det vært ordlyden din som hadde vært avgjørende... Og hadde vi snakket sammen og noe av det første du skrev/sa til meg var om dine sexpreferanser hadde jeg trukket meg.. sex er viktig, men det er viktig å finne hverandre som personer først ..syns nå jeg....)

Ellers syns jeg @rrrr sier det bra:
Fordi dem som liker det blir nok tiltrukket til det. Også frastøter en folk og det er jo bra for det ville ikke fungert. Absolutt nevn det. Men ikke skrem dem som liker det og bak det inn som en liten men viktig greie.

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 26 april 2009 23:05

Blir like dumt om å nevne i en profil at man liker sex og ønsker dette mer langt enn 1 gang i uka. Hadde bare nevnt det om jeg var avhengig av sex daglig for å fungere... Jeg er kanskje sær, men jeg synes faktisk det er på grensen å nevne at man liker kos og berøring også i en profil. Jeg vil jo at fyren skal like MIN kos og MIN berøring, ikke digge det i sin alminnelighet....

(mann 51 år fra Akershus) sø. 26 april 2009 23:19 Privat melding

Hva er bondage, egentlig? Jeg har aldri brydd meg med å vite hva det er, eller går ut på, men kanskje på tide? Jeg er tross alt firrti-to!!.
Er det slik at man banker opp kjerringa, og hun liker å bli prylt opp slik at hun kan møte på jobben med x antall blåveiser og si at hun ramlet i trappa eller kræsja med en dør, -og også motsatt vei, i felles forståelse for at dette er kjærlighetserklæringer? -Sånn Hans Bratterud-opplegg liksom, bare at han banket opp barna sine når han følte behov for å vise at han var glad i dem...
Tilgi meg min uvitenhet, men jeg vil gjerne vite; hva ER bondage?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 27 april 2009 00:00

Bondage er bindeleker. Det handler ikke om juling, men om berøvelse av bevegelsesfrihet. Det være seg armer, bein osv. En er dominant og kan gjøre nærmest hva h*n vil med "fangen" sin. Den andre er hjelpeløs og bundet fast. Meningen er at det skal være bedre for begge parter. Hvis man liker sånt, da.

(mann 51 år fra Akershus) ma. 27 april 2009 00:16 Privat melding

WOW!!
Så det er altså her politiet noen ggr må på banen for å dirke opp håndjern som har gått i vranglås, eller legevakta når supermann tok litt for hard sats fra fotgavelen, og slo seg bevisstløs i hodegavelen. Da har det altså foregått bondaging. Jøss... Hvorfor skriver de ikke "bondage" i avisartikkelene når de omtaler helgens hendelser og politi/legevaktutrykninger i avisene, og politimannen snakker med skjevt smil i munnviken? Det skal jeg huske på neste gang jeg leser om slike utrykninger i avisen i lunsjen, og nikke med skeivt smil til sidemann, og si "Bånndasch vøtt...mhm"
Takk for opplysningen Lilleulv! Du er god. :-))