Alle innlegg Sukkerforum

Undrer ...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym påleit fr. 1 mai 2009 02:59

Jeg har en stund undret meg litt over dere menn som sier dere skriver haugevis med mail, men får svært få svar. Jeg luer litt på hvem dere sender disse mailen til. Min postkasse er temmelig tom.. Kan det være sånn at også dere gutta går etter de samme jentene?

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 1 mai 2009 07:56

Vi går sikkert etter de samme jentene. Dessverre sender vi alle samme, likelydende mail til dem. I.e. no napp.

Skjult ID fr. 1 mai 2009 09:46

Tja - jeg har vært her i en måned, har hatt 350 besøkende på profilen, og fått tre mailer (der jenta tok kontakt først, altså).

Det er såpass mange som klager på manglende mailer, at det er vel mulig vi alle sitter der på hver vår tue og venter.
Jeg klager ikke selv egentlig; jeg sender nemlig ikke ut mange mailer, selv om jeg er innom en del profiler. Jeg vet liksom ganske godt hva jeg ser etter (utseende er én ting; masse pene damer her, men personligheten må stemme litt også), så jeg ser ingen vits i å sende mailer til 'gud og hverkvinne'. Jeg prøver også å holde meg til en av gangen, for å slippe 'rot'. Men vet det er mange andre som 'teppebomber' og dater flere. Nå har jeg også datet ei herfra, så jeg har hatt en liten 'pause'.

Men for å svare mer direkte på TS spørsmål; det er vel en fare for at det er enkelte damer som mottar størsteparten av mailene, ja. Akkurat som det antagelig er det samme den andre veien. Grunnen til det er vel blant annet at her inne er det utseende alene som blir satt i fokus, og dét på grunnlag av ett eller et par bilder av varierende kvalitet. I andre settinger får man jo raskt et bredere inntrykk av personen enn bare utseende. Man hører latteren, stemmen, ser blunket i øyet, kroppsspråk og -holdning, hvordan vedkommende er mot andre etc. Her inne går det på profilbilde først, så albumbilder, så tekst. Trur eg. Blir ganske tørt og firkanta i forhold til virkeligheten.
Desto viktigere da å ha bilder og tekst som reflekterer den du er. Men det er jo ikke så lett det heller. Og man får bare gi ett førsteinntrykk. Men nå er jo jeg ute etter ei som ikke er overflatisk, overanalyserende eller dømmende da, men som gir folk en fair sjans. Så de som rynker på nesa kan pent gå videre med den rynkete nesa si. :p

Skjult ID med pseudonym danserose fr. 1 mai 2009 09:53

Ja det er nok sånn at alle menn her inne sender kun meld til "10-erne".. De damene drukner nok i mail og gidder ikke ta seg tid til å svare på de som ikke er intressange.
Så sitter vi som er mer ordinære å får en meld pr århundre.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 1 mai 2009 10:15

@danserose/påleit
Om postkassa "støver ned" så er det jo "bare" å være litt aktiv selv... ;-)
I følge div tråder her inne så er ikke gutta negative til det, kanskje tvert i mot.

Skjult ID med pseudonym Happy fr. 1 mai 2009 11:35

Skjønner at du undrer,har selv hvert her i 3 uker hatt over 1200 besøkende på profilen samt mange mail og invitasjoner,selv om ikke alle er like spennende.
Hadde første date i går på 4 timer med flott dame som jeg skal treffe igjen.
Er nok mange som sitte på gjerde og aventer og ikke selv tar initiativet,noe som kan være årsaken.
Send mails til de som er av interesse og ikke sitt og vent.
Gidder de ikke svare så gå videre,det er mange flotte damer her inne som også er voksne og seriøse.(det er bare og luke dem ut)

Stå på!

Skjult ID med pseudonym Happy fr. 1 mai 2009 11:53

Skjønner at du undrer,har selv hvert her i 3 uker hatt over 1200 besøkende på profilen samt mange mail og invitasjoner,selv om ikke alle er like spennende.
Hadde første date i går på 4 timer med flott dame som jeg skal treffe igjen.
Er nok mange som sitte på gjerde og aventer og ikke selv tar initiativet,noe som kan være årsaken.
Send mails til de som er av interesse og ikke sitt og vent.
Gidder de ikke svare så gå videre,det er mange flotte damer her inne som også er voksne og seriøse.(det er bare og luke dem ut)

Stå på!

Skjult ID med pseudonym jørgen jr fr. 1 mai 2009 12:10

@happy

Du kødder nå? 1200 besøk på 3 uker?
Da skjønner jeg jo at det er lett for deg å si "Gidder de ikke svare så gå videre,det er mange flotte damer her inne som også er voksne og seriøse.(det er bare og luke dem ut)" + "samt mange mail og invitasjoner"......

Selv så har jeg har jeg circa 1300 besøkene på ett år. Og det er sannsynligvis ikke så ille i forhold til det mange andre her.....
Og med hele 5 mottatte meldinger (uoppfordret) og ingen invitasjoner på samme perioden, så skal ikke jeg klage ihvertfall (og det var ironi for de som ikke skjønte det).

Sier bare en ting jeg....heldiggrisen :)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 1 mai 2009 12:31 Privat melding

For meg er det ganske enkelt, sier jeg noe hyggelig til en jente får jeg noe negativt tilbake, spør jeg hvorfor det er sånn så sier hun"hæh hvordan jenter er det du henger med", er jeg bare en selvelskende drittsekk så får jeg massevis av respons, spesielt av de jentene som sier de vil ha snille og hyggelige gutter hehe.

Skjult ID fr. 1 mai 2009 12:49

Har hatt 300 besøkende på min profil på 15 mnd, ingen av de har skrevet brev først. De jeg har skrevet brev til har jeg fått svar fra 5 stk. Må jo bare tenke positivt

Skjult ID med pseudonym arne fr. 1 mai 2009 14:01

Ha ha ! livet er hardt for en stakkar på internetdatefronten
runt 1000 innom 5 uopfordra innmellinger et par kortvarige forhold å 20 dater på 9 måneder

må da si at jeg ikke nødvendivis er innteressert i " miss perfect" -jenter dem får altfor mye opmerksomhet som de er å kan også være litt for selopptatte

Skjult ID med pseudonym barebea fr. 1 mai 2009 14:02

Har hatt ca 3000 besøkande på profilen min på ca 7 uker,, fått ein del hyggelige mailer og hjerter,..
Men dei som eg sender mail til,er ikkje alltid like flinke til å svare eynest eg,,, tiltross for at dei er fleire ganger inn på profilen min og ser. Går jo ann å sende ett høffelig avslag ,,eller??

Trur mange leiter etter drømmen med stor D,, så blir ein så kravstor att ein blir sittande med skjegget i tom postkassen til slutt ;))

Nei, tørr å sats folkens,, kanskje d klaffer ;))

Skjult ID med pseudonym mann1 fr. 1 mai 2009 14:19

ser ut som jenter her inne får 10x mere besøk enn oss gutta..

Skjult ID med pseudonym Lionking fr. 1 mai 2009 14:31

Jeg har fått kjeft for å si det før her inne, men jeg gjentar det gjerne igjen: 90% av gutta går etter de mest attraktive 10% av jentene. Nå vil selvsagt enkelte si at smaken er jo så forskjellig.... men jeg er ikke helt enig. Jeg tror faktisk vi gutta er mye mer samstemt i hva som er attraktivt utseendemessig enn hva jenter er. Og det er vel ingen som mener at vi bør og skal ta kontakt med noen av det motsatte kjønn vi ikke liker utseendet på?? Før dere begynner å skyte på meg nå, kan jeg samtidig føye til at utseende hjelper fint lite hvis de indre egenskapene og kjemien ikke stemmer...

Skjult ID med pseudonym arne fr. 1 mai 2009 14:35

urettferdig ! :) men så ser jo jentene bedre ut enn menn åsså da ...

De er en av fellene man kan gå i de å bli for kravstor - finne en som er bare ennå litt finere .. :)

Skjult ID med pseudonym arne fr. 1 mai 2009 14:39

tror de er mange blant de "10% "du nevner her Lionking som ikke går etter barbiedamer me store pupper etc

Skjult ID med pseudonym hallingdal fr. 1 mai 2009 14:41

@mann1
Enig...
Det gjelder sikkert ikke alle, men tydeligvis så detter det ned mange fler meldinger i innboksen til damene.

Det som jeg synes er litt skremmende, et at igår så meldte jeg meg inn på en konkurrerende side. Ikke fordi jeg har tenkt å bytte ut sukker da jeg er fornøyd med siden og festene er storveis, men for å utvide "jaktmarkene" litt .

Der har jeg mottatt like mange brev på disse 16 timene, som jeg har brukt 1 år på å få på sukker. Både teksten og profilbildet er det samme. Nå skal det sies at de som har tatt kontakt ikke akkurat har vært noe for meg, men allikevel... :)
Tenk hvis folk kunne vært like flinke her også? :)

og til TS
beklager denne lille avsporingen.....

Skjult ID fr. 1 mai 2009 15:23

Hadde vært interessant å se profilen/bildet til de som har over 1000 besøkende i måneden, bare for å se hva som 'trekker'.

Skjult ID med pseudonym mann1 fr. 1 mai 2009 15:29

- ett profilbilde med kløft kanskje....

(kvinne 49 år fra Hordaland) fr. 1 mai 2009 15:46 Privat melding

Ingen kløft her ;))

Skjult ID fr. 1 mai 2009 17:53

Jeg tenkte mer på mennene som får såpass oppmerksomhet. Ingen kløft der, regner jeg med. Eller kanskje...?

Skjult ID med pseudonym barebea fr. 1 mai 2009 18:16

svarte bare @mann1 ;))

Skjult ID med pseudonym påleit fr. 1 mai 2009 19:16

Jeg har ganske bra besøk på profilen min (tror jeg?), men det er få som tar kontakt. Om noen tar kontakt er det gjerne gutter i begynnelsen av 20 åra som er ute etter sex, eller menn som er godt eldre enn meg. Jeg har vel ingen grunn til å klage, siden jeg sjelden tar kontakt med noen selv. Opplever at jeg blir litt "blind" av å kikke på alle disse ansiktene, og til slutt er det ingen som virker interessante...

Skjult ID med pseudonym Happy lø. 2 mai 2009 00:07

Hei!
Tro det eller ei,men jeg tegnet mitt 1 månedes medlemsskap 17.april i år og det går ut 17 mai.
Frem til i kveld er det 1219 besøkende og mange mailer/invitasjoner ligger i innboksen.
Var vel i utgangspungtet skeptisk,men er veldig positivt overrasket så langt, og hadde min første date forrige dagen med en veldig hyggelig og søt dame.
Har også avtaler med 4 damer til de neste 14 dager,men håper nesten de ikke er aktuelle,da det vil skape et luxusproblem når det gjelder valgets kval.
Om alle er like aktuelle og hyggelige vil det bli et problem.

Skjult ID med pseudonym lurer... lø. 2 mai 2009 00:18

For meg er vel egentlig ikke problemet antall mail og besøkende, men avstanden....

Skjult ID med pseudonym barebea lø. 2 mai 2009 00:56

@lurer
Sant,,veldig mange kjekke potensielle menn på andre sia av fjellet som har tatt kontakt,,men veldig få kan og vil flytte på seg.

Skjult ID med pseudonym Dr.Løøøv lø. 2 mai 2009 01:06

Det er ikke alltid så flatterende å få massevis av mailer. Jeg gjorde et lite "forskningsprosjekt" for 1 uke tilbake og byttet ut profilbildet mitt i 5 timer. Det var hverken trutmunn, nakenhet, kløft eller andre pr'triks - kun meg som smilte litt på en fest. Og hva skjer? Det kommer dusinvis på dusinvis med folk som tittet på profilen og ufattelig mange mailer - men av de 40 (ja det var faktisk 40 mail på 5timer) så var kanskje 1-2 av det mer seriøse slaget - dog ironisk nok endte kontakten med dem i det jeg endret bildet mitt til det jeg hadde hatt tidligere - for da var jeg likevel (plutselig) ikke interessant lenger...

Ergo: forskningsresultatet ble det tesen min tilsa: Folk bedømmet ofest etter profilbildet og tok kontakt med mer eller mindre kun tullete, flåsete og patetiske meldinger som er totalt useriøse og hvor de strengt tatt kun ville ha seg noe.

Moralen er:
Vær dere selv på alt fra profilbilde, tekst og albumbilder . Dette vil resultere i litt mindre brev men de brevene man får er fra folk som er interesserte i DEG og interessert i det å faktisk bli kjent med deg for å se om DU er den de leter etter. Oppmerksomheten og antall tittere på profilen vil minske men man slipper unna de fleste slibrige og kjipe meldinger fra useriøse mennesker her inne. Og det er det absolutt verdt!

Skjult ID lø. 2 mai 2009 01:28

1 av 10 er her for å finne seg en partner, resten er jo bare ute etter kos;) selv har jeg hatt 7500 innom på 4 mnd, egentlig bare moro.

Skjult ID med pseudonym hun derre lø. 2 mai 2009 01:31

"bare kos" får de ikke av meg :-)
og om du lurte så er det 27247 stk som har sett profilen min...

Kresen, selektiv men ikke lettlurt ;-)

Skjult ID med pseudonym Lionking lø. 2 mai 2009 02:05

@ Skjult ID 01:28

At kun 10% er her inne for å finne seg en partner, er selvsagt bare vås. Det tallet er garantert langt høyere. Hvis man ikke har et stort sosialt nettverk ev. en jobb hvor man jevnlig treffer mange av det motsatte kjønn, så er nettet uten tvil den beste muligheten man idag har til å treffe en potensiell partner; ihvertfall når man er over 35 og ikke flyr ofte på byen.

Skjult ID ma. 4 mai 2009 19:39

er så bullshit.. er jo knullkontakt.se innpå her jo

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 4 mai 2009 19:41

@ TS: Vi bare juger. Vi leiter ikke, vi venter på å bli funnet :-)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 4 mai 2009 19:57 Privat melding

TS spør, jeg svarer ;-)

Ja, kanskje gjør vi det. Tror nok at de (av begge kjønn) som har attraktive bilder får flere besøk, har man først "trukket noen inn" er det også større sjanse for at de sender noen ord. Det betyr jo ikke at meldingene nødvendigvis er særlig bra, inspirerende eller treffende, men det er ihvertfall gult i lys på "inn"-boksen.
Ei venninne av meg var inne i 4 dager og fikk over 100 mail, noe sikkert fordi hun var "fersk fisk", men en god del kom nok av at hun hadde pent bilde.
Men hvis man ikke får brev selv så må man sende noen. Interessen er selvsagt litt syklisk, noen ganger er man "på" andre ganger sitter du der som en zombie og klikker på bilde etter bilde uten å egentlig registrere noe som helst. Hvis noen som ser interessante ut er innom meg titter jeg selvsagt tilbake :-)

Skjult ID med pseudonym Carrie ma. 4 mai 2009 19:59

hvor får man sett hvor mange som har vært innom profilen da?