Alle innlegg Sukkerforum

Fy faen så falskt!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gr8size fr. 1 mai 2009 19:55

Les denne saken.

Stakkars menn som tror de har en mulighet.. stygt gjort!

http://www.kjendis.no/2009/05/01/kjendis/fredag/glamourmodeller/vertinner/6011854/

(fant linken på dagbladet.no....jeg henger ikke på kjendis.no!)

Skjult ID med pseudonym lurer... fr. 1 mai 2009 20:03

Det hjelper jo, og gutta koser seg :-)

(mann 52 år fra Akershus) fr. 1 mai 2009 20:06 Privat melding

Om det ikke er noen tvil om at vedkommende er Vertinne bør det ikke være noe problem (selv om jeg er enig i at det er spekulativt). Det store problemet oppstår når Vertinnen opptrer og/eller gir intrykk av at hun er gjest (å la seg påspandere alkohol etc. er vel , etter mitt syn, med å viske ut enkelte grenser her).

Og..... Verden vil bedras :-)))))

Skjult ID med pseudonym Lionking fr. 1 mai 2009 22:13

Dette er vel mest aktuelt på nattklubber hvor snittalderen er 21-22.... sikkert fint for kidsa å ha noe ekstra å sikle på som man i tillegg tror man har sjans på et lite øyeblikk.

Skjult ID med pseudonym ung75 fr. 1 mai 2009 22:15

jeg tror heller det er plasser for menn 45+..Unge damer de kan sikle på....

Skjult ID med pseudonym mikro fr. 1 mai 2009 23:54

Menn lar seg lure som vanlig... En ung kvinne med et vakkert utseende og dere går fem på :)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 2 mai 2009 01:16 Privat melding

Hvis du tror du har mulighet bare fordi dama lar seg spandere på, bør du våkne opp....

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 2 mai 2009 01:30

Nå er det vel ofte slik at jentene flørter og gir inntrykk av at de er interesserte, kun for å få gratis drinker. Ser veldig mye av det ute på byen. Selv spanderer jeg sjelden, før jeg vet om de har genuin interesse for å bli kjent med meg (har blitt ganske flink til å spotte de useriøse).

Skjult ID med pseudonym LBL lø. 2 mai 2009 04:15

Jeg klarer ikke å se problemet. Hva er falskt med dette? En ansatte vertinne... so what?

Eller er det slik at man er så fastlåst i egne banale rollemønstre at når man treffer en dame på byen som er hyggelig mot en så er det falskt at hun ikke er tilgjengelig på markedet??? Sjerpings! - og da mener jeg ikke vertinna....

Skjult ID med pseudonym The lø. 2 mai 2009 08:51

Nyter alltid ansiktsutrykket til en berte som spør om jeg vil spandere en drink på henne, og jeg sier:"Ikke akkurat nå..."

Skjult ID med pseudonym gr8size lø. 2 mai 2009 11:43

@LBL

Det er jo ganske falskt at ei dame er hyggelig mot deg å lurer deg til å kjøpe drinker da :p De har jo null interesse for deg annet en å lure penger av deg. Falskt? ja jeg synes det da faktisk.

Skjult ID med pseudonym Dr.Løøøv lø. 2 mai 2009 12:09

Her støtter jeg gutta fullt ut!!

Hvorfor la seg lure av søte vertinner som egentlig ikke er interessert i dem bortsett fra pengene når andre kanskje faktisk er det.
Jeg kjøper forøvrig mine drinker selv jeg MEN dersom en tusseladd sier "Den spanderer jeg" i det jeg skal til å betale i baren så sier jeg "Takk skal du ha" og tar med meg drinker min og går.

Og hvorfor går jeg? vel om du tror at jeg lar meg kjøpe så tar du feil - og er man dum nok til å overrumple meg i baren og tro at jeg er "til salgs" og at ved å spandere en drink på meg så får du en prat og kanskje et ligg..vel.. da går man på en smell når det kommer til meg! I'm just not the kind of girl who gets impressed by money.

:-)
Ergo gutter: Ikke gidd å spander på damer med mindre det faktisk er gjensidig interesse og dere faktisk har lyst til det :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 2 mai 2009 12:29

Så lenge man vet at hun er på jobb kan jeg ikke se dette som et problem...

For øvrig kan jeg bare støtte doktorens anbefaling over. Ingen grunn til spandere på damer som ikke viser reell interesse, det er totalt bortkastet og virker om noe som oftest bare mot sin hensikt. Og spør de selv om å bli spandert på er det mye morsommere å kødde litt med dem og si noe sånt som at "du burde spandere på meg siden jeg er så morsom å være sammen med", med en halvfleipete tone. Husker for eksempel at jeg gjorde det på et par glamour-modeller i England en gang da de ville at jeg skulle kjøpe en flaske sjampis til dem, og etter det la de sin elsk på meg resten av den kvelden. Morsomt hvor effektivt det kan være å skille seg litt ut fra mengden :)