Alle innlegg Sukkerforum

Jenter og hjerter og sånn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym uvitende sø. 3 mai 2009 00:34

Har stusset litt på en liten ting her inne.

Det hender sånn med ujevne mellomrom at en eller annen jente setter et hjerte på meg. Som regel er hjertet gult, et par stykker har satt røde hjerter.
Men, disse jentene tar sjelden kontakt. Altså, de setter et hjerte og forblir stillheten selv.
Jeg er sånn superduperbruker, så hvem som helst kan kontakte meg, så det kan jo ikke være grunnen?

Det hender, om hjertesetteren virker interessant nok at jeg da tar kontakt etter en stund (når nysgjerrigheten tar overhånd), men i 9 av 10 tilfeller forblir hjertesetteren stille. Hjertesetteren er gjerne innom profilen min flere ganger, jeg ser vedkommende har lest meldingen og hjertet forblir. Men svar? Nei, det kan jeg tydeligvis ta rennafart og drite i.

Andre som opplever dette noe spesielle fenomenet? Noen som har noen god forklaring på fenomenet?

PS: Om jeg velger å gå til skrittet å ta kontakt selv med en hjertesetter, så er jeg forholdsvis nøytral, og sender vel melding for å si "hei, hvem der?".

Skjult ID med pseudonym uvitende sø. 3 mai 2009 00:37

Ser forøvrig i min blindhet at det var et annet tema her som omhandlet mye av det samme, det beklager jeg.

Skjult ID med pseudonym rambutan sø. 3 mai 2009 07:16

Tror folk bruker de hjertene litt ulikt. Jeg har gjort eksakt samme erfaring som TS. Tror folk bruker hjertene som påminnelser for en selv. Ikke sikkert de er klart over at hjertene vises for dem som får dem satt på seg (det tar litt tid å lære seg hvordan programvaren fungerer).

@ uvitende: dette temaet er en gjenganger - og kommer til å fortsette å være det :-)

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 3 mai 2009 10:13

Jeg har funnet ut at hver gang jeg får et gult hjerte, kan jeg trygt sette et gult hjerte tilbake. Jeg hører aldri noe mer fra hjertesetterne uansett. Så nå har jeg mange bilder med to gule hjerter på. Småhyggelig og meningsløst! Hehe....

Skjult ID med pseudonym gr8size sø. 3 mai 2009 10:23

@gørl

haha samme her ^^ til og med ei som skiftet noe på matchspm så vi kom under 70 i match. Hun har fortsatt gult hjerte på meg Oo

Skjult ID med pseudonym Jarle89 fr. 29 mai 2009 10:28

@uvitende
Forstår deg der. Forstår ikke poenget med å sette et hjerte på noen de ikke har tenkt til å finne kjemien med. Hva er ellers hjertene til? Folk blir jo glad når de ser at noen har satt hjerte på dem, og får vel håp av det. Sender en mail de til de som ga dem hjertet, og blir deppa igjen fordi de får alldrig svar, og mailen er lest. Har vært borti det mange ganger før. Trisst at folk ikke tar dette seriøst! Men...

@Rambutan
Hva mener du med "påminnelser for en selv" ? Settningen ga ikke store meningen :-) Selvom jeg forstod er det vel ikke det hjertene er til. Står blandt annet på siden under "hjerter, flørt og notater" at "Liker du disse? De liker i alle fall deg..." hvorfor sette hjertet om dette ikke er tilfelle.

Skjult ID med pseudonym Pixie fr. 29 mai 2009 11:12

@Jarle, rambutan mener at noen setter hjerter på profiler de syns er bittelitt interessante, som en merkelapp så de finner igjen profilen senere om ting skulle forandre seg eller de ikke får kontakt med de mer interessante profilene.

Jepp, jeg har også fått en del hjerter fra folk som ofte er innom profilen og titter, men aldri tar kontakt selv om jeg besvarer hjertet. Så når jeg selv setter et hjerte sender jeg alltid mail når hjertet blir besvart. Ikke at det hjelper så mye, jeg får svært sjelden svar på disse mailene:-)

Skjult ID med pseudonym gr8size fr. 29 mai 2009 13:33

hehe jeg har i alt 14 hjerter på meg :P Hvor 4 av dem er røde, men ikke et ord er vekslet mellom meg og dem ;P

Jeg er nok enda et offer for "post-it" hjertene... ^^

Har de satt meg som interessang så får de ta kontakt selv.

Skjult ID med pseudonym Jarle89 fr. 29 mai 2009 13:59

@Pixie
"rambutan mener at noen setter hjerter på profiler de syns er bittelitt interessante, som en merkelapp så de finner igjen profilen senere om ting skulle forandre seg eller de ikke får kontakt med de mer interessante profilene. "

Det forstod jeg bedre. Men kan ikke si jeg skjønner poenget. Setter man hjerter, selvom profilen bare er "bittelitt" intressang, burde de fortsatt svare. Ellers er det meningsløst å sette hjerter. Svarer man ikke så er jo hjerte falskt, ikke sant? Om denne merkelappen er tilfelle Pixie, burde de i alle fall svare med at de holder på med noen andre. For det er jo vi som ser hjertene det går ut over. Det er vi som får falske håp.