Alle innlegg Sukkerforum

Skulle tru...

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 mai 2009 19:44 Privat melding

Skulle tru att det vart enklere med alle de spm p[ sukker. Da mener jeg det med aa finne noen, men det er jo ikke det heller. Trur jeg har funnet to stk som ikke det blir mye konflikter eller gaar 99 prosent overens med paa papiret hehe...

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 3 mai 2009 20:08

Ikke for å skape en konflikt, men hva er så gøy med en du går 99% overens med? Eller mente du 99 i matchtall, eller hva mener du egentlig?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 mai 2009 20:11 Privat melding

matchtall ja, mangler en del bokstaver paa den laanepc her hehe saa sliter med aa skrive rett hehe

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 3 mai 2009 20:12

Så slik jeg forstår dette, så ruger du og venter på en som har matchtall 99-100 med deg?

Skjult ID med pseudonym GrubleMann sø. 3 mai 2009 20:16

Det er vel ganske begrenset hvor nøyaktig matchsystemet kan være, så jeg tror kanskje ikke man skal se 'religiøst' på matchscoren egentlig. Men det hadde jo vært bra om det fungerte perfekt.

Måten spørsmålene er laget gjør at ihvertfall jeg har litt problemer med å bestemme meg for hvor på skalaen jeg er på mange av dem. Ikke bare det, men det varierer også utifra hvilken situasjon jeg er i. Men jeg har da prøvd å fylle ut etter beste evne og samvittighet. Men man er jo avhengig av at 'motparten' har gjort det samme for å få en riktig score.

Enkelte profiler på over 95 som jeg går inn på, har et par røde blader på treet, mens jeg samtidig kan gå inn på en 90 profil og få bare gule og grønne blader. Vet ikke om det er bedre med en 'jevn fordeling' enn å ha et par store problemområder? Skulle jo tro det var best med førstnevnte?

Bestevenninna mi IRL, som er veldig lik meg på mange områder og jeg er veldig glad i, matcher bare 86 mot meg her på Sukker. Men hadde forelskelseskjemien vært der fra begge parter hadde vi glatt vært mer enn venner.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 3 mai 2009 20:16

tenk så kjedelig å møte noen med 99 i matchtall. Man blir jo alt for like....

Selv så tror jeg at de som er imellom 85 og 93 er de som passer best for meg etter egne erfaringer :)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 mai 2009 20:37 Privat melding

Av de jeg matchet her inne var det bare noen faa jeg kunne finne paa noe mer med .