Alle innlegg Sukkerforum

Bli en profil med svargaranti:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Carrie on. 6 mai 2009 18:28

Så trenger dere ikke bry dere med oss som ikke alltid svarer:)

Skjult ID med pseudonym berit on. 6 mai 2009 18:52

flott carrie...
nok ett postitivt innlegg fra deg...

Skjult ID med pseudonym Carrie on. 6 mai 2009 18:54

@berit
hva er ikke positivt med det der da?? hææ

(kvinne 29 år fra Nordland) on. 6 mai 2009 18:58 Privat melding

Jeg kan forstå at samtlige her inne mener det ikke er folkeskikk å unnlate å besvare meldingene som popper inn i innboksen. Men sist jeg sjekket sukker så har brukerne delt seg opp i 1) de som ikke alltid svarer 2) de som alltid svarer.

Hva er så problemet med dette Berit, Carrie poengterer jo noe som sukker har kommet frem til kan være en løsning, det er ikke værre enn det.

Mennesker som skriver slikt ser jeg på som energi-tyver.. spre litt glede fremfor å vise en sur mine Berit. Er ikke alle som har behov for din validering :))

Skjult ID med pseudonym bølletryne on. 6 mai 2009 19:09

du har rett i en ting mss
Det er 2 grupper...

Jenter på ca 20 år som får massevis av meldinger og som dermed kan tillate seg å ikke bry seg så mye om andre, sier gjør eller mener, og så har du de som har levd litt lengre og som ser verden på en litt annen måte :)

og veldig positivt kan vel ikke være når man oppretter en egen tråd for å fortelle andre at vi ikke trenger å bry oss om de som ikke svarer....

Skjult ID med pseudonym Carrie on. 6 mai 2009 19:11

de er jo rett og slett fordi dere syter sånn over det.. og når det da finnes en tjeneste på sukker.. så hvorfor ikke benytte seg av den og slutte å syte?

(kvinne 29 år fra Nordland) on. 6 mai 2009 19:27 Privat melding

@bølletryne

Jeg forstår ikke hvorfor du skal ta i bruk hersketeknikker som å henvise til min alder, mtp ''levd litt lengre og som ser verden på en litt annen måte'' Jeg er på hvilken som helst måte verken kald eller kynisk, og jeg bryr meg. Men det får da være måte på, dette er totalt fremmede mennesker på Internett. Jeg tar ting med en klype salt og tror virkelig at alle andre som får så vondt av å ikke få svar burde ta disse sjekkesidene bittelitt mindre seriøs.

Eventuelt.. Hvorfor så utrolig sentrert på det å få svar. MÅ dere ha en kjæreste nå? Er altfor mange som er mer forelska i det å faktisk være forelska fremfor det å ha det godt med seg selv og finne en partner når ting er riktig.

Nei ta et dypt pust og meld dere inn i gruppen som har svargaranti hvis det gjør så utrolig vondt å ikke få svar.
Eventuelt.. Gjør de tiltakene som trengs, få et tiltalende profilbilde samt andre bilder, og en profiltekst hvor forhåpentligvis andre kan relatere og speile seg i teksten deres og deretter ta kontakt ''like barn leker best''.

Jeg fikk grymt mye meldinger når jeg hadde en profiltekst hvor jeg hensiktsmessig var tøff i kantene og skrev ting som fikk dere menn til å kvalifisere dere. Mye ligger i det å kunne skrive..

Jeg unner alle brukere på sukker godt, og håper at alle får svar.. men der i mot, så vet jeg at ting er ikke bare svarthvitt - og derfor får ikke alle svar på meldingene sine. Eventuelt, slutt å sikt for høyt..

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 6 mai 2009 19:29 Privat melding

mss, har du noen ganger sikter for høyt?

(kvinne 29 år fra Nordland) on. 6 mai 2009 19:34 Privat melding

@ Clin

Jeg f.eks svarer ikke når det er eldre herremenn i 45+ alderen som har litt mer ballast på kroppen enn hva jeg foretrekker. Det legger jeg i å sikte for høyt, jeg er en jente på 20 som ikke har noen interesse av å date menn som er eldre enn hva som står oppført i profilen min :)

Der i mot, nei.. jeg tar kontakt med de jeg får fine inntrykk av, og har datet mange flotte gutter som jeg trodde var penere enn hva jeg hadde ''sjangs'' på.. Og jeg vet hva jeg vil ha, og går etter det. Det har enda ikke slått feil - men heller aldri blitt noe mer enn kun fine flørter :) Nå har jeg lært av det å tro mindre om meg selv, jeg er akkurat like bra nok som jeg selv vet jeg er, det å ha positive og gode tanker om seg selv/mindset er viktig for helheten. Det å ha en trivsel med seg selv som person - og hva du kan ''bringe til bordet'' smiler :))

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| on. 6 mai 2009 19:36

Ehm... dersom man melder seg på lista over profiler med svargaranti, betyr vel ikke det noe annet enn at man selv har bestemt seg for å svare på alle meldinger man får? Eller har jeg misforstått noe her?
Så da blir det vel mer riktig å si at "Dersom du er lei av å ikke få svar, så send kun meldinger til de som er på 'Svargaranti'-lista" ?
Sist jeg så etter var det ikke så mange på den lista, da men; ikke på 'kvinne-lista', ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym even tyr on. 6 mai 2009 19:39

svar garantilista er en fin ide, men ubrukelig i praksis....

Har 25 stk på min liste jeg. Hva er det for noe?
25 personer av hvor mange titusener ? Kan jo ikke brukes til noe fornuftig da :)

Skjult ID med pseudonym mss on. 6 mai 2009 19:42

Hmm.. det viser vel kanskje at forsøket med svargaranti liste ikke fungerer så godt som den kanskje burde gjøre. Er sant det, da kan den jo ikke brukes til noe fornuftig.

Skjult ID med pseudonym Carrie on. 6 mai 2009 19:45

om alle dere som synes det er uhøfelig å ikke få svar melder seg på ja da må jo den lista stige noe drastisk? eller hur?

Skjult ID med pseudonym even tyr on. 6 mai 2009 19:47

og hvorfor kan ikke alle gjøre det ? Er man her for å ha en pratestund eller er man har for å finne den rette? :)

Skjult ID on. 6 mai 2009 19:48

Clin
Ganske barnslig å begynne å kalle folk for sytere. Dette er et diskusjonsforum og her er det naturlig å diskutere.

Virker som at enkelte jenter hovererer over at de er ettertraktet og at gutter er mindre ettertraktet pga den ubalanserte fordelingen mellom gutter og jenter på sukker.

Skjult ID med pseudonym Carrie on. 6 mai 2009 19:49

ganske barnslig å være anonym hele tiden.. :p

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| on. 6 mai 2009 19:57

Jo, det er jo bare å melde seg på. Men jeg tror kanskje linken er litt for godt skjult. Det er flere funksjoner her på Sukker som kunne trengt en ordentlig 'knapp', så de ble lettere tilgjengelig.
Jeg synes vel i utgangspunktet - sett fra mitt utgangspunkt - at alle meldinger bør besvares - det var ihvertfall det jeg tenkte da jeg kom hit - men jeg kan fint sette meg i deres situasjon et øyeblikk (får sikkert masse meldinger av diverse kvalitet, mye merkelig, og rare tilbud vil jeg tro), og se at det ikke nødvendigvis er så enkelt dersom man virkelig får *mange* av dem. Da kan det bli et ork selv å sende et automatisert avslag. Nå vet jeg jo ikke hvor mange meldinger dere får, da. Men uansett - dette med å svare eller ikke må da få bli opp til den enkelte. 'Ikke-svar' er jo et avslag det også. Men på den annen side; får man et skriftlig et, har man litt mer oversikt og slipper å sitte å vente på at den man har sendt mail til kanskje kommer hjem fra ferie eller noe...

Skal sies at nå poster jeg bare av ren kjedsomhet, og har ikke noe voldsomt engasjement i dette egentlig... Får gå å finne på noe annet. :-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 6 mai 2009 20:05

Jeg tror de 20% mest attraktive profilene får minst 80% av meldingene. Når det gjelder jentene er jeg redd bildene betyr veldig mye. Gutta kan nok i større grad kompensere utseende med mannlige kvaliteter karriere, ambisjoner, være god til noe, leder og ikke minst humor på profilen. I hovedsak er det de overfladiske verdiene som rår her inne og sånn er det bare. Ser helt klart at det er synd at det er sånn, men kan med hånden på hjertet ikke late som jeg ikke prioriterer å lese de profilene til de peneste jentene høyest. Deretter kommer jo selvfølgelig det som står i profilen med i betraktningen.

"Det er ingen som ser etter store personligheter på en badestrand" og sånn er det her også. Synes ikke at de som får mange svar skal unnlate å fortelle om det. De har også sitt å stri med. De skal tross allt sortere og prioritere en masse beilere. Må jammen si at jeg er lykkelig som slipper det:)

Skjult ID med pseudonym wazzup on. 6 mai 2009 20:08

til alle menn;

Ingen vits i å bry seg om disse overfladikse damene her inne, sett et svart hjerte så forsvinner dem og kan leke deilig med andre....

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 6 mai 2009 20:10

ehhh....

Glemte visst å komme til poenget i min forrige melding, det ble jo bare en total avsporing. Beklager!

Jeg synes ikke det er så viktig å få svar. MItt mål er å få kontakt med en kandidat jeg liker og ser som kjæreste emne. Hvis målet hadde vært å få svar ville jeg jo konsentrert meg om profilene med svargaranti. Tror ikke jeg har sendt melding til noen med svargaranti egentlig.

Skjult ID med pseudonym Carrie on. 6 mai 2009 20:20

Alle mennesker tiltrekkes av det ytre, så blir man kjent med personen og finner da enten ut at dette var noe for deg eller ikke.
Ikke kom å her å si at folk ikke tenker sånn.

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 6 mai 2009 20:35 Privat melding

Ganske barnslig å begynne å kalle folk for sytere?

Jeg har ikke kallet folk for sytere

Jeg spurte mss om hun har noen ganger siktet for høyt

Skjult ID med pseudonym Carrie on. 6 mai 2009 20:41

Clin

jeg tror den egentlig var til meg siden jeg gjorde det..

Skjult ID med pseudonym clin on. 6 mai 2009 20:45

mss (kvinne 20 år fra Oslo) 19:27-6/5 msg .... Eventuelt, slutt å sikt for høyt..

da spurte jeg henne om hun noen ganger har siktet for høyt?

Jeg tror at jeg gjør det hele tida, er derfor singel ennå...

(kvinne 29 år fra Nordland) on. 6 mai 2009 20:48 Privat melding

Dere alle er herrlige damer, så absolutt - ikke undervurder dere selv.. Synes man skal finne noen man virkelig har det flott med, ikke bare ''ta'' det som kommer, for å si det på en mindre pen måte.

Og Clin, det er jo på mange måter veldig fint og være singel, hvorfor kan du ikke bare flørte litt, dra på dates og ta ting derfra.. Er jo det som gjør sukker så spennende :) Elsker følelsen av å bli fjortis knisete å fnisete når jeg finner en tonen slår ann med.

Nei, jenter.. livet er herlig :) Både som singel og med kjæreste.

Skjult ID med pseudonym clin on. 6 mai 2009 21:00

Hva gjorde du, å sikte for høyt?
Jeg har deltatt en del sukker fester, fikk pratet med en del jenter som jeg synes er veldig pene og flotte, jeg spurte dem hvorfor de fortsatt er singel og de svarte at de som de var interessert i gjengi ikke følelsene deres.. da skjønte jeg at ikke bare folk som meg siktet for høyt, kansje mange gjør det, men kan hende en dag, det klaffer, eller kanskje ikke..-:)
Kommentar til mss var ikke noen spydige kommentar i det hele tatt, måtte reagere når noen påsto at jeg kalt henne for sytere. Hvor kom det fra?

Skjult ID med pseudonym R on. 6 mai 2009 21:05

@clin - det er da ikke de pene jentene du skal snakke med på Sukkerfester! :-)

Skjult ID med pseudonym clin on. 6 mai 2009 21:11

Jeg tror at jeg ikke har sjanse med de kjekke guttene, og men de pene jentene var alle hyggelige mot meg, jeg fikk til og danse tett med dem..

Skjult ID med pseudonym Carrie on. 6 mai 2009 21:43

Om man har god selvtillit og står frem som det, ja da kommer man langt her i livet:)

Skjult ID med pseudonym clin on. 6 mai 2009 22:01

og du har sikkert avvist mange slike menn, som er full av selvtillit og står frem som det...

Skjult ID med pseudonym IkkeSÅkjek on. 6 mai 2009 22:07

Jeg har lenge ment at jeg ikke sikter for høyt, og at de jeg liker er pene fordi de er 'min smak', men når jeg går igjennom lista over profiler jeg har vært innom, må jeg si jeg får meg en liten overraskelse! Bare fine damer hele veien!

Så.... Jeg vet ikke helt. Man må jo finne noe i utseendet til en person som man kan like også da, mener jeg. Jeg klarer liksom ikke å bli interessert i noen som jeg anser som mindre tiltrekkende. Personligheten kan jo hjelpe godt på, men den ser man jo ikke her inne med det første. Æsj - føler meg nesten litt 'ekkel' her nå. Er jeg virkelig så overfladisk? Huff. :(

Skjult ID med pseudonym gørl on. 6 mai 2009 22:10

Eventyr.

Bare 25 på svargarantilista di? Jeg har 450... Har du noen absolutte krav, kanskje? Om du har det bør de virkelig være absolutte. For det begrenser utvalget veldig.

Skjult ID med pseudonym clin on. 6 mai 2009 22:13

Ikke såkjekk
Er det en trøst at det er flere som deg?Jeg har sagt en gang at til slutt sitter mange av oss her på slike nett sider uten å klare å fall for hver andre...

Skjult ID med pseudonym mss on. 6 mai 2009 22:42

@ ikkesåkjek med en k ;)

Hva er galt med å være overflatisk? Jo vist betyr utseende masse, absolutt, men i lengden holder det ikke.. :))
Må være mindre greit å ha en partner du finner mindre fysisk attraktiv.

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 6 mai 2009 22:45

de som klager på manglende svar og respons,bør iallefall hive seg med på fester og andre sammenkomster.
for enkelte har helt klart bedre sjanser levende live:-)

Skjult ID med pseudonym clin on. 6 mai 2009 22:47

Sunway kommer du på festen? Jeg skal dit..Du har mange flotte innlegger og jeg har lyst til å hilse på deg..

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 6 mai 2009 22:52

nei blir ikke det:-) jeg holder på med leil renovering,så der går all tiden framover til ferien:-) men mulig etter ferien om det blir fest.
men håper jo jeg ikke trenger det til høsten;-)

Skjult ID med pseudonym even tyr on. 6 mai 2009 22:54

@gørl
ingen absolutte krav....
Jeg har 25 jenter på svargarantilista (over 70 i match) og du har 450 gutter....

Dette beviser nok engang det samme. Gutta vil ha svar, mens jentene ikke bryr seg :)

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 6 mai 2009 22:58

Eller at det er flere gutter enn jenter på sukker.......

Skjult ID med pseudonym Per on. 6 mai 2009 23:06

Det er definitivt ikke så mange fler gutter enn jenter på Sukker. Matchlistene mine er LAANGE og hvis det skulle være 20 ganger så mange gutter så er omtrent alle menn i Norge på sukker og det kan vel ikke stemme..

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 6 mai 2009 23:08

Sa ikke at det var så mange flere gutter enn jenter. Sa bare at det er flere gutter enn jenter på sukker.
Hvor mange det er, har jeg ingen statistiske målinger på, dessverre.

Skjult ID on. 6 mai 2009 23:10

Jenter X 3 = gutter

Skjult ID on. 6 mai 2009 23:12

@ Per
Husk på at din (og alle andres) matchliste representerer kun et lite utvalg av de som_totalt_er medlemmer....

Skjult ID med pseudonym clin on. 6 mai 2009 23:12

Jeg opplever ikke slik på sukker fest...

Skjult ID med pseudonym clin on. 6 mai 2009 23:13

Det er mange flere pene jenter der enn kjekke gutter, synes jeg...

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 6 mai 2009 23:14

@clin
Det er fordi det er mange flere pene damer enn kjekke menn i verden. Slik er det bare, og ikke noe sukkerfenomen.