Alle innlegg Sukkerforum

Misforstår jeg helt her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrer fr. 8 mai 2009 11:24

Trener på et treningssenter hvor det er overtall av gutter og svært få jenter. Jeg har ikke fått øynene opp for noen spesiell inntil Januar i år, da det startet en ny mann på vårt senter. Jeg er veldig omgjengelig av meg og snakket med han og mente å ha sett denne herremannen en plass tidligere, hvorav jeg spurte om yrket hans, og gjettet søren meg rett hvor jeg hadde sett han hen også - til tross for å ikke ha vært på denne plassen på godt over 6 måneder. Han er dørvakt (shit au), denne mannen scorer høyt på preferansene mine.

Etter vår lille prat har vi i etterkant som regel endt opp å møtes på gymmet uten avtaler o.l. og vi har alltid hatt denne flotte, flørte tonen, noe jeg bare synes er fint og hyggelig. For meg ble det også viktig å ikke bli en i mengden og har på ingen måte presset meg frem til å møtes eller å få hans telefonnummer.
Jeg kan jo undre meg, om han bare synes det er koselig å flørte, for det synes jo jeg også. Men på bakgrunn av flere ting, hvor han ber meg ikke flytte fra byen vi bor i, invititerer meg til å reise sammen med han og hans venner i sommer o.l. tror jeg det ligger litt mer bak dette flørteriet.

Har trådd veldig forsiktig og ikke tatt noe iniativ da jeg rett å slett ikke ønsker å være en av jentene som bare legger meg etter han, jeg har jo tro på at disse dørvaktene får invitasjoner som det holder, noe han selv har bekreftet. Til tross for å kun ha holdt en smilende og flørtete tone vet jeg veldig mye om han som går under det overflatiske. Mye om han, hans fortid, utdannelser, barnet hans, hvordan han arbeider o.l. uten å ha spurt om dette selv - dette er noe han selv har fortalt meg, egen oppfordring.

Jeg hadde en 14 dagers periode hvor jeg gikk på en smell, når jeg da kom til senteret vårt igjen klarer jeg å møte på han - og nå har han med seg en jente. Kjente det bare stakk i meg, og jeg forstod ingenting. Jeg føler jeg har gjort det riktig i forhold til dette, eller kan det ha seg slik at disse dørvaktene er så vant med at damene gir dem validering at dette ble for langtekkelig? Vi har jo trossalt flørtet i gode 4 måneder nå, ikke sammenhengende da vi ikke alltid er på senteret til samme tid.

I ettertid har jeg jo vært hvor han har arbeidet sammen med mine venner, og jeg er ute for å ha det morsomt, men han ønsker å snakke med meg.. Han snakker med meg når jeg går forbi og har nå i ettertid tilbudt seg å trene sammen med meg,til tross for å ha dame. Er jeg helt ute å turner her? Forstår lite

Skjult ID fr. 8 mai 2009 11:27

....og jeg forstår enda mindre...

Skjult ID fr. 8 mai 2009 11:29

@ undrer

Hva er egentlig spørsmålet?

Skjult ID med pseudonym undrer fr. 8 mai 2009 11:32

Spørsmålet er vel egentlig.. Man sender vel ikke ut slike signaler uten å mene noe mer med det?

Skjult ID med pseudonym timtim71 fr. 8 mai 2009 11:41

Anbefaler deg å lese boka eller se filmen: "Han er faktisk ikke interessert"
( http://www.filmweb.no/kino/article158811.ece )

Et av poengene der er at hvis han virkelig var interessert hadde det ikke gått 4 måneder... Er man virkelig interessert får man det til.

Og på spørsmålet ditt. JA menn kan sende ut slike signaler uten at de nødvendigvis ser på deg som kjæresteemne.

Sorry. Skulle gjerne ha oppmuntret deg, men å dulle seg inn i masse tanker og spekulasjoner er ikke bra. (Også tema i filmen)

Skjult ID fr. 8 mai 2009 11:43

@ undrer

Kan det hende at spørsmålene du lurer på, kanskje egentlig er:
- Er han egentlig interessert i deg, på DEN måten?
- Burde du selv ha tatt initiativ?

Skjult ID med pseudonym undrer fr. 8 mai 2009 11:48

@timtim71

Huff, nei, jeg klarer meg fint uten rasjonalisering, jeg ønsker ikke å dulle det inn Føles bare så merkelig at noen som har fått dame tydelig sender ut signaler som jeg ikke ville ønske at en eventuelt kjæreste skulle ha sendt ut.

Jaja, ingen skade skjedd.. Jeg skal på to dater i helgen og ser frem til det :)

@ ID

Jo, selvsagt. Men som jeg skrev ovenfor, jeg følte det ble riktig for meg å ikke være en i mengden, en av alle disse jentene som henger seg over han. Men som jeg ser i ettertid, så trenger han tydeligvis bekreftelser. Jeg er veldig den jenten som tar iniativ til det allermeste, men føler jeg kanskje ikke gjorde ting riktig i dette tilfellet. Jaja, han er i allefall trivelig, og får bare la ting være med det :)

Skjult ID fr. 8 mai 2009 11:49

Bare to kommentarer til timtim77 sitt svar: "Et av poengene der er at hvis han virkelig var interessert hadde det ikke gått 4 måneder... Er man virkelig interessert får man det til."

Altså, nå er det vel ikke noe galt i at Undrer kunne tatt initiativ selv, ikke sant(?) Eller, alternativt, kanskje Undrer i det minste burde "gitt" litt mer selv, slik at han kanskje hadde giddet/fått lyst til å være mer initiativrik (forutsatt at han VAR interessert, da)...

"JA menn kan sende ut slike signaler uten at de nødvendigvis ser på deg som kjæresteemne."
Det gjelder_begge_kjønn, og strengt tatt tror jeg kvinner gjør det oftere enn menn...

Skjult ID med pseudonym undrer fr. 8 mai 2009 12:53

Hva skal jeg si.. Det er jo han som står å gjeiper til meg, og forsøker å vinke meg bort til han i pausen mellom settene.
Han snur seg i allefall ikke vekk når en av oss smiler. Det er til tross han som faktisk alltid kommer bort til meg nå etter at han dro med seg en jente. Ser ingen vits i å skulle flørte med noen som har dame.

Nei, skal legge dette bak meg :) enklest slik.

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 8 mai 2009 13:11

Undrer, vent til rett setting nå,
Du har allerede vist at du ikke stresser, og fremstår for lengst mer kostbar
enn damene på nattelivet og gjennomsnittsdamen.

Om deres nærvær medfører den spente behagelige stemningen.

Så bare skjærer du igjrennom ven neste anledning.

SKulle ha smakt med en lunch eller øl med deg privat XXX
men jeg skal ikke forstyrre om du er opptatt da....bla..bla.
men minst mulig flørteprat..vær fremdeles litt kostbar..
.
han kommer garantert til å bruke noen egne stunder på å se for deg dere.

Det blir et vendepunkt og du må være forberedt på flere utfall .men det er det verdt.

Hingsty gikk altfor lenge og ventet i sine tidlige år.. og angrer idag på at han ikke var så passe frekk som idag.
go on..luck to you. undrer..

Skjult ID med pseudonym analkløe fr. 8 mai 2009 13:31

Han synes bare det er behagelig å ha en venninne han kan slappe av sammen med, og han ser ikke at signalene han sender ut oppfattes som flørting av deg.

Skjult ID med pseudonym snadda fr. 8 mai 2009 20:53

Dørvakt og skorer høyt på preferansene dine? Er det bare billige og dårlige damer her inne?

Skjult ID med pseudonym yeah fr. 8 mai 2009 20:59

What? Dørvakter er jo cremè de la cremè. De har jo tross alt kommet langt her i verden! ;p

Men litt seriøst. Jeg er helt enig i at han melker deg, sånn i tilfelle det skulle bli aktuelt med en skikkelig flørt om det blir slutt med dama. Tror ikke han ser på deg mer enn en potensiell flørt. Menn liker å sjonglere flere damer samtidig.

Men for all del..........man vet jo aldri.

Skjult ID fr. 8 mai 2009 21:16

jeg holder meg unna jenter som faller for dørvakter, snakk om dårlige menneskekjennere!

Skjult ID med pseudonym søtnos fr. 8 mai 2009 21:33

Er det bare hos meg det ringer bjeller av "the game", "player-fakter", og det å ha "flere på gress" ??

Jeg er enig med timtim71, hadde han vært interessert så hadde han vist det klart og tydelig.

Men, da er vi jo tilbake til den kjente rundansen.. dersom han er interessert, så gir han uttrykk for det. Dersom han vil ha deg i reservebeholdningen, så holder han kontakten litt varm, sånn til og fra.. litt pleie, et og annet kompliment.. Og så er jo spørsmålet om han har gitt deg stempelet "kjæreste-emnet" eller "p..-bar"??

.. og noen sa jenter var vanskelig å forstå seg på??? hehehe

Hva vil egentlig gutta? Vil de at jentene skal være kostbare og "hard to get", eller vil de at vi skal være sterke og tydelige, ta initiativ og konfrontere han med flørten?

Skjult ID fr. 8 mai 2009 21:43

@ søtnos

Hos_meg_ringer det følgende bjelle av innlegget ditt: ubesluttsomhet og vegring!
Slik du formulerer deg, i alle fall i forrige innlegg, legger du alt av initiativ i hendene på mannen. Du ønsker og prefererer at HAN skal innta et standpunkt FØR henne....

Skjult ID med pseudonym søtnos fr. 8 mai 2009 22:03

@skjuld ID

Mulig jeg er utydelig, men spørsmålene mine var tanker i refleksjon av det TS undrer seg over, ikke nødvendigvis egne erfaringer.

Jeg kan sikkert både være ubesluttsom og vegre meg til tider, men det spennende er jo om det skyldes meg som person eller om det er "et resultat" av det spillet vi spiller?

Skjult ID fr. 8 mai 2009 22:11

@ søtnos

Tja.....i et sådan spill, så kan vi jo stor grad av frihet til å definere vår egen rolle (-og dertilhørende adferd)....antakeligvis større frihet enn vi innbiller oss selv....

Skjult ID med pseudonym søtnos fr. 8 mai 2009 22:22

@skult ID

Om friheten er aldri så stor.. har du alltid kontroll på din atferd, og definert din rolle???

Er det friheten i spillet du søker, spillet i seg selv.. eller en kjæreste?

;-)

Skjult ID fr. 8 mai 2009 22:56

@ søtnos
Måten du benytter din ";-)" er ikke så sjarmerende. Om den er_ment_sjarmerende kan jo være, men oppfattes ikke slik.

Skjult ID med pseudonym søtnos fr. 8 mai 2009 23:23

@skjult ID

Ojda.. hvordan tasting fort kan misoppfattes.. beklager om dette ble feil, og kaster inn håndkle.. var absolutt ikke vondt ment, og ikke sjarmerende heller. Kun som et smil til deg, mens jeg drodler rundt mange tanker

Skjult ID med pseudonym Lionking fr. 8 mai 2009 23:53

Vi spiller spillet for spillets skyld, leker "hard to get" helt til motparten blir helt forvirret og slik går no dagan..... hvor er det blitt av den gode, gammeldagse romantikken, evnen til å åpne seg for et annet menneske og gi følelsene en sjanse?? Vi er i ferd med å bli avstumpede kynikere hele gjengen... og vi lever bare en gang. Tenk på det. Vet ikke om jeg liker den tanken.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 9 mai 2009 03:10

Jeg hadde nok oppført meg akkurat som du. (Bortsett fra at jeg ikke kan fallef or en dørvakt da, mend et har kanskje emd alder å gjøre.) Jeg tror nok han hadde gjort noe konkret om han var helt hektet og klar for et fast forhold, men inntil han kom dit holdt han deg på gress. MEN det betyr ikke at du ikke kunnet bli The One. Har jo sett noen forhold bli til sånn etterhvert.. Men da har det gjerne vært rom for bonding over tid - feks en jobbsetting elelr studietilværelse - der eventuelle reservasjoner har forsvunnet etterhvert som bekjenskapet har fått utviklet seg. Det er bar edet at menn som vasser id amer ikke er vant med å måtte gjøre noe for å hanke inn en. Noen menn lar seg faktisk kapre av veldig pågående damer, t.o.m. selv om dehar mange å velge i. MEN - akkurat når det gjelder typen du beskriver, som gjerne får bekreftet draget på byen svært hyppig, er jeg litt usikker på hva som skal til. Jeg tror du skal bare slå deg til ro med at han ikke gjorde noe veldig sterkt initativ, og at det ikke var fordi det var noe galt med deg men at det ikke var meant to be. Og kanskje være glad for at du ikke her i kategorien som hengte seg på ham som en groupie.
Er sikker på at du har noe bedre i vente.

Skjult ID med pseudonym Anno66 lø. 9 mai 2009 12:55

JA!!!
Du misforstår alt. Vennligst grav deg ned i permafrosten på Svalbard og bli der, dypfryst og ute av stand til å komplisere samfunnet med slike offentliggjorte betraktninger!

Skjult ID med pseudonym Anno66 lø. 9 mai 2009 13:30

For å utdype det mer presist;
Han er homofil som alle andre dørvakter som kropper seg på gym, og hadde med seg søsteren sin for å:
1-alibi mot sin legning
2-avvæpne deg, når han skjønte at du var hypp
3-Gud vet hva. Som spesialpsykolog ved jeg MYE om homofile dørvakter som kropper seg og av alle uforståelige ting innynder seg på damer på gym.

Skjult ID med pseudonym Fysikus lø. 9 mai 2009 16:21

Hvis du er Specialpsykolog kjære Anno66 så vet du godt at dete r en gruppe mennesker som kalles bisexuelle.
Kanskje denne dørpasser'n ikke har kommet helt ut av skapet, men sitter fast i døra, og prøver å finne en veg inn igjen for så å prøve sidelengs...

Forøvrig skulle flørteren blitt konfrontert på et langt tidligere tidspunkt. Etter 4 mnd. kom det en annen og stjal godisen...

@Vibe
Hvis du skal briefe med Engelsk, så heter det ikke "meant to be"....men "ment to be".

Skjult ID lø. 9 mai 2009 16:38

- Dårlig vær gjør visst at trollene kjeder seg og igjen innfinner seg på internett... Ja ja.

Skjult ID med pseudonym Fysikus lø. 9 mai 2009 16:48

@Skjult ID

Bra kommentar. En perle...

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 9 mai 2009 18:28

Fysikus,
trodde ikke noen "briefet" med engelsk i våre dager - men på seg selv kjenner man andre. Du tar forøvrig feil, da begge deler er "lov".

Men hvis du skal "briefe" med å kunne skrive så vær obs på at engelsk er med liten e.

Skjult ID med pseudonym Fysikus lø. 9 mai 2009 18:50

@vibe

Norsk er norsk og innblanding av ord fra andre språk som erstatning og/eller ord i setningsoppsett er forsøpling av det norske språk.

Svært mange nordmenn behersker engelsk, men det er ødeleggende for den norske språkkulturen med denne "miksingen".
Du må gjerne "briefe" videre, det blir ikke riktigere av den grunn. Forøvrig, som du skriver, begge deler er "lov".
Det er ingen grunn til å fly av skaftet fordi om noen påpeker en feil i grammatikken.

Hvis det er så om å gjøre, så er det helt greit for meg at du skriver på ENGELSK...la oss se ditt neste innlegg, få det ut...trangen til å skrive på et annet språk ligger latent...

Skjult ID med pseudonym eliseb lø. 9 mai 2009 18:53

@Fysikus

Hahaha.... oh my god (beklager: å min Gud!). Er det rart det er krig i verden, sier jeg bare.

"Hvis du skal briefe med Engelsk, så heter det ikke "meant to be"....men "ment to be"
vs
Forøvrig, som du skriver, begge deler er "lov"

Åå, fantastisk!

Skjult ID med pseudonym Fysikus lø. 9 mai 2009 19:13

@eliseb

Forøvrig, som du skriver, begge deler er "lov".

Altså Engelsk/engelsk. "Meant to be" er like galt.

Les innleggene før du deiser oppi.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 9 mai 2009 19:14

Hehe, eliseb, på kornet.

Fysikus, har du en dårlig dag i dag?
Kkaft og skaft. Jeg gjør deg bare oppmerksom på at du tar feil ang 1) stavemåte og 2) årsak til engelskbruk.
Forøvrig er briefing avledet av engelsk, så kanskje du heller kan bruke "vise deg", "skryte av"?
Skjønner ikke hvorfor sier du at det er helt greit for deg at jeg skriver på engelsk, når det opplagt ikke er det.

Kan virke som du har en dårlig dag i dag eller mye underbygget aggresjon, er glad for å kunne hjelpe som lynavleder :-D

Skjult ID med pseudonym eliseb lø. 9 mai 2009 19:17

@Fysikus

Jeg leste innleggene, jeg. Og oppfattet det slik at du mener man skal skrive "ment" i stede for "meant", for så å skrive at begge deler er "lov", for SÅ å skrive at begge er like galt? Eller mente du at "ment to be" vs "meant to be" er like galt som "engelsk" og "Engelsk?". Vær litt mer presis neste gang.

To briefe or not to briefe?
Jaja, thank you - come again :)

Skjult ID med pseudonym Fysikus lø. 9 mai 2009 19:27

@vibe

Jeg vet at briefing er avledet fra engelsk, derfor satte jeg det i gåseøyne.

Hvis du liker engelsk så godt, så synes jeg du skal begynne å skrive innleggene dine på dette språket. Det blir ikke noe problem for oss andre da det vil føre til en mer helhetlig og renere språkbruk.
Bare ikke fall for fristelsen å blande inn norske ord...

Innlegget ditt 03:10-9/5 er dessuten fullt av slurvefeil og andre engelske ord. Det synes riktig å nevne det all den tid debatten har sporet over fra temaet "Undrer" startet med... til rettskrivning og norsk/engelsk grammatikk.

Skjult ID med pseudonym eliseb lø. 9 mai 2009 19:29

@Fysikus
hehehe... Janne, er det deg? Du høres nemlig veldig ut som foreleseren i det kjipe faget jeg leser til nå!! Men takk for en god latterpause midt i alt stresset da, F!

Skjult ID med pseudonym flo joe lø. 9 mai 2009 19:34

Kjærligheten spør ikke etter stilling og status. Er nok fullt mulig å bli forelsket i en dørvakt:)

Skjult ID med pseudonym Fysikus lø. 9 mai 2009 19:41

@eliseb

Hvis du må ha det inn med teskje kan du lese Tanums Rettskrivningsjournal, (ordbok) og ettersom du også hører med til den gruppen som på død og liv må "vise seg" med engelsk ordbruk, kan du i det minste anstrenge deg litt, og skrive riktig. Eller leste du mere på sminkeetikettene enn i engelskboka på skolen...?
Jeg bare spør, men lar meg ikke provosere av deg og ditt forsøk på å gjøre meg til latter.
Lar du deg provosere?

Skjult ID med pseudonym Fysikus lø. 9 mai 2009 19:44

@flo joe

Helt riktig...
"Kjærligheten kan falle på en lort såvel som en lilje" heter det jo...
Men jeg undres...

(mann 51 år fra Akershus) lø. 9 mai 2009 23:38 Privat melding

Eliseb og fysikus!!!!!!!!!!!!!!!
-KAN dere ikke bare offentliggjøre at dere er gift, og har vært det i 40 år? Hadde skriveriene deres vært hørbare ville dere i alle fall hørtes slik ut! ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 10 mai 2009 04:00

Fysikus,
hva er EGENTLIG problemet ditt? Fornemmer at du kom til kort i en annen diskusjon og nå liksom skal "ta noen".
"Hvis du liker engelsk så godt". Snakk om manipulativ og lite underbygget beskyldning. Får litt sosiopatifornemmelser av furteholdningen og kommanderingen her. Hvem tror du at du er? Jeg skriver jo akkurat som jeg vil for deg.
Synd for deg at du ikke finner noe verre å klandre meg for. Amen og omforlatelse for "fatfingers" (nå klikker det vel for deg). Synes virkelig synd på deg som kan kave deg opp for så lite. Verden må være ond mot deg slik som denne snikanglofiseringen brer om seg.

Men for å ta deg seriøst, noe du ikke fortjener, men jeg legger godviljen til:
Språket er i stadig bevegelse og utvikling. Og om ikke det var rom for utvikling og påvirkening utenfra, ville vi alle gått rundt i nikkers og spist sild og poteter. Og da burde vi alle skrevet nynorsk. Skal vi tenke veldig moderne vil verden tjene på at alle snakket ett og samme språk, så fjernet man i alle fall språklige misforsteålser og alle ville vært "på hjemmebane".
Norsk vil nok holde noen generasjoner, men å bevare noe utelukkende for å bevare, som parykker i retten i England, er en verdikonservatisme som ikke nødvendigvis er samfunntjenlig - tvert i mot noen ganger uheldig.
Og: Hva har forresten @-en din opp i det hele å gjøre? Det gir jo ingen mening hvis du skal holde deg til norsk. Skjønner poenget?

TS, beklager at denne tråden ble ødelagt fordi jeg skrev "ikke meant to be". Men det mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Fysikus sø. 10 mai 2009 08:52

Du er med på å lage god underholdning for alle som leser disse innleggene.
Bra at vi har ytringsfrihet...

Tror ikke hverken trådstarter eller noen andre bryr seg om avsporing i debatten, det er godt å få opp latterdøra av og til.
Utblåsningen din tyder på at du har behov for litt egenterapi, spesialpsykolog......

Ha en beundringsverdig og tolerant dag!

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 10 mai 2009 11:52

@Fysikus

Er det rart du er singel lissom? ;)

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 10 mai 2009 13:07

eliseb, pass på språkbruken her - Fysikus er ikke singel, han er ENSLIG.
Og nei, det er neimen ikke rart. Skrekk og gru hvilke eksemplarer det finnes der ute, heldigvis er de lett å gjennomskue.

Skjult ID med pseudonym Bobby sø. 10 mai 2009 13:14

Siden denne tråden har sporet ganske kraftig av allerede:
Hvorfor er ALLE så ekstremt negative til dørvakter?
Mange av de er faktisk oppegående mennesker med vanlig jobb som tar vare på kroppen og velger å jobbe istedet for å drikke seg dritings hver helg.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 10 mai 2009 13:37

@vibe
Ja, det var en pinlig feil fra min side, hehe. Blir helt nervøs av dette, jeg. Jeg mener, det norske språket er ganske fattig og dermed er det ofte naturlig å blande inn engelskinspirerte ord for å make a point (lage et poeng?). Er helt enig i at det er ganske avskrekkende å vite at det finnes rimelig skakkjørte folk her, og ellers overalt. Men som du sier, det tar ikke mer enn 10 minutter med kontakt for å avsløre disse.

@Bobby
Jeg er ganske negativ til dørvakter på grunn av mine fordommer til dem. Mitt bilde av en typisk dørvakt er at han er en bolle med armer og ben (gjerne like bred som han er lav....), kort piggete bleket hår og en attitude av dimensjoner. I tillegg føler han seg ekstremt ovenpå pga sin uovervinnelige makt over hvem som får komme inn og ikke. De fleste dørvakter jeg har vært borti (på byen, ja) har enten vært arrogante, maktmisbrukende bolere eller sexfikserte middelaldrende menn som tror at jenter generelt har noe slags interesse av å ha sex med de for å komme inn. Min drømmemann er ingen dørvakt, for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym Fysikus sø. 10 mai 2009 14:48

For oppblåste selvdiggende Barbier konfirmert etter årtusenskiftet finnes det nok ingen "Drømmemann".
De som kommer borti slike hopper av ganske fort.

Tunkjærringer med psykologi som attåtnæring finner neppe noen livsledsager fra øverste hylle. Hvorfor skulle de ellers være her inne...?
Her finnes jo bare skakkjørte avvikere og sexgale mannfolk.

Fnisete Barbier som har et problem med at noen må passe døra for slike, mangler livserfaring. Den får man ikke ved å stå og glane på seg selv i speilet mens man venter på å bli enda penere, og dummere, "for å si det sånn..."
At du synes det norske språket er "fattig" og at du finner det "naturlig" å blande inn engelskinnspirerte ord...jøssamei...
hvilke engelskinnspirerte ord er det du sikter til...? Enten er de vel engelske, eller så er de ikke.
Hvis du ikke mener "deit", "feik", "meikupp", "ailainer", "boddylouchen"....

Fantasiløst...at det går an...

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 10 mai 2009 14:57

@Fysikus

Det er det største lavmålet av et innlegg jeg har sett. Hvor i alle dager har du det fra at jeg står foran speilet hele dagen og venter på å bli penere og dummere? Skjønner du forsøker å provosere meg, så jeg regner ikke med at du faktisk tror det du skriver. Men igjen, hvem vet? Det norske språket ER fattig, og lite nyansert. Det er grunnen til at mange ord er engelskinspirerte, og med det mener jeg ikke "deit" eller "meikupp". Jeg mener ord, for å ta de som er brukt her tidligere: singel eller briefe. Er du sint på Sukker også fordi de skriver at dette er en datingside for SINGLE? At det er flotte SINGLE menn og nydelige SINGLE damer her? Regner med at du allerede har sendt et klagebrev siden det tydeligvis irriterer vettet av deg at folk bruker engelske ord innimellom for å si noe, sette noe på spissen, referere til noe etc. Jeg går også ut i fra at du ikke kan flere språk enn norsk og til nød engelsk som du så intenst hater, og at det er grunnen til at du tror at norsk er et svært ordrikt språk.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 10 mai 2009 16:35

Fysikus, du tar kaken.
For å ta det saklige først: "Engelskinspirert" er feks singel, briefing, kult, slang, ålreit. De er ikke engelske, de er engelksinspirerte. Ok?
Videre: Antall ord er langt høyere i engelsk enn i norsk. En av grunnene er at engelsk har tatt opp i seg begreper og ord fra andre språk gjennom alle år som kolonispråk og som nr 1 språk i smeltedigelen USA, der alle mulige innvandrere gjennom lange tider, formet og strukket språket til å være svært fleksibelt.
Observerte forøvrig at du i en annen tråd om hingsten, presterer å si at alle må skrive som de vil.
Alle utenom pene, smarte jenter?

Så til det usaklige:
Er det ikke irriterende at de nydelige barbiejentene faktisk har trukket et genetisk lykkelodd, og rett og slett er pene også når de våkner om morgenen? Og særlig irriterende at de også har omløp i hodet og ben i nesen og faktisk har uendelig med muligheter både privat og jobbmessig? Hva vet du om det som skjer på øverste hylle, du er jo ikke der likevel.
Men kanskje det er derfor du er bitter? Av misunnelse - kombinert med at du innerst inne vet du ikke hadde klart å stå i mot hvis de skulle vise interesse for deg?

Da er det kanskje litt fattigmannstrøst i å prøve å devaluere dem ved å innbille deg at de ikke kan ha personlighet eller noe i knotten. Men vet du, det er ikke sånn. Du får svelge den bitre pillen det er at livet ikke er rettferdig og at noen har mer å fare med enn andre.

Jeg klarer ikke provosere av noen jeg føler medlidenhet med. Det er bare trist å lese din edder og galle - her er det en somhar det vondt tenker jeg, du støter folk fra deg om dette e rslik du møter verden. Livet ditt blir ikke bedre av å synes dårlig om andre. Hva med å legge godviljen til, innse at folk er forskjellige og at både feilfrie og imperfekte mennesker kan være ålreite? Omgivelsene spieler deg, og du vil få mye bedre forhold til folk om du møter dem med positivitet,
Ang språk, så er engelsk... tja.. kommet for å bli, men du skal nok skal klare deg med norsk så lenge du lever.

Skjult ID med pseudonym Fysikus sø. 10 mai 2009 18:19

Det er ingen tvil om at jeg har ertet på meg to av eierne av sannheten.
Til eliseb er det å si at jeg skriver ikke klagebrev. Ta forresten opp det med singel kontra enslig...jeg er ikke sikker på om jeg vet forskjellen...kanskje vibe kan forklare, personen hevder seg være psykolog.
Forøvrig har jeg ikke bedt noen "holde kjeft", alle har lik rett til å uttale seg. Alle har også lik rett til å komme med kommentarer og kritikk. Når det gjelder USA så har jeg bodd der i flere år. Jeg har også slekt i åtte stater, d
erfor har jeg ikke problemer med å gjøre meg forstått på engelsk.
Jeg mener fortsatt at det norske språket er språket VÅRT, og synes lite om den forsøplingen som foregår ved innblanding av ord og uttrykk fra andre språk. Dette har jo skjedd til alle tider, men det går fortere idagens cyber-world som du ville elske å kalle det.

Vibe forsøker å bagatellisere engelsk ordbruk i det norske språket. Vi kan heller kalle dem "låneord".
Du tar selv feil når du hevder at ord som singel er et engelsk ord. Det riktige engelske ordet for enslig/alene er single.
Brief som verb, brief som adjektiv, brief brukt i juridisk sammenheng er et rent engels ord.
"Kult"...riktignok med k i stedet for c og dobbel o og uten t
"Slang...slang også på engelsk, med samme betydning.
Jeg vet ikke hvorfor du roter i dette og gjør det til en stor sak. Jeg har sagt at jeg synes det er en uting at det norske språket forsøples av "metrospråk" og jeg vet ikke hva. Det har jeg rett til selv om jeg vet at slik er utviklingen.

Jeg lar meg heller ikke provosere av to kvinnfolk som skal lære hele verden hva som er riktig eller galt. Dere kan skrive til dere blir blå i fjeset, om noen år er det ingen som husker noen av dere.
Spar meg, og gjerne alle de andre også...hva vet jeg, for dine psykoligifraser.
Til den andre søpla du /dere lirer av dere...no comments...er det ikke det det heter...eller
Til slutt...takk og pris for at jeg ikke sitter på ei hylle og støver ned som visse andre.

Jeg svarer ikke, eller vil ikke kommentere ytterligere i denne tråden, som har tatt helt feil vending.
Beklager så mye...undrer

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 10 mai 2009 19:52

Hehe, nettopp - singel er et engelskINSPIRERT ord.

Jeg har sett mye lavmål på forumet, men dette er ny rekord med hensyn til debatt-teknikk.

1) Jeg har ikke hevdet å være pskylog, den eneste som har stilt diagnmoser er deg. Ikke sant?
2) Du er inkosistent; singel er lov, men anglofisering av språket er fyfy.
3) Du blander inne utseendet (!!) - snakk om å avsløre sin bitterhet mot kvinner
4) Du svarer ikke på det du blir konforntert med
5) Du uttaler deg på vegne av TS "Tror ikke hverken trådstarter eller noen andre bryr seg om avsporing i debatten...osv", for så å beklage selv tre meldinger etterpå.
6) Du hevder at andre skal lære verden hva som er rett, men hva var det det hele startet med? Jo, ditt problem med at andre skriver på en annen måte enn du selv vil.
7) Og hva er dette med å skrive d
erfor?
"slang med gåsøyne kun på den ene siden.
Engelsk med stor E - nei, begge deler er ikke lov på norsk.
psykoligifraser... heter det ikke psykologifraser?
Glemmer punktumer her og der.
Når du rakker ned på andres fatfingers må du holde tungen bent i munnen selv.

Fra min side: CASE CLOSED.

Skjult ID med pseudonym Castor sø. 10 mai 2009 20:14

Det var jammen en interessant debatt!
Fysikus får så hatten passer...men når det gjelder å rakke ned på rettskriving så må vibe lese gjennom det hun skriver en gang til. Det er så mye slurv at det er lett å skjønne at hu er blitt vippa av pinnen i stresset over å være bedreviter.

Typisk kvinnfolk...gape og skrike...men fei for egen dør du vibe.

Diagnmoser
Inkosistent
Konfornterte
Gåsøyne

Ha ha ha...

Hvis du søker kommunen der du hadde norskopplæring da du gikk på skolen kan det godt hende du får refundert alle utgiftene.

Skjult ID med pseudonym rambutan sø. 10 mai 2009 20:16

@ Castor

Man får ikke refundert utgiftene. Dersom du har en god advokat kan du få klemt ut en klekkelig erstatning for manglende oppfyllelse av læringsmål (fra skolens side).

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 10 mai 2009 20:18

@Castor
Det burde du også. Lære litt om komma og tegnsetting, kanskje.
Dessuten tror jeg ikke at vibe tror det heter "diagnmoser" eller "konfornterte", så der driter du deg litt ut om man får si det slik.

Skjult ID med pseudonym Spitch sø. 10 mai 2009 20:18

Ja, hvorfor bruke fremmedord når det finnes adekvate substitutter, sukk……

Skjult ID med pseudonym Castor sø. 10 mai 2009 20:20

Jeg glemte:

Pskylog

Hva er det?

Skjult ID med pseudonym Castor sø. 10 mai 2009 20:24

Hvorfor skrive det og ikke mene det...da må det jo være slurv?

Er det kanskje slik at vibe og eliseb er en og samme person ettersom du gråter slik for din syke mor...?
Det var vibe som dreit på leggen sin.

Er det bare sånne jævla rødsokker innpå her...?

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 10 mai 2009 20:30

@Castor

Rødsokk? Som i hva da, Ottar? Ja, jeg er feminist fordi jeg påpeker at du umulig kan være den guleste bananen i klasen når du faktisk TROR at vibe mener det heter pskylog. Å skrive fort i farta er noe som skjer alle, og er ganske så lett å skille fra kroniske skrivefeil!

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 10 mai 2009 20:35

Castor,
jeg har ikke gått ut og rakket ned på andres skriveleifer.
Jeg konfronterer Fysikus som skal fortelle andre hvordan de skal skrive. Da bør han feie for egen dør først.
Det er den store forskjellen.

Castor=Fysikus ...?
Hehe, typisk kvinnfolk "gape og skrike". Typisk menn å trekke inn kjønn når de ikke har noen relle argumenter. Som om det er et trumfkort. Helt merkelig. Nå er det vel Fysikus som startet hele denne latterlige debatten basert på "meant to be". Geeezzz..
Som eliseb sa; ikke rart det er krig i verden.

Skjult ID med pseudonym Castor sø. 10 mai 2009 20:50

Med holdningene dere to viser gjennom skriblingen her på denne og andre tråder ser jeg to mannehatere som ufattelig lett lar seg provosere for ikkeno'.

Ikke rart at dere forblir alene, hjelpe og trøste den som er dum nok til å falle i garnet deres.
Forresten, dere har ikke avkreftet at vibe og eliseb er en og samme person. Det er litt merkelig at dere følger hverandre i debatten som to skygger og har svært så sammenfallende meninger.

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 10 mai 2009 20:58

Folk som har vært her inne en stund, vet da utmerket godt at vibe og eliseb er to forskjellige personer. Jeg vil nå heller si at sjansen er større for at Castor og Fysikus er samme person. Etter at Fysikus "meldte seg ut av debatten", klarte han ikke å la være og måtte opprette nytt nick for å fortsette sin tirade med usaklige, meningsløse personangrep.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 10 mai 2009 20:59

@Castor

Mannehatere? :P haha, nei nå gir jeg meg her. Du skriver det her bare for å få en reaksjon, og hittil har du jo fått det som du vil. Jeg er overhode ingen mannehater, hele diskusjonen utartet seg fra at vibe skrev "meant to be" hvorav Fysikus holdt på å gå fra vettet fordi det først var skrevet feil per hans definisjon, for så å gå over på engelskinspirerte ord for så å rakke ned på slurvefeil and so on.

Jeg tror nok jeg og vibe stiller sterkere enn deg og Fysikus (hvis ikke dere er en og samme person, da) når det kommer til kjærester. For sånne kverulanter er det få som gidder å involvere seg i. Og nei, jeg og vibe er to forskjellige damer! ; )

Skjult ID med pseudonym Castor sø. 10 mai 2009 21:17

Det er rart at det skal så lite til for å skru opp kvinnfolka!
Finn noe å kritisere dem på, så går de av med et smell!
Er dere så sjåvinistiske at dere ikke kan tåle ei eneste ripe i lakken?
Ikke skjønner dere at dere blir drevet ap med heller, og det topper seg virkelig ettersom det melder seg på fler og fler sympatisører. Men vi vil skape en spennende og interessant debattside, ikke sant, og det er vi som skriver innlegg som gjør den fargerik og til det den er, uavhengig essensen i de forskjellige trådene.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 10 mai 2009 21:23 Privat melding

Nå er det også 2(1) gretten gubbe som er vel så lett å trekke opp, da...

Skjult ID med pseudonym Spitch sø. 10 mai 2009 21:33

Og alt dette flisespikkeriet og ordkløyveriet, fordi det var ei dame som endelig traff en mann, som var hyggelig og morsom. Virker som han følte seg vel med den nye venninden også. Ei trygg og god venninde, som han både kunne ha det gøy sammen med, prate med og trene med. Huff for en forferdelig mann. Kan hende han heller ikke (i motsetning til TS, som atpåtil har trukket dette ut i 4 måneder) hadde baktanker når han var hyggelig. Fyyyyy for en ekkel mann. Rett og slett et svin.

(Krysser fingrene for at det ikke er så mange feil at jeg ikke får ståkarakter, for på innholdet har jeg vel strøket før jeg startet :-))))

Skjult ID med pseudonym GrønneLykt to. 14 mai 2009 09:18

Inspirert av "pro"-innleggene i denne tråden sendte jeg en mail til min kollega, som jeg har flørtet med siden jul, for å spørre om han hadde lyst til å ta en øl sammen med meg.

Og han svarte at det vil han gjerne.

Så jeg er i prinsippet enig i at "if he doesn't call you, he's not interested".

But: sometimes he might just be.