Alle innlegg Sukkerforum

Reality calling

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym I'm out.. to. 6 juli 2006 00:33

"Å lete etter damer er som å finne en parkeringsplass på et kjøpesenter på en lørdag. Enten så kjører man rundt og rundt til en bil kjører ut og skyndter seg å ta den plassen, eller så parkerer man lengst unna og går til inngangen..." Det siste tar somregel mye kortere tid og er mindre frustrerende på kort sikt, men hva når man skal tilbake med hendene fulle av handleposer..

Dere kan jo tenke dere hva jeg mener om de fleste damer her inne.. Det er ikke bare eiendomsmeglere som er flinke til å fikse på bilder og skirve tekst som er kreativ ift virkeligheten... Man gjennomskuer rimelig fort at kartet ikke stemmer overens med terrenget på første date gitt.. Hvis det å være sporty er å ha medlemskap på SATS og eie et par støvete ski fra 90-tallet så er jeg toppidrettsutøver... snakkes i baren :)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 7 juli 2006 00:21 Privat melding

Hvorfor skrive anonymt hvis du uansett trekker deg? Jeg ville forøvrig satt handleposene i en handlevogn, men jeg vet ikke hvordan det passer inn i analogien din. Er man derimot en toppidrettsutøver, bærer man kanskje posene helt til bilen -uavhengig av avstand?

(mann 44 år fra Oslo) fr. 7 juli 2006 01:18 Privat melding

Hvorfor må folk legge så mye i hva man sier og gjør her inne på sukker?
Er ikke litt av poenget å bli kjent med nye mennesker på godt og vondt...
Jeg har sendt mange meldinger som jeg aldri har fått svar på, men samtidig har jeg fått veldig god kontakt med de som har svart (spesielt deg Kaja)...
Min erfaring, basert på de som faktisk svarer, er at folk er som de gir seg ut for å være. Kanskje er det deg, I'm Out, som gir pikene falske forhåpninger, men blir gjennomskuet ved første melding... Ikke vet jeg. Jeg har medlemsskap på SATS, og har tidligere vært toppidrettsutøver. Er det noen galt i det?
Håper jeg ser deg i baren, for da får vi ta en alvorsprat......

Skjult ID med pseudonym jente 32 fr. 7 juli 2006 12:50

Hehe, jeg synes dette var et ganske godt innlegg jeg, I'm out.

Jeg er faktisk enig i at det er lett å "skrive seg ut" på nett, og at det ofte er forskjell på nettpersonligheten og den man evt treffer. Men det gjelder jo også meg. Er derfor tilhenger av å treffe folk raskt dersom nettkjemien er der sånn at man ikke får tid til å lage seg en nettpersonlighet, eller "prospekt" som I'm out ville kalt det ;)

Skjult ID med pseudonym Positiv ma. 10 juli 2006 23:40

Hjertens enig i siste taler. (Har du skiftet mening i forhold til tidligere debatter?). En venninne av meg driver å studerer en sjekkebok for kvinner som heter "The Rules". Forfatteren av den boken synes nettdating er en dårlig ide i utgangspunktet, for hun mener at det aller viktigste er at det er en seksuell tiltrekning. Dette finner man ikke ut før man treffes. Som jente 32 sier, er det ingen grunn til å nøle. Jo mindre av livet som leves i fantasien eller på nettet, jo bedre.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 11 juli 2006 10:02 Privat melding

Sukker holder Norges største siglefester nesten hver måned for at kjemien også skal stemme. Hvis ting går etter planen skal disse bli arrangert i flere norske byer til høsten.
Når dette er sagt vet vi at vel så mange treffer hverandre bare gjennom profiler også. Hvis nettsøket er framgamgsmåten alene kan det jo være en fordel å skrive godt og interessant. Jeg vil dessuten tro at hvorvidt man får svar eller ikke avhenger føst og fremst av om man skyter over hodet eller ikke. Det finnes også noen som ikke smiler på bildet og ser dystre og nesten skumle ut. Heldigvis er det få av dem. Skriv noe overraskende som gjør mottakeren glad og nysjerrig. Å legge inn sin favorittvits kan jo også være et bra triks ettersom man da får en slags connection om den faller i god jord.
Ha en god sommer alle sammen og gi gass! :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 juli 2006 19:54 Privat melding

Positiv:

Jeg har skummet igjennom "the rules", og jeg har også lest "the rules for online dating". Det er synd på dem som svelger alt slavisk som står i de bøkene. Lurer på om det er en tilfeldighet at forfatter av begge bøkene heter det samme... ;>

Skjult ID med pseudonym Positiv fr. 14 juli 2006 02:49

Hva er det som er så galt med de som svelger alt slavisk? Det er de jeg liker best.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 14 juli 2006 19:39 Privat melding

Er man ikke sporty hvis man er medlem på sats og har ski fra 1990 tallet ? Bare lurer altså:)