Alle innlegg Sukkerforum

.....Ferdig med tidligere forhold.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anniken sø. 10 mai 2009 21:01

Tidligere forhold kan være så mangt.

Hva er deres erfaringer og holdninger til tidligere forhold ved en ny flamme?
Hva anses som akseptabelt?
Selv sliter jeg med en eks som jeg har et hus sammen med. Jeg er så ferdig som jeg bare kan få blitt, men det virker som om han har en slags syk glede av å dra ut salgsprossessen så mye som overhodet mulig.

Dette stiller meg i en vanskelig situasjon ettersom at jeg er veldig klar for å gå videre med livet mitt, men det føles ikke som noe bra potensmiddel å si til typen jeg er på date med at: -Ja, jeg er singel jeg, men eksen min tar ikke de grepene vi er enige om at han skal gjøre før vi kan legge ut huset. Så ja, jeg har hvert singel i 4 månder, men gudene skal vite at jeg er forpliktet i forhold til min eks....

Evt om noen har noen tips for hvordan jeg kan få fart på sakene?
En av problemstillingene er at jeg har et lite fysisk handicap som gjør at jeg ikke kan male selv...

Har noen av dere noen gang opptrådd på en unødvendig vanskelig måte ovenfor en eks bare for å plage?

Skjult ID sø. 10 mai 2009 21:06

Sånn som det virker på meg ut fra det du skriver så er nok ikke han like klar for å komme seg videre som det du er. Har du ikke noen nære venner eller familie som kan male litt for deg sånn at du får litt fortgang i prosessen?

Skjult ID med pseudonym realisten sø. 10 mai 2009 21:13

Hadde jeg datet en mann som argumenterte slik som du gjør her, hadde jeg tenkt at han kanskje ikke var så ferdig med eksen likevel.... Eksen neppe er den eneste som kan male i din omgangskrets. Det finnes malere man kan engasjere. Og det går til og med at å selge et hus som ikke er ferdigmalt. Man taper kanskje litt penger, men man blir ferdig med hverandre. Om man vil, det da ;-)

Skjult ID med pseudonym anniken sø. 10 mai 2009 21:22

@realisten:

Det er nettopp det. Om du hadde datet noen som argumenterte slik så....

Problemet mitt er nok at jeg har prøvd å unngå å mase. Derfor har jeg også tenkt å bytte taktikk.

Det går an å selge et hus som ikke er ferdigmalt, men er desverre litt avhengig av gevinsten derfor er ikke det noe alternativ:)

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 10 mai 2009 21:24

Ditt problem med ex er nok utbredt, men normalt blant " irrasjonelle hårsåre sjeler"

Selv var hingsty på et ferskt for og spa besøk i helgen, men måtte av noe det samme reise noget tilig for å unngå intriger med unger i sentrum, et år etter et brudd.
Hingsty tenker nå litt på grep som bør gjøres fremover men man bør tenke to ganger i slike settinger.

I ditt tilfelle bør du kanskje alliere deg med venner og forsøke å finne håndverkere, finnes jo mange fremmedarbeidere med rimelige priser også.

hingsty skulle hjulpet deg men har ganske mange plikter denne våren.
Sett ønsker en handy-mann i din profil. det finnes endel av de her inne forhåpentlig.

Lykke til anniken.

Skjult ID med pseudonym anniken sø. 10 mai 2009 21:36

@hingsten

Yes! Det gjør jeg!

Sånn blir det:
Grunnet et lite problem med eksen, huset og senebetennelsen min, søker jeg med dette en handy-mann som kan hjelpe meg med noen praktiske utfordringer så jeg får lagt ut huset mitt for salg.
Det er en fordel om du er stor, sterk og ser litt skummel ut. Da unngår vi at eksen lager større problemer enn det som allerede eksiterer. Som belønning blir.....*kremt*
Jeg gir meg nå tror jeg....

En del av det som må fikses stammer fra et relativt stort raseri utbrudd han hadde før det ble slutt. Derfor er terskelen litt høy for å be om hjelp. I tillegg til det syns jeg det er vanskelig å be om hjelp til å rydde opp i problemer jeg selv har vært med å laget...
Kall meg gjerne litt dum:o)

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 10 mai 2009 21:53

Ser vel ikke noe grunn til å kalle deg dum, men du bør kanskje tenke på at ved skulle "gjøre dette selv" så gir du x'en akkurat det han ønsker seg - ditt nærvær.
Mye enklere for deg å snakke meg samboern til venninna di, eller naboen din, eller (for den saks skyld) faren/onkelen din etc for at disse skal gå inn å gjøre denne malejobben. I en perfekt verden er denne personen du bruker en som står på god fot med x'en også og som derfor kan forklare rolig ovenfor denne at dette salget kommer til å skje, samme hva og har han egentlig bare har å tjene på å være "snill" her. Den perfekte verden finnes forøvrig sjelden...

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym anniken sø. 10 mai 2009 21:56

Takk:)

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 10 mai 2009 22:01

Og kanskje du sogar finner en handy-mann,
kanskje ikke så veldig "skummel" så du ikke brenner deg igjen,
som kanskje fikk litt forkjærlighet for ditt kryp-inn og de som bor der
kanskje han sogar flyttet inn til deg og dere og løste ut "problem-barnet"

Som flere nevner. finn en løsning så dette ikke drøyer over et år, det er unødig og slitsomt.
det vet hingsty også.

Skjult ID med pseudonym kjiipt ma. 11 mai 2009 02:40

Kom deg ut og bli ferdig!
Var igjennom akkurat det du er igjennom for ett år siden.. han flytta, jeg sto igjen med halvferdig oppussing og hus som skulle selges.. han nektet å hjelpe til, men skulle ha sin del av salget..
Livet mitt startet ikke før jeg var ferdig med huset, flyttet og begynt på nytt!
Jeg var klar for å selge med tap for å bli ferdig... 1 eller 3 kameler, svelges skal de.. Det går på psyken!! Huset ble solgt med gevist, og halvt oppusset... ;o) det er håp!

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym tingeling ma. 11 mai 2009 09:22

Du nevner ikke noe om at det er barn inne i bildet?
Er det noe gevinst å hente ved et salg?
Om det ikke er det så hadde jeg skrevet huset over på eksen å kommet meg ut.
Start på ny og uten dette hengendes over deg som en brems på muligheten din for å gå videre med noe nytt.
Har du ikke venner som kan stille opp i god dugnad ånd å hjelpe deg? familie?
Mulighetene er jo mange om du virkelig vil dette selv. Trenger du virkelig din eks sin tillatelse for å legge det ut for salg? han vil jo tape på det selv om han ikke får ut fingeren og hjelper deg med å gjøre ting ferdig. Han har jo full kontroll over situasjonen så lenge du "venter" på at han skal gjøre det.
Håper for din skyld det løser seg og du kan gå videre uten slike "heftelser" i dating profile din... Det vil nok skremme bort en del potensielle kavalerer å få vite at du på en måte ikke er ferdig med det tidligere forholdet ditt... Ingen menn er interessert i å få med en eks på lasset.

Lykke til ! :)

Skjult ID med pseudonym The One ma. 11 mai 2009 10:41

Hei anniken
Ingen hyggelig situasjon du har kommet opp i her. Det jeg ville gjort er å gi han en frist (en dato) på når ting han skal utbedre skal være ferdig. Dersom han ikke er ferdig med det vil du hyre inn proffesjonel hjelp. Denne kosten blir trukket direkte fra hussalg før deling av gevinst/tap. Da vil ikke du bli lidende økonomisk, men han vil og han vil nok få fortgang i det.

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 11 mai 2009 18:45

HUFF! Jeg kjenner en jente som var i en liknende situasjon. Men hun fikk seg kjæreste likevel som hun kunne bo hos, selv om alt med huset sto i stampe i evigheter. Det var aldri noe tvil om at hun var ferdig med ham, og det tror jeg ikke nødvendigvis en date vil tro heller om du er ærlig og overbevisende nok på det.

En som bryter avtaler, vil fortsette å gjøre det. Så husk at du har mulighet til å kreve huset solgt om han ikke kan kjøpe deg ut. Tvangssalg er et alternativ om han ikke gjør det han skal innen de frister dr har blitt enige om. Ja, dere taper antagelig på det, men det er vel ikke han interessert i heller? Fordelen for deg er at du har jussen på din side. Ofte går dessuten opppusningsobjekter til overraskende høye priser.
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 11 mai 2009 19:19

Hadde jeg vært skikkelig forslket, skulle jeg nok vært villig til å vente en stund og ikke legge sten til byrden med ultimatum og tidsfrist. Men ville nok trengt å føle at min utkårede var litt proaktiv og gjorde det hun kunne for å komme videre.
Hadde jeg vært deg ville jeg nok også rpøvd å lirke først, men vearer det vinter og vår hadde jeg satt hardt mot hardt.

Håper ikke det ødelegger noe potensielt for deg. men at det roer seg..
Lykke til:-)