Alle innlegg Sukkerforum

Hva er vitsen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tom sø. 10 mai 2009 21:37

Hva er vitsen med dette?? Trodde det var for å komme i kontakt med andre jeg? Har jeg missforstått noe?? Hvorfor svarer ikke folk? Finnes det ikke normal høflighet her? Har prøvd å sende noen mailer, men ikke mye svar. Et kort nei hadde holdt fint det!
Jeg føler meg veldig på utrygg grunn her med bilde og prøver å være så ærlig som mulig..... men nei ikke noe! Alle er nok ikke her med ærlige hensikter.... Jeg tror ikke noe på at alle er det, så kan ikke alle være så snille å skrive et bitte lite svar! Jeg føler meg veldig sårbar i denne settingen. Og tror nok mange er det. Det sitter mennesker på den andre siden!

Skjult ID med pseudonym Kanskje. sø. 10 mai 2009 21:51

Mange mange tråder om dette på forumet, så det er nok et velkjent fenomen.

Men har du sjekket i utboksen at meldingene er lest?

Enkelte får såpass mange meldinger at de vel ikke gidder å svare dem som ikke er superinteressante. Kjipt for dem som havner i den 'bunken', men. Jeg svarer ihvertfall alle, uansett. Fordi jeg gjerne vil at andre skulle gjøre det mot meg. Men men.

Skjult ID med pseudonym Myx sø. 10 mai 2009 21:51

Får en mange mails, så er det litt stress å svare tror jeg, og et ikke svar er jo igrunn et svar i seg selv og. Er litt kjipt og ikke få svar ja, men sånn er det bare. Bare slapp av og ikke gi opp! Er nok noen som svarer tilslutt :)

Skjult ID med pseudonym lise sø. 10 mai 2009 22:24

@myx

Så enkelt er det nok ikke....
Les tidligere tråder om dette, så skjønner du fort at ikke svar, ikke nødevendigvis er det samme som ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym DrKosmos sø. 10 mai 2009 22:31

Det sitter mennesker på den andre siden, det har du helt rett i. Får du ikke svar og meldingen er lest så tolk det som et nei og ferdig med det. Ikke legg alt for mye i dette her mr, da går du lett på veggen ;)

Skjult ID med pseudonym ikke dverg sø. 10 mai 2009 23:50

Her er det noen som svarer bare du sender til mange nok , men prøv match.com der svarer ingen absolutt ingen så sukker er ofr meg 200% bedre for her har to svart, de var ikke interesert men svar fikk jeg, tror jeg var for liten av høyde.

Skjult ID med pseudonym Lionking sø. 10 mai 2009 23:56

Hvis du vil ha svar, så er det bare å senke kravene... akkurat nok til at du ikke er tiltrukket av vedkommende. Da får du svar! Men det er vel ikke disse svarene du vil ha? Så da handler det om tålmodighet, min venn...:)

Skjult ID med pseudonym wazzup ma. 11 mai 2009 01:33

jeg får svar ca. 50% av gangene. De som ikke svarer får et svart hjerte etter noen dager, da trenger jeg ikke bry meg noe mer. Dette blir man vant til etter hvert, og her inne finnes det litt av hvert så det er ingen vits i å deppe, bare keep on going og glemm disse uhøflige folk........

Skjult ID med pseudonym lykkeliten ma. 11 mai 2009 09:11

Med den innstillingen blir det en selvoppfyllende profeti desverre. Man må være litt mer hardhudet på nettet, og la ting skvette litt av....

Skjult ID ma. 11 mai 2009 09:16

Hmm... Nå har jeg faktisk opplevd å sende en mail, vente lenge til jenta endelig logger seg på igjen (jeg er jo ikke her hele tida da, men den dagen jeg sendte mailen var hun på hver gang jeg logget meg på, men så var hun plutselig ikke her et par dager igjen), og når jeg ser at hun er pålogget igjen tenker jeg "OK, nå får vi se...", men.... ....det fikk vi ikke, gitt! :D

Mailen er ikke *lest* en gang!

Men det er jo mulig hun gikk inn på "Siste besøkende", fant nicket og profilbildet mitt der, og tenkte "Å nei, du...".
Men men - må jo vente en stund til da, sånn i tilfelle.

Skjult ID med pseudonym Jarle89 fr. 29 mai 2009 10:15

"Enkelte får såpass mange meldinger at de vel ikke gidder å svare dem som ikke er superinteressante"

Typisk jenter som får "mange mailer" antar jeg. Alldrig opplevd at det har skjedd med meg: ) : P

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 11:29

@Tom

Du er nok ikke den første med den følelsen her. Jeg tar meg friheten til å sitere deg på en liten sak:

"Jeg føler meg veldig sårbar i denne settingen."

Nettopp. Det er det som er kilden til problemet, men for all del ikke unaturlig. Det er jo ikke akkurat unormalt å stille på en slik side med i alle fall et snev av forventninger og håp, og når dette ikke blir oppfylt, ramler korthuset fort sammen. Men, øvelse gjør som regel mester (ikke nødvendigvis å få flere svar, dessverre, men at en blir litt mer hardhudet etter hvert og tåler de tause avslagene bedre). Noen gir opp med en gang hvis det ikke blir suksess og / eller respons fra dag 1, andre henger her år etter år, med en etter hvert litt mer avslappet holdning til det hele.

@Lise

"Så enkelt er det nok ikke....
Les tidligere tråder om dette, så skjønner du fort at ikke svar, ikke nødevendigvis er det samme som ikke interessert."

Nå ble jeg litt nysgjerrig. Hva er det du sikter til?

(kvinne 47 år fra Vestfold) fr. 29 mai 2009 11:41 Privat melding

Hei Tom..

Jeg er enig med deg.. Jeg syns også folk kan svare, men har etter lang tid her inne akseptert at sånn er det nok ikke..
Det har nok ikke gått så innpå meg heller, som det virker som med deg, men enig at det er litt uhøflig.. I hvert fall kan man jo ta seg tid til det ene tastetrykket det er å sende de avslagene som sukker har laget..
Du får bare stå på Tom.. plutselig snur det seg, og mailboksen fylles opp.

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 29 mai 2009 11:46

Tom - ikke mist motet, det er mange hederlige mennesker her inne. Sett deg opp på svargarantien, der skal alle svare på mail som de får, og husk og svare tilbake når du får mail. Lykke til videre !

Skjult ID med pseudonym meg fr. 29 mai 2009 11:49

@s
Jeg er ganske sikker på at jeg vet hva Lise mente, så jeg gir deg svaret jeg :)

Er faktisk fler grunner til at folk ikke svarer. Jeg kan gi deg 2 utenom de mest åpenbare...
1. Brukeren får så mange meldinger at det er fort gjort å glemme å svare på en.
(ikke alle som svarer med det samme de leser meldingen)
2. Bruker har kontakt med så mange på det tidspunktet at man ikke vil involvere seg i enda en person.
Betyr det at man er uinteressant av den grunn? Det gjør jo ikke det. Situasjonen kan være noe helt annet noen uker senere...

Jeg har selv opplevd fler ganger at ved andre gangs henvendelse så svarer damen. Så det at "ikke svar" er det samme som "ikke interessert" stemmer nok i de fleste tilfellene, men ikke alltid.

Så hvorfor ikke alltid gi ett svar så ikke denne personen som tar kontakt blir sittende igjen med den usikkerheten?

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 13:26

@meg

"1. Brukeren får så mange meldinger at det er fort gjort å glemme å svare på en.
(ikke alle som svarer med det samme de leser meldingen)

2. Bruker har kontakt med så mange på det tidspunktet at man ikke vil involvere seg i enda en person.
Betyr det at man er uinteressant av den grunn? Det gjør jo ikke det. Situasjonen kan være noe helt annet noen uker senere..."

Kort sagt: Uansett hva årsaken er, så er det jo slik at hvis en ikke får svar, så er ikke interessen stor nok der og da. Dersom interessen plutselig skulle dukke opp igjen, kan vedkommende gjenoppta kontakten selv, evt. at den som sendte meldingen kan gjøre et nytt forsøk. Hvis det da faktisk ER en interesse, vil dette gå av seg selv (dessuten tror jeg at de som faller inn under punkt 1 er i et særdeles mindretall).

"Så hvorfor ikke alltid gi ett svar så ikke denne personen som tar kontakt blir sittende igjen med den usikkerheten?"

Jeg tror ingen bestrider at det å få et svar er det _beste_. Men siden en nå vet at det IKKE er slik i praksis, ei heller ser ut til å være noe å gjøre på kort eller lang sikt (et par klagetråder på forumet i ny og ne hjelper nok relativt lite) for å forbedre situasjonen, mener jeg at det er bedre å drive brannslukking ved å prøve å få folk til å innse at "sånn er det bare", og samtidig prøve å få folk til å lære seg / leve med det. Det kan muligens tenkes at dette er en reservert holdning til det hele, og dere må gjerne ta opp kampen for å forbedre situasjonen, men da tror jeg at fritidsproblemalarmen bør ringe relativt høyt.

Skjult ID med pseudonym meg fr. 29 mai 2009 14:18

@s
Fordi at du selv har gitt opp, så synes jeg at du skal oppfordre folk til å svare, uansett hva du selv måtte tenke om dette.
Ingen grunn til å gjøre det verrre enn det allerede er ved å stadig påpeke at dette er en tapt kamp :)

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 14:31

@meg

GItt opp? Hvorfor skulle jeg det? Synes det er relativt grei aktivitet i inn- og utboksen min, og har lite å klage på (selv om det selvfølgelig ikke så altfor ofte er samsvar med gjensidig interesse, men det er en annen sak).

"Ingen grunn til å gjøre det verrre enn det allerede er ved å stadig påpeke at dette er en tapt kamp :)"

Verre? For dere, kanskje - men ikke for meg (og mange andre, ser det ut til). Det må da være like mye lov for meg å "forsvare" de som ikke svarer, som det er for dere å kjempe den omvendte kampen. For meg spiller det null niks nada rolle om folk svarer meg eller ei (de har uansett fremgangsmåte vist meg om interessen er der eller ei, og det er DET jeg vil ha svar på - ikke å sitte og furtsnurte fordi de var så onde og umennesklige at de ikke gadd å sende meg en setning for å bekrefte det).

For min del må dere selvfølgelig gjerne fortsette å bruke masse energi på dette (men jeg vedder herved 10 kr. på at det eneste dere oppnår, er å hive bensin på et allerede godt brennende bål*). Det har aldri vært noe galt i å kjempe for det en tror på, men jeg håper inderlig at det må føles mer komfortabelt å innse realitetene, og derfor bruke litt mindre negativ energi på en sak som denne.

* = rett og slett fordi det dere høyst sannsynligvis oppnår er å bevisstgjøre de som faktisk synes dette er så forferdelig, og ikke det å omvende folk til det dere ser på som det bedre.

Skjult ID med pseudonym Goliat fr. 29 mai 2009 14:36

For å si det slik så er dette et velkjent fenomen også hos meg. Når mitt abonnement som superbruker går ut nå i juni, kommer jeg ikke til å fornye det. Det er ikke verdt pengene å stå som superbruker og oppleve å ikke få svar på brev. Det finnes gratis nettsteder hvor man kan komme i kontakt med folk.

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 14:37

"Det finnes gratis nettsteder hvor man kan komme i kontakt med folk."

Å, hvor da? Blink, med sine 277 medlemmer?

Skjult ID med pseudonym meg fr. 29 mai 2009 14:53

@s
jaja...rart det der..
de som har det helt greit her, får litt meldinger i ny og ne, gir stort sett faen i de som ikke kommer så lett til det.
Høflighet, omsorg, hensyn og alle de flotte ordene der er tydeligvis fremmedord for deg. :)

Tipper at hvis du også hatt fått svar på 5 av 100 utsendte meldinger hatt hatt en litt annen innstilling til dette.....
Men for all del.....bare fortsett med å gjøre det verre for alle andre her du., jeg bryr meg egentlig ikke.

Kun noen uker til å er det slutt etter å ha vært kunde i flere år og etter å ha prøvd alle kjente triks i boka og fortsatt ikke vært i nærheten av en eneste date, så er det jaggu på tide å finne noen nye jaktmarker....

Men like bild er jeg :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 29 mai 2009 15:09

Hva er vitsen?
Vitsen er å treffe dette ene, helt spesielt vakre mennesket som man bare kjenner at man ønsker å ha i livet sitt, vel :-)

Og om det ikke skjer, finnes det enkelte andre vitser:
- Skrive litt på forumet og ha det litt morsomt til tider
- Lese litt på forumet og la seg glede og ergre av mer eller mindre innholdsrike innlegg
- Skrive lange innlegg på datingmagasinet og lære seg touch som frynsegode
- Kåre sukkernorges vakreste prins eller prinsesse uten mer mål og mening enn selve tidsbruken
- Gå på sukkerfester og bli kjent med mennesker som faktisk også ønsker å bli kjent med mennesker
- Møte opp på disse små, men hyggelige treffene der alle er velkommen til å drikke en øl eller en cola sammen
- Sjekke interiøret bak menneskene på bildene og gjøre deg opp en mening om hva dette sier om den enkelte
- Ergre deg så mye over manglende respons at du ubevisst utstråler dårlig energi og alt ender i selvoppfyllende profeti
- Sette din ære i å berike oss forumianere med tips om bra litteratur, matoppskrifter, solkremer, musikk, tomatarter eller noe annet.
- Finn ut hva DU er og hva DU ønsker med sukker, og start en aktiv og bevisst leting fremfor å skyte med hagle på alle modellene.

Og om du ikke finner vitsen i dette, kan man alltids kjøpe seg et Donald og en is, sette seg på en benk i parken eller legge bena på bordet og se hvor mye man klarer å vifte med tærne, om du klarer å lære deg magedans, om du klarer å balansere et egg på nesa, sjekke om du rengjorde vinterens gamasjer tilfredsstillende eller om du har glemt en truse under senga du kan vaske,

Lykke til med dagen og med sukker! ;-)

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 15:10

@meg

"Høflighet, omsorg, hensyn og alle de flotte ordene der er tydeligvis fremmedord for deg. :)"

Det må være litt av et boost å sitte der på sin høye pidestall og se ned på oss slemme, fæle på den måten? Personen som ikke svarer er jo ikke interessert uansett, så det at du putter de i en uhøflighetsbås, tror jeg ikke vedkommende bryr seg noe særlig om.

Jeg skal ikke nekte deg å tro slike ting om meg, men hvis det får deg til å føle deg bedre, så har det i alle fall EN positiv virkning.

"Tipper at hvis du også hatt fått svar på 5 av 100 utsendte meldinger hatt hatt en litt annen innstilling til dette....."

Jeg er relativt passiv til det å være den som tar kontakt først, men for å fortelle den hele og fulle sannhet, så er svarraten på førstegangsmeldingene mine ikke så veldig høy. I tillegg opplever jeg også en del ganger at de som kontakter meg først, plutselig mister interessen etter første svar. Men å analysere det noe særlig i det vide og brede ser jeg ikke så voldsomt stort poeng i.

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 15:12

Jeg håper nå inderlig at folk ikke ser på Nettby og Sukker som det samme (selv om noen ser ut til å mene at Sukker er det ondeste stedet i hele verden).

... og håper samtidig at Sukker lar denne tråden, med alle innlegg, leve pent og pyntelig til tross for et "brutalt, grovt" overtramp i henhold til gjeldende regler.

Skjult ID med pseudonym Goliat fr. 29 mai 2009 17:12

@ Zitelle

Med all respekt. Mener ikke å trampe på deg på noen måte.... Å prate med andre folk kan en jo gjøre gratis andre steder. En kan også skrive innlegg, chate og ta kontakt med interessante mennesker..

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 29 mai 2009 17:44

Tramp og stamp gjerne på meg - jeg tåler det i min tydelige manglende evne til å få frem en liten humoristisk vri her, Goliat ;-)

Skjult ID med pseudonym Goliat fr. 29 mai 2009 18:59

@ Zitelle

Det er ikke min stil å komme med personangrep eller usaklige innlegg. Jeg godtar at andre folk mener noe annet enn det jeg gjør. Om noen motargumenterer meg så tåler jeg det uten å bli sinna..... Jeg både ser og verdsetter humoren din...:)))

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 30 mai 2009 09:28

Puh Goliat! ;-)
Jeg har som du sier aldri lagt merke til at du går i strupen på noen som er uenig med deg. En god kvalitet...

Skjult ID med pseudonym Goliat lø. 30 mai 2009 13:42

@ Zitelle

Takk for det. Vil også berømme deg for å du har noen skikkelige fine innlegg på de trådene jeg har vært innom. Synes du framstår som reflektert, nyanser, humoristisk og vis. Synes at du skal fortsette med dette...:))

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 30 mai 2009 15:13 Privat melding

Etter man har skrevet 20-30 eller nå hvor mange brev man skriver, uten svar. Blir det ikke slitsomt og kjedelig å prøve å lage brevene annerledes og nye hver gang? Blir det ikke fristende og sende det samme oppkoket til alle til slutt? :P

Skjult ID med pseudonym junior lø. 30 mai 2009 15:31

helt enig kamkei
Dessuten så er det er begrenset hvor kreative man kan være når 90 % av profilene er like også :)

Så hadde håpet på at folk ikke la så mye mer i første meldingen enn det at noen prøver å få kontakt :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 30 mai 2009 15:57

Hvor spenende synes du egentlig jenta hvis hun har en profil som er prikklik alle andres da? Det må da finnes noen som skiller seg litt ut? Det eneste du vet er altså at noe sånt som at hun er pen, liker god mat, fjellet om vinteren, sjøen om sommeren og ellers liker å ha det hyggelig med venner, gå på kino og trene? ? Javel, hvis det er godt nok til å få deg interessert, så...

Skjult ID med pseudonym junior lø. 30 mai 2009 16:08

@lilleulv
Selv om 90% av profilene er like, så betyr vel ikke det at det som står der ikke er interessant?

Poenget er at mange damer krever kreative og unike meldinger eller så mener de er masseutsendelse.
Det er jaggu ikke lett å være kreativ når man holder på med melding nr 100 :)
(så mange meldinger må faktisk til for å få 5-10 svar tilbake, hvorav halvparten er standard avslag)

Sier heller ikke at jeg ikke sender til de som har en litt andeledes profiltekst, men de er jo mindretall.....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 30 mai 2009 16:19

Vel, du kan jo snu på det junior: Om du føler at du kunne passe sammen med 90% her inne ut i fra hva de skriver (må jo bli sånn, hvis alle skriver det samme og det er interessant lesning?) har du et godt utgangspunkt for å finne noen... Da gjenstår det jo bare å kikke lit på noen ansikter, se hvor de bor, hvor høye de er og hvor gamle de er, da...?

Skjult ID med pseudonym Lionking lø. 30 mai 2009 16:28

Hvis du ikke sender til relativt mange, er du som mann sjanseløs her inne.... det beste utifra min erfaring er å lage en god standardmelding, og ev. krydre en og annen melding med en liten kommentar etc. som går på motpartens profil. Det er mer enn godt nok som innledning.

Skjult ID med pseudonym junior lø. 30 mai 2009 16:34

@lilleulv
Tror du missforstår poenget med denne tråden jeg :)

For min del så spiller det nesten ingen rolle hva som står i profilen eller stort sett hvordan profilbildet er. Man er nødt til å komme i dialog med personen og eventuelt møte henne for man kan si at dette er noe å jobbe videre med.

Problemet her, er at så alt for mange ikke gir respons på mottatte meldinger i det hele tatt. Og da kan grunnen gjerne være at meldingen ser ut som at den er masseprodusert. Det var pga dette jeg påpekte at det sannelig ikke er lett å skrtive så mange unike meldinger og at man heller burde anse den første meldingen kun som ett tegn på at noen vil ha kontakt med deg.....

Skjult ID med pseudonym Superduper lø. 30 mai 2009 16:46

@junior

Usedvanlig enig med deg i forhold til dette, og jeg må si at jeg med negativt fortegn er svært overrasket over at så mange jenter vektlegger så til de grader hva som står i den første meldingen.

Jeg er fristet til å si at så dumme jenter er uinteressante, men her er det vel bedre å være realistisk og se at dette er ett utbredt trekk hos det motsatte kjønn man bare må forholde seg til om man skal drive med nettdating.

Skjult ID med pseudonym MehSåArgh lø. 30 mai 2009 18:29

Må si at jeg føler akkurat det samme som trådstarter i grunn. Jeg føler rett og slett at jentene jeg er innom, er feige til å svare, hvis i de i det hele tatt bryr seg. Jeg er veldig interessert i å komme inn i dialog med den jenta som har den treffende profilen, men argh hun svarer nesten aldri. Så hva er vitsen med sukker.no .. det lurer jeg på.

(mann 32 år fra Akershus) lø. 30 mai 2009 18:52 Privat melding

Hvis du hadde vært begavet med et fantastisk utseende, hadde du brukt hele dagen på å svare henvendelser fra folk du ikke kjenner? La oss si at en pen jente her får poster fra 20 personer i løpet av en dag. For hver hun svarer, responderer den som skrev i utgangspunktet med enda en post. Så er det flere og flere som er på profilen din. Etterhvert har man kanskje en slags konversasjon med 50 forskjellige mennesker. Som skriver flere poster hver dag hver. Det er flere hundre mail.

Er det rettferdig at de som får mye oppmerksomhet skal henges ut for å ikke svare? Har de ikke all rett til å bruke fritiden sin som de vil? Jeg hadde skjønt deg om du hadde opplevd at de var nedlatende eller noe, men det er ingen menneskerett å få svar. Uansett om du er på sukker eller ute i den virkelige verden.

Skjult ID med pseudonym blah lø. 30 mai 2009 20:04

Slik er samfunnet, folk sier ikke takk, bare hyggelig, hei osv......Folkeskikken har liksom forsvunnet over årene. Nordmenn er fattige på språk og kommunikasjon, dvs det har vært flere ganger i nyhetene at Nordmenn i utlandet blir tatt som frekke og uhøffelige!!
Jenter i utlandet ( da mener jeg ikke Thailand som alle tror) er veldig mye bedre til og lytte og prate sjøl om man ikke er interessert. Slik går ikke her hjemme!

(mann 32 år fra Akershus) lø. 30 mai 2009 20:20 Privat melding

Blah, grunnen til at det ikke går er at folk vil ha mer og mer og mer, hvis en person de finner attraktiv svarer. Det er helt naturlig, man backer ikke akkurat ut da. Og da blir man etterhvert masete. Det er ikke så mange som vil bruke dagen sin på å tilfredsstille masete folk. Ikke på skolen, ikke på jobben, ikke på sukker.

Skjult ID med pseudonym MehSåArgh lø. 30 mai 2009 20:27

@Stbk det går jo ann å bruke den mørke hjerta, det er ett klikk ;)

Tror de fleste er fornøyde hvis de får en eller annen respons. Trenger ikke å være verre.

Skjult ID med pseudonym Carrie sø. 31 mai 2009 11:21

hvor mange er det som skal syte over akkurat dette?

Skjult ID sø. 31 mai 2009 11:31

Dette Tom, kan tyder på mangel på kommunikasjonsevne og folkeskikk. det er ikke dermed sagt at intelligente, siviliserte mennesker vet å te seg ordentlig mot andre. Det er en dårlig unnskylding at noen har for mange mail at de ikke kan svare. De tror kanskje noen ikke er verdt et svar en gang. Tror ikke de er interresert i disse Tom

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 31 mai 2009 13:48 Privat melding

@Carrie: Hvis jeg skal tippe, ut i evigheten :)

Skjult ID med pseudonym a sø. 31 mai 2009 14:12

@carrie
og hvorfor skal carrie alltid syte over de som syter?
Du som har utseende med deg og dermed får sikkert like mange meldinger på ett par dager som jeg får på ett år, har tydeligvis ikke sær forståelse for at andre synes at dette er ett problem....

@Stbk
Bruk svart hjerte etter at du har sendt avslag, så får du ikke noen fler medlinger fra den personen. Så enkelt kan det faktisk gjøres.
20 standardmeldinger + 20 svarte hjerter, tar kansje 3 minutter tilsammen, så at det tar mye tid er rett og slett en dårlig unnskyldning for at man ikke har vanlig folkevett / høflighet......

Skjult ID med pseudonym Carrie sø. 31 mai 2009 14:28

@a jeg har faktisk blitt ganske flink til å svare om jeg ikke er interessert.. men det er ikke sikkert jeg gjør det med engang jeg leser meldingen.

Skjult ID med pseudonym a sø. 31 mai 2009 14:35

@carrie

Så bra :)

Skjult ID med pseudonym b sø. 31 mai 2009 14:35

@ a

Støtter deg i at carrie til det kjeeeeeedsommelige benytter anledningen til å syte over de som syter. (Og hvem hun svarer eller ikke, er meg likegyldig.)
Folk får syte i fred, om det er det de ønsker. Så kan heller de som ikke liker at folk syter, bruke energien sin på andre tråder. (Mulig det er manglende oppfinnsomhet og kreativitet som hindrer dem i å opprette andre diskusjonstråder.)

Skjult ID med pseudonym Carrie sø. 31 mai 2009 16:48

jeg syter da ikke, jeg spurte jo bare et spm.. :)
smil og vær glad hver eneste dag, så går det såå mye bedre:)

Skjult ID med pseudonym Superduper sø. 31 mai 2009 17:34

Dette går vel mest på det at ingen liker å bli avvist. Det er noe som er naturlig å ta personlig, og som svært få med hånden på hjertet kan si de takler uten problemer.
På nettdating kan man i tillegg bli avvist av mange personer i løpet av kort tid, noe som heller ikke er direkte forfriskende for selvfølelsen.
Så jeg forstår godt at noen trenger og blåse av litt damp her på forumet, det er sikkert mentalhygiene for dem og andre som ser at det ikke bare er de som sliter med responsen.
Jeg har derimot vanskelig for å se at det å motta en rekke skriftlige avvisninger egentlig er noe særlig bedre enn at man ikke får svar, og at snakket om folkeskikk etc egentlig er noe man kan spare seg for.
Jeg tror det er selve avvisningene som er tunge å svelge for de fleste, ikke i hvilken form avvisningen kommer.

Skjult ID med pseudonym a sø. 31 mai 2009 17:42

helt feil superduper....

tror de fleste takler avvisninger, men å bli helt oversett kan nok være verre for mange. Når man først sliter med ¨finne den rette, så gjør ikke det noe bedre å bli oversett i tillegg :)

Skjult ID med pseudonym Superduper sø. 31 mai 2009 17:49

Det spørs jo hvordan man definerer "helt oversett".

Hvis det betyr at man sender ut meldinger til mange jenter og får null respons tilbake, så er det selvsagt kjipt.
Hvis man sender ut meldinger til mange jenter og får like mange "beklager, men du er ikke helt min type" eller noe lignende tilbake kan jeg ikke fatte og begripe at det skal være noe mer positivt for selvfølelsen.

Jeg har selvsagt opplevd og ikke få svar mange ganger, litt mer enn 50% av de jeg har kontaktet om jeg skal gjøre ett overslag.
Men jeg har heldigvis ikke opplevd og å en avvisning i trynet direkte. Det ville jeg faktisk mislikt, mens manglende svar bryr meg lite og er fort glemt.

Skjult ID med pseudonym a sø. 31 mai 2009 18:06

hvis du får svar på 50% av meldingene din så er du enten jente eller så har du et utseende langt over gjennomsnittet :).
Ifølge andre tråder her, så er et sted imellom 5 og 10% svar vanlig. Da er direkte avisninger inkludert.

Jeg har vel en svarprosent på ca 7 og av disse igjen så er vel 4 direkte avslag.
Så kort fortalt for min egen del så må jeg statistisk sett sende 100 meldinger for å få 3 svar som fører til videre prating. Og jeg er nok ikke så veldig alene om dette, hvis man ser hvor ofte dette temaet dukker opp :)

Skjult ID med pseudonym toppåbunn sø. 31 mai 2009 19:58

Dette med ikke svar går nok begge veier. Under mottoet "Hvorfor kan ikke jenter også sende meldinger?" har jeg sende endel meldinger siden jeg ble med her. Men faktisk til nå null og niks svar i retur. Har sjekket at meldingene er lest. Så gutter, dere må svare der også!!!! Men, gir ikke opp....... tilslutt svarer noen. Melder med ett par stykker i dag, men det var de som først tok kontakt med meg. Jeg svarer iallefall på alle meldingene jeg får uansett.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 31 mai 2009 22:01

Himmel og hav. Hvor lenge kan man syte om dette her?
Virker som folk har planer og strategier og diverse måter å gjøre dette her på. Sjekke om den er lest, telle ned timer til de kan sette sort hjerte om de ikke får svar etc. Hva med å slappe litt av og ta det som det kommer? MÅ dere ha kjæreste NÅ - til enhver pris?

Jeg kan ikke forstå hvordan dere kan sende 100 brev og få 3 svar tilbake..? Hvem sender dere til og hvordan er det egentlig dere fremstår på profilene deres? Jeg lurer virkelig. Våger noen her å stå frem med profil?

Og til mitt forsvar: jeg forsøker å svare alle som skriver, selv om jeg er uinteressert. Men det fører bare til at de sender igjen, og igjen og igjen...og da blir det som "stbk" sier at det plutselig er 20 forskjellige gutter som skriver helt uinteressante ting til meg. Men da har de i alle fall fått svar på den aller første, er det ikke det dere ønsker?

Skjult ID med pseudonym b sø. 31 mai 2009 22:15

carrie og eliseb. To alen av samme stykke.

Skjult ID sø. 31 mai 2009 22:30

Helt enig ! Nå vet jeg at det handler ikke bare om hudfarge. Ja ja folkens , vi er på sukker.no og her må vi smøre med tålmodighet.

Jeg har gitt opp å sende mailer jeg. avg. hater jeg meg selv for å være her og føler meg som om det er ingen i verden som er intressert, men i virkelige verden så er det ikke slik som detta her på sukker.

Men alle jo skjønner ordet "HOFLIGHET" hvis ikke man kan være hoflig mot medmennsker så er man uhoflig mot seg selv.

Skjult ID med pseudonym hihi sø. 31 mai 2009 23:16

Jeg vet, av erfaring at mange syns det er mindre forpliktende å svare på mailer enn å svare noen i rl, rart, men sånn er det. Har også opplevd av tidligere venner som jeg har fått kontakt med på facebook at de ikke svarer på meldinger med direkte spørsmål. Selv syns jeg sånn oppførsel er rimelig uhøflig,men, en må nok bare akseptere at sånn er det, får vel heller tenke at det er like greit å ikke ha noe videre konakt, nå folk er så lite høflige.
Ellers syns jeg det er rimelig dødt her inne, lite eller ingen respons å få på henvendelser,ja. Og, jeg er jente, så det er ikke bare dere gutta som sliter...
og, hvorfor er det så mange som ikke har bilde på profilen sin, er ikke ute etter noe Tom Cruise eller Brad Pitt, jeg, men vil gjerne se hvem mennesket bak profilen er, det frister lite å sende en melding til noen uten bilde :-)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 31 mai 2009 23:20 Privat melding

enig med eliseb :P

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 1 juni 2009 13:58

Det verste er egentlig de som svarer og man sender et par meldinger........og så slutter de plutselig å svare.
Jeg skal iallefall aldri gi noen her inne et kompliment til......det sparer jeg til det virkelige liv.

Generelt er det ingen bombe at det er vanskelig å få respons fra jenter her inne. Det at de er norske gjør jo ikke saken bedre.
Det er alment kjent at de aller fleste norske jenter er temmelig bortskjemte og overfladiske. Men dette har vel blitt skrevet hundre ganger før.

Mitt råd: Stikk til Sverige. Myyyyyye bedre! ;D

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 1 juni 2009 15:43

Mitt råd, yeah? Stikk til Sverige! ;-)

Skjult ID med pseudonym Carrie ma. 1 juni 2009 15:49

jommen sa jeg is.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 1 juni 2009 16:02

Nei, men litt alvorlig:

Når man er i et annet land, om det så bare er Sverige, er det lettere å flørte. For det første er man gjerne på FERIE, og bare det at ølen smaker litt annerledes, og man betaler med en ny pengesort, gjør at man kommer ut av sin vante tralt. Det er også lettere for dem å flørte tilbake med en som de skjønner ikke bor i samme borettslag som deg. Det er noe uforpliktende over å flørte med de som bor et stykke unna og det er noe eksotisk å flørte med noen fra et annet land, selv om det altså ikke skal mer til enn over grensen til vårt naboland...

Svensker er jättetrevlige de, bevares, men poenget mitt var at det kan jo være flere grunner til at du opplever det sånn, yeah... :)