Alle innlegg Sukkerforum

Hets og trusler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tingeling ma. 11 mai 2009 09:36

Lurer på om det er noen andre som har opplevd å få stygge meldinger her inne?
Snakker om virkelig hets som at,
Du er så stygg at jeg syns synd barna dine..
Du kommer til å dø en sakte pinsom død alene fordi ingen vil ha deg..osv osv... Fått minst 20 slike og har selvsagt rapportert det til sukker, som var raske med å stenge personen ute heldigvis..
Men jeg blir jo sittendes å lure på hvilke mennesker som finner glede i å sitte å skrive slikt, og hva de vil oppnå??

Skjult ID med pseudonym lykkeliten ma. 11 mai 2009 11:29

Men i alle dager, stakkars deg! Også opptil 20 sånne meldinger? Har aldri opplevd annet enn sure miner ved avvisning, men ikke slikt du beskriver....Ble skikkelig overrasket å høre at du har fått så mange, nesten så en mistenker at det må komme fra samme person? (med bytte av profiler etc.)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ma. 11 mai 2009 14:50

Tror nok Lykkeliten er inne på noe her, sikker på at du ikke har en forsmådd eks et eller annet sted? Spesielt om de kommer uoppfordret. Har profilen bilde og tekst o.s.v?

Skjult ID med pseudonym tingeling ma. 11 mai 2009 16:28

Første bruker kalte seg "maxum1" og sendte meg 15 meldinger samme dag. 34 år og fra oslo.
Nå har jeg ikke vært på sukker så lenge og ble separert i februar. før det hadde jeg 17 år med samme mann, så no forsmådd eks kan det ikke være.
Andre bruker dukket opp tre uker etter og kalte seg "sandman69" og sendte meg 6 meldinger samme dag. 39 år fra aust agder.
Kopierte meldingene og sendte dem inn til sukker adm og brukerne ble utestengt umiddelbart heldigvis.
Men er det bare meg som har opplevd dette??
Selv om man ikke skal bry seg om sånne idioter som tydeligvis er ute etter å såre, så stikker det jo litt og får en jo til å revurdere om man skal være medlem på slike sider hvor det kan være ganske mange syke mennesker....
Takker for hyggelige tilbakemeldinger da! :))

Skjult ID med pseudonym wazzup ma. 11 mai 2009 16:54

@tingeling

alltid folk med psykiske problemer rundt omkring.....Ikke ta det så tungt tingeling, og tenk på at det er ikke deg det er noe gærnt med, det er dem.
Blir flau på vegne av mannfolka når jeg leser sånne ting men vit en ting, og det er at her inne finnes det ålreite menn også og ikke la noen få simple avskum ødelegge dagen din....

Skjult ID med pseudonym lykkeliten ma. 11 mai 2009 16:57

Siden så få har svart på innlegget ditt så får en jo bare håpe at det er et fåtall som har opplevd noe liknende, -og at du bare har hatt skikkelig uflaks med disse typene!
Hva er det som går av folk når de sender 15 slike meldinger på samme dag?? Håper Sukker tar tak i fullt navn på de bak slike meldinger og utestenger fra å opprette nye profiler også?

Skjult ID med pseudonym smily:o) ma. 11 mai 2009 18:19

wow !! Dette var tragisk .. og føste gang jeg har hørt om noen så stygge tilbakemeldinger !! Og jeg har vært her inne lenge.

Skjult ID med pseudonym Snupp79 ma. 11 mai 2009 18:25

Oj... nei dette har jeg heldigvis ikkje opplevd, takk og lov for det.

Hev deg over slik dritt, dette kommer frå personer som ikkje har noen og ikkje får seg noen heller...