Alle innlegg Sukkerforum

Mange PUA folk her inne

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bamsen ma. 11 mai 2009 16:22

folk som bruker PUA rådene vennligst svar her :)

(kvinne 29 år fra Nordland) ma. 11 mai 2009 16:47 Privat melding

Spesifiser hva du mener med PUA råd, mener du gode gamle rutiner kanskje?

Skjult ID med pseudonym Carrie ma. 11 mai 2009 16:50

pick up artist..

Skjult ID med pseudonym Abdul ma. 11 mai 2009 17:05

Tror nok det er flest AFCs her;)

(kvinne 29 år fra Nordland) ma. 11 mai 2009 22:27 Privat melding

Hehe, tror nok det er en god blanding. Selv om man benytter seg av rutiner er man nødvendigvis ingen PUA. Selve ordet PUA er "utgått" for min del. Og de som forsøker og benytte seg av rutiner er altfor lett å sile igjennom på nett. Pick up er langt mer enn rutiner.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 11 mai 2009 22:34 Privat melding

Jeg hater det opplegget, for meg så dreper det hele innlevelsen, kjemien og spenningen...hva er vitsen med å ha et manusskript til livet. Dessuten har de fleste PUAene jeg kjenner et kvinnesyn som er helt forkastelig, og jeg har vært ute mange ganger med blant annet kursholder osv..større idiot finnes ikke.

(kvinne 29 år fra Nordland) ma. 11 mai 2009 22:49 Privat melding

Stein, heldigvis kan communitiet deles opp i ulike kategeorier. Samtlige av mine nære og kjære har så respekt for kvinner som ingen annen "gjennomsnitts" mann jeg har møtt. Og ja - kursholdere er de, med sterke sambarbeid internasjonalt, de har mye mer å tilby enn hvordan legge ned kvinner fortest mulig. Men ja, det finnes gutter inad communitiet som har et forkastelig kvinnesyn.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 11 mai 2009 22:52 Privat melding

Jeg har møtt mange mange mange av de idiotene og synes de er de værste nerdene som finnes, og de skal alltid forkynne sitt PUA budskap som prester, de studerer salgsteknikk og motivationalspeakers og vips tror de at de kan overbevise deg om å betale for kurset. De er nørder, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 11 mai 2009 22:54

Det må jo være en en takknemmelig oppgave å holde slike kurs i Norge. Mitt inntrykk er at sjenanse og sjenanse alene er det som stopper mange norske gutter fra å lykkes i sin jakt etter kjærlighet/på sjekkemarkedet.

I syden er problemet at du mange steder ikke får gå i fred. I Norge er problemet at du alt for ofte får gå i fred...:-) Om de sydlandske guttene hadde lært litt av norske gutters respekt for jenter og for et nei, og de norske guttene hadde lært litt av de sydlandske guttas freidighet og pågangsmot, ville det blitt bra :-)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 11 mai 2009 22:57 Privat melding

gørl, sjenanse er vel hovedgrunnen til at de kursene virker. Gutta er så usikre på hvordan en egentlig skal bli kjent, at de trenger er oppskrift. Oppskrift , også kalt sutteklut...

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 11 mai 2009 22:59

Er det ikke bare å late som man har selvtillitt selv om man ikke har det, da?

Skjult ID med pseudonym Mss ma. 11 mai 2009 23:02

High 5 til deg gørl! Hehe, kort og GODT sagt :)

Skjult ID ma. 11 mai 2009 23:07

@ gørl kl. 22:54-11/5

Vet ikke om det hjelper allverdens. I det fleste tilfellene jeg har "vist pågangsmot" ovenfor ukjente jenter, gitt de en lapp med telefonnummer m/tilbud om en kaffe osv, så har jeg bare blitt møtt med høyt hevede øyenbryn... Kun én date har blitt ufallet av et slikt stunt for min del.... og da gidder man ikke legge allverdens i det naturlig nok....

Skjult ID ma. 11 mai 2009 23:08

@ Mss

High five??? Kan ikke damene ta initiativet?

Skjult ID med pseudonym kit ma. 11 mai 2009 23:17

Tydeligvis ikke for alle, gørl. Noen foretrekker å betale det hvit ut av øyet. Kanskje ikke så overraskende, da det er dokumentert at dyr placebo virker bedre enn billig.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 11 mai 2009 23:17 Privat melding

det meste handler vel om selvtilitt, noe det gjør ellers i samfunnet og :]

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 11 mai 2009 23:25

Du er inne på noe der, Kit.... :-)

Og til skjult ID: Kjedelig å ikke få respons på de framstøt man gjør. Men noe sier meg at det man lærer på kurs er å ikke gi opp, og tenke at av 100 forsøk er det flott med to positive svar. Litt som en gammeldags leksikonselger: Dagslønnen er reddet med svært få salg. Men for å oppnå det, må man gå på ganske mange....

For å være helt konkret: Om noen hadde stukkket til meg en lapp med et telefon-nummer i forbifarten hadde jeg sannsynligvis ikke ringt. Men det jeg derimot hadde satt pris på, er f.eks når jeg tar en kaffe, om en relativt edru og hyggelig fyr hadde spurt om å få sette seg og holde meg med selskap en liten stund.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 11 mai 2009 23:33 Privat melding

gørl, det tror jeg aldri har hørt folk ha gjort. har du opplevd det ?=)

må jo bli litt kleint da, må vel nesten være en pickup artist for å få en samtale flytende :P kan tenke meg at jenta er enten livredd/forvirret eller utrolig pissed off ;P

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 11 mai 2009 23:39

Er ikke så sikker på det negative utfallet, jeg. Mot gir uansett stjerne i boka, vet du. I alle fall i min bok :-).

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ma. 11 mai 2009 23:49

Jeg har lest masse om disse folkene, og tro meg det er mye interessant og lese der.
For det første, det er mange som har lest The Game og tror at det er dette det hele dreier seg om.
Tenk deg følgende scenario du er en lubben, sjenert 33 åring som aldri har kysset en dame, du blir introdusert til de "riktige" miljøene. Man har vel to leire føler jeg. Det som har lyst til å møte en kjæreste og de som vil ligge rundt.
Der det riktige miljøet er der de lærer denne karen og ta kontakt med damer på en bra måte og gir han noe å snakke om.

Man må huske at har man utseendet med seg så får man masse gratis. Mange menn og damer er utrolig usikre på seg selv.
Lit coaching i dating er muligens akkurat det disse folkene trenger for å få fart på den romantisk fronten.

Skjult ID med pseudonym oiooo ma. 11 mai 2009 23:50

har selv vurdert å finne en fin tone med ei jente, høre om hu vil te syden i sommer, og så bare ta blinddaten på charterflyet :P

Skjult ID med pseudonym kit ma. 11 mai 2009 23:52

@oiooo, kred for mot. Men litt kjipt å ikke finne tonen i det hele tatt og sitte på siden av hverandre alle de 5 timene flyturen varer...