Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er det så vanskelig å treffe den rettte her ute?

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 12 mai 2009 00:04

Her legger man sjela si i å skrive en personlig profil. Så skriver man med noen. Så oppdager du etterhvert at den sammepersonen fortsatt er pålogget etter at du har gått av. Det blir litt vanskelig å kunne bygge opp et tillittsforhold til en person som skriver med flere av gangen. Er litt interessert å få litt synspunkter fra dere her ute.

Skjult ID ti. 12 mai 2009 00:06

Tenk om han skriver på forumet da, slik du gjør nå? :)

Skjult ID med pseudonym Bertbert ti. 12 mai 2009 00:09

oi oi oi...noen som er pålogget hele tiden?
Det er sannelig ikke mye å bekymre seg for. Selv så står min pc på hele tiden, og dermed så er jeg stort sett alltid pålogget sukker også, men det betyr da ikke at jeg sitter foran pc'en hele tiden :)

Blir som at du har på ett lys i huset når du reiser vekk. Man er da ikke nødvendigvis hjemme selv om ett lys står på? :)

Skjult ID med pseudonym easy2love ti. 12 mai 2009 00:12

...........og ifølge sukker kan det gå opp til en og en halv time før du vises som frakoblet!

Skjult ID ti. 12 mai 2009 00:14

Så lenge dere ikke har fast følge, eller dater fast, må du nok regne med at det skrives med flere.... Ikke uvanlig. Det gjør ikke meg noe. Det er begrenset hvor romaniske disse meldingene pleier å være uansett.... Men spør om du lurer. Å se om en person er pålogget har i alle fall liten betydning.

Skjult ID med pseudonym rock solid ti. 12 mai 2009 00:18

Vet også om noen som står som pålogget selv etter at de har logget av. En står som pålogget 24/7 selv om jeg selv har sett vedkommende logge av.

Skjønner godt hva du mener, det er vanskelig å gi seg over når man ikke vet hvor man står i forhold til den man skriver med. Selv foretrekker jeg å skrive med en om gangen, fordi jeg gjerne vil gi ham min fulle oppmerksomhet. Men det er jo ikke særlig smart, når han skriver med 3-4 stykker? Det vil jo bare si at når han bestemmer seg for at kandidat 2(ikke meg) er mest passende her og nå, må jeg begynne forfra...

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 12 mai 2009 00:38

Skriv med flere. Før så tenkte jeg som deg. Bedre å møte flere samtidig, har du mer å gjøre, samtidig som du ikke blir så opphengt i en person. Og når du virkelig begynner å bli opphengt i en person så kan du jo vurdere å gjøre det hakket mer eksklusivt.

Skjult ID med pseudonym lille meg ti. 12 mai 2009 00:46

...??? Skjønner ikke helt problemstillingen, jeg...
Selv om dette er en datingside, og de fleste av oss er her for å finne en kjæreste, betyr ikke det at "alle" er potensielle kjærester, det har noe med den berømmelige kjemien å gjøre... Dermed vil størsteparten av de du skriver med her inne være å betrakte som venner eller tilfeldige bekjentskaper. Noe de fleste av oss sannsynligvis også har en god del av ute i den virkelige verden, der handler det om venner, venners venner, kolleger, noen du snakker med i kassakøen i butikken, noen du flirter med ute på byen, treningskompiser... osv, osv.
Det er vel ikke helt uvanlig at vi av og til faller for en av disse bekjentskapene, kanskje til og med forelsker oss noe alvorlig...
MEN - vi slutter da ikke å snakke med andre mennesker av den grunn... eller...??? Jeg tenker at noe av det samme gjelder på en nettside; det er lov å prate med flere mennesker om gangen!!
Men når man så finner ut at man vil møte noen, og det viser seg at kjemien stemmer såpass at det blir dating og eventuelt (forhåpentligvis) forelskelse ut av bekjentskapet, da blir det litt betenkelig, i mine øyne, at man fortsetter å frekventere en nettside hvor ideen er å finne seg en kjæreste!!

eller er jeg helt på jordet, her...??? kanskje til og med på helt feil jorde...???

Skjult ID med pseudonym smily:o) ti. 12 mai 2009 06:53

Hvis du blander dette med at noen snakker med flere med tillit ,har du ikke noe på en dating side å gjøre.
"Alle" her inne snakker med flere om gangen og det er bare snakk.
Det er når man begynner å date flere samtidig, uten å være erlig om det ,at man gjør noe som jeg ser som lite aksetabeldt.
Som sagt før dette med nettdating er ikke for de med et svakt hjerte :o))

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 12 mai 2009 08:24

nytter ikke å ha de for travelt, selv om man er på nettet :-)

Skjult ID med pseudonym XYZ ti. 12 mai 2009 20:12

Så lenge man ikke har møtt og datet noen IRL, så kan man bare glemme at noen er så lojale og tillitsfulle at de kun skriver til en person. Selv foretrekker jeg å skrive til så få personer som mulig samtidig for å vise mest mulig oppmerksomhet til vedkommende som jeg anser som en god mulighet til å møte IRL. Uansett er det vel vanskelig å gi noe fasitsvar på hva som er den riktige måten å gå frem på. Tror mye handler om tilfeldigheter i forhold til når og hvem man får kontakt med, men sånn er det vel også når man drar ut på byen for å lete.

(mann 38 år fra Hordaland) ti. 12 mai 2009 22:06 Privat melding

Godt jobbet! snakker om.... sitter du virkelig og sjekker opp om en person du skriver med er pålogget eller ikke etter du har "logget" av? Hvordan får du det til forresten? som de fleste andre har sagt på en litt snillere måte enn meg: Ta et lite oppgjør med deg selv, og tenk over om du ikke har litt for høye krav til folk du skriver med på nett, og slutt med den overvåkningen, det er en smule creepy.

Skjult ID med pseudonym LBL ti. 12 mai 2009 22:17

Det er litt tidlig å bli sjalu før man har innledet noe forhold ... og etter at forhold er innledet er det upassende.