Alle innlegg Sukkerforum

Å møte mennesker fra Nettet\Sukker....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Barbara ti. 12 mai 2009 12:49

Jeg blir altså så lei meg når jeg har skrevet med mennesker her innefra over lengre tid og virkelig føler at jeg er kommet under på huden de (og motsatt) og kjemien uteblir når man treffes for første gang...
Dette er mennesker man elsker holdninger, refleksjoner og syn på livet til, og man vil så gjerne føle masse for akkurat dette menneske, men så går det bare ikke..... Jeg blir helt tom inni meg i etterkant, man føler at jeg har gitt så mye&fått så mye for absolutt ingenting....
Hvordan "reise" seg igjen og starte på ny frisk uten å bli helt avstumpet? Mange erfaringer på dette området her vil jeg tro... Noen råd?

B

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 12 mai 2009 13:19 Privat melding

Hei TS.
Skjønner hva du mener, og skjønner din frustrasjon. Kanskje lurt å ta en liten pause fra nettdating etc hvis du har opplevd dette en eller flere ganger. Du skriver jo mennesker, så går utifra flere.. Ta en pause, nyt livet og kos deg med vår og sommer.
Lykke til uansett hva du måtte velge.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 12 mai 2009 13:37

Man blir neppe kjent med folk her inn ved å sende mailer til og fra? Skal du bli kjent MÅ du treffe folk IRL. Selv foretrekker jeg å treffe personen etter bare noen dager., heller enn å sitte og kaste bort tiden med å konstruere en personlighet som ikke finnes. Bedre å treffes raskt enn å oppleve stadige skuffelser.

Folk som ikke vil treffes raskt skriver jeg ikke mer med.

Skjult ID med pseudonym Pisces79 ti. 12 mai 2009 13:51

Jeg er enig med Yeehaw - det er lurt å treffes ganske snarlig, for da er ikke fall-høyden så stor, om det ikke klaffer, vennskapelig eller romantisk.... Fordelen ved å treffe noen ute på byen er nettopp det at da har man hatt blikk-kontakt, og annen kommunikasjon. Når man treffes på nett, har man ikke hatt noen av delene. Ikke opplevd humor, humør eller annet vesentlig ved personlig karakter heller.
Lykke til videre!! :)

oppmuntrings-klem :)

Skjult ID med pseudonym oiooo ti. 12 mai 2009 17:04

Uten å være selvgod, så har de fleste gangene jeg møtt folk fra nettet endt med at de har blitt betatt av meg. Ikke så rent få ganger har det vært omvendt også:) og kan skilte med en rekke små forhold bak meg grunnet nettflørting :P
Men jeg vet ikke hva aldersgruppe du er i, jeg var og er i 20årene. Kan ha noe med det å gjøre?

Skjult ID med pseudonym =) ti. 12 mai 2009 17:20

Skal treffe en fra sukker i kveld jeg=)
Vi har egentlig ikke snakket noe særlig.......bare avtalt å møtes på en cafe i kveld.
Det er mitt råd!!
Ingen forventninger.....ingen skuffelser=)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 12 mai 2009 17:32

Må si meg enig her, to - tre mailer så foreslår man å møttes.

(mann 51 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 18:08 Privat melding

Tror det er veldig viktig å være forventningsløs, og heller ta det som en overraskelse dersom dere kliner heftig før dere sier "hade søta/søten". Daiting tek ti', og man bør nok muligens ta høyde for 'bortkastet' tid i det tidsbudsjettet. Slik tenker jeg i alle fall, og er faktisk mer åpen for en 1.mld som sier "hei! Les profilen min, lyst til å treffe meg?" enn 'en million' e-brev først. Da mister jeg ubønnhørlig interessen, uten at jeg har noen god forklaring på akkurat dét...

Skjult ID med pseudonym Barbara ti. 12 mai 2009 19:01

Takk for svar til alle sammen,- jeg får nok endre litt taktikk skjønner jeg. Ikke så fortjust i tanken om å treffe noen uten å vite noe mer om mennesket bak, men en mellomting er kanskje en løsning.

At jeg skal klare å være forventingsløs er nok en utopi, jeg har det med å engasjere meg i det jeg gjør,- but I`ll do my best :-)

B

(mann 52 år fra Oslo) ti. 12 mai 2009 19:44 Privat melding

Jeg "reagerer" litt på karakteristikker som at man har "kastet bort" tid med å lære noen andre å kjenne....
Jeg har truffet en del mennesker via Sukker.no, riktignok er flertallet truffet via sukkerfester eller uformelle treff, men jeg vil ikke si at det har vært bortkastet å treffe de personene som det ikke umiddelbart "klikker" med....
Om man tar en tur ut i det virkelige liv, for eksempel på en kafe, så vil jo antageligvis flesteparten der være "spennende" mennesker selv om de ikke er kjæresteemner... Eller er det bare jeg som er på jordet... ;-)

Forventningen er som regel skuffelsens ambassadør, og det kan nok være en fordel å ikke drøye for lenge før man legger opp til et treff. Uansett hvordan man ser på det så bygger det seg jo opp et forventningsnivå om man har en god kommunikasjon på det skriftlige planet. Om du er "skeptisk" til å treffe mennesker du ikke har kommunisert noe særlig med så er det jo bare å lage det første treffet så "ufarlig" som mulig. Ta det på dagtid, unngå alkohol og mørke bakgater... ;-)
Og om det ikke er av interesse for motparten så sier vel det sitt....

Skjult ID med pseudonym Barbara ti. 12 mai 2009 20:10

Jeg engasjerer meg veldig i mennesker, og jeg mener absolutt ikke at det å bli kjent med mennesket i seg selv er bortkastet. Men dybden av kjennskapet og alt som er delt, føles til liten "nytte" når det er kjæresteforhold man i utgangspunktet er ute etter.
Jeg har nok venner,det er ikke det jeg søker i dette forumet. Men på den annen side har jeg fortsatt kontakt med en jeg traff uten at dette førte til noe mer. Dette fordi vi var blitt godt kjent per mail, kommuniserte kjempebra og hadde det moro sammen.

Møter jeg mennesker ute som feks på en sukkerfest ville jeg lite sannsynlig gå slik i dybden som jeg gjøre her i skriftlig form. Det er vel der forskjellen ligger.

Og jeg får holde meg unna mørke bakgater, takk for tipset :-)

Skjult ID on. 13 mai 2009 15:15

Hvis man først og fremst er ute etter kjæreste så er jeg enig i at et kjapt møte etter et par meldinger er det lureste. Man får da en kjapp avklaring om det er gjensidig interesse i "det virkelige liv". Etter så kort tid så har du ikke bygget opp forventninger og heller ikke i så stor grad engasjert deg personlig i "nettpersonen" før du treffer vedkommende - det vil si at fallhøyden blir mye mindre.

Skjult ID med pseudonym newbie on. 13 mai 2009 15:52

Mitt råd er: "Face the enemy" fortest mulig og avklar om dere har et potensiale. Jeg har ikke vært på mange dater (ennå), men det er min taktikk.

Å være forventningsløs er meningsløst. Klart man skal ha forventinger!

(mann 32 år fra Hedmark) sø. 17 mai 2009 23:32 Privat melding

jeg har snakket med en del jenter her inne, men har liksom ikke "motet" til å be de med ut eller noe, så som oftest så renner alt vekk i prat og så stillhet.. noen som har noen tips til hvordan jeg skal forholde meg og sånn halvveis skjønne at de gjerne ville ha møttes en plass? (er en typisk mannemann der, tar ikke hint så lett:p)

Skjult ID med pseudonym Lionking sø. 17 mai 2009 23:51

Jeg tror vi ofte har helt urealistiske forventninger til at det skal "klikke" så voldsomt på første daten... hva om den gode kjemien først kommer på 3. eller 4. daten? Ofte kan noe så ubetydelig som dagsformen ødelegge noe som kunne blitt noe mye mer. Det er ofte ørsmå marginer når det gjelder om man greier å skape tiltrekning eller ikke når man møtes for første gang. De fleste har vel litt høye skuldre i denne settingen, og slapper mere av hvis man møtes igjen senere.