Alle innlegg Sukkerforum

Falske mennesker lurer bare seg selv!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym No more! ti. 12 mai 2009 13:20

Hvilken type mennesker er de som fremstiler seg selv som annet en hva de er?
Har truffet noen her inne med profiler,bilder og alder som er helt fjernt fra virkeligheten av hva som er riktig.
Enkelte legger ut bilder av seg selv som er mer en 10 år gamle,samt at de trekker fra flere år på sin egen alder.
Profilen sier også at de er slanke og sporty,men virkeligheten når du treffer denne personen sier og viser noe helt annet.
Er disse menneske så dumme at de tror at dette ikke blir avslørt på første date ,når de ikke engang ligner profilbilde de annonserer med!

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 12 mai 2009 17:38

Litt enig her, møt folk som jeg har hatt en relativt god tone med på mails, så møter jeg de og ser at de er ganske så mye rundere i kantene en det de har gitt uttrykk for.

De som går innpå meg er at jeg føler meg ganske overfladisk, samtidig som jeg blir irritert for jeg føler at denne personen har løyet for meg. Men de aktuelle folkene har muligens fått null respons på sine originale bilder og har funnet ut at dette er den eneste måten og få en date på?

Skjult ID med pseudonym Carrie ti. 12 mai 2009 17:50

hehe nei de har vel kanskje et litt annet virkelighetsyn enn oss andre??

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 12 mai 2009 17:51

Jeg hadde en profil her og var gratismedlem en gang for 4 år siden. Da jeg ikke fikk mye respons byttet jeg over til en annen side. Traff da en del og har hatt mange hyggelige dater og et litt lengre forhold som nylig ble slutt. Søkte så tilbake hit av nysgjerrighet. Og da oppdaget jeg mange kjente ansikt. Folk forandrer seg da på 4 år og kanskje disse bildene var noen år gamle den gangen ? Jewg traff en her i fra sukker som fremdeles er her og har samme bilde. Det tok han for 10 år siden. Jeg har nevnt det for han, men han syntes bildet var så bra......... Slå den !!!

(mann 51 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 17:55 Privat melding

Jeg har to bilder som er 6 år gamle jeg. Shame on me!!!! :-)

Skjult ID med pseudonym analkløe ti. 12 mai 2009 18:01

Jeg så nettop en profil her inne som byttet alder fra 40 til 32 år.....hehe, han skulle ihvertfall ha byttet profilbilde også for ellers er det jo bare de med null hukomelse og nye medlemer han klarer å lure.

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 12 mai 2009 18:03

@Trampeline.
Da synes jeg du skal skrive at bildet er fra 2003. Så enkelt er det.

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 12 mai 2009 18:30

Jeg må jo si jeg gjør meg visse refleksjoner når man fremdeles er her inne etter 4 -5 år. Er det virkelig så vanskelig å finne en partner tenker jeg.......... Noen som er enig ?

(mann 51 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 18:30 Privat melding

@carmina
Det står -03, men jeg skjønner argumentet ditt. Nå er det engang desverre slik, at jeg har beklageligvis ikke har endret hverken utseendet- eller ironien min nevneverdig siden 2003, og jeg tenker at det er bedre å være ærlig om det, og vise frem drittungefjeset mitt slik det er i dag, -og også slik det var i 2003, slik at dersom jeg evt daiter noen, så er personen forbredt på det, og ikke blir voldsomt skuffet.

(mann 51 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 18:35 Privat melding

Ikke vanskelig å finne en partner tror jeg, men voksne folk har gjerne litt ballast fra tidligere liv, og dermed kan kabalen fort bli vanskelig. Kanskje er ikke tar denne måten å treffe folk på mtp kjæresterier og resten av livet sammen fult så seriøst som å treffes på fest med felles kjente? Dessuten vet man jo da at 'utvalget' er stort, og derfor er nysgjerrig på hva som er på andre siden av gjerdet? Kanskje en ikke er så redd for å miste, og derfor lett lar den andre seile sin egen sjø, siden det er bare å logge seg inn (her) igjen?
Itte veit je. Forsåvidt ikke så interessant heller...

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 12 mai 2009 18:42

@trampeline
Betviler ikke at du er den samme som for 3 år siden. ! Tet er sikkert helt topp. Men jeg har erfart det er bra å bytte profilbilde en gang i blandt. Da det ofte blir litt "kjedelig " å de det samme ansiktet pålogget hver gang man logger på . Men det er nå bare MIN mening da. Hver gang jeg endrer bilde, får jeg flere svar.......:-))

(mann 51 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 18:45 Privat melding

-Men som tråden starter... "Falske mennesker som lurer seg selv"... det er da jaggu bedre med et eldre bilde som viser litt av essensen av trynesiktet, om enn en smule eldet, enn en som omtaler seg selv som gull- og grønne skoger, full av egensuperlativer, -for så å vise seg som en tyrann og monster i hverdagen. Dersom manglende selvinnsikt er til stede i en eller annen form så foretrekker jeg heller utdatert bilde enn utdatert empati og sympati. Traff ei sånn berte i -05. Pen og fager, og mente hun selv var både kjærlig og snill, intelligent og glup, lystig og glad, omsorgsfull og inkluderende, men fy for en pest og plage etter få uker. Spiller ingen rolle at bilder er helt up to date da vøtt...

(kvinne 73 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 18:50 Privat melding

@trampeline
Trodde du var en kvinne...he-he. Men skjønner ikke det du skrev om at det er bedre med et eldre bilde som viser litt av essensen av trynesiktet ??????????
Er det ikke greiere å stå åpent og ærlig frem med både ansikt og alder da ? Da blir jo ikke skuffelsen så stor når man møtes. ?

Skjult ID ti. 12 mai 2009 18:58

Verden vil bedras!

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 12 mai 2009 19:11

Vi lyver mest når vi lyver for oss selv.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 12 mai 2009 19:11 Privat melding

Dette er et tema som ofte har blitt tatt opp her i forumet. Jeg synes man bør fremstille seg selv som man er i dag, og da med oppdaterte bilder. Bør være ærlig i forhold til alder og yrke osv. Vet om flere av begge kjønn som er uærlig på dette her inne, og da starter de også et bekjentskap over nettet med en løgn. Det blir helt feil for min del, og i de tilfellene jeg har funnet ut av det kutter jeg de ut.

Har sett at noen endrer alder til yngre og ikke endrer bilde, og det blir jo helt tragisk komisk...:))

(mann 52 år fra Oslo) ti. 12 mai 2009 19:28 Privat melding

Etter å hatt noen runder i en slik tråd for noen måneder siden så endret jeg teksten på bildene mine til å reflektere når de ble tatt. Det er en fremgangsmåte jeg kan anbefale alle andre også. Jeg har jo sett bildeserier på profiler som tydeligvis er tatt med forskjellige kameraer, i forskjellige lysforhold og med varierende grad av suksess. Om disse hadde vært datert så slapp man jo å lure på hvilket som er det nyeste etc... ;-)

PS. Det er alltid bedre med flere enn færre bilder, det er i hvertfall min oppfatning...

Skjult ID med pseudonym mart1s ti. 12 mai 2009 19:31

Til alle dere som stadig leter etter noe å klage over.
Har dere sett dere selv i speilet i det siste ...??

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 12 mai 2009 20:05

Er det noen som kloager i denne tråden da ? mart1s

(kvinne 73 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 20:06 Privat melding

Sorry skrivefeil...KLAGER

(mann 51 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 20:15 Privat melding

@carmina2
Du må fullføre setningen. :-) Jeg mener det finnes mer alvorlig avvik enn et bilde som er noe gammelt ,men entydig samme person. -Som f.eks selverklærte kjempesnille handymen/women med ikke måte på gode egenskaper, men som i realiteten er drittsekker med ferdiginnsunket kroppsfigur i sofaputene. Ikke noe galt i å være drittsekk som har liggesiluett i sofaen så lenge han/hun og omgivelsene trives med det, men da får man skrive det da.
Jeg mener det ikke spiller noen rolle så lenge utseendet ikke er til å ta feil av. Argumenter som at 5-6 år gamle bilder, og som med det viser en rynke eller to mindre enn de en har i dag, og andre nyanser som har endret seg noe i løpet av de relativt få årene skal gjøre profilen til et falsum kjøper jeg ikke.
Jeg snakker ikke om såppas forskjeller som det kan være mellom søsken, ei heller ti år gamle bilder, -og heller ikke 20-30 kilo siden, eller tilfeller der en virkelig må studére for å se likheter, men jeg nekter å tro at man legger ut bilder som ikke er representative i det hele tatt. Såppass gangsyn tror jeg de fleste har, med mindre de er ute etter å lure folk bevisst da. Hvem er det som ikke velger ut bildene en legger ut på nett med omhu? Velger man de mest vellykkede, eller de mest mislykkede? Man velger de beste, selvfølgelig. Sammenlikner man det beste bildet med et middelmådig 'vellykket' et, som er kanskje er nærmest virkeligheten, så tror jeg dette avviket er større enn to 'identiske' smilebilder/alvorsbilder/surmulebilder med 5-6 år i mellom.
Hele denne diskusjonen forteller meg vel mest av alt hvor jævla selektive vi nettdatere ofte er. Det holder ikke at interesser er sammenfallende, at den innholdsrike turn off-lista er sjekket ut, at må-ha-lista er fullført i sin helhet, men nå er det jammen meg aktuelt med en siste kontroll av om bildet viser seg å være helt ferskt, og nåde den som har flere/andre ansiktsnyanser enn det profilbildet viser, eller har måttet tåle noe av tidens tann i mellomtiden. Da faller alt i grus, selv om innholdet innenfor hud og hår er vakkert. Det kjøper jeg rett og slett ikke, men igjen; jeg skriver for meg selv, ikke andre. Ha deres egen mening om saken. Egne meninger er bra. :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 12 mai 2009 20:25

Min mening er at man ikke bare lurer seg selv, men også andre når man driver med lurerier.....

.....men om alle gjør dette med overlegg - samt andre menneskers forventninger til mennesket bak en profil, er en annen sak.

Men den som taper mest er selvsagt lureren :-)

Skjult ID med pseudonym Happy ti. 12 mai 2009 22:40

Falske mennesker som ikke tør vise sitt virkelig jeg er nedtur og bortkastet tid.
Hvordan stole på noen som ikke engang har en ærlig profil?

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 12 mai 2009 23:31

Her er det faktisk noen "artige" før og etter bilder... http://www.makestyle.no/for-etter.html
Alle bildene er ekte, men de viser etter min mening forskjellige virkeligheter.
PS. Bildene står parvis ved siden av hverandre...