Alle innlegg Sukkerforum

Jeg vil så gjerne..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kontaktmeg ti. 12 mai 2009 23:18

Jeg vil så utrolig gjerne ha en kjærest, jeg vil på date, jeg vil ha en mann som holder rundt meg, jeg vil ha en som sier jeg er fin selv om jeg er trøtt og fæl, en som kysser meg godnatt, en som sier god morgen, jeg vil bare så utrolig mye ha en kjærest....

Hvorfor er dette så utrolig vanskelig????

Gått så langt jeg er misunnelig på vennindene mine når dei ringer sure fordi dei har kranglet med kjæresten sin, jeg også vil det, jeg vil ha en jeg kan bli sint og irritert på og etterpå bli venn med igjen.

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) ti. 12 mai 2009 23:35 Privat melding

Det vi alle vil det.......forhåpentligvis=)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 12 mai 2009 23:37

@TS
Den mannen som passer for deg er helt sikkert her... eller der... eller et annet sted...
Dere har bare ikke "sett" hverandre enda, hold ut så treffes dere sikkert!

PS. det finnes en 33 år gammel mann som har det nicket du bruker som pseudonym....
håper ikke han får problemer av den grunn... ;-)

Skjult ID med pseudonym kontaktmeg ti. 12 mai 2009 23:42

Sorry til deg der ute som heter kontaktmeg :-)

Bare for å klarere så er jeg en jente/kvinne.

@Scorpio65

Hvor lenge må jeg vente? Jeg har funne han men han vil ikke ha meg :-(

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 12 mai 2009 23:49

@TS
Aaahh, da kan det jo bli litt mer "kjelkete"....dessverre...
Når du sier at han ikke vil ha deg så regner jeg med at det er noe som han har sagt, og ikke "bare" er noe du har følelsen av... Men har ikke dere kvinner "verktøykassa" full av triks og knep som vi gutta ikke kan motstå da... ;-)

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 12 mai 2009 23:49

Om du har funnet ham, men han ikke vil ha deg, så har du IKKE funnet ham. Sorry! (Men jeg er sikker på at du finner han andre når du endrer fokus:-))).

(mann 51 år fra Akershus) ti. 12 mai 2009 23:51 Privat melding

Du må jo kanskje være litt aktiv i søket ditt da... ;-) -og glemme han som ikke vil ha deg. Dumme han!!! :-) Kan du ikke glemme han; vent, og lev med savnet til du ikke tenker på han mer.

Skjult ID med pseudonym kontaktmeg on. 13 mai 2009 00:28

Han har ikke sagt noe, bare det kvinnelige gene som merker det.

Skjult ID med pseudonym Pingla on. 13 mai 2009 00:59

@TS

30ish årig mann her som veldig godt vet hva du føler. Selv sitter jeg ofte å hører på et par kompiser med kjærester si at de missunner meg, for jeg har det så lett og kan gjøre hva jeg vil... Bare ja ikke sant liksom... Kyss meg langsomt opp i... De vet ikke hvor heldige de er, som begge har to utrolig hyggelige og søte kjærester.. Skjønner ikke hva de klager over.

Urk.. sitter for meg selv å har et slikt single moment nå.. Savner virkelig noen å gi en laaaang klem nå, og et god natta kyss..

På tide å sove, det hjelper som regel.

(mann 46 år fra Oslo) on. 13 mai 2009 01:13 Privat melding

Det er sikkert ikke noe trøst, men jeg ville i hvertfall forsøke å støtte deg så gode jeg kan..... Jeg føler det på nøyaktig samme måte som det du gjør, bare at jeg ikke søker en mann - men KVINNEN i mitt liv ! Trodde jeg hadde funnet henne her på Møteplassen.no, for ca. 1 år siden. Det viste seg at jeg fikk følelser litt for fort i forhold til hva hun følte var komfortabelt (3 mnd. eller noe, syntes ikke det var så galt.), noe som ble formidlet som "lyn fra klar himmel" !

Så her sitter jeg da..... og vil også ha en å "krangle med", (og så ha "make up sex" etterpå, he-he !). Jeg kan jo sikkert krangle litt med hunden min (men da utgår det som står i parantesen over !!!!!!), men det nytter ikke for hun bare logrer og like glad etter et par minutter.

Ang. det "genet" du snakker om..... tenker du på intuisjonen ?

You know who you want, but do they know you want them. Or don`t you want them to know that you know that they know that you want them to know that you want them ?!?!

Oppsumert: Du har min fulle sympati og medfølelse, selv om det ikke hjelper en døyt med denne konkrete problemstillingen ! Lykke til uansett !

Skjult ID med pseudonym Lewis on. 13 mai 2009 05:36

Velkommen i klubben.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 on. 13 mai 2009 05:49

@TS
Da synes jeg at du skal legge en "plan" for å få fatt i vedkommende og gi ham et "tilbud han ikke kan motstå"... ;-) Det er et gammelt mafia ordtak, og de gutta fikk som regel viljen sin... Lykke til!!!

(mann 29 år fra Oslo) on. 13 mai 2009 09:48 Privat melding

Det er sikkert ikke noe trøst, men jeg ville i hvertfall forsøke å støtte deg så gode jeg kan..... Jeg føler det på nøyaktig samme måte som det du gjør, bare at jeg ikke søker en mann - men KVINNEN i mitt liv ! Trodde jeg hadde funnet henne her på Møteplassen.no, for ca. 1 år siden. Det viste seg at jeg fikk følelser litt for fort i forhold til hva hun følte var komfortabelt (3 mnd. eller noe, syntes ikke det var så galt.), noe som ble formidlet som "lyn fra klar himmel" !"

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv : / Jeg holder på å gi oppe : ( Har prøvd mye ute i det virkelige livet, jenter jeg har truffet, men som slettes ikke vil... ørten ganger eller noe. Så begynte jeg å sitte på "net dating" da, men alle jenter skiter i meg fortsatt : ( Nettby og Sukker. Facebook om det kan regnes med. De begynner å prate med deg, og etter en stund slutter de uten å si noe mer. Det er irriterende >.< Antar at folk hadde rett når de sa at jenter på min alder ikke tar datingsider seriøst : (

Ja du jeg vil så gjerne... men ser ikke ut som det skjer : /